Hosgeldin basarılar diliyorum ac kalmadan yapılan tek diyet.
hoşgeldinn tosbaaa
yediklerini de paylaşırsan süper olur canım
birbirimizi kontrol ediyoruz yanlışları düzeltiyoruz çok iyi oluyor gerçekten motivasyon süper
Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum burayı, hatta bu konuyu:) Ve nihayet üye olup yazmaya karar verdim:) 125,6 ile geçen hafta salı başladım diyete. Bu salı 124'tüm.
Hiç zorlanmadan, hiç aç kalmadan yaptığım tek diyet bu galiba.
Gün içerisinde buralarda olacağım:)
Hoşgeldin
Gerçekten de aç kalınmıyor hatta fazlasıyla doyuluyor bu diyette.
hoşbuldum:)
bir de tatlı isteğine çare bulunca olacak bu iş:)
kızlar akşam saat 7 de öğretmenler günü için yemek daveti var. oraya katılacağım.
inşallah kendime göre bişeyler bulurum yemek için.:18::18:
inşallah pirinç pilavı yokturr varsa dayanamam diye korkuyorummm
inan napıcanı sasırıyor insan ben küçükken tek çocuktum zayıf çelimsizdim. annemlere aman tek çocukta bu niye böyle derlerdi annemlerde balık yağı falan kullandırmıslarıd böğğğğ ve ben o ara hep kilo almıstım tabırı caizzse iyileşmiytim gören aaa iyileşmiş senin kız derlerdi sonra bıraktım. yıllar sonra bır yazıda okumustum güya balık yağı gibi seyler kullnan bireylerde yağ hücreleri yapmaya ve kilo almaya müsait olurlarmıs çocuklara verilmemeliymis. ben de kendimle eşlestirmistim ben bırakıversem 100 kilo olurum gibi geliyor yanı. gecen sene diyetisyenim 2 tane içmelisin damar larının sagligi için derdi özellikle diyette yıpranırmıs vücüt deformasyonu engellemek için almalıyız demisti ama ben bilinç altından dolayı gün asırı 1 tane alırdım. ayrıca hamileykende almıstım 60 liraya doktorum sölemisti ben yine klio çok alınca bırakmıstım da çöpe atmıstım bu kilo yapıyor diye simdi öle bi üzülüyorumki attığıma aklıma geldikçe dünya para vermistim diyorum . simdi günde 2 taneiciyorum sabah erikte yiyorum arkasına ALLAH hakkımızda hayırlısın versin inanıyoruz uzman vs diye
bi ilginç bilgi daha ben kızıma veriyorum valla harnup pekmezini hala . ama inanıyorum bağısıklık sistemini kuvvetlindiriyor. sven seas omega da veriyorum. aynı sartlara yakın arkadasımın kızı surekli hasta olur binlerce sükür benim kızım hastalanmaz RABBİME sükür bende bu pekmeze bağlarım nedenini. eyrıca canım sunu duymustum pekmeze bir toprak atarlarya yaparken güya o toprak kanserojenmis
Ben So..ar 950 mg.kullanıyorum. Bu bitince Mari....ap 500 mg.special alacağım.
arkadaşların dediği gibi ben diyete başlamadan önce son dönemlerde günde
iki porsiyon profiterol yanınada jelibon yediğimi biliyorum
ama şimdi öyle değil canımda istemiyor başta görünce için gidiyor ama
sonra o da zamanla geçiyor verdiğin kiloları gördükçe emeğini de ziyan
etmek istemiyorsun :)
Merhaba,
Uzun zamandır takip ediyorum burayı, hatta bu konuyu:) Ve nihayet üye olup yazmaya karar verdim:) 125,6 ile geçen hafta salı başladım diyete. Bu salı 124'tüm.
Hiç zorlanmadan, hiç aç kalmadan yaptığım tek diyet bu galiba.
Gün içerisinde buralarda olacağım:)
kızlar akşam saat 7 de öğretmenler günü için yemek daveti var. oraya katılacağım.
inşallah kendime göre bişeyler bulurum yemek için.:18::18:
inşallah pirinç pilavı yokturr varsa dayanamam diye korkuyorummm
ohh ne guzel menu,afiyet olsunkahvaltımıda yazayım bu arada
benim dolabımda sürekli kavrulmuş kıyma olur ondan biraz alıp üzerine iki yumurta kırdım
iyi geldi :18::18:
küçük kase yoğurtla keten tohumu iki köz biber zeytin peynir
bol su ve yeşil çay
canım dr kaynayınca oluyor dedı sen ii arastır benım oglumda bayıla bayıla yerdı pekmezı nerdeyse 1 kahve fıncanı tuketırdı ama vermeyecem artık . senın dedıgın toprak olayını duymustum komsumuz kanser omuş tu dr pekmezın içindekı topraktan demıştı ona o zaman kımse inanmadı drlere
ben de omega 3 alcam ama kararsızım, siz neden mar..p 500e karar verdiniz ??? marka konusunda canan hoca bişey tavsiye ettimi acaba? kitapda sadece iceriği nasıl olmalı ondan bahsediyor. ben de karar veremedim ne alsam ?????????
ayyy:18::18::18::18: bi araştıralımcanım dr kaynayınca oluyor dedı sen ii arastır benım oglumda bayıla bayıla yerdı pekmezı nerdeyse 1 kahve fıncanı tuketırdı ama vermeyecem artık . senın dedıgın toprak olayını duymustum komsumuz kanser omuş tu dr pekmezın içindekı topraktan demıştı ona o zaman kımse inanmadı drlere
solgar demisti ben seven seas içiyorum diye sormustum iyi demisti omega 3 olsun sadece dediydi:26:ben de omega 3 alcam ama kararsızım, siz neden mar..p 500e karar verdiniz ??? marka konusunda canan hoca bişey tavsiye ettimi acaba? kitapda sadece iceriği nasıl olmalı ondan bahsediyor. ben de karar veremedim ne alsam ?????????
İdealistçim ve tüm öğretmen karataydaşlarım hepinizin öğretmenler günü şimdiden kutlu olsun...
bence özel bir gün az da olsa kaçamak yapabilirsinçünkü orda diyetimize uygun şeyler bulunması zor sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?