Aaa ciddimisin ?Hafta sonu alıcam Karatay ın kitabını araştırayım bende.Fırınlanıyorsa süper olur.
teşekkür ederim canım benim çok morel oldu bir kaç gündür tartida gram oynamıyor ondan nerden kisicagmi şaşırdım bendeA
Arkadasim bulgur bu diyette var neden yediğimizde pişmanlık duyuyorsunuz ki oturup bir kilo yememişsindir.
Yediklerimizden mutluluk duyalım sağlıklı şeyler yiyoruz çünkü. Menün harika afiyet olsun.
Evet içilebilir?arkadaşlar doğal nar ekşisi ve şalgam serbestmi?
Benimde durgun tartıyı bosverelim incelme varsa yol doğru diye düşünüyorum. Aksam yemegi mönün Harika inş yarin vericeksinkilo.teşekkür ederim canım benim çok morel oldu bir kaç gündür tartida gram oynamıyor ondan nerden kisicagmi şaşırdım bende
aayyy teşekkür ederim tatlımBenimde durgun tartıyı bosverelim incelme varsa yol doğru diye düşünüyorum. Aksam yemegi mönün Harika inş yarin vericeksinkilo.
Kitapta nar ekşisi için, insilün direncinin gelişmesine ve ilerlemesine sebep olur diyoarkadaşlar doğal nar ekşisi ve şalgam serbestmi?
aaaaa bende salatalarima hep koyuyordumKitapta nar ekşisi için, insilün direncinin gelişmesine ve ilerlemesine sebep olur diyo
Vay partiAksam 9 gibi yedim aksam yemegimi
Mercimek koftesi
Bol salata
Şalgam
Tavuk sote
Küçuk bir parca cıssss (sigara böregi)
Hem gec hem fazla yiyince esimle 1 saatlik gece yuruyusu yaptik...
Herkese iyi geceler tartıya az kaldı heyecan dorukta...
Kutlarım canımMerhaba bugün 71.0 gördüm çok mutluyum. :)))))
Sabah klasik karatay kahvaltısı artı 1/4 yufka ekmek
Öğle 1 filtre kahve
Aksam icin henüz ne yiyeceğimi bilmiyorum
tebriklerMerhaba bugün 71.0 gördüm çok mutluyum. :)))))
Sabah klasik karatay kahvaltısı artı 1/4 yufka ekmek
Öğle 1 filtre kahve
Aksam icin henüz ne yiyeceğimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?