Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tekrar geçmiş olsun.
Kaçırdım diye üzülme,hastasın vücudunun dirence ihtiyacı var.ayrıca çok cıss değil yediğin

Şimdi ben diyorum ki,vücut karataya alışana kadar spor yapmayayım.duraklama olursa başlayayım.doğru olur mu?
Bide kondüsyon bisikleti hakkaten işe yarıyor mu?benim özellikle popo basen aldı başını gidiyor da

Tekrar gecmişolsun cnm

Bı ara her gun tartılıyordum, fazla çıktığımda motıvasyonum düşüyordu. Bu Yüzden haftada 1 tartılıyorum. Pazar günü bırlıkte ögrenıyoruz vermişmiyiz
Cnm kendıme bır degısıklık hıssetmıyorum açıkcası . Bu hafta yuruyemedımde tartıda pek fark olurmu bılmıyorum. Nısan sonunda 60 olmaya gayret edıyorum, artık gıttıgı kadar

Merhaba ben hamile kalmadan önce karatay yapıyormuşum sonra yapamadım çok kilo aldım tekrar karatayla 10 kilo verdim ama sonra gr veremedim diyetisyene gittim 4 ayda 5 kilo. Gitti ama en son kastan gitmeye başladı sinir oluyorum

canım ben doğum sonrası ilk kilolarimi kondisyon bisikletiyle vermiştim.en yüksek kalori yakan spor aletlerinin başında kondisyon bisikleti gelir zaten calistirdigi bolge basen,kalça,bacaklar ve karın.benim düzenli yaptığım zamanlarda karın ve bacak bolgem de gözle görülür fark oluyor.tavsiye ederim

Son düzenleme:
öğlen:çiğ köfte,marul,ceviz ve sütlü kahve

kızlar biliyorum bulgur yemesem çok iyiydi ama gittiğim yerde karataya en uygunu buydu üstelik sabah yumurta yerine muz yiyip üstünede 1 saat yürüyüş yapınca açlıkdan öldüm ama yinede 5 saatim dolmadan yemedim liste dışına çıkmamaya da gayret ettim

Takılmak değil de yemekten keyif aldıgım sey aynı zamanda zararsızsa neden sormiyim... Abartı mı oldu anlamadım

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Genelde az kilo daha yavaş veriliyor sanirim burada beraber eksilelim

Hoşgeldin... Sonuç mükemmel olacak hepimiz için

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Genelde az kilo daha yavaş veriliyor sanirim burada beraber eksilelim
Sağol canım, evet maalesef kilo az giden az oluyor ama tartıya çok takılmadan incelsem de yeter.. Zira Karatay la giden her kilo*3 etkisi yaratıyor..

Akşam yemeğimi 6,5 saat sonra yedim, sadece birazcık yer fıstığı yedim sakıncalı olarak.. Fıstık kavrulmamıştı ama öğünüm sabah olmadığından sakıncalıydı.
Yarın daha iyi olacağımı umuyorum..

Merhaba beybiler raporumu veriyorum bugün harika 1 saatlik koşulu aerobik ve pilates li bir antreman yaptım.
Sabah sütlü kahve
Öğle döner ayran salata
Akşam elmalı portakallı yulaf lapasi evde yemek yoktu
Şimdi çayla az kuru üzüm yiyorum.
Güzel bir gündü umarım yarın tartıda güzel olur.

Merhaba hosgeldiniz. Karatay diyeti de her öğün ekmek yerine bir çay bardağı kadar ceviz ve yer fıstığı yenebilir. Bunun için pişmanlık duymanız gerek yok.

A
Arkadasim bulgur bu diyette var neden yediğimizde pişmanlık duyuyorsunuz ki oturup bir kilo yememişsindir.
Yediklerimizden mutluluk duyalım sağlıklı şeyler yiyoruz çünkü. Menün harika afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…