Tekrar geçmiş olsun.Merhaba kızlar.Herkes çok iyi gidiyor.
@onthebeachFreyza__ bugün daha iyiyim.Ama halen geceleri sıtma tutuyor ve ateşim çıkıyor bir de baş ağrısı.
Diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama ağzımın tadı yok.Dün akşam kaçırdım. Mürdüm eriği ve geçen günden kalan kocaman bir tabak kısır yedim.
Tekrar gecmişolsun cnm@pegasus ya çok teşekkür ederim, tahlille fena :) ama normal yaş 40 e bir de kanser geçirdik, bu kadarı da yeter, can sağlığı diyorum :) sen harika gidiyorsun tartılıyor musun kilon nasıl kendini hafif hissediyor musun?
SüperBugün süperim kızlar
Sabah 9 da kkk
Daha yudum yemedim.2 öğün yapıcam bugün.şimdi bi bardak kefir içicem
@onthebeach canım su fomülünü deniycem.
canım ben doğum sonrası ilk kilolarimi kondisyon bisikletiyle vermiştim.en yüksek kalori yakan spor aletlerinin başında kondisyon bisikleti gelir zaten calistirdigi bolge basen,kalça,bacaklar ve karın.benim düzenli yaptığım zamanlarda karın ve bacak bolgem de gözle görülür fark oluyor.tavsiye ederimŞimdi ben diyorum ki,vücut karataya alışana kadar spor yapmayayım.duraklama olursa başlayayım.doğru olur mu?
Bide kondüsyon bisikleti hakkaten işe yarıyor mu?benim özellikle popo basen aldı başını gidiyor da
Takılmak değil de yemekten keyif aldıgım sey aynı zamanda zararsızsa neden sormiyim... Abartı mı oldu anlamadımGünaydın hanımlar
Tekrar Hoşgeldiniz @Baby44akasya1612 kilo bildirimi yaparsanız çizelgeme eklerim, hiç yılmadan devam ediyoruz, çok motiveyiz ve eriyoruz gerçekten...
denvir 71.4 den bakalım nerelere düşeceksin, takılıp takılıp en sonunda çakılıyor biliyorsun kilolar
blonde ambition nasıl gidiyor tatlım, beslenmen çok iyi bence seni takip ediyorum, güzel yiyorsun
Elalis suyunun içine çubuk tarçın koyarsan müthiş olur, bol bol içiliyor, nane yaprağı da güzel tat veriyor... kendine göre sevdiğin bir meyve de atabilirsin kes bir çileği, dilimle bir elmayı, bir dilim de limon at ohhh mis gibi su, içmelere doyamazsın
@pegasus ya çok teşekkür ederim, tahlille fena :) ama normal yaş 40 e bir de kanser geçirdik, bu kadarı da yeter, can sağlığı diyorum :) sen harika gidiyorsun tartılıyor musun kilon nasıl kendini hafif hissediyor musun?
Freyza__ ZO2718 ya bu fıstık olayına gıcıgım ne takıldınız siz buna anlamadım, alın bir avuç ilaç niyetine yiyin sabah, fırınlamak, lezzet vermeye çalışmak da nesi? ayrıca kızlar ceviz en yararlısı en çok omega 3 içereni, 6 yarım ceviz yiyin sabah... fıstık ben de çok seviyorum tamam ama abartmıyoruz di mi
Öncelikle çok geçmiş olsun..Hoşbulduk canım,
Yanlış hatırlamıyorsam 63 kilodan 57 kiloya kadar düşmüş ama çok incelmiştim, beden olarak çok daha zayıf duruyordum. Ben çok yavaş kilo verebildiğim için bende durum böyleydi, uzun sürede tekrar kilo almadım ta ki hamilelik, geç düşük, hastane tedaviler ve ağır ilaç süreçlerine kadar. Şimdi tekrar 63 kilo civarıyım çok değil gibi olsa da sıkı olmadığım için bir de armut tipi olduğum için rahatsız ediyor beni. Ancak en önemlisi çok sağlıklıydım, kışı 1 kere bile grip olmadan geçirdim, cildim çok değişti ve tek öğünle hiç acıkmadan beslenir hale gelmiştim. Çok arkadaşımız çok yüksek kilolardan zayıfladı ve hala koruyor. En azimlimiz de gül63 dü.. Sesimizi duyar da o da yazar hikayesini umarım..
Hoşgeldin... Sonuç mükemmel olacak hepimiz içinHerkese merhaba, Karatay ile beslenmeye ben de yeni başlayanlardanım. Bir buçuk hafta oldu. Şuanlık 1 kilo görünüyor giden. Aslında 56 kiloyum ama yağ tamamen göbekte toplanmış olduğu için sıkıntı oluyor. Bundan öncesinde diyetisyenle vermiştim 52 olmuştum ideal aslında ancak bu kış geri aldım tüm kiloyu bir yılda verdiklerimi. Şimdi karatay yapıyorum, enerjimin düşmediğini fark ettim. İki öğün besleniyorum her gün en az 30 dk yürüyorum. Bakalım sonuç nasıl olacak. Umarım işe yarar. Hepimize eksili günler olsun
Sağol canım, evet maalesef kilo az giden az oluyor ama tartıya çok takılmadan incelsem de yeter.. Zira Karatay la giden her kilo*3 etkisi yaratıyor..Öncelikle çok geçmiş olsun..
Genelde az kilo daha yavaş veriliyor sanirim burada beraber eksilelim
Merhaba hosgeldiniz. Karatay diyeti de her öğün ekmek yerine bir çay bardağı kadar ceviz ve yer fıstığı yenebilir. Bunun için pişmanlık duymanız gerek yok.Akşam yemeğimi 6,5 saat sonra yedim, sadece birazcık yer fıstığı yedim sakıncalı olarak.. Fıstık kavrulmamıştı ama öğünüm sabah olmadığından sakıncalıydı.
Yarın daha iyi olacağımı umuyorum..
Arkadasim bulgur bu diyette var neden yediğimizde pişmanlık duyuyorsunuz ki oturup bir kilo yememişsindir.öğlen:çiğ köfte,marul,ceviz ve sütlü kahve
kızlar biliyorum bulgur yemesem çok iyiydi ama gittiğim yerde karataya en uygunu buydu üstelik sabah yumurta yerine muz yiyip üstünede 1 saat yürüyüş yapınca açlıkdan öldüm ama yinede 5 saatim dolmadan yemedimliste dışına çıkmamaya da gayret ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?