Geçmiş olsun canım.Adaçayı varsa içip gargara yapabilirsin iyi gelir.kahvaltım :tereyağlı yumurta,peynir,zeytin,ıhlamur
kızlar bugün çok hastayım 2 gündür boğazlarım felaket oyüzden 1 kaşık da bal yedim
HoşgeldinArkadaslar ben de karatay diyetine bugun basladim.kitabi okudum.86 kiloyum boyum 1.65. 58 kilo olmak istiyorum.kilolarim nedenihle eşimle sorun yaşiyoruz.ben de böyle olmak istèmiyorum kim isterki.
Bugun karatay kahvaltisi ile basladim.öglen türk kahvesi ictim.suana kadar cok iyiyim.daha once bircok bircok degisik diyet denedim.irademe yenildim.insallah bu sefer basaracagim.
Gecmis olsunkahvaltım :tereyağlı yumurta,peynir,zeytin,ıhlamur
kızlar bugün çok hastayım 2 gündür boğazlarım felaket oyüzden 1 kaşık da bal yedim
Gözün aydin yarin tartilicam bakalim ayni mutlulugu yasiyacakmiyimMerhaba bugün 71.0 gördüm çok mutluyum. :)))))
Sabah klasik karatay kahvaltısı artı 1/4 yufka ekmek
Öğle 1 filtre kahve
Aksam icin henüz ne yiyeceğimi bilmiyorum
Dg vardi yine iyi tuttum kendimiVay partiAfiyet olsun canım
Tesekkur ederim hosbulduk.insallah basaracagiz.2 yasinda bir kizim var cok hareketli.ona yetemiyorum.cabucak yoruluyorum.kolum kalkmiyo.ama bugun psikolojik mi bilmem sanki daha enerjik hissediyorum.Hoşgeldin
Bu kez basaricaksin inan ve sabret 1 ay yaparsan verdigin kiloyu gorup birakmazsin zaten... burda birbirimize desteğiz zaten bu yaza hepimiz ince ik giricez...
olsun diye miElle yer silmek gibisi yok aslında.Gülüyor millet böyle deyince
Tabiki başarırsınArkadaslar ben de karatay diyetine bugun basladim.kitabi okudum.86 kiloyum boyum 1.65. 58 kilo olmak istiyorum.kilolarim nedenihle eşimle sorun yaşiyoruz.ben de böyle olmak istèmiyorum kim isterki.
Bugun karatay kahvaltisi ile basladim.öglen türk kahvesi ictim.suana kadar cok iyiyim.daha once bircok bircok degisik diyet denedim.irademe yenildim.insallah bu sefer basaracagim.
Canım çok geçmiş olsun.bu aralar herkes hasta.çok sağolun kızlar şimdi limonlu tarcinli ihlamur yaptım onu içiyorum.1 dilim elma yedim.bide bogazimi yumusatsinsin diede ihlamur öncesi 1 tatlı ksigi bal tereyağına az karabiber hepsini karistirip yuttum çok iyi geliyor çünkü ama akşama kadar bişey yemiycem
Benim de 2 yasinda oglumTesekkur ederim hosbulduk.insallah basaracagiz.2 yasinda bir kizim var cok hareketli.ona yetemiyorum.cabucak yoruluyorum.kolum kalkmiyo.ama bugun psikolojik mi bilmem sanki daha enerjik hissediyorum.
sağol canım evt öyle önce kızıma bulaştı sonra banaCanım çok geçmiş olsun.bu aralar herkes hasta.
canım benimde 3 yaşında bir kızım var oda öyle hiç yerinde durmuyor ve hep benimde ona katılmamı istiyor bende senin gibiydim bu hem psikolojik hemde kötü beslenme hareketsizlik ve kilonun verdigi fizyolojik bir durum zayifladikca psikolojin duzelicek ve sağlıklı beslenip kilo vermeye baslamakla birlikde bedeninde daha dinç olucakTesekkur ederim hosbulduk.insallah basaracagiz.2 yasinda bir kizim var cok hareketli.ona yetemiyorum.cabucak yoruluyorum.kolum kalkmiyo.ama bugun psikolojik mi bilmem sanki daha enerjik hissediyorum.
kesinlikle canım daha gençsin ve incecik olup en güzel şeyleri giymeyi kocanlada göğsünü gere gere gezmeyi hak ediyorsun.inaninca yapamiycagmiz şey yok beynini sartlandir kesin yapacaksın bu en guzel yaslarimiz ve bizi mutsuz eden kilolari biran önce atmalıyızAslinda ben aylardir zayiflamayi dusunuyordum.cok uzuluyordum.bircok kez denedim ama sabsh basliyorum aksam yada ertesi gun pes ediyorum.esim surekli zayifla artik diye baski yapiyor.basim agriyo desem kilodan, karnim agriyo desem kilodan , canim sikildi desem kilodan diyo.herseye kilodan diye cevap veriyo.gecen gun esimin iş arkadaslariyla yemegi vardi.eşli gidilecekmis.bana da siyledi tabi ben cocugu bshane edip gelemem dedim durmaz bensiz dedim.oysaki insan icine cikmaya utaniyordum.esim zayiftir dis gorunusune dikkat eder ne giyse yakisir.neyse .esim sen bilirsin dedi.hic israr etmedi.niye gelmiyorsun falan demedi.yaninda beni goturmek istemiyor anladim.bunun gibi bazi olaylar oldu.asil olay şu.dün sabah yengeme kahvsltiya gittim.annem ce annesi de vardi.annesi gelfi bi baktim ayni bluzu giymisiz.ben 34 o 65 yasinda.öyle utandimki.yani ben bu yaşta 65 yaşinda gibi giyinmisim.zaten yaşitim olan arkadaslarimdan yaşli duruyorum.eve geldim bütün aksam düsündüm ve karar verdim.bugün de başladim.bende zayif olup yaşima göre giyineceğim.kararliyim.
kesinlikle canım daha gençsin ve incecik olup en güzel şeyleri giymeyi kocanlada göğsünü gere gere gezmeyi hak ediyorsun.inaninca yapamiycagmiz şey yok beynini sartlandir kesin yapacaksın bu en guzel yaslarimiz ve bizi mutsuz eden kilolari biran önce atmalıyızAslinda ben aylardir zayiflamayi dusunuyordum.cok uzuluyordum.bircok kez denedim ama sabsh basliyorum aksam yada ertesi gun pes ediyorum.esim surekli zayifla artik diye baski yapiyor.basim agriyo desem kilodan, karnim agriyo desem kilodan , canim sikildi desem kilodan diyo.herseye kilodan diye cevap veriyo.gecen gun esimin iş arkadaslariyla yemegi vardi.eşli gidilecekmis.bana da siyledi tabi ben cocugu bshane edip gelemem dedim durmaz bensiz dedim.oysaki insan icine cikmaya utaniyordum.esim zayiftir dis gorunusune dikkat eder ne giyse yakisir.neyse .esim sen bilirsin dedi.hic israr etmedi.niye gelmiyorsun falan demedi.yaninda beni goturmek istemiyor anladim.bunun gibi bazi olaylar oldu.asil olay şu.dün sabah yengeme kahvsltiya gittim.annem ce annesi de vardi.annesi gelfi bi baktim ayni bluzu giymisiz.ben 34 o 65 yasinda.öyle utandimki.yani ben bu yaşta 65 yaşinda gibi giyinmisim.zaten yaşitim olan arkadaslarimdan yaşli duruyorum.eve geldim bütün aksam düsündüm ve karar verdim.bugün de başladim.bende zayif olup yaşima göre giyineceğim.kararliyim.
Helal sanaAslinda ben aylardir zayiflamayi dusunuyordum.cok uzuluyordum.bircok kez denedim ama sabsh basliyorum aksam yada ertesi gun pes ediyorum.esim surekli zayifla artik diye baski yapiyor.basim agriyo desem kilodan, karnim agriyo desem kilodan , canim sikildi desem kilodan diyo.herseye kilodan diye cevap veriyo.gecen gun esimin iş arkadaslariyla yemegi vardi.eşli gidilecekmis.bana da siyledi tabi ben cocugu bshane edip gelemem dedim durmaz bensiz dedim.oysaki insan icine cikmaya utaniyordum.esim zayiftir dis gorunusune dikkat eder ne giyse yakisir.neyse .esim sen bilirsin dedi.hic israr etmedi.niye gelmiyorsun falan demedi.yaninda beni goturmek istemiyor anladim.bunun gibi bazi olaylar oldu.asil olay şu.dün sabah yengeme kahvsltiya gittim.annem ce annesi de vardi.annesi gelfi bi baktim ayni bluzu giymisiz.ben 34 o 65 yasinda.öyle utandimki.yani ben bu yaşta 65 yaşinda gibi giyinmisim.zaten yaşitim olan arkadaslarimdan yaşli duruyorum.eve geldim bütün aksam düsündüm ve karar verdim.bugün de başladim.bende zayif olup yaşima göre giyineceğim.kararliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?