Senin menüde çok güzel canım afiyet olsun.Kahvaltim
Omlet
Peynir
Tarçınlı süt
Ceviz
Akşam yemeğim
Izgara et
Ayran
salata
Yesil cay icemedim ama 2 saat öğlen yarım saat aksam yürüdüm
Ay hiç sorma ben çiğ diye kabuklu kavrulmuş yemisim ilk iki hafta ama kilo verdim neysekiyenidencan nasıl oldun canım.Çiğ fıstık getirttim hemde iki kilo getirtmez olaydım.Seni andım kavurduğun için sana çok hak verdim.Bildiğin suya bırakılmış nohut ya.
Aaa ciddimisin ?Hafta sonu alıcam Karatay ın kitabını araştırayım bende.Fırınlanıyorsa süper olur.Ay hiç sorma ben çiğ diye kabuklu kavrulmuş yemisim ilk iki hafta ama kilo verdim neyseki
Salı gunu aldim çiğ fıstık ve badem yiyemiyorum
Bi tarif var 10 dk firinda pisiyo olurmu acaba karatay kitabindan galiba
Ay hiç sorma ben çiğ diye kabuklu kavrulmuş yemisim ilk iki hafta ama kilo verdim neyseki
Ay hiç sorma ben çiğ diye kabuklu kavrulmuş yemisim ilk iki hafta ama kilo verdim neyseki
Bende kitabı var ama bulamadım o tarifi.Ay hiç sorma ben çiğ diye kabuklu kavrulmuş yemisim ilk iki hafta ama kilo verdim neyseki
Cevizle yumurta göresi gözüm yok canım öyle tiksindim.Günaydın hanımlar
Tekrar HoşgeldinizBaby44 akasya1612 kilo bildirimi yaparsanız çizelgeme eklerim, hiç yılmadan devam ediyoruz, çok motiveyiz ve eriyoruz gerçekten...
denvir 71.4 den bakalım nerelere düşeceksin, takılıp takılıp en sonunda çakılıyor biliyorsun kilolar
blonde ambition nasıl gidiyor tatlım, beslenmen çok iyi bence seni takip ediyorum, güzel yiyorsun
Elalis suyunun içine çubuk tarçın koyarsan müthiş olur, bol bol içiliyor, nane yaprağı da güzel tat veriyor... kendine göre sevdiğin bir meyve de atabilirsin kes bir çileği, dilimle bir elmayı, bir dilim de limon at ohhh mis gibi su, içmelere doyamazsın
pegasus ya çok teşekkür ederim, tahlille fena :) ama normal yaş 40 e bir de kanser geçirdik, bu kadarı da yeter, can sağlığı diyorum :) sen harika gidiyorsun tartılıyor musun kilon nasıl kendini hafif hissediyor musun?
Freyza__ ZO2718 ya bu fıstık olayına gıcıgım ne takıldınız siz buna anlamadım, alın bir avuç ilaç niyetine yiyin sabah, fırınlamak, lezzet vermeye çalışmak da nesi? ayrıca kızlar ceviz en yararlısı en çok omega 3 içereni, 6 yarım ceviz yiyin sabah... fıstık ben de çok seviyorum tamam ama abartmıyoruz di mi
Hoşbulduk canım,Hoşgeldiniz
Siz biraz bahsedermisiniz ne kadar vermistiniz ve ne kadar sure korudunuz
Kaç kilo vermeniz lazim
çok geçmiş olsun canım bende çok sorunlu bir hamilelik yaşadım 9ay cekmedigim kalmadı o yüzden seni çok iyi anliyabiliyorumHoşbulduk canım,
Yanlış hatırlamıyorsam 63 kilodan 57 kiloya kadar düşmüş ama çok incelmiştim, beden olarak çok daha zayıf duruyordum. Ben çok yavaş kilo verebildiğim için bende durum böyleydi, uzun sürede tekrar kilo almadım ta ki hamilelik, geç düşük, hastane tedaviler ve ağır ilaç süreçlerine kadar. Şimdi tekrar 63 kilo civarıyım çok değil gibi olsa da sıkı olmadığım için bir de armut tipi olduğum için rahatsız ediyor beni. Ancak en önemlisi çok sağlıklıydım, kışı 1 kere bile grip olmadan geçirdim, cildim çok değişti ve tek öğünle hiç acıkmadan beslenir hale gelmiştim. Çok arkadaşımız çok yüksek kilolardan zayıfladı ve hala koruyor. En azimlimiz de gül63 dü.. Sesimizi duyar da o da yazar hikayesini umarım..
Ayyyy eriycezzz dimiiitatlım ara ver, hiçbirini illa yiyceksin diye birşey yok, yumurta yerine 1 muz da yiyebiliyorsun, lor peyniri, yoğurt bunlarla doyur karnını fındık ye bir avuç... çok sıkmadan ama hiçbirşeyi abartmadan eriycezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?