Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tamam tesekkur ederim. Yaza az kaldi inşallah sağlıkla kilo verir rahatlariz.Birde spor işini araya sıkıştırır sam benden iyisi yok. Çocuklarla trambolin de ziplasam olur mu acaba ne dersiniz arkadaşlar?

Günaydın kızlar siteye yeni üye oldum konu başlığı dikkatimi çekti.Bende 2015de doğum kilolarımı karatay diyetiyle 3ayda 12kg verdim bu süre içinde zaman zaman 1,2vermek yerine üzerine koyduğu ya da yerinde saydıği günler oldu.Sürekliliğini hayatımın tamamına geçiremicem şeyler yapmadım mesela spor,tarçınlı su(aslında yapmak lazım).Hala kilo almış değilim gerçekten yağ fazlanız nerdeyse orda daha fazla bi incelme oluyor hiç bu kadar güzel bi diyet ve başarılı bi sonuç görmedimm.Denemiş biri olarak doğru bi tercih yapmışsınız karatay diyetiyle bunu söylemek istedim.​

kızlar tabiki dünkü kacamaklardan sonra beklenen sonuç tartı hüsransiz siz olun böyle şeyler yapmayınhastalık filan derken listenin biraz disina çıktık yürüyüşlerim bile boşa gitmişsadece 200gram fark var aslında öyle çok da abartılacak kacamaklarim olmadi ve çok sporda yapmistimsabah tekrar tartilcam belki bir fark olur yazarım canlarım

Tamam tesekkur ederim. Yaza az kaldi inşallah sağlıkla kilo verir rahatlariz.Birde spor işini araya sıkıştırır sam benden iyisi yok. Çocuklarla trambolin de ziplasam olur mu acaba ne dersiniz arkadaşlar?
Trambolin muhteşem bişey.kk da vardı onunla zatıflayanlar.bi bak istersen

Günaydın mutlu pazarlarrrrrr
Kilom 69.4 dü şuan 68.6 tam 1 kilo gitmis yürüyüsün faydaları tam 1 ayin sonunda7 kilo vermis oldum...

Zayif degilim hala ama goren herkes cok guzel olmussun diyor giydiklerim yakisiyor artik yola devam hedef 60...

Tam bir kiloya yakin gitmis yazicagima 1 kilo yazmisim

İşte buuuuu
1 ayda 7 kilo mummuhteşem

Merhaba ben bugun 70.9 ü gordum sonra tartıya tekrar çıktım 71.5 dedi. Bu di gitar tartilardam nefret ediyorum. Yarın ki tartima bakıcam hangisi doğru? Bugün benim 21.gunum ve eksilen 2 kg gibi gözükse incelme süper. Ben pco, troid gibi rahatsizliklaeimsan dolayı çok kilo veremiyorum üstelik haftada 3 -4 günde kayda değer spor yapiyorum.
Neyse devam ediciiiiz. Haftada 1 kilo verenlere alkış! !!!

Çok güZel tebrik ederim. Darısı bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…