merhaba,
hoşgeldin
çok kilolu değilsin bence halledersin. Bu arada ne sınavına hazırlanıyorsun?
Sevgiler,
en sevmediğim sey kafa karısıklığııııı benim çok karısık
canan hocada onaylamıyor bildiğim kdarıyla
marıncap aldım ama 500 mg ben 2 tane alıyorum günlük senen marıncap baskamı acaba
Ya evet süt içmeli ama süt içemiyorum,ayran falan içsem olur herhal:))
kahvaltıda ne yiyorsun cnm ?
günde 2 öğün yapabilirsin ama sakın yememezlik etme kaslarından gider..
Kahvaltıdan sonra bende aynen senin gibiyim canım hiiiç birşey istemiyor acıkmıyorum ama sanmam ki kötü olsun
amacımızda acıkmamak yeme isteğini bastırmak değilmi :)
bu arada bende seninle aynıyım neredeyse başlama açısından 11 günde 3 kilo :)
Bugünkü ilk öğünüm,
2 yumurta, 8 yeşil zeytin, salatalık, domates, yeşil biber, maydonoz, beyaz peynir, 5 ceviz, 2 gün kurusu.
1 lt su
4 mil leslie, 30 dk zumba
teşekkür ederim. bugünden itibaren ben de yediklerimi paylaşacağım burada. umarım hepimiz tez zamanda kurtuluruz yükümüzden:)
üzüm pekmezi çukurova dolaylarında şeker...üzüm diyarı çukurovadır..antalyadan antebe kadar uzanır..
Günlük yeme düzenim iyi gidiyor, ben memnun vücudum memnun, hayat güzel
Kahvaltı
2 adet balık yağı kapsülü
1 çay kaşığı keten tohumu (keten tohumu için kahve öğütme makinesi bile aldım. Taze taze kullanabiliyorum.)
1 adet truf (cevizli, kaysılı, sütlü, üzeri kakao kaplı - bu kadar harika bir yiyecdeğin zararlı olmadığına
inanamıyorum. Artık hayatımda çikolataya yer yok. Truff çikolataya beş çeker.
1 adet kaysı yumurta
10 adet tuzsuz yeşil zeytin
1 kk kaşar peyniri
5 adet ceviz
şekersiz çay
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patlıcan musakka
1 kase cacık
1 tabak salata
tabaklardaki porsiyonlar yarım tabaklık.
Akşam:
Kilo vermeye devam 101.9'u gördüm tartıda ama kesin sonuç için cumayı bekliyorum. Eğer kalıcı bir sonuçsa cuma günü tickerimi değiştireceği.
Allah'ım 2'li hanelere 2 kilo kaldı sadece. Şükürler olsun. Çoooook mutluyum
ooo çok tebriiikk ederim sen benden daha başarılı gidiyorsun o zaman :)) valla öyle canımda bnde fazlasımı oldu ne2 öğün bana yetiyor 3.öğünü yemeye kalktığımda midem kaldırmıyor yemeği 2.öğünümü ölçülü yememe rağmen.. yada aşırı tok tutan besinler seçiyorum ondandır :/
çok tebrik ederim canım.. mutluluk paylaşılınca güzeldir.. hepimiz çok motive oluyoruz :)) bu arada bu ticker hakkında bilgi verebilimisin nerden yapıyoruz nasıl yazıyoruz oraya
Tokum kızlar tokum.Fastfoodcularda yokum Gıdıdıyor kılolarrr. varısllerım sustular.Damarlarım acılıyor Iyı hıssedıyorum Daha cok calısabılıyorum Tokum valla tokum .Tatlıcılarda da yokum zayıflayıncabuluruz bır yol ,yaparız baklavanın da saglıklı olanını ?Esmer un tereyagı,krıstal saydam kaya tuzu,su,serbet olarak taze meyve suyu uzerıne dokerız sıcak baklavanın uzerıne taze sıkılmıs portakal suyu(sımdı portakallar da cok sekerlı zaten ? uygununu buluruz artık? seker kaynatıp ıcmek yok,meyve kaynatıp ıcmek yok . Hopaa Tutmayın benı tutmayın Kıs kıs kılolar kıs kıs Lımonu sıkarım fıs fıs Oynamam lazım hopaaa kalk bacım kalk oyna bu dıyette fındık,fıstık,cevız,yer fıstıgı serbest(kavrulmamıs olacak) Tereyagı zeytınyagı serbest. Gunde sekız yumurta serbest Hopaaa Tutmayın benı. Tılıılılılııı hadı canım ugurlar olsun sevgıyle ugurluyoruz,sızınle de olmak guzeldı..... artık beslenırız,zehırlenmeyız. 46:.... kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
Günlük yeme düzenim iyi gidiyor, ben memnun vücudum memnun, hayat güzel
Kahvaltı
2 adet balık yağı kapsülü
1 çay kaşığı keten tohumu (keten tohumu için kahve öğütme makinesi bile aldım. Taze taze kullanabiliyorum.)
1 adet truf (cevizli, kaysılı, sütlü, üzeri kakao kaplı - bu kadar harika bir yiyecdeğin zararlı olmadığına
inanamıyorum. Artık hayatımda çikolataya yer yok. Truff çikolataya beş çeker.
1 adet kaysı yumurta
10 adet tuzsuz yeşil zeytin
1 kk kaşar peyniri
5 adet ceviz
şekersiz çay
Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patlıcan musakka
1 kase cacık
1 tabak salata
tabaklardaki porsiyonlar yarım tabaklık.
Akşam:
Kilo vermeye devam 101.9'u gördüm tartıda ama kesin sonuç için cumayı bekliyorum. Eğer kalıcı bir sonuçsa cuma günü tickerimi değiştireceği.
Allah'ım 2'li hanelere 2 kilo kaldı sadece. Şükürler olsun. Çoooook mutluyum
çok tebrik ederim canım.. mutluluk paylaşılınca güzeldir.. hepimiz çok motive oluyoruz :)) bu arada bu ticker hakkında bilgi verebilimisin nerden yapıyoruz nasıl yazıyoruz oraya
aysel senin sayfalarınıda dolaştım canım kusura kalma artık ama motive ettin beni çok teşekkür ederim..
inşallah istedigin ölçülere tez zamanda ve kalıcı olarak dönersin..
Bu zumbaya baktım ben acaip hızlı bir dans. Kimbilir nasıl enerji yakılıyordur. Nasıl yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?