Bende troid hastasıyım. Allah yardımcınız olsun. İnşallah duzeliriz.Merhaba ben bugun 70.9 ü gordum sonra tartıya tekrar çıktım 71.5 dedi. Bu di gitar tartilardam nefret ediyorum. Yarın ki tartima bakıcam hangisi doğru? Bugün benim 21.gunum ve eksilen 2 kg gibi gözükse incelme süper. Ben pco, troid gibi rahatsizliklaeimsan dolayı çok kilo veremiyorum üstelik haftada 3 -4 günde kayda değer spor yapiyorum.
Neyse devam ediciiiiz. Haftada 1 kilo verenlere alkış! !!!
Bende yogurt yada süt düsündüm.bu aksam ceza veriyorum kendime.yarin sabaha kadar baska birsey yemicem.cok mutsuzum suanT Tandem felix arada kacamak yaptigin zaman kilo verme olayi duruyo. Kendini biraz firenlemelisin bu hafta bozmadan devam et bir hafta sonunda kilondaki eksilmeyi gorunce daha güçlü hissedeceksin ve daha kolay hayir diyeceksin.
Ben senin yerinde olsam aksam 8 olmadan sadece yogurt yerdim ama tabi sen buna dayanabilirmisin bilemem
Günaydın mutlu pazarlarrrrrr
Kilom 69.4 dü şuan 68.6 tam 1 kilo gitmis yürüyüsün faydalarıtam 1 ayin sonunda7 kilo vermis oldum...
Zayif degilim hala ama goren herkes cok guzel olmussun diyorgiydiklerim yakisiyor artik yola devam hedef 60...
Mutsuz olma, mutsuzluk ve stres de kilo aldırırBende yogurt yada süt düsündüm.bu aksam ceza veriyorum kendime.yarin sabaha kadar baska birsey yemicem.cok mutsuzum suan
Tabiki yaparim gecmis olsunSuper olmussun tatlim yarin da tartilip bildirenler olucaktir, ben yarin hastanede olucam kilolari yazamam bu sefer listeyi sen yapabilir misin, benim msglarimdan son listeyi bul ona kg bildirilenleri ekle ben 62.7 kgim bu hafta, sevgiler
İlk hafta en çok kilo verilen hafta canım kendini tutmaya çalış.Olur öyle şeyler arada kızma kendine.Arkadasimla bulustum ogle yemeginde tost ve patates kizartmasi yedim napiyim sizce bugu baska bisey yemesem tdlafi etmis olur muyum.cok kiziyorum kendime suan..
Hedefin kaç kiloydu canım 60 da bırakacakmısın?Aynı boydaydık herhalde 64 de harika görünüyorsundur.Tebrik ederim darısı başıma.Eki Görüntüle 1973382 Günaydın arkadaşlar
Bu hafta 64,2 geldım.yanı 1 kg gıtmış. Bereket versın :)
Bol tarcinli süt ictim.tarcinin kan sekerini dengeledigini okumustum biyerde.yatana kadar başka birsey yok.yarin sabahki kahvaltimin hayaliyle bu aksami gecirecegimİlk hafta en çok kilo verilen hafta canım kendini tutmaya çalış.Olur öyle şeyler arada kızma kendine.
Az önce evdekiler çatır çatır önümde pizzaları patates kızartmalarını kolaları götürdüler hiç acımadılar banaBol tarcinli süt ictim.tarcinin kan sekerini dengeledigini okumustum biyerde.yatana kadar başka birsey yok.yarin sabahki kahvaltimin hayaliyle bu aksami gecirecegim
Benim de canim tatli cok istiyo regl olucam ondan heralde. Aksam yemekten sonra esim balkona cikti sigara iciyo sandim çokanat yiyormuş:)))) Gel ısır diyo bide:)))Az önce evdekiler çatır çatır önümde pizzaları patates kızartmalarını kolaları götürdüler hiç acımadılar banaBende oğlumla kendime köfte salata yaptım onu yedim.Zor biliyorum, bende biran önce kilolardan kurtulmak eski hayatıma devam etmek istiyorum.Allah kolaylık versin.8 e kadar yemek yeme hakkın var.Bir kase yoğurta 2-3 ceviz parçalayıp yiyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?