- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Sağol canım.AmaHoşgeldin canım 99 u gördün yani çok sevindim.Üstüne gelen rakamlar ,su tutmuştur vücudun üzülme.
İnsülin direncinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle.Bir arkadaşımın da vardı ilaca başladı hiç diyet yapmadan 10 kilo gitmişti.Bebeğin küçük bırakamazsın haklısın canım.Hastalık ilaç hepsi etkiler sütü ben soğan ve bol yeşillik yiyorum sütüm arttı.Tavsiye ederim canım.Sağol canım.AmaFreyza__ BENİM DİYETTE BİR SIKINTI VAR SANKİ BU KİLOYLA daha fazla vermem gerekiyor gibi .Yürüyorum izinsiz birşey yemiyorum,yediğim miktarlar ölçülü değil.Dr enson insülin direncin var midede bakteri var emzirmeyi bırak ilaç vereyim dedi ama yapamam şuan.Gerçi sütüm çok azaldı,hastalıktan mı kullandığım antibiyotikten mi bilemedim.
Antibiyotik ödem yapar canım, geçmiş olsun. Mide bakterin için kefir içmeyi denesen. Belki ilaçsız çözüm olur..Sağol canım.AmaFreyza__ BENİM DİYETTE BİR SIKINTI VAR SANKİ BU KİLOYLA daha fazla vermem gerekiyor gibi .Yürüyorum izinsiz birşey yemiyorum,yediğim miktarlar ölçülü değil.Dr enson insülin direncin var midede bakteri var emzirmeyi bırak ilaç vereyim dedi ama yapamam şuan.Gerçi sütüm çok azaldı,hastalıktan mı kullandığım antibiyotikten mi bilemedim.
Evet büyük ihtimalle hastalık sütümü zalttı,halen halsizlik devam ediyor.Hastalıktan süt arttırıcı şeylerle uğraşamadım.İnsülin direncinden kaynaklanıyor büyük ihtimalle.Bir arkadaşımın da vardı ilaca başladı hiç diyet yapmadan 10 kilo gitmişti.Bebeğin küçük bırakamazsın haklısın canım.Hastalık ilaç hepsi etkiler sütü ben soğan ve bol yeşillik yiyorum sütüm arttı.Tavsiye ederim canım.
Sağol canım,teşekkür ederim.Antibiyotiği en son ctesi akşam içtim.Kefir deneyebilirim evet,kefiri hazır olanlardan mı tüketiyorsunuz?Antibiyotik ödem yapar canım, geçmiş olsun. Mide bakterin için kefir içmeyi denesen. Belki ilaçsız çözüm olur..
Mesajım arada kaldı ya bir garip olduEvet büyük ihtimalle hastalık sütümü zalttı,halen halsizlik devam ediyor.Hastalıktan süt arttırıcı şeylerle uğraşamadım.
Biz 4 yıldır kendi aynı mayayı çoğaltarak yapıyoruz canım.Facebook da kefir kardeşliği diye bir sayfa var ordan kendi şehrindeki biri verir sıkıntı olmaz.Biz ilk mayayı tanıdıktan aldık ama bir tanıdık bu site sayesinde buldu.Tavsiye ederim.
Sağol canım,teşekkür ederim.Antibiyotiği en son ctesi akşam içtim.Kefir deneyebilirim evet,kefiri hazır olanlardan mı tüketiyorsunuz?
insülün direnci için ünideyken bende de glukofaj kullandım daha doğrusu kullanamadım çünkü resmen bağırsakalrı coşturuoo dersten önce su içsem lawobaya zor koşardım 1-2 gün sonra halsizleştim resmen sosyal yaşantıyı çok etkilio... geçen sene kız kardeşimde kullandı we ondada başdönmesi yaptı oda bırakmak zorunda kaldı .. bence kartaya tarzı beslenme insülin direncinin en büyük ilacı zaten wücud ağırlığının %8 i werilinde direnç kırılıo, bende çok hatta çooook yawaş kilo weriorum ama olsun. işe yaramayan ilaçları sık sık kullanmak böbreklere karaciğere yük.. Tabi bunlar benim tecrübelerim we kendi fikrim doktorun ilaç konusunda ısrarcı olursa dinlemekte yarar war.Antibiyotik ödem yapar canım, geçmiş olsun. Mide bakterin için kefir içmeyi denesen. Belki ilaçsız çözüm olur..
Çok haklısın canım,ben de aynı fikirdeyim.Şuan için zaten kullandığım 3 ilacım var.İnşallah dediğin gibi ben de verdikçe direnç kırılır.%8 E AZ KALDIinsülün direnci için ünideyken bende de glukofaj kullandım daha doğrusu kullanamadım çünkü resmen bağırsakalrı coşturuoo dersten önce su içsem lawobaya zor koşardım 1-2 gün sonra halsizleştim resmen sosyal yaşantıyı çok etkilio... geçen sene kız kardeşimde kullandı we ondada başdönmesi yaptı oda bırakmak zorunda kaldı .. bence kartaya tarzı beslenme insülin direncinin en büyük ilacı zaten wücud ağırlığının %8 i werilinde direnç kırılıo, bende çok hatta çooook yawaş kilo weriorum ama olsun. işe yaramayan ilaçları sık sık kullanmak böbreklere karaciğere yük.. Tabi bunlar benim tecrübelerim we kendi fikrim doktorun ilaç konusunda ısrarcı olursa dinlemekte yarar war.
Okudum canım teşekkür ederim.Bakacam kefir kardeşliğine.Mesajım arada kaldı ya bir garip oldu
Hoşgeldin canımMerhabalar herkese,
Ben eski bir Karatay uygulayıcısıyım ve konunun takipçisiydim. Geçen sene 7 kilo vermiştim ama hedefime ulaşamadan bırakmıştımŞimdi ne yazık ki o kiloların bir kısmı geri geldi (71 ile başlamıştım 64 ile bırakmıştım) Ve ben gerçek hedefime ulaşmak için yine buradayım.
Sabah tartıldım 68.1'im (100 gr bile çok önemli)
Boyum 1.58 hedefim de 58
Geçen sene bu dönemde başlamıştım, en yüksek verimi de listemi bozmadığım ve 1 saat sporumu aksatmadığım dönemde almıştım. 10 kilo kimine göre az ama bana göre pek te kolay verilemeyecek bi miktar!! Ama kararlıyım artık görmeliyim şu 58'i
Sabah yediklerim:
2 yumurtalı tereyağlı omlet
1 avuç yer fıstığı
1 parça tulum peyniri
Çeri domates
Süt
6 saat çiğneme yok!! Türk kahvesi, yeşilçayla dolduracağım araları. Saat 1 gibi türk kahvesi ve sodayı birlikte içiyorum. Ciddi bir tokluk hissi yaratıyor, tavsiye ederim. Akşam yemeğim yetişmeyeceği için öğledensonra ayranla kendimi kandırıcam. 5 gibi de 5 ızgara köfte ve bol yeşillikli salatamı yiyip günü kapatacağım. Yani inşallah:)
Hepimize başarılar
Bende de insülin direnci var ama doktor ilaç vermeyi düşünmedi emzirdigim için. Kiloları veririz inşallah. İnsülin direnci metabolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorum. Hasta oldugun için azalmıştır sütün. Çok geçmiş olsun.Sağol canım.AmaFreyza__ BENİM DİYETTE BİR SIKINTI VAR SANKİ BU KİLOYLA daha fazla vermem gerekiyor gibi .Yürüyorum izinsiz birşey yemiyorum,yediğim miktarlar ölçülü değil.Dr enson insülin direncin var midede bakteri var emzirmeyi bırak ilaç vereyim dedi ama yapamam şuan.Gerçi sütüm çok azaldı,hastalıktan mı kullandığım antibiyotikten mi bilemedim.
Azimsama bu da güzel hiç olmamamsindan iyidir.Günaydın kızlar tartı 70.200
bu hafta 300gr vermiş oldum
Teşekkür ederim canım.İnşallah vereceğiz.Emzirdiğim için bir ara diyete devam etmesem mi diye düşündüm bebeğim henüz 10 aylık.Ama 100 kiloyu geçip içimde de azim olunca bırakmadım.İnşallah sütüm de artar.1 yaşında kadar bari bol bol emzirmek istiyordum inşallah.Yemegi y
Bende de insülin direnci var ama doktor ilaç vermeyi düşünmedi emzirdigim için. Kiloları veririz inşallah. İnsülin direnci metabolizmayı yavaşlatıyor diye biliyorum. Hasta oldugun için azalmıştır sütün. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?