Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hoşgeldin

Gerçekten de aç kalınmıyor hatta fazlasıyla doyuluyor bu diyette.

hoşbuldum:)

bir de tatlı isteğine çare bulunca olacak bu iş:)

Benim çok tatlı isteğim olmuyor (özel günler dışında). Tatlı isteği olan arkadaşlar trufla ya da kakaoya batırdıkları gün kurusu ile bu ihtiyaçlarını sağlıklı bir şekilde giderebiliyorlar. (Bilhassa günkurusu ve kakao ikilisi bitter çikolataya benziyormuş ben de deneyeceğim.)

off aynen senin durumundayım hatta gece dersleri olduğu için ben 9 9 bucuk gibi gidebileceğim davete
bakalım nasıl olacak alkoldende uzak durdum diyete başladığım günden beri ama burası trakya :)))
yarın nasıl olacak bakalım :18::18:

Bir iki hafta icinde tatlı isteğin otomatik ortadan kalkıyor inanmayacaksın sende benim tatlı istegim bile geçtiğine göre herkesin gecer diye düşünüyorum . Kolay gelsin yavaş gidebilir hiç moralini bozmadan sabırla devam et sonuc harika :)

kahvaltımıda yazayım bu arada

benim dolabımda sürekli kavrulmuş kıyma olur ondan biraz alıp üzerine iki yumurta kırdım
iyi geldi :18::18:

küçük kase yoğurtla keten tohumu iki köz biber zeytin peynir

bol su ve yeşil çay

arkadaşların dediği gibi ben diyete başlamadan önce son dönemlerde günde
iki porsiyon profiterol yanınada jelibon yediğimi biliyorum
ama şimdi öyle değil canımda istemiyor başta görünce için gidiyor ama
sonra o da zamanla geçiyor verdiğin kiloları gördükçe emeğini de ziyan
etmek istemiyorsun :)

canım dr kaynayınca oluyor dedı sen ii arastır benım oglumda bayıla bayıla yerdı pekmezı nerdeyse 1 kahve fıncanı tuketırdı ama vermeyecem artık . senın dedıgın toprak olayını duymustum komsumuz kanser omuş tu dr pekmezın içindekı topraktan demıştı ona o zaman kımse inanmadı drlere

Ben So..ar 950 mg.kullanıyorum. Bu bitince Mari....ap 500 mg.special alacağım.

ben de omega 3 alcam ama kararsızım, siz neden mar..p 500e karar verdiniz ??? marka konusunda canan hoca bişey tavsiye ettimi acaba? kitapda sadece iceriği nasıl olmalı ondan bahsediyor. ben de karar veremedim ne alsam ?????????

İdealistçim ve tüm öğretmen karataydaşlarım hepinizin öğretmenler günü şimdiden kutlu olsun...
bence özel bir gün az da olsa kaçamak yapabilirsin çünkü orda diyetimize uygun şeyler bulunması zor sanırsam..

evet ben de aynen katılıyorum, ben de acayip tatlıya dadanmıştım, ama diyeti yaptıkca canın istemiyor. hafta sonu aile yemeğimiz vardı, hem tavuk göğsü hem de şekerpare vardı masada :) hiç canım çekmedi, bi çatal bile yemedim :) siz de bi kaç hafta sora inşAllah hiç zorlanmadan tatlıya hayır diyeceksiniz :)

canan hocanın c vitamini tableti önerdiğini okumadım da duymadım da,illaki alacaksanız yanında bol su için,böbrek taşı olmasın,ben balık yağının yanında antioksidan olarak nar yiyorum

hosgeldın,takıl bıze hayatını yaşa o zaman

uzun sure dıyet yaptıgımız ıcın oluyor sanırım.
benım de aklımdam gecıyor arada doya doya pılav yemek

ama yapmıyorum

cubuk tarcını suda kaynatıp ıcınde de tatlı ıstegı gecıyor,hem de sıfır kalori

ohh ne guzel menu,afiyet olsun

aman allahımmmm

benım cocuklar sevmez zaten ,ben de zorla vermeye çalısırım arada

çöpe atıyorum o zaman pekmezleri

ben de omega 3 alcam ama kararsızım, siz neden mar..p 500e karar verdiniz ??? marka konusunda canan hoca bişey tavsiye ettimi acaba? kitapda sadece iceriği nasıl olmalı ondan bahsediyor. ben de karar veremedim ne alsam ?????????

hca so..ar ve efa sanırım tavsiye edıyor.

mar..p ı fiyatı uygun dıye tercıh edıyorlar sanırım:26:

kahvaltım
sucuklu yumurta(sucuk özel yapım içinde nitrat tuzu yok)
1 nar
birkaç zeytin
yarım avuç kadar peynir
ceviz
kuru incir
4 tane 500 mg lık marincap

unsuz şehriyesiz patatessiz çorbanın tarifini yazabilir misin?bir de beğendin mi ?
ben şahsım adına 1 kase çorbadaki şehriye ve undan zarar gelmeyeciğini düşünüyorum ve çorbamda 1 kaşık unu ve şehriyeyi eksiltmiyorum.

ayyy:18::18::18::18: bi araştıralım

solgar demisti ben seven seas içiyorum diye sormustum iyi demisti omega 3 olsun sadece dediydi:26:

tesekürler

Geçen cumadan beri hem şehirdışından hem de yurtdışından misafilerim vardı, giremedim fazla:-(

Beslenme düzenimde bir bozulma olmadı çom şükür. Ama üstüne haftasonundan beri şiddetli dişağrısı eklenince çiğneyerek pek birşey yiyemedim. Sıvılar ve az katılarla idare etmeye çalıştım. Dün operasyon geçirdim dişimden bugün iyiyim. Dün akşam bir küçük çikolata ve biraz yerfıstığı ezmesi yedim.(kaçamak olarak değil bilerek ve isteyerek) o kadar diş ağrısı, antibiyotik ve ağrı kesiciden sonra biraz ödül verdim kendime. İlaçların verdiği bir miktar ödem var vücudumda ama dert değil. Nasılsa ilaçlar bitince Karatay düzenine uyduğum sürece herşey yolnda

Geçmişi biraz okumaya çalıştım. Herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah
Yeni gelenler hoşgelmiş, herkese güzel kilo vermeler. Nüfus gittikçe artıyor ne güzel...

Pekmez olayı benim dekafamı karıştırdı doğrusu. Ben yıllardır teyzemden alırım, kendisi yapar pekmezi. Oralarda herkes toprak çıkarmaya filan gider, hatta o pekmezden cevizli sucuk filan da yapılır. Çok kafam karıştı gerçekten:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…