Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ayselcim mesajını tekrar okudum da meyveyi akşamları yememen taraftarıyım,bir de diyetimizle uyumlu olmayan şeyleri tadımlık olarak yemeni tavsiye ederim..

Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut.........

Eklentiler

• $a113.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
Kahvaltımı da yazayım:
2 gün kurusu kaysı
1 adet kaysı kıvamında yumurta (yumurta pişirme makinesi var 2o tlye almıştım M...tan. Almanızı tavsiye ederim. İstediğin kıvamda pişiriyor. Başında beklemen gerekmiyor.)
10 adet tuzsuz yeşil zeytin.
1 KK tuzsuz beyaz peynir
5 adet ceviz.
şekersiz çay.

merhaba arkadaşlar ben de diyeti kendine uyarlayanlardanım.Üç dolu öğünle kilo veremedim gündüz iki ara öğün yaptım bunu da paylaştım sizlerle.bunun dışında karatay diyetini bire bir uyguladım ancak bunu paylaşınca bazı arkadaşlar tepki gösterdi.O günden sonra bir daha yazmadım.Şu bir gerçek ki her bünye ayrıdır ve kiloları arasında 50 60 kilo fark olan iki insanın yiyeceği miktarlarda farklı olmalıdır.

Ayselcim mesajını tekrar okudum da meyveyi akşamları yememen taraftarıyım,bir de diyetimizle uyumlu olmayan şeyleri tadımlık olarak yemeni tavsiye ederim..

Gündüz işte olduğumuz için maalesef meyve akşama kalıyor. Ama saat 19'dan önce yemek ve meyve işini bitirmeye gayret ediyorum.

Diyete uymayan şeyleri sık sık yemiyorum, ama yokluk hissi yaşamamak için ara ara tüketiyorum. Haftada bir çeyrek tost ya da 1 lahmacun ya da yarım etli pide. Aralarından birini seçiyorum sadece.

Kahvaltına ekle meyveyi yiyebilrisen, ben öyle yapıyorum,bazen de öğlen yiyorum.
Ben ne anladım biliyormusun o yazdıklarının hepsini 1 haftaya bölüştürerek yiyorsun sandım.Seçenek olduğunu anlamamışım

O makinadan bende aldım ama kıvam konusunda sorun yasıyorum kaysı olması için medium yazan kısımda kaç yumurta koyduysam o sayıya çizgisine kadar su koyuyorum katı oluyor Sofya'da çok sıvı bir ortasını bulamadım sen hangi ayarda su koyuyorsun yardımcı olursan sevinirim

ben karatay diyetine harfiyen uyuyorum.. ama sadece yürüyüşlerimi yapmadım. ilk hafta biraz moralim bozuldu, pek de kilo veremiycem heralde dedim, ama yine de bi süre devam et ön yargılı olma diye kendimi ikna ettim. Hafta sonu canan hocanın yeni kitabını aldım, okumaya başladım, bu arada diyete de devam ettim.. ve 3 gün çok hızlı bgi şekilde kilo vermeye başladım.. 55.1 ile başladım 10 gün oldu 53.7yim bugün :) ve bariz şekilde bel kıvrımım çıktı.. yiki bırakmamışım valla :) canan hocam seni çoooook seviorum :)

esas soliyeceğimi unutmusum, bu diyetle ilk başlarda kilo veremeyenler bence bi süre devam edin. çünkü canan hoca kitap da, bu diyette önce kilo alışı durur sonra kilo verilir yazmış.. ben de onu okuyunca devam kararı aldım, iyiki de deva etmişim :)

Vucudumda dınmeyen bır kıyamet vardı Karatay Dıyetı 'ne baslamada once,elım ayagım yanardı.Beslenmıyor zehırlenıyordum haberım yokmus.Kıs gunu de olsa ayagımı soguk suya koyardım.

Eklentiler

• $2.res%C4%B1m.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 43

Merhaba,

Ben internette bakıyorum ama halâ bulamadım kitabı? Nasıl bir kitap izlenimlerini yazar mısın?

Son düzenleme:
kızlar bide sunu söylüyüm ben yazın yağ oranım 18.9 du simdi 3 kasımda 19.8 yani vücütümda yağ artmış. Ve ben 4 kilo falan vermistim. Beni görenlerde zayıfladığımı söylüyorlardı pantolonlarım rahat oluyordu. Bende memnundum bu diyette acıkmamaktan. Ayrıca sunu söylüyüm kesinlikle 80 üstü kisilere faydalı olabilir yağ gitmistir sizlerden ama benim gibi 60 lardaysanız zannetmiyorum

Canım kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle davran Carmenin de dediği gibi ama ben yine kendimi örnek vereceğim
spor salonuna başlarken %22 filandı oranım,1 ayın sonunda kontrol yapıldığında %19 lu bir rakam çıktı ve hocam gözlerine inanamadı.
Bu arada 70 kg.ile spora başlamıştım.
Herkesin bünyesi bir değil tabi...

Öğlen menüm:
Yarım piliç çevirme
1 kutu hazır ayran

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende %90 uyumla götürüyorum işi bakalım 7.gün sonunda tartıldım ama cuma bildirim yapmıştı.bu haftaki kilomu da cuma söyliycem.Bu arada gidiyor gibi kilolar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…