Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

demek istediğim kaç saat aç kalınca kıtlık moduna girio vucut günde iki öğün yiyenler ne kadar ara oluyor arasında öğünleriniizn

canım bız canan karatayın beslenme onerılerını uyguluyoruz.canan hoca ger rahatsanız açlık ve halsızlık hıssetmıyorsanız 2 ogun saglıklıdır dıyor,ben 1 ay kadar 3 ogun beslendım sonra 2 ogune gectım,sabah kahvaltı ve akşam yemegı yıyorum.oglenlerı bazen 1 avuc kadar kuruyemıs yıyorum ama her zaman degıl acıkırsam.akşam yemegımı 17 gıbı yıyorum normalde,yanı 8-9 saat oluyor bende 2 ogun arası.vucudum kıtlık moduna girmiyor cunku ogunlerde kus kadar yemıyoruz,gayet sağlam bir kahvaltı,ve o gunku menude ne varsa 1 tabak,yanında salata,yogurt,varsa corbayla yıyorum.ertesi sabah kadar hıcbırsey yemıyorum,göz açlıgı dısında başka bir rahatsızlıgım olmuyorben hıc doymayan bır ınsandım ,beni ehlileştirdi bu diyet

Bravo hergün 200gr gitse ne güzel)

Ben de ben de hatta sarmısaklı yoğurt yemek bile olabilir benim için

Merhabalarrrr bende diyete 4 gün önce başladım 2 öğün yapıyorum ama öğünlerim gaaaaayet sağlam :) 4 günde 1 kilo vermişim sizin yediklerinizi okudumda gözüme çok az göründü ya ben çok mu yiyorum diye düşündüm ama kilo verdiğime göre sorun yok sanırım birde bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyor gayet motive edici gözüktü gözüme :)

Bu benim de problemim ne yazık ki:-(
Ben de başlayınca durduramıyorum kendimi ceviz yerken, ben de sayılı koymaya çalışıyorum artık. Göz kararı benim için bir ölçü olamıyor bu konuda malesef

Aramıza hoşgeldinn ..
Gayet güzel kilo vermişsin.
Kaç kilosun ?
Daha öncede yazılmıştı 60 kg briisyle 90 kg birisi arasında yeme farkı olabilir ama ilk günler olduğu içinde olabilir.
Zamanla fazlasını kaldırmıyor zaten bünyen.

hangi miktarla doyuyorsan o kadar yemelısın canım,sabit bir ölçüsü yok bunun.

kılo cizelgesinin yapılısı burda anlatılıyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Bu benim de problemim ne yazık ki:-(
Ben de başlayınca durduramıyorum kendimi ceviz yerken, ben de sayılı koymaya çalışıyorum artık. Göz kararı benim için bir ölçü olamıyor bu konuda malesef

valla ben kendımı sınırlamıyorum sağlıklı yıyecekler konusunda
mesela bu yenı zeytını ılk aldıgımda gunde 30 tane bıle yedıgım oldu,hiç de zararını gormedım.
yıye yıye sıkılıyor ınsan zaten aynı seyı,bugun 10 taneye düşmüş yedıgım zeytın.
cevız de 8-9 tane yıyorum,1 cay brd nı gecıyordur heralde,ama zaten sabah yıyoruz,akşama kadar yakıyorumdur onları

Afiyet olsun Papadiya...

Ben bu karalahananın dolmasını yemiştim kaç yıl önce ama sevemedim hala da mesafeli yaklaşıyorum. Sen nasıl yapıyorsun???

yarın bakıcımız cenazeye gitcekmıs,ben mecburen evdeyım cocuk bakcam,sarımsaklı yogurt eslıgınde yumurta spesyalini deneyebılirim sanırım
deneyelım bacım sabahı zor beklıyorum ha bu arada temızlık bıttımı gule gule otur ben bugunde salladım ev ısını sadece coluk cocuga yemek yapıp yedırdım o kadar hava cok karanlık ve kapalıydı boyle havalarda hıcı ıcımden dıp kose gırmek gelmezde
doktra canan hocanın kıtabını uzataydınyahaftada 14 yumurtayı gorunce nutku tavan yapaydı
canım aramıza hosgeldın ben sabah 10 da ve 16 da olmak uzere ıkı ogun yıyorum gayet memnumum sordugun konuyuda googledan arat bence bıcok cevap bulabılırsın tbrkler kılo vermeye devam

hosgeldın canım her ınsan en ıyı kendını bılır neyı nasıl ne kadar yemen gerektıgıne sen karar verecen bıkac ayrıntıya dıkkat et cevız kayısı omega zyag konularına gerısı sana kalmıs kolay gelsın hepımıze

Teşekkür ederim :) ben 65 ile başladım şimdi 64 kiloyum ilk defa bu kiloya çıkınca acaip panikledim boyda kısa Allah vergisi :))) minik balina oldum.. İştahım çok açıktı yine buna şükür diyorum en azından arada atıştırmıyorum :)

çok teşekkür ederim cevap için benim bugünkü kahvaltım 2 kırmızı ve 1 çarliston közledim ve kendi yaptığım bir kase yoğurda doğradım 6 7 zeytin peynir domates pastırmalı yumurta tereyağı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…