107 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.Bittiğinde aynı duruyordum.Bu sabah aç karnına tartıldığımda 101.5 du.Şimdi hamileyim.Ne yazıkki çok kilolu bir şekilde hamile kaldım.Bakalım bundan sonra ne olacak.Ama şundan eminim kesinlikle obez olarak kalmayacağım:))
Ben 98 kiloyla hamile kaldım, 114 kiloda bitirdim. Doğumdan 10 gün sonra 101 kiloydum. 113 kilo gidivermişti. Kilonun çoğu şişlikmiş. Hamilelikte çok hareketli olmaya dikkat et hamileliğin için bir sakıncası yoksa tabii. Fazla kilo almıyorsun o zaman.
Selam kızlar, cumaya az kaldı ne durumda kilolar?
Bugün evde kahvaltı yapamadım. Ben de yanıma 1 adet muz, 5-6 kaysı kurusu, 5-6 badem aldım. Onlarla kahvaltı ettim iş yerinde.
Bu arada tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım.
Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım.
öğretmenler gününüz kutlu olsun
Tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
günaydın herkese öğretmenler gününüz kutlu olsun:114:
Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan,
Her Türlü Fedakârlıgı Gösteren
Sizlere
Çok Borcluyuz.
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.
senınkı dogru bebişim.
senın ve tümmm ögretmen arkadaslarımızın ögretmenler gununu kutluyorummmm
selam kızlarrrr :) ben sabah 1 bardak süt 2 muz 4 ceviz yedim.. dün biraz karnımı fazla doyurmuşum heralde akşama kadar kıvrandımayrıcada öğretmen arkadaşlarımın ve benim gibi aday olanların öğrtmenler gününü kutlarımmm :))
Sevgili öğretmen arkadaşlarım yeni nesil sizin eseriniz olacaktır....
Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun...
kızlar bu arada tüm öğremenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...........
Balık etinden kurtulmanın zamanıdır öyleyse :)
Saydığım problemlerin hepsi bende de var. İnşallah irademi sağlam tutarım, birde yürüyüşe başladımmı tamamdır. Dediğin gibi bu iş sırf beslenmeyle olmaz spor şart.
107 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.Bittiğinde aynı duruyordum.Bu sabah aç karnına tartıldığımda 101.5 du.Şimdi hamileyim.Ne yazıkki çok kilolu bir şekilde hamile kaldım.Bakalım bundan sonra ne olacak.Ama şundan eminim kesinlikle obez olarak kalmayacağım:))
Kilo almıyorum veriyorum hatta ama hareket korkum var.3.aydan sonra yürümeye çalışacağım ama şu an spor sıfır.
Kızlar bende iki gündür mide bulantısı var.Acaba bu diyetle ilgisi olabilir mi?İçinizde benzer sıkıntı yaşayan var mı?
Ben sebze ağırlıklı besleniyorum. İlgisi var mıdır acaba?
bende aynen sizin gibi boydan dolayı sürekli sorun yaşıyorum ve ilk defa böyle bir kiloya çıktım en fazla 59 olurken
şimdi hedefim 50 inşallah tutarım boğazımı gerçi sorun yaşamıyorum acıkmıyorum ama yinede boğaz
bu sağı solu belli olmuyor :)
tatlım tup bebek tedavısınden once rahım fılmı cektırmısmıydın benım 5 aralıkta randevum var bırkere cektıremedım dayanamadım bu sefer ne olucak bılmıyorum
Boyu uzatamıycağımza göre eni incelticez başka çaresi yok. Lezzetli şeylerin hepsi zararlı, bu nasıl bir ceza ey tanrım :))
Bende önümüzdeki hafta çektiricem ama korkuyorum canım acıyacak diye. Dayanılmayacak kadar kötü mü ???
tatlım o aletten dolayı cok canım yandı benım ılaç daha sıkılmadan kalktım ama ozaman problenmım vardı sımdı nasıl olur bılmem korkuyorum acıkcası ama nette okuyorum kımısı ıcın zor kımısı ıcın kolay hayırlııs bebış ıcın deger tatlım ya
Ben çektirdim, yanlış hatırlamıyorsam 1-2 dk.süren bir adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.Gitmeden yarım saat evvel kuvettli bir ağrı kesici için çok çekinirseniz,bence bebek yolunda dayanılamayacak bir ağrı değil...Bu arada film çekildiği ayda hamilelik şansı artıyormuş.
Ben çektirdim, yanlış hatırlamıyorsam 1-2 dk.süren bir adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.Gitmeden yarım saat evvel kuvettli bir ağrı kesici için çok çekinirseniz,bence bebek yolunda dayanılamayacak bir ağrı değil...Bu arada film çekildiği ayda hamilelik şansı artıyormuş.
Canı tatlı bir insan değilim ama endişelendim işte... Bebek için katlanıcaz tabiki değer, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
En azından 1-2 dkymış...
canım bendede öyle.. Fakat aynı nedenlerden dolayı mı bilmiyorum :/ ben porsiyonlarımı azaltmak zorunda kaldım çünkü midem bulanıyor fazla yiyince.. sabah biraz sıkıntı yaşıyorum bu kahvaltı bana fazla geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?