Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Buna sevındım,ayrıca terbrıkler 9 kg hıc de az degıl ,devam edelım durmak yok,sevgıyle gıtsın kılolar, Kolay gelsın hepımıze

Günaydın herkesee

Dün kahvaltıda 5 ceviz, 1 yumurta, 1 küçük salatalık, 6-7 yeşil zeytin, peynir ve 3 gün kurusu yedim. Arada yarım tabak pırasa, 2 dilim çok tahıllı ekmek ve 3 adet kakaolu gün kurusu yedim. Yine ara yaptım ve 1 yerli muz ve azcık tahin helvası yedim. Akşam da 3 çatal buharda haşlanmış brokoli ve karnıbahar ( üzeri sarımsaklı yoğurtlu ve pul biberli), 3 ceviz ve 2 gün kurusu.

Bugünlerde dengem bozuldu ama toparlanıyorum gibi, en azından sporu bırakmıyorum.

4 mil Leslie ve arkasından 30 dk zumba yaptım.

3 lt su ve 1 bardak biberiye çayı içtim.

Merhaba,

Hoşgeldin. Biri yeni çıkan kitap. Ben ilkini alıp okudum. İkinci kitabı okuyan arkadaşlar fikir verebilir. Bu topiğin ilk sayfasını okursan orada örnek menüler var. Herkes yaşam biçimi ve elindeki kaynaklara göre uygulama yapıyor. Kitap bu işin teorisini anlatıyor bu topikte uygulamasını. Her ikisinden de faydalanmalısın bence. Kolay gelsin

günaydın arkadaşlar epeydir giremiyorum. dün oğlum 2 yaş grdi ve dr ye kontrole goturdum oglum pekmez çok sever ne yedıgını dr sordu bende pekmezıde edım oda bana pekmez sakın bır daha verme kanser yapıyor dedı yazıyı gosterdı bende ona o zaman reçel de aynı şekılde dedım oda evet dedı küçük çocugu olan varsa akıllarında bulunsun veya dr nıze sorun çocuklarımızı kendımız hasta edıyormusuz resmen çok üzüldüm 2 yıl boyunca ben pekmez hep verdım

Ben So..ar 950 mg.kullanıyorum. Bu bitince Mari....ap 500 mg.special alacağım.

Merhaba,

Şekerin nereden geldiği hiç önemli değil ister şekerden ister pekmezden ister baldan olsun. Şekerin her türlüsü maalesef vücut için zararlı. Özellikle küçük çocukları erken yaşlardan itibaren zararlı yiyeceklerle tanıştırmazsak daha sonra da hayatlarına almıyorlar böyle şeyleri. Televizyonda seyretmiştim japon bir oyuncu vardı ismi aklıma gelmiyor cola yı ilk kez 15 yaşında içtiğini ve tadını sevmeyerek bir daha da içmediğini söylemişti.

Bence üzülme doğrusunu erkenden öğrenmiş oldun. 2 yaş henüz çok küçük. Sadece şeker, pekmez değil, cola, cips, hamburger gibi yiyeceklerden de mümkün mertebe uzak tutmak lazım küçükleri. Ben ne anne babalar biliyorum çocuğunu ödül diye hamburger cips yemeye götüren.

günaydın akadaşlar:
uzun süre yazamadım yoğunluktan çokta düzenli beslenemedim.ama sabah dersim olmamasına ragmen erken kalkıp kahvaltımı yaptım.sabah 66.700 çıktım.
menümü arz ediyorum;
sabah:
1 yumurta
4 zeytin
4 ceviz
4 5 dilim sucuk
5 tane kayısı kurusu
2 tane omega 3
2 tane polivit C

evet ,oğlumun sınıfında haftasonları hamburgerciye gitmek normal bir olay,doğumgününü hamburgercide yapıyorlar çocuğun,ne diyim Allah akıl fikir versin,çok şükür çocuklarıma bir kez bile almadım,ben de bu yaşımda tadını bilmem,yolda cips bisküvi yiyen çocukları görünce üzülüyorum,annelerini uyarmak istiyorum ama terslerler filan diye bişey demiyorum söylemek lazım dimi,belki bilmiyordur:26:

Günaydın herkese

Kahvaltım:

1 yumurta
1 orta boy muz
1 mandalina
1 salatalık
Biraz peynir
7-8 zeytin
2*kuru erik-1*gün kurusu kayısı
Biraz ceviz
M..cap Omega3 * 2 ad.

Mutlu umutlu günler:26:

[COLOR]günaydın kıslar dun akşam kacamak yaptım ya esım supangle yerken 2 tatlı kasıgı aldım ,bırde cıp 2 kucuk parca yedım:18: sabah butun vucudum şiş uyandım adet zamanım birde tatlı istegım cok

1. ögun
3 dılım kasar peynırı
6 zeytın
sekersız cay iş yerınde alel acele yaptım[/COLOR]

gunaydın .
sabah yedıklerım:
2 kayısı yumurta
15 zeytın
1 kase yogurt(peynırım yoktu yogurt yedım)
1 cay brd cevız
3 kuru erik
1 kasık yabanmersını
4 omega3

dun yaptıgım yemek tuzlu olmustu,wc ye de cıktıgım halde tartıda 400 gr fazla cıktım.yarın normale doner heralde

Günaydınnnn :)
Bugün tartıldığımda regl olmama 3 gün kala olmasına rağmen -300 çıktım çok mutluyummm
Sabah kahvaltım
2 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet (1 tatlı kaşığı tereyağı eşliğinde)
5 zeytin
1 domates
3 kuru kayısı
1 çay bardağı yer fıstığı
4-5 kuru üzüm
1 omega 3 tablet
1 redoxon c vitamini
1 fincan tarçınlı karafilli yeşil çay

Merhaba,

Uzun zamandır takip ediyorum burayı, hatta bu konuyu:) Ve nihayet üye olup yazmaya karar verdim:) 125,6 ile geçen hafta salı başladım diyete. Bu salı 124'tüm.

Hiç zorlanmadan, hiç aç kalmadan yaptığım tek diyet bu galiba.

Gün içerisinde buralarda olacağım:)

günaydınn sevgili arkadaşlarımmm

kahvaltımı yaptım. ohh karnım tok sırtım pekk

hemen yazıyorum yediklerimi

1 kayısı haşlanmış yumurta
çeyrek nar
peyn,r-zeytin
domates-biber-maydonoz
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

hoşgeldinn tosbaaa
yediklerini de paylaşırsan süper olur canım
birbirimizi kontrol ediyoruz yanlışları düzeltiyoruz çok iyi oluyor gerçekten motivasyon süper

inan napıcanı sasırıyor insan ben küçükken tek çocuktum zayıf çelimsizdim. annemlere aman tek çocukta bu niye böyle derlerdi annemlerde balık yağı falan kullandırmıslarıd böğğğğ ve ben o ara hep kilo almıstım tabırı caizzse iyileşmiytim gören aaa iyileşmiş senin kız derlerdi sonra bıraktım. yıllar sonra bır yazıda okumustum güya balık yağı gibi seyler kullnan bireylerde yağ hücreleri yapmaya ve kilo almaya müsait olurlarmıs çocuklara verilmemeliymis. ben de kendimle eşlestirmistim ben bırakıversem 100 kilo olurum gibi geliyor yanı. gecen sene diyetisyenim 2 tane içmelisin damar larının sagligi için derdi özellikle diyette yıpranırmıs vücüt deformasyonu engellemek için almalıyız demisti ama ben bilinç altından dolayı gün asırı 1 tane alırdım. ayrıca hamileykende almıstım 60 liraya doktorum sölemisti ben yine klio çok alınca bırakmıstım da çöpe atmıstım bu kilo yapıyor diye simdi öle bi üzülüyorumki attığıma aklıma geldikçe dünya para vermistim diyorum . simdi günde 2 taneiciyorum sabah erikte yiyorum arkasına ALLAH hakkımızda hayırlısın versin inanıyoruz uzman vs diye
bi ilginç bilgi daha ben kızıma veriyorum valla harnup pekmezini hala . ama inanıyorum bağısıklık sistemini kuvvetlindiriyor. sven seas omega da veriyorum. aynı sartlara yakın arkadasımın kızı surekli hasta olur binlerce sükür benim kızım hastalanmaz RABBİME sükür bende bu pekmeze bağlarım nedenini. eyrıca canım sunu duymustum pekmeze bir toprak atarlarya yaparken güya o toprak kanserojenmis

tebriklerr sabişşşş

Hosgeldin basarılar diliyorum ac kalmadan yapılan tek diyet.

kızlar akşam saat 7 de öğretmenler günü için yemek daveti var. oraya katılacağım.
inşallah kendime göre bişeyler bulurum yemek için.:18::18:
inşallah pirinç pilavı yokturr varsa dayanamam diye korkuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…