Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ben de omega 3 alcam ama kararsızım, siz neden mar..p 500e karar verdiniz ??? marka konusunda canan hoca bişey tavsiye ettimi acaba? kitapda sadece iceriği nasıl olmalı ondan bahsediyor. ben de karar veremedim ne alsam ?????????

Mar...p sağlık bakanlığı onaylı tek destek bir de fiyatı uygun. Ben Ahmet Aydın ın beslenme bülteni sitesinde sordum kullanabilirsiniz dedi. Omega 3 alırken dikkat edilmesi gereken total mg.değil içindeki epa+dha mg.ları. ve bir de ağır metal testinden geçip geçmediği. Bunlar uygunsa istediğiniz marka kullanabilirsiniz. En iyisi bildiğim kadarıyla S...r ama pahalı

Merhaba arkadaşlar ;
ben kendimi bildim bileli tombişim boyum 161 kilom 75.1 bir senedir diyet yapıyorum 77 den 72 ye zor düştüm.Fakat son bir aydır sınava hazırlanıyom. Yememe dikkat etmeme rağmen sadece hareket edemediğim için 3 kilo aldım. Ömrüm ki 30 yaşındayım 15 yılı diyetle geçti .yazın diyetisyene gittim ilk defa özeldi okadar para saydım hepimiz gibi ama kilo veremedim kadının tek dediği stresten veremiyorsundu oysa en stressiz dönemimdi koca yaz saatlerce sporla ve 6 öğün acaba ne yesem diye geçti.şimdide okul başladığı için dahada zorlaştı fakat bakıyorum genelde herkes kilo verebiliyor ben de karatay kitabını aldım sınav arasında okuduğum için pek uygulayamadım.Şimdi aranıza katılarak tekrar başlamak istiyorum .Akşam karar verdim okuldan dönüşte akşam 9da 45 dakka spor yaptım ,bugünden itibaren iki öğün yemeye geçeceğim hadi hayırlısı beni de aranıza katarsanız sevinirim.Hedefim 55 olmak sizleri seviyorum.

her duyduğunuza inanmayın ya,çalışma mı yapılmış pekmez ve kanser ilişkisi ile ilgili ,hocaya bi soralım bunu,yani ben soramam da sorabilen arkadaşlar sorsa,kitapta pekmezle yapılan sucukları cevizle beraber yiyebilirsiniz diyordu

Ben de Mar....p kullanıyorum, ama epa+dha oranı düşük 90 %-+ 60:150 sanırım. Yüzden sabah ve akşam ikşer tane toplamda 4 tane kullanıyorum. 150X4: 600 mg almış oluyorum. Diğer ürünler pahalı. Bir de dikkat etmemiz gereken konu ithal ürünler domuz jelatiniyle kaplı olabiliyor. Alırken sormak lazımm. Bugün eczaneye uğradım EPA bilmem ne diye bir ürün varmış onu önerdi. Oranları yüksek. Benim 4 tane hap değerlerim onların tek adedinde var. 45 tl dedi. İçinde 45 adet var. Civası da alınmış bir destek ürünüymüş. Jelatini domuz mu diye sordum Hayır balık jelatini dedi. Dmek ki balıktanda jelatin oluyormuş, bilmiyordum. Şimdilik bitene kadar Mar..p'a devam sonra diğerlerine bakacağım. Sol...r var. Ama arkadaşların dediği gib oldukça pahalı.

Son düzenleme:

Merhaba,

Hoşgeldin

Çok kilolu değilsin bence halledersin. Bu arada ne sınavına hazırlanıyorsun?

Sevgiler,

Evet aynen iradenide kutluyorum canım :))

teşekkür ederizz ızgara bişiler varsa onlardan yemeyi düşünüyorum sadece biraz geç yemiş olacağım o kadar ertesi gün ders yok erken yatmam artık :)

en sevmediğim sey kafa karısıklığııııı benim çok karısık

canan hocada onaylamıyor bildiğim kdarıyla

marıncap aldım ama 500 mg ben 2 tane alıyorum günlük senen marıncap baskamı acaba

çok teşekkür ederm :) tamadır ben de mar.... alayım o zaman :) fiyatı ucuz diye biraz şüpelenmiştim, ama şimdi içme sindi..

bilgiler için teşekkürler :) bu jelatin kısmı benim de kafama takıldı, o nedenle de Mar...p bana mantıklı geldi, sitesinde dana jelatiniyle kaplı olduğu özellikle belirtilmiş. Ben bunu alıcam, günde 2 adet alcam çünkü ben çok sık norveç somonu pişiriyorum. onda da omega 3 yüksek, 2 tane alayım şimdilik :)

Ben hocanın yeni kitabını okuyorum,
pekmezle ilgili olarak şunu söylüyor: eğer pekmez ev yapımı, şeker ilavesiz ve doğalsa az miktarda olmak üzere tüketilebilir . Çocuklar ve sporcular için genel bir kuralı, onlar daha fazla yeme hakkına sahipler. Hatta kitapta pekmezi ceviz veya diğer yemişlerle beraber yemeyi de öneriyor, sucuk hali de çok yararlı diyor. ammmmmmmmaaaaaaa burda hep kritik nokta ev yapımı, gerçek pekmez olcak. benim çocuğum yok ama olsa, bi tanıdığım yapmmışsa, güveniyorsam yediririm, ama dışardan alıp da kesinlikle yedirmem. Malatya taraflarında yasıyanlar hakiki dut pekmezi bulabilirler, antalya civarındakiler keçiboynuzu pekmezinin doğalına ulaşabilir, üzüm pekmezi nerde doğal bulunur onu bilemiyorum :) yani sonuçta pekmez diyip geçmemek lazım, esas mesele hangi koşullarda yapılmış pekmez !!!!!!!

ben de aldım aynısından

üzüm pekmezi çukurova dolaylarında şeker...üzüm diyarı çukurovadır..antalyadan antebe kadar uzanır..

Bizim evde de pancar pekmezi var Trakyadan tanıdık birisinden gelme...
eşim sabahları aç karnına diker kafaya içer..
ben de canım reçel vs.çekerse tahin helvasıyla az birşey yerim o zaman

Slm hanımlar;herkes çok iyi maşallah
Bende son günlerde yazamıyorum ama karatay diyetine aynen devam ediyorum.Hamileliğimi öğrendiğim günden bu yana dört kilo vermişim o da şimdi yemek yedikten sonra tartıldım.Gözlerime inanamadım.Yazamıyorum çünkü hem iş yoğun,hem de her boş vaktimde uyukluyorum söylemesi ayıp:))Eve gittiğimde de saat sekize kadar zor duruyorum,sürekli uyumak istiyorum.
Bugünkü menüm:
Sabah 1 yumurta yedim çünkü vücudumda kızarıklıklar oluşmaya başladı.
1 dilim peynir
1 domates
1 yeşil elma
7 ceviz
Öğle:
3-4 kaşık yoğurt
1 tabak kapuska yemeği
Bu arada gittiğim kadın doğumcuyada diyetimden bahsettim ve adam da son derece uygundur,sakıncalı olan birşey yok,üstelikde çok sağlıklı beslenmiş olursun dedi.Sonra da kendisinin de Karatay diyeti ile 3 ayda 12 kg verdiğini söyledi.İçim zaten rahattı ama birebir duyunca daha da rahatladım.Kan değerlerinden falan bahsettiğimizde eğer glikoz,nişasta vb. almamayı başarırsan tablo değişmiyor hatta iyiye gidiyor dedi.

selaaaam kızlar :))))) motivasyon olsun diye yazıyorum.. aç kalmayarak kilo verdiğim tek beslenme stili.. 10 günde 2 kilo... belli bir müddet sonra diyet yaptığını unutuyorsun.. bn hiç anlamadan patır patır gidiyor kilolar.. kahvaltıyı çok zengin yiyiorum. fakat bendede şöyle bir şey var.. hiç hiç açıkmıyorum ve yemeğe karşı çok isteksizleştim.. :/ canım kahvaltıdan sonra hiçbirşey yemek istemiyor zoraki yiyiorum artık... bu biraz tehlikelimi ? yoksa kahvaltıdan mı kaynaklanıyor ?

tylholcum maşAllah inş.en az kg. ile sağlıkla tamamlarsın gebeliğini...
uyuklamanın sebebi içindeki pıtırcık
menün de çok güzell,ben günde 1 bardak süt içmeni de öneririm...

Kahvaltıdan sonra bende aynen senin gibiyim canım hiiiç birşey istemiyor acıkmıyorum ama sanmam ki kötü olsun
amacımızda acıkmamak yeme isteğini bastırmak değilmi :)

bu arada bende seninle aynıyım neredeyse başlama açısından 11 günde 3 kilo :)

Son düzenleme:

kahvaltıda ne yiyorsun cnm ?
günde 2 öğün yapabilirsin ama sakın yememezlik etme kaslarından gider..

tylholcum maşAllah inş.en az kg. ile sağlıkla tamamlarsın gebeliğini...
uyuklamanın sebebi içindeki pıtırcık
menün de çok güzell,ben günde 1 bardak süt içmeni de öneririm...

Ya evet süt içmeli ama süt içemiyorum,ayran falan içsem olur herhal:))

oyeyyyyyyy mükemmel ya evet bende üzüm memleketlerindeyim hatta kendim bulundum pekmez yapım asamasında kendim yememde kuzucuğuma veriyordum. bağısıklığı kesinlikle artırıyor %100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…