Tamam tesekkur ederim. Yaza az kaldi inşallah sağlıkla kilo verir rahatlariz.Birde spor işini araya sıkıştırır sam benden iyisi yok. Çocuklarla trambolin de ziplasam olur mu acaba ne dersiniz arkadaşlar?canım çok erken kalkiyorsun çok zor olur bence ama sen yaparim denek istiyorum diyorsan o ayrı tabi ama onemlibolan 5-6 saat yememek kural bu ve sen oglen 1.5-2gibi zaten 5-6saatin doluyor aksamda 5-6 saat sonra 8i geçmemiş oluyor 3 öğün yemenin senin için hiç sakıncası olmaz yani.ben çok çok geç kalkınca 2 öğün yapıyorm
Trambolin muhteşem bişey.kk da vardı onunla zatıflayanlar.bi bak istersenTamam tesekkur ederim. Yaza az kaldi inşallah sağlıkla kilo verir rahatlariz.Birde spor işini araya sıkıştırır sam benden iyisi yok. Çocuklarla trambolin de ziplasam olur mu acaba ne dersiniz arkadaşlar?
Tamam bir bakayım. Üç küçük cocuk olunca tek spor onlarla oynamak oluyor napalimTrambolin muhteşem bişey.kk da vardı onunla zatıflayanlar.bi bak istersen
Harika yaaaa tebrikler...Eki Görüntüle 1973382 Günaydın arkadaşlar
Bu hafta 64,2 geldım.yanı 1 kg gıtmış. Bereket versın :)
Tam bir kiloya yakin gitmis yazicagima 1 kilo yazmisimGünaydın mutlu pazarlarrrrrr
Kilom 69.4 dü şuan 68.6 tam 1 kilo gitmis yürüyüsün faydalarıtam 1 ayin sonunda7 kilo vermis oldum...
Zayif degilim hala ama goren herkes cok guzel olmussun diyorgiydiklerim yakisiyor artik yola devam hedef 60...
İşte buuuuuGünaydın mutlu pazarlarrrrrr
Kilom 69.4 dü şuan 68.6 tam 1 kilo gitmis yürüyüsün faydalarıtam 1 ayin sonunda7 kilo vermis oldum...
Zayif degilim hala ama goren herkes cok guzel olmussun diyorgiydiklerim yakisiyor artik yola devam hedef 60...
BravoEki Görüntüle 1973382 Günaydın arkadaşlar
Bu hafta 64,2 geldım.yanı 1 kg gıtmış. Bereket versın :)
Çok güZel tebrik ederim. Darısı bize.Günaydın mutlu pazarlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?