- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
Sağol canım, ben de hemen yarın dahil olacağım karataya.. Bildirim yapıyor muyuz günlük olarak?hemen ilave ederim listeyeakasya1612
Hoşbulduk canım, bu pazar kilomu yazarım artık. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhoşgeldin canımpazar pazartesi tartiliyoruz @onthebeach liste yapıyor
Bugün kaçamaksız ve muhteşem olmuşsabah:karatay kahvaltısı
aksam:firinda kaşarlı tavuk,salata,yoğurt
kızlar bugün 2 öğün yaptim1.5 saatte yürüdüm ustunede kızımla parka saatlerce bir kosturduk tam gaz devam
gecmişolsun cnm. Keşke kontrol olabılsek Canan hocayaHanımlar
Karatay hocanın diyeti mükemmel ancak biz kendisine muayene olmadığımız ve hepimiz de farklı farklı genetik, kilo ve diğer özelliklere sahip olduğumuz için vücudumuza göre bu diyeti uygulamalıyız...
Mesela
Yumurtadan böğk geldi diyenler
Hergün iki yumurta yemesinler... bir tane yeter... hatta iki günde bir de olur...
Yağ faydalı da... benim gibi kolesterol problemi yaşamamak için daha az yağlı peynir ve yoğurtlara bakabilirsiniz...
Kırmızı ete dikkat etmek gerekebilir...
Her öğün fındık fıstık yemeyin, bir avuç sabah kahvaltıda yeterli...
Tecrübelerime dayanarak sizleri böyle uyarma gereği duydum... zayıflıycam derken kolesterol manyağı olmayalım
Hepiniz öpüldünüz, minnak bedenlere doğru emin adımlarla ilerleyelim arkadaşlar
Ha bu arada yürüyüş, hareket şarttt
Cok sevındım cnm. Tebrık ederimSabah kahvaltım:
Lorlu taze soğanlı omlet
Zeytin
2 ceviz
3 gün kurusu
Bende kendi çizelgeme göre dün 3 haftamı doldurdum. Çarşambadan çarşamba ya benim çizelge.1400 Gr vermişim.1 marttan itibaren toplam 5500gr gitmiş.Amacıma 7 kilo kaldı.Tipim değişti.Eski pantolon larım oluyor artık çok mutluyum.
Ne güzel cnm ya ben aynaya baktığında hıc degısıklık görmüyorum sankı :))Bence rakama çok çok takilma aynada gordugun seni mutlu ediyorsa ne guzel
Ben dun tartildim 200 gr gitmis 3 gunde ama suzuldum baya yani 2 vermis gibi duruyorum bence
Hosgeldın cnm. Teşekkürler :)Hoşbulduk canım, bu pazar kilomu yazarım artık. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Cnm benım 500 ml bardağım var günde onu la 4 bardak ıcıyorum.2 lt sıseye suyunu koy, gun içinde bıtır bence . :)Su içmeyi oturtamadım bide.siz nasıl tamamlıyorsunuz 2 lt yi ya
Taze kaşar yasak sanırım canım haberin olsun.Emeğin boşa gitmesin.Afiyet olsun.sabah:karatay kahvaltısı
aksam:firinda kaşarlı tavuk,salata,yoğurt
kızlar bugün 2 öğün yaptim1.5 saatte yürüdüm ustunede kızımla parka saatlerce bir kosturduk tam gaz devam
Teşekkürler canımgecmişolsun cnm. Keşke kontrol olabılsek Canan hocaya
Cok sevındım cnm. Tebrık ederim
Ne güzel cnm ya ben aynaya baktığında hıc degısıklık görmüyorum sankı :))
Hosgeldın cnm. Teşekkürler :)
Cnm benım 500 ml bardağım var günde onu la 4 bardak ıcıyorum.2 lt sıseye suyunu koy, gun içinde bıtır bence . :)
cnm bende oturtamadim.eskiden şakir şakir su içen ben uzun zamandır dogru düzgün su icmiyorum ama bu diyet sayesinde tekrar eskisi gibi suyla gezen halime donicem inşallah cnm ben 1 litrelik şişeye doldurup elde onla gezeyorum ki sürekli azar azar içip unutmamak için böyle yapabilirsin zaten 1 litrelik siseyi iki kez içmen yeterli tabi bende bir kaç gündür 1.5 litreyi anca tamamliyorum inslh 2 litreye çıkartırım su çok önemliSu içmeyi oturtamadım bide.siz nasıl tamamlıyorsunuz 2 lt yi ya
HoşgeldinizSağol canım, ben de hemen yarın dahil olacağım karataya.. Bildirim yapıyor muyuz günlük olarak?
Su şişem hep yanimda ve suyu hep en buyuk bardakla icerimSu içmeyi oturtamadım bide.siz nasıl tamamlıyorsunuz 2 lt yi ya
Cok guzel beslenmissinSlm kızlar
2 gündür gelemıyorum, bı koşuşturma yatağa zor gıroyorum;(
Yedıklerımı yazıp gecmışe bakıyorum
Sabah 2 Yumurtalı Menemen
1 bardak süt
Zeytın peynır ve cevız 1 cay bardağı
Aksam
Izgara et
Salata, ayran
1,5 lt su
Afiyet olsun balik süper seçimAkşam yemeğim:
Balık ızgara
Salata
Roka
Soğan söğüş
Domatesli biber turşusu
3 gün kurusu
Sağol canımAfiyet olsun balik süper seçim
Afıyet olsun cnm. Benzer Şeyler yemişiz :)Kahvaltim
Omlet
Peynir
Tarçınlı süt
Ceviz
Akşam yemeğim
Izgara et
Ayran
salata
Yesil cay icemedim ama 2 saat öğlen yarım saat aksam yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?