Canım seninki hangisi M...p kaç o zaman
Aslında bende de öyle buraya motive olmak için giriyorum.:44:
Ben biraz sıkılmaya başladım sanırım canım farklı şeyler yemek istiyor özellikle kahvaltıda..:26:
Loxicim sen çalışıyor musun?
Benim de spor salonu ile anlaşmam bir dahaki ayın 24ünde biticek..
o zamana kadar inş. bir 4 kg.daha verebilirim,yoksa salon harici spor yapmam çok zor:18:
Ben 3 öğün yiyorum. Çünkü 07:30 da kahvaltımı yapıyorum akşamı beklersen yine 18:30-19:30 arası bir saatte yemek yiyebiliyorum. 12 saatlik açlık çok olacağı için mecburen 3 öğün yapıyorum. Ama işyerindeki yemek yapan ablamızın yemeklerinin kötü olması sayesinde her an 2 ye dönebilirim
Ya bu kahvaltı işi çok zor.Sabah kalk işe hazırlan, ufaklığı okula hazırla, öğle yemeğini hazırla bi de kahvaltı hazırla başedemiyorum artık.( Acaba kahvaltıyı süt muz ve ceviz ile yapsak olmaz mı?
Mar...p 720 special diye bir ürünü daha var. 28 tlydi galiba. epa 380 + dha 200: 580. Bunu da kullansak günde 1000 mg olmuyor. İki tane kullanmak lazım. Ben fiyatları içeriklerine göre hesapladım. Hangisi olursa olsun günlük 1 lirayı alıyorlar sendenç Mariip 500 gr. 90 +60:150 mg ediyor. X4 alırsak ancak 600, Mar...p 720'nin mg değerine ulaşıyor.
Ya bu kahvaltı işi çok zor.Sabah kalk işe hazırlan, ufaklığı okula hazırla, öğle yemeğini hazırla bi de kahvaltı hazırla başedemiyorum artık.( Acaba kahvaltıyı süt muz ve ceviz ile yapsak olmaz mı?
sürekli aynı kahvaltıyı yapmaktan sıkılan arkadaşlarım için söylüyorum :)) kilo verene kadar hepimizin bildiği gibi bazı şeylerden fedakarlık yapmak zorundayız.. ama kilonuz sağlıklı bir kiloya geldiğinde yemeğinizi kendi vücudunuza göre ayarlarsınız..insan vücudunu en iyi kendi tanır.. şimdi ben artık gerçekten kilo vermeyi istediğim için bazı şeyleri tamamen kestim.. çünkü senelerdir vücudumdan 5-6 kiloyu atamadım. Ama sonra kendiniz ayarlarsınız.. kilo korumak bildiğiniz matematik işlemi gibi.. bugün ağır şeyler yemişseniz yarın hafif şeyler yiceksiniz..bu kadar basit bir denklem..:)) o yüzden kendinizi (aşırı) derecede kasmayın.. Karatay hocamızın mantığı belli.. sağlıklı beslen, yerken abartma, sporunuda yap :))
cok gecmıs olsun canım
Gözleme :
çok geçmiş olsun diş ağrısı oldu mu yemek filan aklına gelmiyor insanın...
arkadaşlar nolur bi yardım edin, çıldırmak üzereyim. çok harika weight loss ticker yaptım, ama linki kopyalıyorum kopyalıyorum, site kabul etmiyor.. neyi kopyalamam lazım tam olarak, url yazısından başlayıp komple mi alıyorum ne yapıorum????????????
arkadaşlar nolur bi yardım edin, çıldırmak üzereyim. çok harika weight loss ticker yaptım, ama linki kopyalıyorum kopyalıyorum, site kabul etmiyor.. neyi kopyalamam lazım tam olarak, url yazısından başlayıp komple mi alıyorum ne yapıorum????????????
canım en son aşamaya geldiğinde yani kilonu hedefini yazdıktan sonra çıkıyor ya o sayfanın aşağısında bbcode diye yazan bir kutucuk var. o kutucuğun içinde 2 .olan sonu png ile biten linki profilindeki çizelgene kopyalıyorsun..
çok teşekkür ederim, yapıyorum bunu ama kabul etmiyor.. http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wXgMa7F/weight.png bu şeklide aynen kopyalıyorum, kabul etmiyor.. dorumu bu hali???
ay şimdi çıldırıcam, neden kabul etmiyor, formatı uygun diğil diyor
Ayyyyyyyyyyy oldu :) çok mutluyum... nihayet oldu, çok teşekkür ederim yardımlar için.. takınca takıyorum bole :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?