unutmadan ben de paylasayım kahvaltımı:
1 yumurta
1 muz
çökelek
10 zeytın
3 kuru erik
4 cevız
4 omega 3
600 gr daha gitmiş benden,hafta sonuna kadar 71 olurmuyum acep
600 gr da benden gitmiş............
Loxandra ve Sekerkız67 tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Evet belki kaşarlı ya da maydonozlu deneyebilirim.Yumurta yemek bu diyetin en zor kısmı bence
kızlar adet gunum gelıyor bakalım nekadar farkedıcem bende 1 yada 2 kılo farkedıyo adet haftası butun vucudum sısıyo
Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 3-4 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Omlet yapmak ıcın de tavaya zeytınyagı ve tereyagını koyup ,erıdıgını gordukten sonra .yumurtaları kırıp tavanın ustu kapatılır ve ocagın altı da kapatılır ve beklenır.
gül canım bence bu yumurtalar fazla pişmiş.
kayısının olgununun içi böyle hafif sulu gibi olur, yumurtaların da sarısının öyle olması lazım en azından
Bu diyeti yapanlar için belki okumak istersiniz, Hürriyet gazetesinde Dr. Osman Müftüoğlu'nun bugünkü yazısını okumanızı tavsiye ederim..
bilmem ki hiç denemedimkızlar yeşil mercimek yemeğini kıymalı yapcam ilk defa.güzel olur mu sizce?
yoksa normal kıymasız mı pişirsem?:26:
ben de adayım birinciliğe ama tedavi var, bu hafta bildirim bile yapamıcam sanırımbu hafta ılk 2 sırada bız varız dimekki
o kadar farketmez cnm ya takma kafana hatta regl dönemi biraz daha dikkat edersen daha fazla kilo verebiliyormuşsunnnn
kızlar yeşil mercimek yemeğini kıymalı yapcam ilk defa.güzel olur mu sizce?
yoksa normal kıymasız mı pişirsem?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?