Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akıllıca.begendim bu fikri

Hepiniz o kadar iyi niyetlisinizki böyle destek olmaniz beni cok sevindirdi

Hoşgeldin canım karbonhidrat ve şekeri bırak günde yarım saat yürüyüş yap çok güzel kilo verirsin Allah'ın izniyle.Biz buradayız önceki sayfalarda ne yediklerimiz yazılı hergün ne yediğini yaz buraya takip edelim.Ben 4 haftamın içindeyim yaklaşık 6 kilo verdim.Kilosu az olan zor verir.Çok olan ikiye katlar.Hergün burayı takip et biz seni motive ederiz.

Bugun ilk gunum

Sabah: 2 yumurtadan omlet
10 adet zeytin
1 salatalik
Avuc ici kadar peynir
Ceviz

Ögle:sade türk kahvesi

Aksam:kurufasulye yogurt

Kizlar normalde ben aksam yemeginde corba yemek pilav ve netedeyse 1 ekmek yerdim.yemekten sonra cayin yaninda Allah ne verdiyse.şuan cok iyi hissediyorum.ins boyle devam edebilirim

Canim bende yemekle ekmek yerdim ardinda pilav makarna ustune aburcubur yani senden farksizdim
1 aydir hicbirini yemedim ve sasiriyorum nasil yermisim diye...

İlk gün icin cok guzel bugun gibi devam edersen haftaya pazar tartıda hepimizi geride bırakırsın

kızlar hastalaninca saldım kendimi akşam diyete uymadim yarın tartidan hüsranla inicemşimdi de adacayimi iciyorum inşallah sabaha biraz iyilesirim
Tartı akşamı olmayaydı iyiydi :)
Olsun üzme kendini.bizim hedefimiz 1 haftalık değil.önümüzdeki hafta 2 katı düşersin inşallah

Paket yeşil çay aldım bugün.karanfilli tarçınlı.sade pek sevmiyorum tadı buruk geliyor sanki.aslında canan hoca paket çaya da karşı ama.böyle böyle alışınca aktardan alırım belki.
Kefir mayamı da aldım bugün.şimdi mayalıycam.

İnşallah canım,sakın bozma.böyle gidersen süper verirsin.
Unutma yemezsek ölmeyiz ama yersek üzüntüden ölürüz
Burası bizim için altın fırsat.
Yarın regl günüm.bugün gözümün önünden neler geçti bi bilsen.markette çikolatalara eski sevgilim gibi baktım
Ama alıp yersem kızlara ayıp olur,nasıl yazarım oraya dedim.5 dk lık nefis mücadelesi.ama şuan nadıl huzurluyum yeşilçayımı yudumlarken

Çok iyi beslemişsin canım bu şekilde devam edersen ilk hafta en az 4 gider.Yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin.Hergün mutlaka yürüyüş yapın.Evde mekik çekmeye falan çalışın.

O zaman siz daha hızlı kilo vereceksiniz. Lütfen bırakmayın. Her gün raporunuzu bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…