Kuru kaysı ve 1 kuru incir yiyorum üstüne 2 büyük bardak su çok iyi geliyor.
Ayselcim mesajını tekrar okudum da meyveyi akşamları yememen taraftarıyım,bir de diyetimizle uyumlu olmayan şeyleri tadımlık olarak yemeni tavsiye ederim..
Gündüz işte olduğumuz için maalesef meyve akşama kalıyor. Ama saat 19'dan önce yemek ve meyve işini bitirmeye gayret ediyorum.
Diyete uymayan şeyleri sık sık yemiyorum, ama yokluk hissi yaşamamak için ara ara tüketiyorum. Haftada bir çeyrek tost ya da 1 lahmacun ya da yarım etli pide. Aralarından birini seçiyorum sadece.
Kahvaltımı da yazayım:
2 gün kurusu kaysı
1 adet kaysı kıvamında yumurta (yumurta pişirme makinesi var 2o tlye almıştım M...tan. Almanızı tavsiye ederim. İstediğin kıvamda pişiriyor. Başında beklemen gerekmiyor.)
10 adet tuzsuz yeşil zeytin.
1 KK tuzsuz beyaz peynir
5 adet ceviz.
şekersiz çay.
ben karatay diyetine harfiyen uyuyorum.. ama sadece yürüyüşlerimi yapmadım. ilk hafta biraz moralim bozuldu, pek de kilo veremiycem heralde dedim, ama yine de bi süre devam et ön yargılı olma diye kendimi ikna ettim. Hafta sonu canan hocanın yeni kitabını aldım, okumaya başladım, bu arada diyete de devam ettim.. ve 3 gün çok hızlı bgi şekilde kilo vermeye başladım.. 55.1 ile başladım 10 gün oldu 53.7yim bugün :) ve bariz şekilde bel kıvrımım çıktı.. yiki bırakmamışım valla :) canan hocam seni çoooook seviorum :)
kızlar bide sunu söylüyüm ben yazın yağ oranım 18.9 du simdi 3 kasımda 19.8 yani vücütümda yağ artmış. Ve ben 4 kilo falan vermistim. Beni görenlerde zayıfladığımı söylüyorlardı pantolonlarım rahat oluyordu. Bende memnundum bu diyette acıkmamaktan. Ayrıca sunu söylüyüm kesinlikle 80 üstü kisilere faydalı olabilir yağ gitmistir sizlerden ama benim gibi 60 lardaysanız zannetmiyorum
ogle yemegım
1 kase kıymalı yesıl mercımek yemegı
1,5 kase yogurt
Merhaba,
Ben internette bakıyorum ama halâ bulamadım kitabı? Nasıl bir kitap izlenimlerini yazar mısın?[/QUOTE
internette de yakında satılmaya başlar muhtemelen, ben kitapçıdan aldım 18 tl :) fiyat bilgisini vererek başlayalım :)
kitap da internette sık sık dolaşan bilgiler de var, yeni bilgiler de var.. ama ben çok keyif alarak okuyorum, kilo vermenin ötesinde de çok yararlı bilgiler var. tüm yazdıklarını referans vererek anlatmış hoca, bu da insanda daha bi güven duygusu oluşturuyor :) dili herzamanki gibi çok sade, soru cevap şeklinde gidiyor.. çok sorulan soruların da cevaplarını bulmak mümkün yani kitapda. ben keyifle okuyorum açıkcası. Bir de bu hafta kilo vermem hızlanınca daha da keyif almaya başladım okuduklarımdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?