sen de mil olarak yazarsın, leslie yapan kızlar öyle yazıyo
tmm o zaman hemen başlıyorum ben :) ah bir de bu kadar çok konuşmasaaa bu leslie
Ben de köy yumurtası yemiyorum.ben de 1 e mi düşürsem acaba :26:evet yumurtayı 2 yemiyorum, köy yumurtası değil çünkü.
süt yoğurt da protein tutar heralde yerini
1. Ogun: Avuc ıcı kadar peynır.2 yumurta haslanmıs.10 tane zeytın.bır cay bardagı cevız
2. Ogun: Bır tabak kuru fasulye
3. Ogun: 1 tavuk budu.ufak bırtane karnıyarık.salata
bolca su ve yesıl cay
Ben de köy yumurtası yemiyorum.ben de 1 e mi düşürsem acaba :26:
ben koşu bandı için dizi aldım, 45 dk sürüyo her bölümü.
yoksa sıkıntıdan patlıyodum, sen de leslie nin sesini kapatıp televizyon fln izleyebilirsin
Saphıra ben bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim ve 6 saat hiç acıkmadım..ve kabızlık problemimi hallettim .umarım ekmektendir bu fayda. ..bakalıım bundan sonra neler olacak...
canım ben mezgiti hiç fırında yapmadım.
ama fırında yaptığım balıkları genelde iyice yıkayıp sularını süzdükten sonra ya borcama ya da yağlı kağıtlı tepsiye dizip üzerine z. yağı gezdirip biraz da tuz koyup atıyorum fırına . limon da dilimleyebilirsin.
etli balıklara sebze de ekliyorum.
canım ben hıc mezgıt yapmadım,hatta nasıl bir balık oldugunu bile bılmıyorum,netten baktım senın ıcın,unlu bır tarıf çıktı onun ıcın paylasmadım.
hemen de kusuyorsun ya,aşkolsun
tatlım unlu oldugu ıcın bırde kızartma oldugu ıcın yapmak ıstememıştım bende oytuzden eksta bır tarıh sordum .küsmedım tatlım nıye kuseyım ıs yerınden cıkıyordum oyuzden alel acele sordum cıktım
azalıcakmı[/COLOR]
unutmadan ben de paylasayım kahvaltımı:
1 yumurta
1 muz
çökelek
10 zeytın
3 kuru erik
4 cevız
4 omega 3
600 gr daha gitmiş benden,hafta sonuna kadar 71 olurmuyum acep
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 10 gündür yazılanları takip ediyor ve diyet yapıyorum.Toplamda 2 kilo verebildim.Sabahları yumurtayı süt ve unla karıştırıp krep olarak yiyorum.Sizce çok olumsuz etkiliyor mudur?Yani daha fazla kilo verebilir miydim?Çünkü yumurtayı daha başka yiyebileceğimi sanmıyorum..
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 10 gündür yazılanları takip ediyor ve diyet yapıyorum.Toplamda 2 kilo verebildim.Sabahları yumurtayı süt ve unla karıştırıp krep olarak yiyorum.Sizce çok olumsuz etkiliyor mudur?Yani daha fazla kilo verebilir miydim?Çünkü yumurtayı daha başka yiyebileceğimi sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?