Akıllıca.begendim bu fikriT Tandem felix canım kaç bedensin?mesela 46 diyelim.kendine nisan sonu giyilecek 44 beden bi bluz al.gözünün önüne as ve seni giyicem de :)
Sonra 42 sonra 40 bi bakmışsın 38
Ama çok pahalı şeyler alma,zayıflayınca bol gelicek ve giyemeyeceksin
Hepiniz o kadar iyi niyetlisinizki böyle destek olmaniz beni cok sevindirdiHelal sana
Başlamak bitirmenin yarısıdır.ilk ay sonunda müthiş inceliceksin.sonrası çorap söküğü zaten.şöyle düşün,canımızın çektiği yiyecekler hep yediğimiz şeyler.busefer yemezsem ölmem ama sonunda mutlu olucam de.bana bişey ikram edildiğinde,leptinimi bozamam diyorum
Hoşgeldin canım karbonhidrat ve şekeri bırak günde yarım saat yürüyüş yap çok güzel kilo verirsin Allah'ın izniyle.Biz buradayız önceki sayfalarda ne yediklerimiz yazılı hergün ne yediğini yaz buraya takip edelim.Ben 4 haftamın içindeyim yaklaşık 6 kilo verdim.Kilosu az olan zor verir.Çok olan ikiye katlar.Hergün burayı takip et biz seni motive ederiz.Aslinda ben aylardir zayiflamayi dusunuyordum.cok uzuluyordum.bircok kez denedim ama sabsh basliyorum aksam yada ertesi gun pes ediyorum.esim surekli zayifla artik diye baski yapiyor.basim agriyo desem kilodan, karnim agriyo desem kilodan , canim sikildi desem kilodan diyo.herseye kilodan diye cevap veriyo.gecen gun esimin iş arkadaslariyla yemegi vardi.eşli gidilecekmis.bana da siyledi tabi ben cocugu bshane edip gelemem dedim durmaz bensiz dedim.oysaki insan icine cikmaya utaniyordum.esim zayiftir dis gorunusune dikkat eder ne giyse yakisir.neyse .esim sen bilirsin dedi.hic israr etmedi.niye gelmiyorsun falan demedi.yaninda beni goturmek istemiyor anladim.bunun gibi bazi olaylar oldu.asil olay şu.dün sabah yengeme kahvsltiya gittim.annem ce annesi de vardi.annesi gelfi bi baktim ayni bluzu giymisiz.ben 34 o 65 yasinda.öyle utandimki.yani ben bu yaşta 65 yaşinda gibi giyinmisim.zaten yaşitim olan arkadaslarimdan yaşli duruyorum.eve geldim bütün aksam düsündüm ve karar verdim.bugün de başladim.bende zayif olup yaşima göre giyineceğim.kararliyim.
İkiside sanırımKızlar tartı yarın mı,pazartesi mi?
Çok heyecanlıyım
ikiside cnm pazar ve pazartesi tartiliyoruz düşük olan listeye yazılıyor pazartesi öğlene doğru liste açıklanıyorKızlar tartı yarın mı,pazartesi mi?
Çok heyecanlıyım
Canim bende yemekle ekmek yerdim ardinda pilav makarna ustune aburcubur yani senden farksizdimBugun ilk gunum
Sabah: 2 yumurtadan omlet
10 adet zeytin
1 salatalik
Avuc ici kadar peynir
Ceviz
Ögle:sade türk kahvesi
Aksam:kurufasulye yogurt
Kizlar normalde ben aksam yemeginde corba yemek pilav ve netedeyse 1 ekmek yerdim.yemekten sonra cayin yaninda Allah ne verdiyse.şuan cok iyi hissediyorum.ins boyle devam edebilirim
İlk gün icin cok guzel bugun gibi devam edersen haftaya pazar tartıda hepimizi geride bırakırsınBugun ilk gunum
10 adet zeytin
1 salatalik
Avuc ici kadar peynir
Ceviz
Kizlar normalde ben aksam yemeginde corba yemek pilav ve netedeyse 1 ekmek yerdim.yemekten sonra cayin yaninda Allah ne verdiyse.şuan cok iyi hissediyorum.ins boyle devam edebilirim
Tartı akşamı olmayaydı iyiydi :)kızlar hastalaninca saldım kendimi akşam diyete uymadimyarın tartidan hüsranla inicem şimdi de adacayimi iciyorum inşallah sabaha biraz iyilesirim
İnşallah canım,sakın bozma.böyle gidersen süper verirsin.Bugun ilk gunum
10 adet zeytin
1 salatalik
Avuc ici kadar peynir
Ceviz
Çok iyi beslemişsin canım bu şekilde devam edersen ilk hafta en az 4 gider.Yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin.Hergün mutlaka yürüyüş yapın.Evde mekik çekmeye falan çalışın.Bugun ilk gunum
10 adet zeytin
1 salatalik
Avuc ici kadar peynir
Ceviz
Bugun ilk gunum
10 adet zeytin
1 salatalik
Avuc ici kadar peynir
Ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?