Benim önümdende ne dondurmalar ne tatlılar geçiyor bitirdiler beni resmen.Buda bana ders olsun birdaha asla kilo kontrolümü kaybetmeyeğim.Diyet çok zor ya.Benim de canim tatli cok istiyo regl olucam ondan heralde. Aksam yemekten sonra esim balkona cikti sigara iciyo sandim çokanat yiyormuş:)))) Gel ısır diyo bide:)))
Ne anlayışlı canım cekmesini istemiyor.Benim de canim tatli cok istiyo regl olucam ondan heralde. Aksam yemekten sonra esim balkona cikti sigara iciyo sandim çokanat yiyormuş:)))) Gel ısır diyo bide:)))
Tebrık ederim cnm. Cok ıyı gıdıyorsunTam bir kiloya yakin gitmis yazicagima 1 kilo yazmisim
Teşekkür ederım cnm ya inşallah hepımız hedefımıze ulaşırızBravo
Adım adım hedefe
Teşekkür ederım cnm. Bende senı tebrık ederım, cok ıyı gıdıyorsunHerkesi tebrik ederim
Cnm hıc üzülme. Yavaştan olsa gıdecek o kılolar, ne kadar kararlı oldugunu görüyoruz :)Merhaba ben bugun 70.9 ü gordum sonra tartıya tekrar çıktım 71.5 dedi. Bu di gitar tartilardam nefret ediyorum. Yarın ki tartima bakıcam hangisi doğru? Bugün benim 21.gunum ve eksilen 2 kg gibi gözükse incelme süper. Ben pco, troid gibi rahatsizliklaeimsan dolayı çok kilo veremiyorum üstelik haftada 3 -4 günde kayda değer spor yapiyorum.
Neyse devam ediciiiiz. Haftada 1 kilo verenlere alkış! !!!
Afıyet olsun cnmSabah iki pastirmali yumurta bir zeytin az peynir
Öğlen biraz gecikti is ten dolayı
Bir muz bir kupa süt 3 ceviz
Akşama da inşallah mercimek corba salata. Yogurt.
Afıyet olsun. Haftasonu oldumu geç oluyor kahvaltılarını :)Benim kahvaltım da geç oldu bugün
13:00
Kkk
Yeşilçay
Kuru kayısı yerine 2 dilim ananas yedim
Cnm ılk haftalarda cok hızlı verırsın fakat yasaklardan uzak durman Lazım. Lütfen hayır de yasaklara. Kendını şartla ve ıncecık olacağını aklından Çıkarma. Hoş geldın cnm bu arada :)Arkadasimla bulustum ogle yemeginde tost ve patates kizartmasi yedim napiyim sizce bugu baska bisey yemesem tdlafi etmis olur muyum.cok kiziyorum kendime suan..
Gecmışolsun cnm. Önemlı bısey yoktur umarımSuper olmussun tatlim yarin da tartilip bildirenler olucaktir, ben yarin hastanede olucam kilolari yazamam bu sefer listeyi sen yapabilir misin, benim msglarimdan son listeyi bul ona kg bildirilenleri ekle ben 62.7 kgim bu hafta, sevgiler
Afıyet olsun cnm. Cok guzelİyi akşamlar akşam yemeğim:
5 ızgara köfte
Bol salata
3 gün kurusu
1.67 cnm boyum. Ilk hedefim 60 nısan sonuna kadar. 57 Olmayı cok ıstıyorum. :)Hedefin kaç kiloydu canım 60 da bırakacakmısın?Aynı boydaydık herhalde 64 de harika görünüyorsundur.Tebrik ederim darısı başıma.
Cnm yapma böyle , kendını ac Bırakma. Sebze yemegı yapsaydın keske.Bol tarcinli süt ictim.tarcinin kan sekerini dengeledigini okumustum biyerde.yatana kadar başka birsey yok.yarin sabahki kahvaltimin hayaliyle bu aksami gecirecegim
Aynen cnm ya bu gun cocukları burgerkıng e götürdüm, hamburgerler, kuzartmalar yedıler , bende sade kahve içtim:)) olsun ama hedefı tutturalım az az yerız bızdeAz önce evdekiler çatır çatır önümde pizzaları patates kızartmalarını kolaları götürdüler hiç acımadılar banaBende oğlumla kendime köfte salata yaptım onu yedim.Zor biliyorum, bende biran önce kilolardan kurtulmak eski hayatıma devam etmek istiyorum.Allah kolaylık versin.8 e kadar yemek yeme hakkın var.Bir kase yoğurta 2-3 ceviz parçalayıp yiyebilirsin.
Ah bu Eşler yokmu, en büyük dıyet bozduranlar :))Benim de canim tatli cok istiyo regl olucam ondan heralde. Aksam yemekten sonra esim balkona cikti sigara iciyo sandim çokanat yiyormuş:)))) Gel ısır diyo bide:)))
Afıyet olsun cnm. Havalar düzelmede bızde açsak sezonu :)Biz bugün mangal sezonunu açtık elektrikli de olsa en sagliklisi ızgara ve ennn lezzetlisiiii:)
Izgara et
Salata
Bugday corbası
Sımdıden ellerıne sağlık cnm.Kızlar yarın sabah 10 a kadar kilo bildirimlerini yapın onthebech yerine listeyi ben yapicam 13:00 olmadan sonuçları aciklarim...
Bol eksiler...
Sagol canimTebrık ederim cnm. Cok ıyı gıdıyorsun
Teşekkür ederım cnm ya inşallah hepımız hedefımıze ulaşırız
Teşekkür ederım cnm. Bende senı tebrık ederım, cok ıyı gıdıyorsun
Cnm hıc üzülme. Yavaştan olsa gıdecek o kılolar, ne kadar kararlı oldugunu görüyoruz :)
Afıyet olsun cnm
Afıyet olsun. Haftasonu oldumu geç oluyor kahvaltılarını :)
Cnm ılk haftalarda cok hızlı verırsın fakat yasaklardan uzak durman Lazım. Lütfen hayır de yasaklara. Kendını şartla ve ıncecık olacağını aklından Çıkarma. Hoş geldın cnm bu arada :)
Gecmışolsun cnm. Önemlı bısey yoktur umarım
Afıyet olsun cnm. Cok guzel
1.67 cnm boyum. Ilk hedefim 60 nısan sonuna kadar. 57 Olmayı cok ıstıyorum. :)
Cnm yapma böyle , kendını ac Bırakma. Sebze yemegı yapsaydın keske.
Aynen cnm ya bu gun cocukları burgerkıng e götürdüm, hamburgerler, kuzartmalar yedıler , bende sade kahve içtim:)) olsun ama hedefı tutturalım az az yerız bızde
Ah bu Eşler yokmu, en büyük dıyet bozduranlar :))
Afıyet olsun cnm. Havalar düzelmede bızde açsak sezonu :)
Sımdıden ellerıne sağlık cnm.
Bende Nisan sonunda bitireceğim diyeti sözde ama haftada bir kilo ile zor.Bakalım haftalık kilo verimimi arttırabilmem lazım.1.67 cnm boyum. Ilk hedefim 60 nısan sonuna kadar. 57 Olmayı cok ıstıyorum. :)
HoşbuldukTebrık ederim cnm. Cok ıyı gıdıyorsun
Teşekkür ederım cnm ya inşallah hepımız hedefımıze ulaşırız
Teşekkür ederım cnm. Bende senı tebrık ederım, cok ıyı gıdıyorsun
Cnm hıc üzülme. Yavaştan olsa gıdecek o kılolar, ne kadar kararlı oldugunu görüyoruz :)
Afıyet olsun cnm
Afıyet olsun. Haftasonu oldumu geç oluyor kahvaltılarını :)
Cnm ılk haftalarda cok hızlı verırsın fakat yasaklardan uzak durman Lazım. Lütfen hayır de yasaklara. Kendını şartla ve ıncecık olacağını aklından Çıkarma. Hoş geldın cnm bu arada :)
Gecmışolsun cnm. Önemlı bısey yoktur umarım
Afıyet olsun cnm. Cok guzel
1.67 cnm boyum. Ilk hedefim 60 nısan sonuna kadar. 57 Olmayı cok ıstıyorum. :)
Cnm yapma böyle , kendını ac Bırakma. Sebze yemegı yapsaydın keske.
Aynen cnm ya bu gun cocukları burgerkıng e götürdüm, hamburgerler, kuzartmalar yedıler , bende sade kahve içtim:)) olsun ama hedefı tutturalım az az yerız bızde
Ah bu Eşler yokmu, en büyük dıyet bozduranlar :))
Afıyet olsun cnm. Havalar düzelmede bızde açsak sezonu :)
Sımdıden ellerıne sağlık cnm.
Göz hakki niyetine:) olur o kadar...Bizde piknik sezonunu açtık
Akşam
Köfte
Karışık salata
Ayran
Kalabalık gittik arkadaşlarla.millet kola,tatlı ,ekmek lüp lüp götürdü.eeehh ben de yicem deyip tazecik ekmekten bi yudum salataya bandım.boğazıma dizildi :) ben napıyorum cısss dedim.tek kaçamağım o :)))
cnm normal verıyorsun bence. Az olsun Kalıcı olsun :) hedefın kaçtı ?Bende Nisan sonunda bitireceğim diyeti sözde ama haftada bir kilo ile zor.Bakalım haftalık kilo verimimi arttırabilmem lazım.
afıyet olsun cnm. Kendını frenlemişsin cokta ıyı yapmışsın :)Bizde piknik sezonunu açtık
Akşam
Köfte
Karışık salata
Ayran
Kalabalık gittik arkadaşlarla.millet kola,tatlı ,ekmek lüp lüp götürdü.eeehh ben de yicem deyip tazecik ekmekten bi yudum salataya bandım.boğazıma dizildi :) ben napıyorum cısss dedim.tek kaçamağım o :)))
60 ama elbiseli ve tokcnm normal verıyorsun bence. Az olsun Kalıcı olsun :) hedefın kaçtı ?
Yaza daha var. Denız mevsımıne kadar verırsın mutlaka :)60 ama elbiseli ve tokBu hafta 66 yı yakalamaya çalışacağım bakalım.Başka türlü mayısa sarkacak.Bende nisan sonu bitecek diye girdim ya işe inat oldu.
İnşallah canımYaza daha var. Denız mevsımıne kadar verırsın mutlaka :)
yenidencan nerelerdesin arkadaşım nasıl oldun?
Hoşgeldin canım 99 u gördün yani çok sevindim.Üstüne gelen rakamlar ,su tutmuştur vücudun üzülme.Günaydın herkese.Hastalık sebebiyle gruba yazamadım özledim.Gerçi mesajların hepsini okudum.
Gruba yeni gelenler oldu hepiniz hoşgeldiniz.
Freyza__ m geldim canım.
Bu arada 3 gün tartıldım kızlar sonuç,
cUNMARTESİ 99,6
pAZAR 100,3
PAZARTESİ 100,8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?