Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhaba

eskiden daha sık girerdin topiğe

bende seyrek giriyorum ama seni daha az görür oldum:)

herşey yolundadır inş

Son düzenleme:
Canım seninki hangisi M...p kaç o zaman

Mar...p 720 special diye bir ürünü daha var. 28 tlydi galiba. epa 380 + dha 200: 580. Bunu da kullansak günde 1000 mg olmuyor. İki tane kullanmak lazım. Ben fiyatları içeriklerine göre hesapladım. Hangisi olursa olsun günlük 1 lirayı alıyorlar sendenç Mariip 500 gr. 90 +60:150 mg ediyor. X4 alırsak ancak 600, Mar...p 720'nin mg değerine ulaşıyor.

Ben de artık bu kilo olaylarından sıkıldım.
Spor yapasım da hiç yoktu bu hafta.
İstediğim kiloda olup öyle kalmak istiyorum artık ..
Eskisi kadar da uyamıyorum zaten karataya.
Öğün saatlerim falan hep uygun ama bazen kahvaltı yapmıyorum ya da farklı geçiştiriyorum derken ortaya karışık bir şey çıkıyor.

hepimizin sıkıntısı ortak kahvaltıda yumurta ymekten

usandık galiba:)ben 1 aydan beri kahvaltıda 2 dilim ekmek

ve işte klasik kahvaltı peynir,zeytin yiyorum yumurta sayısını da 1 e düşürdüm

çünkü dediğin gibi biraz değişiklik istiyor insan..

ve 9 kilo verdim yani kendi isteğime göre ayarladım biraz menümü

öğle ve akşam menülerini karatay'a göre yaptım ama..

Ya bu kahvaltı işi çok zor.Sabah kalk işe hazırlan, ufaklığı okula hazırla, öğle yemeğini hazırla bi de kahvaltı hazırla başedemiyorum artık.( Acaba kahvaltıyı süt muz ve ceviz ile yapsak olmaz mı?

Ben de son zamanlarda aman aman uyamıyorum diyete mesela diyete başladığımdan beri 2 kere toplam kepekli karışık tost yedim çok güzel tuttu beni uzun süre acıktırmadı.İlk zamanlar meyveyi daha korkarak yedim ama şimdi sabah yiyorum,bazen akşama doğru ara öğün olarak ta yiyorum.
En sıkıcı olanı akşam 8den sonra birşey yiyememek,eşim karşımda götürüyor ben hiçbişi yiyemiyorum bu çok zor..
Ama kg.vermemizdeki en büyük etken akşam 8'den sonraki açlık bence..

sürekli aynı kahvaltıyı yapmaktan sıkılan arkadaşlarım için söylüyorum :)) kilo verene kadar hepimizin bildiği gibi bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorundayız.. ama kilonuz sağlıklı bir kiloya geldiğinde yemeğinizi kendi vücudunuza göre ayarlarsınız..insan vücudunu en iyi kendi tanır.. şimdi ben artık gerçekten kilo vermeyi istediğim için bazı şeyleri tamamen kestim.. çünkü senelerdir vücudumdan 5-6 kiloyu atamadım. Ama sonra kendiniz ayarlarsınız.. kilo korumak bildiğiniz matematik işlemi gibi.. bugün ağır şeyler yemişseniz yarın hafif şeyler yiceksiniz..bu kadar basit bir denklem..:)) o yüzden kendinizi (aşırı) derecede kasmayın.. Karatay hocamızın mantığı belli.. sağlıklı beslen, yerken abartma, sporunuda yap :))

bence olur :)) süt muz ceviz mükemmel üçlü.. yarın öyle yapıcam şimdi sen diyince canım çekti :) muz ve ceviz çok tok tutar.. bi ara öğle yemeğinde öyle yapmıştım muz ve süt ikisi bir arada müthiş oluyor :)))

Sağol canım ben de ondan alayım.

Geçen hafta ben hep muz ve cevizle yaptım neredeyse hem tok tutuyor hem de uğraşmıyorsun. Ben vaktim oldukça klasik Karatay yoksa diğerini yapıyorum.

Sıkılan arkadaşlarım strawberry e katılıyorum. Şahsen benim en az 15 senem diyetlerle geçti. Buna diyet bile diyemeyiz beslenme biçimi. Bence yaptığım diğer tüm diyetlerin yanında bu ziyafet kalır

arkadaşlar nolur bi yardım edin, çıldırmak üzereyim. çok harika weight loss ticker yaptım, ama linki kopyalıyorum kopyalıyorum, site kabul etmiyor.. neyi kopyalamam lazım tam olarak, url yazısından başlayıp komple mi alıyorum ne yapıorum????????????

İlk kutucuktaki iki 'img' arasını copy le img leri alma

canım en son aşamaya geldiğinde yani kilonu hedefini yazdıktan sonra çıkıyor ya o sayfanın aşağısında bbcode diye yazan bir kutucuk var. o kutucuğun içinde 2 .olan sonu png ile biten linki profilindeki çizelgene kopyalıyorsun..

Ben de bu konuda nacizane birşeyler söylemek istiyorum.

Hepimiz burada ortak bir konuda-kilo kaybı- için bulunup birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Sanırım geçen hafta foruma gelen bazı arkadaşların olumsuz tavırları hepimizi olumsuz etkiledi ve bir parça buradan uzaklaştırdı.(en azından benim için öyle malesef)
Kilo vermek kolay bir iş değil, insan desteğe çok ihtiyaç duyuyor gerçekten. Bu destek kimi zaman aileden kimi zaman arkadaşlardan, kimi zaman da KK gibi bir gruptan geliyor. Fakat unutmamalıyız ki asıl iş kendimizde bitiyor. Biz bu yola kimsenin zoruyla değil kendi isteğimizle çıktık. Hepimiz daha sağlıklı ve mutlu olmak için çabalıyoruz, aslında kendimize yatırım yapıyoruz Karatay beslenme biçimi de bizim kendimize yaptığımız yatırımda takip etmeye çalıştığımız bir yol haritası. Ben bu işe diyet değil de bir beslenme biçimi larak bakmayı tercih ediyorum. Evet haklı/haksız tarafları olabilir Karatay Diyeti'nin. Ama herkesin zararlı olduğu konusunda birleştiği basit karbonhidratları tüketmemek beni mutlu ediyor. Çünkü ben farklı kanallarda farklı sağlık programları da seyrediyorum(örrOz Show), herkes rafine, paketli gıdalardan uzak durulmasını söylüyor. Yanında bir de yapabildiğimiz kadar spor yaparak sağlığımıza katkıda bulunmanın hiçbir kötü tarafı yok sanırım...

Bence herşeyi dengeli tükettiğimiz sürece bu beslenme düzeninde zararlı birşey yok. Sağlıklı şeyler tüketip hayatımıza bir düzen getirmek ve bunu yaparak kilo da kaybetmek(ne kadar olursa olsun) çok güzel değil mi?

Hepimiz burada menülerimizi, tecrübelerimizi ve günümüzü paylaşarak birbirimize destek olmaya devam edelim lütfen....

Sizleri çok seviyorum, benimle aynı şeyleri hisseden, zorluk çeken, kilo yada gram kaybettiğinde, spor yaptığında mutlu olan başka kişiler olduğunu da bilmek çok güzel bir duygu...

Haydi hep beraber yola devam arkadaşlar...

Ayyyyyyyyyyy oldu :) çok mutluyum... nihayet oldu, çok teşekkür ederim yardımlar için.. takınca takıyorum bole :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…