Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben bugun dışarıya çıkıp 3 km kadar yurumusumdur hemde topuklularla. Aksam yemegine çok yedim a dostlar ama et salata humus zeytinyağlı enginar, lebeni falan. Hepsi guzel hepsi karatay ama birde 6 tane falan elma dilim patates yedim.(( yarım kilo verdin ya şımar ha denvir şımar. İnş yürüyüş ile atmisimdir o pis patatesleri.
Ah şu nefsim

kızlar hastalaninca saldım kendimi akşam diyete uymadim yarın tartidan hüsranla inicemşimdi de adacayimi iciyorum inşallah sabaha biraz iyilesirim
kızlar hastalaninca saldım kendimi akşam diyete uymadim yarın tartidan hüsranla inicemşimdi de adacayimi iciyorum inşallah sabaha biraz iyilesirim

Geçmiş olsun mirafatos! Yapmayalım bir daha böyle.emeklerimiz heba olmasın. Hastayken yiyebukeceklerimizden daha fazla yemek yada meyve yemek ile gecistirelim inş.

Geçmiş olsun mirafatos! Yapmayalım bir daha böyle.emeklerimiz heba olmasın. Hastayken yiyebukeceklerimizden daha fazla yemek yada meyve yemek ile gecistirelim inş.
evet canım meyve ,bal,tarhana falan tukettim bugün iyilesiyim diye karatay disinda beslendim ama en son akşam bizimkiler yerken nefsime uyup çikolata yemesem çok iyiydibu hafta bütün emegim çöpmü oldu bilmiyorum

Günaydın kızlar, şifayı kapmak üzereyim dün bildirim yapmadım, bol ilaç ve saçma sapan bir gündü..
Bu sabah kilom 63, yarın da tartılırım bakalım. Kahvaltı olarak köy tavuğundan çorbam vardı, onu içtim iyileşmek için. Ama daha önceden yapmış olduğumdan pirinçliydi.. 1 saat yoga yaptım, telafi eder umarım.

Günaydın
Başlangıç 72.2
Bugün 71.1
Fark 1.100

Yani aslında sevinmeliyim.hedefim haftada 1 kilo.ama ilk hafta biraz daha bekliyordum açıkçası.ama bugün regl günüm ondan olabilir dimi?
Düşününce bu hafta hiç aç kalmadım.ekmek yememek hiç zorlamadı ama şekersizlik süründürdü
Tabiki yılmak yok devam

Merhaba Arkadaslar. Bende aranıza katılmak istiyorum. Üç gündür karatay diyetini uyguluyorum. Kilomda değişme var . Bu diyetle devam etmek istiyorum. 102 kiloyum. İnşallah vereceğim kiloları.

canım 1100 harika çünkü regl öncesi kilo zatn fazla çıkar demekki daha fazla verdinhaftaya sonuç harika olucak zaten reglden bir kaç gün sonra bile eksileri görürsün.bende ilk üç gün 800gr verdim ve sonra buraya üye oldum ama tamda senin gibi regl başladı ve gunlerce gr oynamadi ama hafta dolunca 800 daha gitmişti yani toplam 10günde 1600 gitmiş oldu 70.500 e indim canım senim sonucun daha da iyi olucak

Son düzenleme:
Günaydin...benim dün ilk günümdü.iyi gecti cok şukur.bugun yine devam.
Sabah 1 yumurta, 15 zeytin, 5 adet ceviz, 1 kucuk parca kaşar peynir yedim.
86.600 ile başladim 1.65 boyum

Acaba
Allah kolaylik versin hepimize inşallah hedefimize ulaşırız. Öğlen sadece kahve icmissiniz ya acaba sabah kahvaltisini kacta yapmistiniz. Ben 06.30 da kahvalti yapmak durumundayım. Acaba öğlen kahve içsel aksami dayanır miyim?

Ayyyy cevabın beni mutlu etti
70 leri görmek istemiyorum artık onun için bu acelem.

Ben dun kahvaltiyi saat 10 gibi yapmistim bugun 9 da yaptim.haftadonu boyle.ama yarin işe gidecegim icin 7.30 -8 gibi yapicambakalim nasil olcak.6.30 cok erken.ögle yemegi yemelidiniz bence

canım çok erken kalkiyorsun çok zor olur bence ama sen yaparim denek istiyorum diyorsan o ayrı tabi ama onemlibolan 5-6 saat yememek kural bu ve sen oglen 1.5-2gibi zaten 5-6saatin doluyor aksamda 5-6 saat sonra 8i geçmemiş oluyor 3 öğün yemenin senin için hiç sakıncası olmaz yani.ben çok çok geç kalkınca 2 öğün yapıyorm

Merhaba Arkadaslar. Bende aranıza katılmak istiyorum. Üç gündür karatay diyetini uyguluyorum. Kilomda değişme var . Bu diyetle devam etmek istiyorum. 102 kiloyum. İnşallah vereceğim kiloları.
Hoşgeldin
Vericeksin tabii
Bi hafta su gibi geçmiş.damlaya damlaya göl yapıcaz

Ayyyy cevabın beni mutlu etti
70 leri görmek istemiyorum artık onun için bu acelem.
seni çok iyi anliyorum cnm bende 72 ile basladm zatn 3.günüm 71.300 ile listeye girdim haftam doldu 70.5i gördüm ve hergün 69.900 ü bile gorsem yeter ama 70 i gormek istemiyorum diye uyanip tartiliyordum.aslinda bu hafta da kesin görürdüm bu haftanin ilk gunleri güzeldi ama son günleri 3yaşında kizim hasta oldu 2 gece uyumadan ona baktım bide bana bulaştı ve diyete uygun yemeği 3 gündür bıraktım artık sağlık olsun bu haftam gitmiş olduama durmak yok bugün itibariyle tam gaz devam canım beraber 60lari gorucez ve 50lere doğru yol alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…