carmen omega 3 ten 1 tane mı alıyorsun
ben 4 tane alıyorum,acaba o mu açıyor benim iştahımı yaa:44::44::44:
carmen omega 3 ten 1 tane mı alıyorsun
ben 4 tane alıyorum,acaba o mu açıyor benim iştahımı yaa:44::44::44:
loxi omega yı ben 2 tane alyorum 1mg cevızyeşillikler vs den falanda aldıgımı dusunerek. belki olabılır bır dene bı kacgun az al bakalım bunyeden bunyeye fark olabılır
1 tane alıyorum Loxicim. Ya hiç elim gitmiyor 4 taneye
diyetisyenler kilo almak isteyenlere 4 adet omega tavsiye ediyor hayatım ben 1 içiyorum .hadi sende 2 iç.
canım paylaşım için çok teşekkürlerselam kızlar
loxi,ben bugün 3 tablet aldım,yarın 4 yapıcam,unutkanlığım çok fazla iyi gelmesini umuyorum
kızlar ,5 km yürüyen istediğini yer de sağlıklı olanlardan yer,kek börek götürmek yok,bir de kaçamak yapıp durdukça insülin direncini arttırıyoruz haberiniz olsun,insülin direnci kırılmadan kilo verilmezmiş,kırmak da iradeye göre birkaç aydan 2 seneye kadar yolu varmış,ama biz yasak şeylerden habire yersek nasıl kırılsın,lütfen biraz sabır,yeni kitabı okudum ordan aklımda kalanlardır,kendim uydurmadım yani
kitaptan aklımda kalan yenilikler:
yağlı kağıt ,folyo,pişirme poşeti yasaklandı,haberiniz ola
susam da keten tohumu gibiymiş,yiyin gari
kestane nişastalıymış,üzgünüm,cıss
dövme pilavı yiyebiliyos,keşkek de
şehriye işlenmiş gıda sayılıyor,kullanmıyoruz
suni tatlandırıcılar şeker hastalığı yapıyormuş
kabız olanlar yağı az kullanıyor olabilirmiş,sabah akşam 1 kaşık yağ alınabilirmiş rahatsızlık geçene kadar,bir de ev yapımı yoğurt yiyin barsak florasını düzeltiyormuş
Osman Müftüoğlunun yazısını okudunuz mu?Kınıkoğlunun karatay diyetiyle ilgili görüşlerini yazmış.Hocamız da bugün Müftüoğluyla görüştük,herşye cevap verdim,hürriyette yazacak Müftüoğlu dedi az önce
yeni kitaptan aynen yazıyorum bakBenim moralim çok bozuk ,3 haftadır diyetteyim ekmek hiç yemedim,en büyük derdim çikolataydi onuda en fazla üç dört isirik yemisimdir.hamur işini zaten sevmem,akşam sekizden sonrada lokma koymadım ağzıma,bunlara rağmen ilk hafta şişkinlik ve sıvı kaybı sanırım iki kilo verdim,e iki haftadır tık yok gram azalmadım ya daha ne yapayım.ev işleri ve küçük kızım hareketliliğimi sağlıyor zaten.arada yürüyüş yaptığım da oldu.offf yapıştı kaldı kilolar ya daha ne yapayım bilemiyorum. Bide omega 3 alicam marka olarak tavsiyeniz var mi
canım paylaşım için çok teşekkürler
hoca canlı yayında şu anda bloombergte.
dövmenin yasak olmayabileceği hep aklımdaydı zaten.şansıma bugün komşum dövme verdi.karadenizden tarladan toplanmış,işlenmemiş dövme :124: aynı zamanda aynı şekilde kuru fasulye de verdi,karadeniz fasulyesi.ıslattım hemen,yarın akşama yapıcam :124:
yeni kitaptan aynen yazıyorum bak
karatay diyetinin amacı,sağlıklı beslenme ve yaşam biçimini değiştirmektir.alışkanlıklarımızı sağlıklı yönde değiştirmektir.Alışkanlıklar kolay kolay değişmediği için bu diyette birdenbire kilo verilmez.yıllarca vücutta birikmiş yağlar,kızgın tavadaymış gibi erimez,metabolizmanın terse dönmesi gerekiyor.diyet ile öncevücudun kilo alması önleniyor,daha sonra bir durağanlık devresi oluyor,sonra da birikmiş yağlar yıkılarak kalıcı kilo veriliyor.diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa bu iyileşmenin ilk belirtisidir.ilk haftadan itibaren bu iyileşme başladıysa doğru yoldayız demektir.ilk hafta herkes farkı hissediyor,daha sonra ortalama 6 aya kadar sonuç alınabiliyor,önemli bir hastalık varsa 2 seneye uzayabilirmiş.gençlerde sonuç hızlı olurmuş,menopozda daha yavaş.günde 5 km yol yürüyende hızlı,20 dakika yürüyende yavaş.
işte böyle hacı,ne ka ekmek o ka köfte,bende pkos var mesela 2 aydır debeleniyorum tık yok,sabredeceğiz naapalım
selam kızlar
loxi,ben bugün 3 tablet aldım,yarın 4 yapıcam,unutkanlığım çok fazla iyi gelmesini umuyorum
kızlar ,5 km yürüyen istediğini yer de sağlıklı olanlardan yer,kek börek götürmek yok,bir de kaçamak yapıp durdukça insülin direncini arttırıyoruz haberiniz olsun,insülin direnci kırılmadan kilo verilmezmiş,kırmak da iradeye göre birkaç aydan 2 seneye kadar yolu varmış,ama biz yasak şeylerden habire yersek nasıl kırılsın,lütfen biraz sabır,yeni kitabı okudum ordan aklımda kalanlardır,kendim uydurmadım yani
kitaptan aklımda kalan yenilikler:
yağlı kağıt ,folyo,pişirme poşeti yasaklandı,haberiniz ola
susam da keten tohumu gibiymiş,yiyin gari
kestane nişastalıymış,üzgünüm,cıss
dövme pilavı yiyebiliyos,keşkek de
şehriye işlenmiş gıda sayılıyor,kullanmıyoruz
suni tatlandırıcılar şeker hastalığı yapıyormuş
kabız olanlar yağı az kullanıyor olabilirmiş,sabah akşam 1 kaşık yağ alınabilirmiş rahatsızlık geçene kadar,bir de ev yapımı yoğurt yiyin barsak florasını düzeltiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?