ben de omega 3 alcam ama kararsızım, siz neden mar..p 500e karar verdiniz ??? marka konusunda canan hoca bişey tavsiye ettimi acaba? kitapda sadece iceriği nasıl olmalı ondan bahsediyor. ben de karar veremedim ne alsam ?????????
Mar...p sağlık bakanlığı onaylı tek destek bir de fiyatı uygun. Ben Ahmet Aydın ın beslenme bülteni sitesinde sordum kullanabilirsiniz dedi. Omega 3 alırken dikkat edilmesi gereken total mg.değil içindeki epa+dha mg.ları. ve bir de ağır metal testinden geçip geçmediği. Bunlar uygunsa istediğiniz marka kullanabilirsiniz. En iyisi bildiğim kadarıyla S...r ama pahalı
Merhaba arkadaşlar ;
ben kendimi bildim bileli tombişim boyum 161 kilom 75.1 bir senedir diyet yapıyorum 77 den 72 ye zor düştüm.Fakat son bir aydır sınava hazırlanıyom. Yememe dikkat etmeme rağmen sadece hareket edemediğim için 3 kilo aldım. Ömrüm ki 30 yaşındayım 15 yılı diyetle geçti .yazın diyetisyene gittim ilk defa özeldi okadar para saydım hepimiz gibi ama kilo veremedim kadının tek dediği stresten veremiyorsundu oysa en stressiz dönemimdi koca yaz saatlerce sporla ve 6 öğün acaba ne yesem diye geçti.şimdide okul başladığı için dahada zorlaştı fakat bakıyorum genelde herkes kilo verebiliyor ben de karatay kitabını aldım sınav arasında okuduğum için pek uygulayamadım.Şimdi aranıza katılarak tekrar başlamak istiyorum .Akşam karar verdim okuldan dönüşte akşam 9da 45 dakka spor yaptım ,bugünden itibaren iki öğün yemeye geçeceğim hadi hayırlısı beni de aranıza katarsanız sevinirim.Hedefim 55 olmak sizleri seviyorum.
evet ben de aynen katılıyorum, ben de acayip tatlıya dadanmıştım, ama diyeti yaptıkca canın istemiyor. hafta sonu aile yemeğimiz vardı, hem tavuk göğsü hem de şekerpare vardı masada :) hiç canım çekmedi, bi çatal bile yemedim :) siz de bi kaç hafta sora inşAllah hiç zorlanmadan tatlıya hayır diyeceksiniz :)
İdealistçim ve tüm öğretmen karataydaşlarım hepinizin öğretmenler günü şimdiden kutlu olsun...
bence özel bir gün az da olsa kaçamak yapabilirsinçünkü orda diyetimize uygun şeyler bulunması zor sanırsam..
en sevmediğim sey kafa karısıklığııııı benim çok karısıkgeçen cumadan beri hem şehirdışından hem de yurtdışından misafilerim vardı, giremedim fazla:-(
beslenme düzenimde bir bozulma olmadı çom şükür. Ama üstüne haftasonundan beri şiddetli dişağrısı eklenince çiğneyerek pek birşey yiyemedim. Sıvılar ve az katılarla idare etmeye çalıştım. Dün operasyon geçirdim dişimden bugün iyiyim. Dün akşam bir küçük çikolata ve biraz yerfıstığı ezmesi yedim.(kaçamak olarak değil bilerek ve isteyerek) o kadar diş ağrısı, antibiyotik ve ağrı kesiciden sonra biraz ödül verdim kendime. Ilaçların verdiği bir miktar ödem var vücudumda ama dert değil. Nasılsa ilaçlar bitince karatay düzenine uyduğum sürece herşey yolnda
geçmişi biraz okumaya çalıştım. Herkes çok güzel kilolar vermiş maşallah
Yeni gelenler hoşgelmiş, herkese güzel kilo vermeler. Nüfus gittikçe artıyor ne güzel...
Pekmez olayı benim dekafamı karıştırdı doğrusu. Ben yıllardır teyzemden alırım, kendisi yapar pekmezi. Oralarda herkes toprak çıkarmaya filan gider, hatta o pekmezden cevizli sucuk filan da yapılır. çok kafam karıştı gerçekten:-(
canan hocada onaylamıyor bildiğim kdarıylaher duyduğunuza inanmayın ya,çalışma mı yapılmış pekmez ve kanser ilişkisi ile ilgili ,hocaya bi soralım bunu,yani ben soramam da sorabilen arkadaşlar sorsa,kitapta pekmezle yapılan sucukları cevizle beraber yiyebilirsiniz diyordu
ben de mar....p kullanıyorum, ama epa+dha oranı düşük 90 %-+ 60:150 sanırım. Yüzden sabah ve akşam ikşer tane toplamda 4 tane kullanıyorum. 150x4: 600 mg almış oluyorum. Diğer ürünler pahalı. Bir de dikkat etmemiz gereken konu ithal ürünler domuz jelatiniyle kaplı olabiliyor. Alırken sormak lazımm. Bugün eczaneye uğradım epa bilmem ne diye bir ürün varmış onu önerdi. Oranları yüksek. Benim 4 tane hap değerlerim onların tek adedinde var. 45 tl dedi. Içinde 45 adet var. Civası da alınmış bir destek ürünüymüş. Jelatini domuz mu diye sordum hayır balık jelatini dedi. Dmek ki balıktanda jelatin oluyormuş, bilmiyordum. şimdilik bitene kadar mar..p'a devam sonra diğerlerine bakacağım. Sol...r var. Ama arkadaşların dediği gib oldukça pahalı.
Mar...p sağlık bakanlığı onaylı tek destek bir de fiyatı uygun. Ben Ahmet Aydın ın beslenme bülteni sitesinde sordum kullanabilirsiniz dedi. Omega 3 alırken dikkat edilmesi gereken total mg.değil içindeki epa+dha mg.ları. ve bir de ağır metal testinden geçip geçmediği. Bunlar uygunsa istediğiniz marka kullanabilirsiniz. En iyisi bildiğim kadarıyla S...r ama pahalı
Ben de Mar....p kullanıyorum, ama epa+dha oranı düşük 90 %-+ 60:150 sanırım. Yüzden sabah ve akşam ikşer tane toplamda 4 tane kullanıyorum. 150X4: 600 mg almış oluyorum. Diğer ürünler pahalı. Bir de dikkat etmemiz gereken konu ithal ürünler domuz jelatiniyle kaplı olabiliyor. Alırken sormak lazımm. Bugün eczaneye uğradım EPA bilmem ne diye bir ürün varmış onu önerdi. Oranları yüksek. Benim 4 tane hap değerlerim onların tek adedinde var. 45 tl dedi. İçinde 45 adet var. Civası da alınmış bir destek ürünüymüş. Jelatini domuz mu diye sordum Hayır balık jelatini dedi. Dmek ki balıktanda jelatin oluyormuş, bilmiyordum. Şimdilik bitene kadar Mar..p'a devam sonra diğerlerine bakacağım. Sol...r var. Ama arkadaşların dediği gib oldukça pahalı.
bilgiler için teşekkürler :) bu jelatin kısmı benim de kafama takıldı, o nedenle de Mar...p bana mantıklı geldi, sitesinde dana jelatiniyle kaplı olduğu özellikle belirtilmiş. Ben bunu alıcam, günde 2 adet alcam çünkü ben çok sık norveç somonu pişiriyorum. onda da omega 3 yüksek, 2 tane alayım şimdilik :)
Ben hocanın yeni kitabını okuyorum,
pekmezle ilgili olarak şunu söylüyor: eğer pekmez ev yapımı, şeker ilavesiz ve doğalsa az miktarda olmak üzere tüketilebilir . Çocuklar ve sporcular için genel bir kuralı, onlar daha fazla yeme hakkına sahipler. Hatta kitapta pekmezi ceviz veya diğer yemişlerle beraber yemeyi de öneriyor, sucuk hali de çok yararlı diyor. ammmmmmmmaaaaaaa burda hep kritik nokta ev yapımı, gerçek pekmez olcak. benim çocuğum yok ama olsa, bi tanıdığım yapmmışsa, güveniyorsam yediririm, ama dışardan alıp da kesinlikle yedirmem. Malatya taraflarında yasıyanlar hakiki dut pekmezi bulabilirler, antalya civarındakiler keçiboynuzu pekmezinin doğalına ulaşabilir, üzüm pekmezi nerde doğal bulunur onu bilemiyorum :) yani sonuçta pekmez diyip geçmemek lazım, esas mesele hangi koşullarda yapılmış pekmez !!!!!!!
selaaaam kızlar :))))) motivasyon olsun diye yazıyorum.. aç kalmayarak kilo verdiğim tek beslenme stili.. 10 günde 2 kilo... belli bir müddet sonra diyet yaptığını unutuyorsun.. bn hiç anlamadan patır patır gidiyor kilolar.. kahvaltıyı çok zengin yiyiorum. fakat bendede şöyle bir şey var.. hiç hiç açıkmıyorum ve yemeğe karşı çok isteksizleştim.. :/ canım kahvaltıdan sonra hiçbirşey yemek istemiyor zoraki yiyiorum artık... bu biraz tehlikelimi ? yoksa kahvaltıdan mı kaynaklanıyor ?
selaaaam kızlar :))))) motivasyon olsun diye yazıyorum.. aç kalmayarak kilo verdiğim tek beslenme stili.. 10 günde 2 kilo... belli bir müddet sonra diyet yaptığını unutuyorsun.. bn hiç anlamadan patır patır gidiyor kilolar.. kahvaltıyı çok zengin yiyiorum. fakat bendede şöyle bir şey var.. hiç hiç açıkmıyorum ve yemeğe karşı çok isteksizleştim.. :/ canım kahvaltıdan sonra hiçbirşey yemek istemiyor zoraki yiyiorum artık... bu biraz tehlikelimi ? yoksa kahvaltıdan mı kaynaklanıyor ?
tylholcum maşAllah inş.en az kg. ile sağlıkla tamamlarsın gebeliğini...
uyuklamanın sebebi içindeki pıtırcık
menün de çok güzell,ben günde 1 bardak süt içmeni de öneririm...
Ben hocanın yeni kitabını okuyorum,
pekmezle ilgili olarak şunu söylüyor: eğer pekmez ev yapımı, şeker ilavesiz ve doğalsa az miktarda olmak üzere tüketilebilir . Çocuklar ve sporcular için genel bir kuralı, onlar daha fazla yeme hakkına sahipler. Hatta kitapta pekmezi ceviz veya diğer yemişlerle beraber yemeyi de öneriyor, sucuk hali de çok yararlı diyor. ammmmmmmmaaaaaaa burda hep kritik nokta ev yapımı, gerçek pekmez olcak. benim çocuğum yok ama olsa, bi tanıdığım yapmmışsa, güveniyorsam yediririm, ama dışardan alıp da kesinlikle yedirmem. Malatya taraflarında yasıyanlar hakiki dut pekmezi bulabilirler, antalya civarındakiler keçiboynuzu pekmezinin doğalına ulaşabilir, üzüm pekmezi nerde doğal bulunur onu bilemiyorum :) yani sonuçta pekmez diyip geçmemek lazım, esas mesele hangi koşullarda yapılmış pekmez !!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?