Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım onda bır yanlıslık var heralde.ben boyunu 1,61 kılonu 65 olarak hesapladım,25,1 cıktı,tıckerfactory de.

slm kızlar

1. öğünüm saat 07.10

6-7 istavrıt balıgı (aksam cnm cektı 8den sonra yemedım ısten gelınce)
3 dılım kasar peynırı
8 zeytın
sekersız cay
küçüçük bı parca tatlı

Selam kızlar, cumaya az kaldı ne durumda kilolar?

Bugün evde kahvaltı yapamadım. Ben de yanıma 1 adet muz, 5-6 kaysı kurusu, 5-6 badem aldım. Onlarla kahvaltı ettim iş yerinde.

Bu arada tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.

Teşekkür ederim arkadaşım yanıtın için hamsi tava konusunda haklısın ama en azından unsuz yapılmıştı :)
cezerye konusa aklım takıldı çünki ben canan hocadan ya duydum ya okudum cezerye ve ceviz sucuk yada pestil tatlı olarak geçerli. bir çeşit doğal meyve kurutması ya ??? yorumlarınızı bekliyorum sevgilerimle

vayyyyyyyyyyyyyy bee çok etkilendim, ben de tipoit hastasıyım, ne zaman kilolu birini görsem, ilk önce tiroit tahlili yaptır derim.. kimsenin size dememiş olması şanssızlık olmuş.. şimdi kaç kilosunuz peki???

Tylholcum 55 kg.'dan 120'leri görmüşsün
Uff neler geçirmiş senin bünye öyle
Inş.tekrar olmaz bu beslenme şekliyle olmayacağımız kesin zaten

Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan,
Her Türlü Fedakârlıgı Gösteren
Sizlere
Çok Borcluyuz.
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

kızlar aynen dedıgım gıbı oldu dun 72.7 çıkmıstım oncekı gun tuzlu yemekten.bugunse 72 çıktım

tuza dikkat edelımmmm
evet tuz direk su tutuyor bi de çok az tuz yesek noluruz dimi

hiii buna göre ben normal miyim ?
canım ne bilim verdiğin değeri yazdım çıkan bu belki yanlış olmustur benimki nasıl loxi doğrumu benimkide yanlıs olabilir boy 1.60

cezeryeyı duymadım.cevızlı sucuk ve pestile yenebılır dıyor ama kılo vermek ısteyenler degıl,kılosunu korumak ısteyenler yıyebılır,hamurlu serbetlı tatlılar yerıne en azından bunu yıyın dıyor,tavsıye degıl yanı,kötünün iyisi:)

slm hanımlar bende şu doğum kiloların tam anlamıyla veremedim 30 martta 82,5 hazirana kadar diyet ve sporla sağlıklı 10 kg verdim bıraktım şimdi devam ediyorum bu gün detoks günümm amacım hazirana kadar yani oğlumun doğum gününe kadar 64 kg olmak inş.

Günaydıııııın

55.8 den 55.1 e düştüm bilginizeeee :) O kadar da kaçamağım olmuştu ama demek ki sporum etkili oldu yihhuuuu

evet tuz direk su tutuyor bi de çok az tuz yesek noluruz dimi

canım ne bilim verdiğin değeri yazdım çıkan bu belki yanlış olmustur benimki nasıl loxi doğrumu benimkide yanlıs olabilir boy 1.60

senınkı dogru bebişim.

senın ve tümmm ögretmen arkadaslarımızın ögretmenler gununu kutluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…