gül nasılsın diye sormuyorum iyi olduğun ve iyi göründüğün zaten aşikar:)
ben 9 kilo verdim tabi sana yetişemem bu hızla ama irade mevzunda sana çok benziyorum bende...
kahvaltıda demir eksikliği yapar diye çay içmiyosun sen bitki çayı içiyorum diyosun..
kendi tercihin ama açık ya da orta demli içtiğin çay demir eksikliği yapmıyor..
demir eksikliği çok demli ve ciddi çay tiryakileri için geçerli..sabah sabah sıcak bir çay içmenin
keyfinden asla taviz vermem ben:)şu zamana kadar da demir eksikliği problemi yaşamadım
kahvaltıda çay içen biri olarak..
ama dediğim gibi demli çay içmiyorum..
mesajıma senin gibi son vereyim..
kolay gelsin hepimize
çiçek çıkaran kızı bulamadım ama
merhaba ben yeniyimdiyete başlamak istiyorumm..bilinçli bi şekilde vermek istiyorum ama..bu karatay diyeti aklıma yattı ..kitabını almak istedim ama 2 tane kitap wardı sarı ve yeşil renkli kitap kapaklarıyla..hangisi diyet içinn daha doğru bi seçim yoksa ikisinide almalımılıyım bide siz kaynakları nerden buluyorsunuzz bu diyet için daha çok tecrübesizim yardımalrınızı bekliyorumm..herkese fit günlerr
Benim moralim çok bozuk ,3 haftadır diyetteyim ekmek hiç yemedim,en büyük derdim çikolataydi onuda en fazla üç dört isirik yemisimdir.hamur işini zaten sevmem,akşam sekizden sonrada lokma koymadım ağzıma,bunlara rağmen ilk hafta şişkinlik ve sıvı kaybı sanırım iki kilo verdim,e iki haftadır tık yok gram azalmadım ya daha ne yapayım.ev işleri ve küçük kızım hareketliliğimi sağlıyor zaten.arada yürüyüş yaptığım da oldu.offf yapıştı kaldı kilolar ya daha ne yapayım bilemiyorum. Bide omega 3 alicam marka olarak tavsiyeniz var mi
günaydın arkadaşlar epeydir giremiyorum. dün oğlum 2 yaş grdi ve dr ye kontrole goturdum oglum pekmez çok sever ne yedıgını dr sordu bende pekmezıde edım oda bana pekmez sakın bır daha verme kanser yapıyor dedı yazıyı gosterdı bende ona o zaman reçel de aynı şekılde dedım oda evet dedı küçük çocugu olan varsa akıllarında bulunsun veya dr nıze sorun çocuklarımızı kendımız hasta edıyormusuz resmen çok üzüldüm 2 yıl boyunca ben pekmez hep verdım
Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum burayı, hatta bu konuyu:) Ve nihayet üye olup yazmaya karar verdim:) 125,6 ile geçen hafta salı başladım diyete. Bu salı 124'tüm.
Hiç zorlanmadan, hiç aç kalmadan yaptığım tek diyet bu galiba.
Gün içerisinde buralarda olacağım:)
inan napıcanı sasırıyor insan ben küçükken tek çocuktum zayıf çelimsizdim. annemlere aman tek çocukta bu niye böyle derlerdi annemlerde balık yağı falan kullandırmıslarıd böğğğğ ve ben o ara hep kilo almıstım tabırı caizzse iyileşmiytim gören aaa iyileşmiş senin kız derlerdi sonra bıraktım. yıllar sonra bır yazıda okumustum güya balık yağı gibi seyler kullnan bireylerde yağ hücreleri yapmaya ve kilo almaya müsait olurlarmıs çocuklara verilmemeliymis. ben de kendimle eşlestirmistim ben bırakıversem 100 kilo olurum gibi geliyor yanı. gecen sene diyetisyenim 2 tane içmelisin damar larının sagligi için derdi özellikle diyette yıpranırmıs vücüt deformasyonu engellemek için almalıyız demisti ama ben bilinç altından dolayı gün asırı 1 tane alırdım. ayrıca hamileykende almıstım 60 liraya doktorum sölemisti ben yine klio çok alınca bırakmıstım da çöpe atmıstım bu kilo yapıyor diye simdi öle bi üzülüyorumki attığıma aklıma geldikçe dünya para vermistim diyorum . simdi günde 2 taneiciyorum sabah erikte yiyorum arkasına ALLAH hakkımızda hayırlısın versin inanıyoruz uzman vs diyeBalık Yağı Zayıflatır mı ?
Posted on 23 Aralık 2010 yazarı diyet
Bölgesel zayıflama üzerine makaleler yayınladığımız web sitemizde zayıflama ile ilgili diğer konular hakıknda da paylaşımlarda bulunmaktayız. Balık yağı Zayıflatır mı ile ilgili konumuzda sizlere balık yağı zayıflatırmı, kilo verdirir mi gibi sorulara cevap veriyoruz. Bilindiği gibi balık yağı dönem dönem kilo vermek için mucize bir ürün olarak lanse ediliyor.
Kilolarını vermek isteyenler de bir çare olarak diğer yöntemlerle birlikte balık yağına yöneliyor. Peki balık yağı ne ve kilo vermeye yardımcı oluyor mu. Balık yağı, balıklardan elde edilen yağ türüdür. Omega-3 yağ asitlerinin mükemmel kaynağıdır.
Omega-3 yağ asitleri bir günde yakılan kalori oranını arttırma konusunda başarılıdır. Bir besin takviyesi olarak kullanılan balık yağının pek çok faydası bilinmektedir. Balık yağı kullanımı koroner kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltır.
Yaşlanmayı yavaşlatır, zihinsel fonksiyonları geliştirir, depresyon ve kaygı oranını düşürür. Kolesterolü düzenler ve akne-sedef gibi cilt rahatsızlıklarının düzelmesine yardımcı olur. Balık yağının kilo vermeye olan etkileri incelemek isteyen Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde aşağıdaki araştırmayı yapmıştır.
Deneyler dört gruba ayrılmıştır:
1. Grup haftada üç gün egzersizle birlikte balık yağı kullanmış.
2. Grup egzersiz olmaksızın balık yağı kullanmış.
3. Grup egzersiz yapmamış ve ayçiçek yağı ile beslenmiş, son grup ise haftada 3 gün egzersiz yaparak ayçiçek yağı ile beslenmiştir.
Birinci gruptakiler kilo vermiş, dördüncü gruptakiler birinci gruptakiler kadar olmasa da kilo vermiştir. Diğer iki grupta hiç kilo kaybı olmamıştır. Bu sonuçlar balık yağının orta derecedeki egzersizle birlikte kilo vermeye katkısı olduğu yönündedir.
Bir başka çalışma ise amerikan klinik beslenme uzmanlarının hazırladığı bültende yayınlanmıştır. Günde 45 dakika yürüyüş yaparak balık yağı kullanmanın kilo vermeyi sağladığı düşünülmektedir. Ancak sadece balık yağı kullanmak aynı etkiyi yaratmamaktadır. Her iki çalışmada da katılımcılar özel bir beslenme planı uygulamamış ve hergün aldıkları miktarda besin almaya devam etmişlerdir.
Balık yağı egzersiz ve kilo verme ilişkisi için iki farklı teori vardır. Balık yağı kan damarlarının elastikiyetini arttırarak egzersizin harekete geçirdiği kan akımını geliştirir buda yağ hücrelerinin yakılması sinyali oluşmasına neden olur.
Balık yağındaki omega-3 iştahı kesmektedir. Gerçekte balık yağı beslenme ile ilgili avantajlar sunarken kilo verilmesi için sihirli değnek değildir. Egzersizle birlikte kullanıldığında kilo vermeye yardımcı olur.
günaydın arkadaşlar epeydir giremiyorum. dün oğlum 2 yaş grdi ve dr ye kontrole goturdum oglum pekmez çok sever ne yedıgını dr sordu bende pekmezıde edım oda bana pekmez sakın bır daha verme kanser yapıyor dedı yazıyı gosterdı bende ona o zaman reçel de aynı şekılde dedım oda evet dedı küçük çocugu olan varsa akıllarında bulunsun veya dr nıze sorun çocuklarımızı kendımız hasta edıyormusuz resmen çok üzüldüm 2 yıl boyunca ben pekmez hep verdım
Günaydınnnn :)
Bugün tartıldığımda regl olmama 3 gün kala olmasına rağmen -300 çıktım çok mutluyummm
Sabah kahvaltım
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (1 tatlı kaşığı tereyağı eşliğinde)
5 zeytin
1 domates
3 kuru kayısı
1 çay bardağı yer fıstığı
4-5 kuru üzüm
1 omega 3 tablet
1 redoxon c vitamini
1 fincan tarçınlı karafilli yeşil çay
Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum burayı, hatta bu konuyu:) Ve nihayet üye olup yazmaya karar verdim:) 125,6 ile geçen hafta salı başladım diyete. Bu salı 124'tüm.
Hiç zorlanmadan, hiç aç kalmadan yaptığım tek diyet bu galiba.
Gün içerisinde buralarda olacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?