Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar adet gunum gelıyor bakalım nekadar farkedıcem bende 1 yada 2 kılo farkedıyo adet haftası butun vucudum sısıyo

Loxandra ve Sekerkız67 tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Evet belki kaşarlı ya da maydonozlu deneyebilirim.Yumurta yemek bu diyetin en zor kısmı bence

günaydınn arkadaşlarrrr
güzel bir hafta geçirip cuma günüü kilo bildiriminde bol eksili kilolarr diliyorummm

kahvaltımm
1 yumurta
1 armut
domates salatalık maydonoz marul dan oluşmuş az z. yağlı salata
zeytin peynir
ceviz-kuru erik-kuru kayısı
yeşil çay

Kızlar merhaba,

Özellikle İstanbul'da oturan arkadaşların doğal ürünlere ulaşmada yaşadığı zorlukları okuduğumdan bu konu hakkında bir bilgi paylaşmak istedim. Sn.Canan Karatay hocamızın da öğrencisi olan Taş Devri Diyeti kitabının yazarı Sn.Ahmet Aydın'ın beslenme bülteni isimli sitesi var. Ben oraya üyeyim dikkatimi çekti doğal ürünlerin satışını yapan kişilerin forumda paylaşımları var. İncelemek isteyen arkadaşlar sitenin forum kısmını inceleyerek ulaşabilirler.

Sevgiler,

Günaydınn
Aslında haftada 1-2 kere krep yenebilir gibime geliyor mantıken,sonuçta o da mayasız hamur lahmacun gibi..
Donna tarifini verebilirmisin tam ölçülerini de yazarak ?

Haftasonu misafirlerim vardı onlara hazırladığım hamurişlerinden hiç yememek olmazdı, 2 ayda 7 kg verdim hakkım olsun diye düşündüm ve abartmamak kaydıyla yedim..:18: İnşallah her misafirde tekrarlamam bunu:18:

Sabah kahvaltımı arzedeyim

1 ithal muz
1'er adet küçük domates ve çengelköy badem
7-8 zeytin
Biraz kaşar peyniri
Biraz çiğ badem
1 mandalina
2 günkurusu kayısı
2 kuru erik
2 ad.omega 3 (ben de marincapa geçtim fiyatı uygun olduğundan)

Bu arada fırında idealistin de dediği gibi balığı borcama dizip üzerine z.yağı ve biraz tuz gezdirip yapıyorum ben...
Eşime kızartması bana fırını oluyor alınan balıkların

Bu diyeti yapanlar için belki okumak istersiniz, Hürriyet gazetesinde Dr. Osman Müftüoğlu'nun bugünkü yazısını okumanızı tavsiye ederim..

gül canım bence bu yumurtalar fazla pişmiş.
kayısının olgununun içi böyle hafif sulu gibi olur, yumurtaların da sarısının öyle olması lazım en azından

kızlar en sonunda hurma alıp şu truftan yaptım, çok güzel oldu.
yalnız kahvaltıda 4-5 tane yedim
yuh diyorum kendime, bende de bu var işte, yedim mi tam yiyorum

kahvaltı:
1 yumurta
1 kk peynir
1 zeytin
tereyağı sürülmüş az yufka
4-5 truf

gül canım bence bu yumurtalar fazla pişmiş.
kayısının olgununun içi böyle hafif sulu gibi olur, yumurtaların da sarısının öyle olması lazım en azından

Ben de aynı fikirdeyim. Ben haşlarken kaynamaya başladıktan sonra 80 saniye sayıyorum. Tam kayısı oluyor ortası hafif sulu.

kızlar yeşil mercimek yemeğini kıymalı yapcam ilk defa.güzel olur mu sizce?
yoksa normal kıymasız mı pişirsem?:26:

Bu diyeti yapanlar için belki okumak istersiniz, Hürriyet gazetesinde Dr. Osman Müftüoğlu'nun bugünkü yazısını okumanızı tavsiye ederim..

okudum canım saol. bu diyet baya tartışmaya yol açtı zaten
bilimsel açıklama yapmadan zaten bilinen şeylerle karşı çıkıyolar hep.
ben karataya yüzde yüz uymuyorum o yüzden bi risk varsa da bende olduğunu sanmıyorum.

en sıkı uyan arkadaşlarımızdan biri gül, öyle bol bol kırmızı et yemiyor. günde 2 yumurta da damar fln tıkamaz bence.
zaten yürüyüşü sürekli söylüyor hoca yürümeden olmaz, hareketinize göre yiyin diyor ama bunu kimse duymuyo,
yumurtaya ete takıldılar kaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…