Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben 98 kiloyla hamile kaldım, 114 kiloda bitirdim. Doğumdan 10 gün sonra 101 kiloydum. 113 kilo gidivermişti. Kilonun çoğu şişlikmiş. Hamilelikte çok hareketli olmaya dikkat et hamileliğin için bir sakıncası yoksa tabii. Fazla kilo almıyorsun o zaman.

Kilo almıyorum veriyorum hatta ama hareket korkum var.3.aydan sonra yürümeye çalışacağım ama şu an spor sıfır.

Günde 2 lt su içmek doğru beslenmedeki en önemli şeylerden biri kızlar. Suyu ihmal edince doğru beslenmeyi de sabote ediyoruz.Mutlaka hepiniz biliyorsunuz ama hatırlatayım istedim. Birde Kefir içmenizi önericem özellikle hamile olanlar. Tadı ayranla yoğurt arası bişey yani hoşlanmasınızda burnunuzu tıkayın gözünüzü kapayın ne yaparsanız yapın ama günde 1 bardak için.
Hazır kefirlerden almayın ama içinde birsürü katkı maddesi var. Ben evde yapıyorum , kefir mayasının üzerine bir lt süt koyup karanlık biyerde oda ısısında 24 saat mayalıyorum.
Kesinlikle tavsiye ederim...

Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım.

öğretmenler gününüz kutlu olsun

Tüm öğretmenlerimizin ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

günaydın herkese öğretmenler gününüz kutlu olsun:114:

Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan,
Her Türlü Fedakârlıgı Gösteren
Sizlere
Çok Borcluyuz.
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

senınkı dogru bebişim.

senın ve tümmm ögretmen arkadaslarımızın ögretmenler gununu kutluyorummmm

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun...

kızlar bu arada tüm öğremenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun...........

biliyorum uzun oldu ama herkese teşekkür etmek istedim... diğer öğretmen arkadaşlarında günü kutlu olsun :)

bu sabah kahvaltı edemedim

karışık kuruyemişle geçirdim mecburen
kavrulmamış badem fındık yeşil -siyah üzüm ve çok az kayısı

akşamda davet var bakalım nasıl olacak bugün

Merhaba

3 gün oldu başlayalı ama daha bugün tam yapabilir kıvama geldim.İlk 2 gün ufak tefek kaçamaklar yaptım.DayanamadımSizlerin yazılarını okudukça daha moralleniyorum.Buna rağmen 400 gr gitmiş.

sabah

1 yumurta
1 dolu yemek kaşığı lor
10 adet zeytin

öğle

1 kase mercimek çorbası

ve şu an bir kahve içiyorum.
Biliyorum kahve de yasak ama ciddi bir kahve tüketicisi olarak yavaş yavaş onuda bırakıcam.

Bu arada 1 lt limonlu su içtim şu saate kadar.
eskiden kahve kola içmekten günlerce su içmediğim düşünülürse:)

Bu arada diet ticker ımı hazırladım .
Nasıl ekliyorsunuz?
yardımcı olursanız sevinirim

Öğlen menüm :

1 kepçe düğün çorbası
1 güveçte tavuklu mantar sote (beşamel sosu vardı,biliyorum yasak ama arkadaşlar çok methetti.)
Mevsim salata

bende aynen sizin gibi boydan dolayı sürekli sorun yaşıyorum ve ilk defa böyle bir kiloya çıktım en fazla 59 olurken
şimdi hedefim 50 inşallah tutarım boğazımı gerçi sorun yaşamıyorum acıkmıyorum ama yinede boğaz
bu sağı solu belli olmuyor :)

tatlım tup bebek tedavısınden once rahım fılmı cektırmısmıydın benım 5 aralıkta randevum var bırkere cektıremedım dayanamadım bu sefer ne olucak bılmıyorum

Kızlar bende iki gündür mide bulantısı var.Acaba bu diyetle ilgisi olabilir mi?İçinizde benzer sıkıntı yaşayan var mı?
Ben sebze ağırlıklı besleniyorum. İlgisi var mıdır acaba?

Kızlar bende iki gündür mide bulantısı var.Acaba bu diyetle ilgisi olabilir mi?İçinizde benzer sıkıntı yaşayan var mı?
Ben sebze ağırlıklı besleniyorum. İlgisi var mıdır acaba?

canım bendede öyle.. Fakat aynı nedenlerden dolayı mı bilmiyorum :/ ben porsiyonlarımı azaltmak zorunda kaldım çünkü midem bulanıyor fazla yiyince.. sabah biraz sıkıntı yaşıyorum bu kahvaltı bana fazla geliyor..

Boyu uzatamıycağımza göre eni incelticez başka çaresi yok. Lezzetli şeylerin hepsi zararlı, bu nasıl bir ceza ey tanrım :))

tatlım tup bebek tedavısınden once rahım fılmı cektırmısmıydın benım 5 aralıkta randevum var bırkere cektıremedım dayanamadım bu sefer ne olucak bılmıyorum

Bende önümüzdeki hafta çektiricem ama korkuyorum canım acıyacak diye. Dayanılmayacak kadar kötü mü ???

tatlım o aletten dolayı cok canım yandı benım ılaç daha sıkılmadan kalktım ama ozaman problenmım vardı sımdı nasıl olur bılmem korkuyorum acıkcası ama nette okuyorum kımısı ıcın zor kımısı ıcın kolay hayırlııs bebış ıcın deger tatlım ya

Ben çektirdim, yanlış hatırlamıyorsam 1-2 dk.süren bir adet sancısı gibi bir ağrın oluyor.Gitmeden yarım saat evvel kuvettli bir ağrı kesici için çok çekinirseniz,bence bebek yolunda dayanılamayacak bir ağrı değil...Bu arada film çekildiği ayda hamilelik şansı artıyormuş.

Canı tatlı bir insan değilim ama endişelendim işte... Bebek için katlanıcaz tabiki değer, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
En azından 1-2 dkymış...

evet cnm artıyormuş hayırlısı bakalım

Canı tatlı bir insan değilim ama endişelendim işte... Bebek için katlanıcaz tabiki değer, allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
En azından 1-2 dkymış...

tatlım zaten dedıgım gıbı 1-2dakıkalık ama o aparatı yerlestırınce ben cok acı cektım darıktan dolayı yoksa sende oyle bı problem korkma

Ben de acaba çok mu az yiyorum diye endişelenmeye başladım.Yemek yerken özellikle midem bulanıyor.Bu öğlen resmen yarım tabak salatayı zorla yedim

Merhaba :)
Arkadaşlar rica etsem bana truff tarifini verebilirmisiniz. Sayfalarda gezerken hep lezzetinden bahsediliyor benimde canım çekti :)
Eminim tarifi defalarca verilmiştir ama bulamadım, tekrarlattığım için şimdiden özür dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…