Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba,

hoşgeldin

çok kilolu değilsin bence halledersin. Bu arada ne sınavına hazırlanıyorsun?

Sevgiler,

merhaba carmen teşekkür ederim bende başaracağıma inanıyorum inşallah hepimiz başarırız gerçekten zor bidurum ömür boyu dikkat etmek sağlıklı yaşamak hele de herşeyin özellikle sağlıksız yiyeceklerin allanıp pullanararak sürekli reklamlarla gözümüze sokulması ayrı bi mevzu ben üniversite okuyorum hemde evli olunca çooooook yoruluyorum fakat hayallerimi gerçekleştirip öğretmen olacağım için çoooooooooooooooooook mutluyum. Bu arada tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Benim Mar.p'da aynı, içeriğine bakarsan yüzde olarak vermiş epa değerlerini günlük epa ve dha oranı 2 tane aldığında yetmiyor anladım kadarıyla.

kıslar dun akşam kacamak yaptım ya esım supangle yerken 2 tatlı kasıgı aldım ,bırde cıp 2 kucuk parca yedım sabah butun vucudum şiş uyandım adet zamanım birde tatlı istegım cok

1. ögun
3 dılım kasar peynırı
6 zeytın
sekersız cay iş yerınde alel acele yaptım

2 öğünüm

bır kepçe tavuk corbası
4-5 kasık ıspanak yemegı
1 kase yogurt
sekersız cay

kahvaltıda ne yiyorsun cnm ?
günde 2 öğün yapabilirsin ama sakın yememezlik etme kaslarından gider..

sabah hep 8 de yerim kahvaltımı :2 yumurta, 5-6 çeri domates ,3 parça keçi peyniri,4 ceviz,5-6 zeytin,1 bardak süt
düşün 8 de yaptım kahvaltımı 4 e kadar hiç açıkmadım açıkmadığım halde yedim :/ mesela dün mercimek çorbası + küçük porsiyonda mantarlı et sote yedim..4 buçukta bitti yemeğim ondan sonra hiç birşey yemiyorum.. çünkü doğrusunu söylemek gerekirse midem aşırı tok yemeye çalışınca midem bulanmaya başlıyor.. bu şkilde 3 öğün mümkün değil yiyemem :/

Bugünkü ilk öğünüm,

2 yumurta, 8 yeşil zeytin, salatalık, domates, yeşil biber, maydonoz, beyaz peynir, 5 ceviz, 2 gün kurusu.

1 lt su

4 mil leslie, 30 dk zumba

ooo çok tebriiikk ederim sen benden daha başarılı gidiyorsun o zaman :)) valla öyle canımda bnde fazlasımı oldu ne 2 öğün bana yetiyor 3.öğünü yemeye kalktığımda midem kaldırmıyor yemeği 2.öğünümü ölçülü yememe rağmen.. yada aşırı tok tutan besinler seçiyorum ondandır :/

Günlük yeme düzenim iyi gidiyor, ben memnun vücudum memnun, hayat güzel

Kahvaltı
2 adet balık yağı kapsülü
1 çay kaşığı keten tohumu (keten tohumu için kahve öğütme makinesi bile aldım. Taze taze kullanabiliyorum.)
1 adet truf (cevizli, kaysılı, sütlü, üzeri kakao kaplı - bu kadar harika bir yiyecdeğin zararlı olmadığına
inanamıyorum. Artık hayatımda çikolataya yer yok. Truff çikolataya beş çeker.
1 adet kaysı yumurta
10 adet tuzsuz yeşil zeytin
1 kk kaşar peyniri
5 adet ceviz
şekersiz çay

Öğle:
1 kase tarhana çorbası
1 tabak patlıcan musakka
1 kase cacık
1 tabak salata

tabaklardaki porsiyonlar yarım tabaklık.

Akşam:

Kilo vermeye devam 101.9'u gördüm tartıda ama kesin sonuç için cumayı bekliyorum. Eğer kalıcı bir sonuçsa cuma günü tickerimi değiştireceği.

Allah'ım 2'li hanelere 2 kilo kaldı sadece. Şükürler olsun. Çoooook mutluyum

üzüm pekmezi çukurova dolaylarında şeker...üzüm diyarı çukurovadır..antalyadan antebe kadar uzanır..

aaaaa cidden mi??? benim adanada bi dünya akrabam var ama ben pekmez sevmem :) çocuğum olunca adanadan ev yapımı bulurum artık ben de napayım :)

mrb arkadaşlar benim bugunku kahvaltım klasik karatay kahvaltısı... sonrasında yarım saat 2 aylk bebişimle egzersız yaptık dans ettik...
bu dıyet ve egzersız hem bana hem bebişime ii gelıyor... gazını falan rahat cıkartıyor....
son hız karataya devam....

çok tebrik ederim canım.. mutluluk paylaşılınca güzeldir.. hepimiz çok motive oluyoruz :)) bu arada bu ticker hakkında bilgi verebilimisin nerden yapıyoruz nasıl yazıyoruz oraya

hadi bakalım zayıflamaya devam yılbaşına kadar 57 fln olsam süper olacak :)

çok tebrik ederim canım.. mutluluk paylaşılınca güzeldir.. hepimiz çok motive oluyoruz :)) bu arada bu ticker hakkında bilgi verebilimisin nerden yapıyoruz nasıl yazıyoruz oraya

canım bu ticker için biri bana yardımcı olmuştu sanırım masal ama şimdi bulamadım istersen yaz bilgilerini ben yapayım sana

merhaba kızlar
kk da dolaşırken ugradım size...
çok hoşuma gitti
sayfa misafiri oldum
kusura bakmayın izinsiz..
saglıklı kilo vermeler hepinize

aysel senin sayfalarınıda dolaştım canım kusura kalma artık ama motive ettin beni çok teşekkür ederim..
inşallah istedigin ölçülere tez zamanda ve kalıcı olarak dönersin..

Hazreti Google'a tickerfactory weight loss ticker yaz. Gelen sitede önce çubuğu, sonra çubuğun üstündeki resmi seç. Sonra kilo ve inmek istediğin kilo bilgilerini gir. Sonra çıkan url'yi profil bilgileri içinde yer alan çizelge bölümüne yapıştır.
Kolay gelsin

Son düzenleme:
aysel senin sayfalarınıda dolaştım canım kusura kalma artık ama motive ettin beni çok teşekkür ederim..
inşallah istedigin ölçülere tez zamanda ve kalıcı olarak dönersin..

Hoş geldin sefa geldin, güzel kilo da vermişsin. Ben de seni tebrik ederim...

Bu zumbaya baktım ben acaip hızlı bir dans. Kimbilir nasıl enerji yakılıyordur. Nasıl yapıyorsun

Carmencim youtube'a zumba dance, zumba fitness, zumba aerobic filan yaz çıkanlardan kendine uygun olanı aç ve başla zumbalamayaaa

Benim beğendiğim bir video var ama 16 dk o yüzden iki defa yapıyorum yarım saate tamamlamak için.

Herkese de tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…