Yumurta kaysı kıvamında olmalı ,sarısının etrafında yesılımsı bır renk olmamalı,boyle bır yumurta zararlı olur vucuda..........................................Ben Sabahları 2 yumurta tuketıyorum kılo verınceye kadAr(zaten dıyette boyle olmasını ıstıyor),yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.(Cunku doru sekılde pısırmezsek,trans yaglar olusuyormus)Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekle,suyu kaynamaya baslayınca 3-4 dakıka kadar kaynat(bu sure yumurtanın buyuklugune gore de degısebılıyor bazen 1-2 dakıka erken de olabılır(yumurtalar kucukse) tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırıyorum(yumurtalar kavrulmayacak dıkkat et)altı pısınce omletı ters cevırıp kapagı kapatıyorum ocagı kapatıyorum bırakıyorum tavanın ısısıyla pısıyor...
Yanlıs pısırılmıs yumurta resmı.
kızlar ben yarın yumurta yerine muz yicem 2 tane yesem fazla mı gelir ? yoksa 1 tanemi muz olsun ?
merhaba arkadaşlar ben 1.70 cm boyunda 120 kilo civarındayım.hipotrioid hastasıyım 3 yıldır levotiron kullanıyorum.3 gün önce bu diyete başladım.size 1 günde yediklerimi anlatıyım örneğin bugün :
sabah:2 yumurta peynirli, domates,salatalık,biber,azcık peynir, 3 tane zeytin
öğlen: 1 adet elma (olmazsa olmazımdır)
akşam: 1 tabak kıymalı bezelye yemeği ve yarım kase yoğurt
1 litre kadar su içiyorum ve en az 1 saat tempolu yürüyorum.
fikirlerinizi bekliyorum
Cevızım bol bu ara ,cevız omega3 kaynagım sakınlestırıcı etkısı de var.
hosgeldın,bu dıyette kuruyemıs de sart.oglen yedıgın elmanın yanına 1 cay brd cevız eklersen mıde kazınmasını ve acıkmayı engeller.
bezelyenın glısemık ındeksı yuksek,bu dıyette tercıh edılmıyor.ama arada bır yenebılır bence
ıctıgın su kılona gore cok az,en az 3 lt olmalı.gunde 1-2 bardaktan baslayarak yavas yavas arttırabılırsın.
sporun ise harika.hergun mu yuruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?