deneyelım bacım sabahı zor beklıyorum ha bu arada temızlık bıttımı gule gule otur ben bugunde salladım ev ısını sadece coluk cocuga yemek yapıp yedırdım o kadar hava cok karanlık ve kapalıydı boyle havalarda hıcı ıcımden dıp kose gırmek gelmezde
hosgeldın canım her ınsan en ıyı kendını bılır neyı nasıl ne kadar yemen gerektıgıne sen karar verecen bıkac ayrıntıya dıkkat et cevız kayısı omega zyag konularına gerısı sana kalmıs kolay gelsın hepımıze
canım eger profesyonel bır elden cıkmıssa karalahananın dolmasında yemegınede doyum olmaz etlı dolma ıcını haslanmıs ve ıkıye bolunmus lahanalara sarıyosun tencerenın en dıbıne etlı kemık dosuyosun uzerıne dolmaları dızıyosun suyunu verıp pısırıyosun kemıgın buharıyla muthıs oluyo sekerım gel yapayımda ye:)))Afiyet olsun Papadiya...
Ben bu karalahananın dolmasını yemiştim kaç yıl önce ama sevemedim hala da mesafeli yaklaşıyorum. Sen nasıl yapıyorsun???
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/483714-karatay-diyeti-yemek-tarfileri.html#post21711423
kızlar yeni bir topik açtım.Tariflerimizi orada toplayalım
Yuppiii ben de keşke yemeklerin toplandığı bir sayfa olsa diyordum. Başka şey isteseymşim olacakmış.
Teşekkür ederim :) ben 65 ile başladım şimdi 64 kiloyum ilk defa bu kiloya çıkınca acaip panikledim boyda kısa Allah vergisi :))) minik balina oldum.. İştahım çok açıktı yine buna şükür diyorum en azından arada atıştırmıyorum :)
off yaaa..valla kendime uyuz oluyorum.Önce ,dün akşam o muhallebiyi yedim sonrasında 1,5 km. gece gece yürüdüm.bugün saat 3 de ise 1 tabak mercimek çorbası,zeytinyağında tava yapılmış tavuk yedim amaaaaa piyaz yapmıştım ve soğuk mercimek salatası,onlardan da o kadar yedim ki hem midem fırladı hem de ağrıyor..kendime olan sinirimi söylemiyorum bile.Akşama bir şey yemeyeceğim.Zaten bu akşam Hürrem var onu izlerken koşu bandında yürürüm.offfff,hem pişman hem şişmanım.
Kızlar,
Ne zamandır tartılmıyorum biliyorsunuz. Şimdi bilgisayarımda notlarıma bakarken 31.10.11 tarihinde aldığım ölçülerimi gördüm. Tesadüfen üzerimde o günkü elbisem var. Hemen çıkardım çantamdan mezuramı ölçtüm. 31.10.11 tarihinde belim 97 cm. imiş şimdi ise 93 cm. yine basen 113 cm.miş şimdi 111 cm. üstelik 2 gün sonra regl olacağım ve karnım ciddi manada şiş.
Hemen paylaşmak istedim
Tebrik ederim Carmen ne güzel incelmişsinn ..
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır tabak cevız(omega3 ıcerır,depresyona ıyı gelen B vıtamını ıcerır(bu nedenle ekmek yerıne gecer),posası yuksektır(ekmek gıbı)), bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(ekmek yerıne gecer ,posası cok yuksek ,kabızlıga ıyı gelır),uzerıne zeytınyagı gezdırılmıs bıber,yesıl sarmısak ,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır),omega3 ıcerır),bır tutam corek otu, 3 tane kahverengı kuru kaysı, 2yumurta (kılo verınceye kadar yenılecek ya da bır muz tuketıyorum ),15 tane zeytın(yumurta gıbı tok tutuyor ınsanı),1avuc beyaz peynır,bır bardak yesıl cay(normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.)
famır harıkasın yaa koptum burda
loxıcım karalahana tarıfımı verıyım hemen
yagda sogan pembelesır
az salca koyulur
ınce kıyılmıs lahanalar koyulur
suyu verılır
bulgur pırınc koyanda var ben koymadım
cok hafıf ve doyurucu bır yemek
tbrk ederım canım senın adına cok sevındımKızlar,
Ne zamandır tartılmıyorum biliyorsunuz. Şimdi bilgisayarımda notlarıma bakarken 31.10.11 tarihinde aldığım ölçülerimi gördüm. Tesadüfen üzerimde o günkü elbisem var. Hemen çıkardım çantamdan mezuramı ölçtüm. 31.10.11 tarihinde belim 97 cm. imiş şimdi ise 93 cm. yine basen 113 cm.miş şimdi 111 cm. üstelik 2 gün sonra regl olacağım ve karnım ciddi manada şiş.
Hemen paylaşmak istedim
off yaaa..valla kendime uyuz oluyorum.Önce ,dün akşam o muhallebiyi yedim sonrasında 1,5 km. gece gece yürüdüm.bugün saat 3 de ise 1 tabak mercimek çorbası,zeytinyağında tava yapılmış tavuk yedim amaaaaa piyaz yapmıştım ve soğuk mercimek salatası,onlardan da o kadar yedim ki hem midem fırladı hem de ağrıyor..kendime olan sinirimi söylemiyorum bile.Akşama bir şey yemeyeceğim.Zaten bu akşam Hürrem var onu izlerken koşu bandında yürürüm.offfff,hem pişman hem şişmanım.
Son zamanlarda aldığın kilolar ise daha da çabuk gidecektir.
Boyun kaç ?
Atıştırdıkça atıştırasım gelirdi benim, artık bundan eser yok.
Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya gelirsin.
Ne güzel olur haftada 1400 ayda 5600 ..
Ahh ahh ..
Bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyorumm ..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/483714-karatay-diyeti-yemek-tarfileri.html#post21711423
kızlar yeni bir topik açtım.Tariflerimizi orada toplayalım
Sağol carmen ,moral oldu biraz..ya dünde dikkat edicem demiştim hooop bugün aynı yanlışı yaptım.acıkıyorum.herkes burada tokum diyor ama ben öğlen olunca açlık hissediyorum.sanırım 3 öğün yeme olayına dönüp yavaş yavaş arayı açacağım,bilemiyorummm
tbrk ederım canım senın adına cok sevındım
e artık onumuzdekı maclara bakacaz
bu arada kızlar bu cuma ıpı kım gogusler cok merak edıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?