Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlaaaaar bu gece rüyamda truff yapıp yiyorduuum ve tadı harikaydı

Günlerdir niyetleniyorum, malzemeler de tamam ama ne hikmetse aklıma geldiğinde işim oluyor, boşken de aklıma gelmiyor.

Rengi fındık ezmesi gibiydi ben de buradan yola çıkarak içine süt, fındık, ceviz ve vanilya filan koymuş olmalıyım diye düşünüyorum

emegıne saglık canım bılgılenmıs olduk

saglam yemıssın saphıracım 3 gun bısey yemezsın artık
avatarında sende cok sekersın hacııı :)))))guldurdun benı yaw
bencede tatlı olan herseyden uzak durmakta fayda var
canım hos geldın aramıza ınan en dogru yerdesın:)))
cok gecmıs olsun canım

bızde senı sevıyoruz canım hosgeldın aramıza ne guzel kocaman bır aıle oluyoruz

selam arkadaslar

kahvaltım
1kayısı yumurta
3yesıl zeytın
az peynır
az zyaglı taze fasulye(soguk soguk canım cektı)
2kayısı
1cevız
omega3
1kuru erık

daha yemedım ama 2.ogunumde

1yemek kasıgı kıymaya 1yumurta kırcam
yesıllık ayran az kapuska yıycem

yesıl cay form cayı kıraz sapı cayı

canım yaptım ama kaydetmiyor çizelgeye :/ neden olmuyor bir yardımcı olurmusun

Gözleme : çok geçmiş olsun diş ağrısı oldu mu yemek filan aklına gelmiyor insanın...

Donna Pazar günü harici ben 3 öğün yiyorum..
Sen bana krep tarifi verecektin hani ?

Son düzenleme:
Benim anladığım kadarıyla çoğunuz iki öğü mü yiyorsunuz?

Ben 3 öğün yiyorum. Çünkü 07:30 da kahvaltımı yapıyorum akşamı beklersen yine 18:30-19:30 arası bir saatte yemek yiyebiliyorum. 12 saatlik açlık çok olacağı için mecburen 3 öğün yapıyorum. Ama işyerindeki yemek yapan ablamızın yemeklerinin kötü olması sayesinde her an 2 ye dönebilirim

teşekkürler loxi.bilgi için

ben eczacıma sordum benim aldıgım marincap neden pahalı dedim dediki o ucuz olan 500mg o yüzden.yani marincapda ucuz deil sadece 500 mg olanı ucuz.tabi solgara göre ucuz

[/COLOR]]tatlım içindeki pıtırcık ıcın sut ıcmelısın zorla bence kendınıfolık asıtye basladınmı tatlım[/COLOR]

Evet canım tedavi başlamadan başlamıştım folic asite ama süt ciddi problem ya.Şu tarçınlı süt tarifi vardı famirin bi tek onu içebiliyordum önceden artık onu da içemiyorum.Neyse dediğin gibi zorlamalıyım kendimi

Ceylincim sürekli takipteyim ama haklısın eskisi gibi yazmıyorum.
Sanırım motivasyonum yok bu sıralarda ondan, hani kaçamak yapmıyorum, canım yemek istemiyor ama bir garip işte
Sen nasılsın ?

Aslında bende de öyle buraya motive olmak için giriyorum.:44:
Ben biraz sıkılmaya başladım sanırım canım farklı şeyler yemek istiyor özellikle kahvaltıda..:26:

Loxicim sen çalışıyor musun?
Benim de spor salonu ile anlaşmam bir dahaki ayın 24ünde biticek..
o zamana kadar inş. bir 4 kg.daha verebilirim,yoksa salon harici spor yapmam çok zor:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…