Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tmm o zaman hemen başlıyorum ben :) ah bir de bu kadar çok konuşmasaaa bu leslie

ben koşu bandı için dizi aldım, 45 dk sürüyo her bölümü.
yoksa sıkıntıdan patlıyodum, sen de leslie nin sesini kapatıp televizyon fln izleyebilirsin

1. Ogun: Avuc ıcı kadar peynır.2 yumurta haslanmıs.10 tane zeytın.bır cay bardagı cevız

2. Ogun: Bır tabak kuru fasulye

3. Ogun: 1 tavuk budu.ufak bırtane karnıyarık.salata

bolca su ve yesıl cay

evet yumurtayı 2 yemiyorum, köy yumurtası değil çünkü.
süt yoğurt da protein tutar heralde yerini
Ben de köy yumurtası yemiyorum.ben de 1 e mi düşürsem acaba :26:
1. Ogun: Avuc ıcı kadar peynır.2 yumurta haslanmıs.10 tane zeytın.bır cay bardagı cevız

2. Ogun: Bır tabak kuru fasulye

3. Ogun: 1 tavuk budu.ufak bırtane karnıyarık.salata

bolca su ve yesıl cay

canım valla harikasın.menüler mükemmel ötesi.tam gaz devam

Saphıra ben bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim ve 6 saat hiç acıkmadım..ve kabızlık problemimi hallettim.umarım ekmektendir bu fayda...bakalıım bundan sonra neler olacak...

Son düzenleme:
Selam kızlar :)

bugünkü menüm:

kahvaltı:
büyük bir bardak su
limonlu su
2 ad. 1 çay kaşığı tereyağlı yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
biraç parça domates
birkaç dilim sucuk
1 ad boyoz (bir gün önce boyozcunun önünden geçerken ayy boyozz dedim iç geçirerek.Eşim de hemen bu sabah kahvaltıya almış.Dayanmak ne mümkün,sıcacıktı )
1 dilim tam buğday ekmeği (2 gündür ekmek yediğimde daha uzun süre tokum)
1 ad. omega 3 + 1 avuç yaban mersini

akşamüstü sade Türk kahvesi içtim

akşam:
2 kepçe domatesli tel şehriye çorbası
7-8 ad. köfte
2 kaşık makarna(evdekilere yapınca,hiç yemeden olmuyor ya,üff engel olamıyorum kendime.nefsimi köreltecek kadar yiyorum ben de )
1 büyük bardak ayran
1 kk helva (abarttım.bu hafta 3. oldu)
1 ad. omega 3 + 1 avuç yaban mersini

su:2.5 Lt sanırım
spor:30-40 dk açık havada yürüyüş
2 fincan melisa karıştırılmış 5i bir yerde çayı

Ben de köy yumurtası yemiyorum.ben de 1 e mi düşürsem acaba :26:

bunu ben de düşündüm. yumurtamı bire düşürüp canan karatayn dediği gibi şişede günlük süt alıcam ve ondan bir bardak içicem. inş. yerini tutar o bir yumurtanın. gerçi yumurta etin yerini tutuyor tabi et de yumurtanın. süt yoğurdun, yoğurt da sütün... böyle biliyorum.

ben koşu bandı için dizi aldım, 45 dk sürüyo her bölümü.
yoksa sıkıntıdan patlıyodum, sen de leslie nin sesini kapatıp televizyon fln izleyebilirsin

direktiflerini kaçırmak istemiyorum :) mesela bazen hafif oturarak yap diyor bazen şuranı gererek yap diyor bazen bilmem ne kaslarına çalış diyor vs. :) ama mantıklı geldi dizi keyfi açıkçası

Saphıra ben bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim ve 6 saat hiç acıkmadım..ve kabızlık problemimi hallettim.umarım ekmektendir bu fayda...bakalıım bundan sonra neler olacak...

faydasını gördüysen ne mutlu canım.tok tutma olayı benim de öyle çok güzeldi.kaç saatti bilmiyorum.bir de bağırsaklara etki ederse tam süper olacak

Selamlaar

Bugün sabah 7 gibi uyuduğumdan öğleden sonra uyandım ve kahvaltım ancak 4 gibi oldu.
Bol sebzeli, yeşillikli 2.5 yumurtadan melemen, peynir, ceviz ve 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim. Başladığımdan beri ilk kez yedim, tadını özlemişim valla. Bu arada yine koca 1 dilim tahin helvası yedim. Miktarına göre kalorisine baktım, 500 cal filan

3-3.5 lt su, 3 bardak yeşil çay içtim.

1 mil leslie ve yarım saat tae bo yaptım, 7-8 dk da aralıksız ip atladım çünkü o helvayı ve ekmeği eritmeliydim

Cuma günü tartılacağım, bakalım neler olacak bu hafta.

İyi geceler hepinize

slm kızlar bende cuma günü diyete başladım 110 kilodan 108 e düştüm..diyetisyene hiç gitmedim ama salı günü gitmek istiyorum.. devlet hastanesinden hangi bölümden randevu almak gerekiyo tahliller için..

Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 3-4 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Omlet yapmak ıcın de tavaya zeytınyagı ve tereyagını koyup ,erıdıgını gordukten sonra .yumurtaları kırıp tavanın ustu kapatılır ve ocagın altı da kapatılır ve beklenır.

Eklentiler

• $ayumurta.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 49

anladım tatlım cok saol buakşam yapıcam artıkın dun akşam ugrasasım gelmedı

canım ben hıc mezgıt yapmadım,hatta nasıl bir balık oldugunu bile bılmıyorum,netten baktım senın ıcın,unlu bır tarıf çıktı onun ıcın paylasmadım.

hemen de kusuyorsun ya,aşkolsun

tatlım unlu oldugu ıcın bırde kızartma oldugu ıcın yapmak ıstememıştım bende oytuzden eksta bır tarıh sordum .küsmedım tatlım nıye kuseyım ıs yerınden cıkıyordum oyuzden alel acele sordum cıktım

1.öğünüm

1yumurta
1 kasık bıberlısoganlı menemen
bır avuc peynır
5 zeytın
2 dılım salatalık
sekersız cay
bugun sabah domates yemedım bakalım kabarcıklarım azalıcakmı

unutmadan ben de paylasayım kahvaltımı:

1 yumurta
1 muz
çökelek
10 zeytın
3 kuru erik
4 cevız
4 omega 3

600 gr daha gitmiş benden,hafta sonuna kadar 71 olurmuyum acep

Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 10 gündür yazılanları takip ediyor ve diyet yapıyorum.Toplamda 2 kilo verebildim.Sabahları yumurtayı süt ve unla karıştırıp krep olarak yiyorum.Sizce çok olumsuz etkiliyor mudur?Yani daha fazla kilo verebilir miydim?Çünkü yumurtayı daha başka yiyebileceğimi sanmıyorum..

unutmadan ben de paylasayım kahvaltımı:

1 yumurta
1 muz
çökelek
10 zeytın
3 kuru erik
4 cevız
4 omega 3

600 gr daha gitmiş benden,hafta sonuna kadar 71 olurmuyum acep

afiyet olsun cnm .bence olursun .bende bu hafta 79 olmak ıstıyorum bakalım gecen hata 2 kılo verdım bu hafta da ınsallah oyle olur.

hosgeldın

yumurta,kaşar peynırı ve maydanozla ,tereyagında omlet yapabılırsın.

hiç yumurta tadı gelmiyor öyle

tatlım bence un koyma yumurtayı cırp terayı erınce dok yumurtayı ustunu kapat altını kapat beklet onu yıyebılırsın belkı yada ıcıne maydonoz peynır vs.. koyabılırsın aynı sekılde yapabılırsın,menemen yapabılırsın ,cılbır derız belkı bılırsın onu yapabılırsın hersabah olunca cesıtte artyıo tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…