Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlarrrr :) ben sabah 1 bardak süt 2 muz 4 ceviz yedim.. dün biraz karnımı fazla doyurmuşum heralde akşama kadar kıvrandım ayrıcada öğretmen arkadaşlarımın ve benim gibi aday olanların öğrtmenler gününü kutlarımmm :))
Sevgili öğretmen arkadaşlarım yeni nesil sizin eseriniz olacaktır....

ben de yazıvereyim hikayemi
üniversiteye başlayana kadar gayet normaldim,168 cm boyum,56 kilo öyle takılıyordum,başka bir şehir ve saçma sapan bir beslenme iile birkaç ayda 68 olup döndüm,görenler gözlerine inanamadı,ben de hiç kafaya takmadım özel bişey de yapmadım,kendiliğinden gitti kilolargene 56 lara döndüm,3-4 sene öyle gitti,evlenirken 60 vardım sanırım,3 sene sonra 64 civarı iken acık kilo mu versem ne diyerekten spor salonuna yazıldım haftada 3 gün aerobik yapıyorduk ki hamileliğim başladı ve spor hayatım bitti,,hamile iken abartmıyorum dünyayı yedim,10 kiloluk karpuzu iki günde yiyordum,hayatımda yemediğim kadar meyveyi ilk hamileliğimde yedim heralde,doğumda 81 kiloydum,sonrası 75 idim galiba,sonraki 5-6 sene kilo vermekle ilgili hiçbişey yapmayıp şişmanım diye üzülmekle geçti,ha arada 1 aylık bir spor salonu maceram daha var,1 ay isveç diyeti diye bir şeyle spor yaptım çok da yoğun bir dönemdi ,bir gram vermedim ,işim gücüm de çoktu bıraktım,spor salonuna 3 gün gitmek bana acaip zaman israfı geliyor,git gel rahat 3 saat gidiyor,neyse işte,sonra 2. hamilelik,10 kilo aldım geri verdim,3-4 senedir de 74-76 arası takılyorum,pkos olduğumu öğrenince sağlığım için zayıflamam gerektiğini de öğrendim,önce mevsimlerden roma bloğuna takıldım,3-4 kilo gitti,sonra da canan hocayı buldum2 aydır yapıyorum,sporu hala oturtamadım,baştan 2-3 kilo verdim ama şimdi onları geri almışım gibi görünüyor,sanırım insülin direncimin kırılması için çok daha fazla hareket lazım,diğer herşeye uyuyorum çünkü ,ayrıca fena halde kansızım demir ilacı kullanıyorum,hep halsizim uykuluyum,arkadaşların bahsettiği diyete başlayınca çok enerjik olma halini ben hiç hissedemedim,neyse ilaçları düzgün almaya gayret ediyorum ,inşallah herşey yoluna girer,bu uzun yolda hepinize başarılar dilerim

Merhaba arkadaşlar,
5-6 kilo fazlam olmasına rağmen bu diyet işini bir türlü beceremeyenlerden biri de benim. Hertürlü diyeti denedim ama hiçbirini içime sindiremeyip 3 gün içinde bıraktım taki tv de Canan Hanımı görüp dinleyene kadar. Sonrasında kitabını alıp okudum. Bana son derece mantıklı geldi. Üstelik aç kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapmak muhteşem birşey.

İlk şevkle kitabı harfiyen uygulayıp 3 kg verdim ama yaz bitipde kışa girince depresif ruh halim beynime emirler yollamaya başladı.
''ye, daha çok ye'' ''tatalı ye, aburcubur ye''....

Bende yedim 3 kg geri geldi tabi...
Bu hızla gidersem kışı bitirdiğimde 100 kilo olurum. Vicdanım alarm zillerini çalmaya başladı. Hemen can simidime , Karatay diyetine sarıldım bende . Aaaa birde baktımki diyet grubu kurulmuş bile... 1200 küsür sayfa yazmışsınız. Şimdi onları (elimden geldiğince) okuyucam ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıcam.

Gizli görev: zayıflamak
Ajan adı : zazu
Boy : 1.60
Kilo : 57.5

kızlarrrr yaaaa aklıma takıldı karatay hoca sabah 2 muz yiyebilirsiniz demişti bnde bu sabah öyle yaptım yumurtadan sıkıldım çünkü Muz insulin direncini arttırmaz demi vallaha suçluluk duyuyorum şimdi :/ 12 gündür hiç kaçamak yapmadım canım hiç çekmedi açıkcası .. insülinlee falan uğraşamam şimdi cevap istiyorum hemen

Merhaba kızlar,

Bugünkü menüm
Sabah
1 yerli muz
4 ceviz
3 hurma (dayanamadım acaip güzel)

öğle
çıntarlı yumurta (2 yumurta)
1 avuç tam yağlı beyaz peynir

şimdi kahvemi içiyorum.

Akşama buzluktan hamsi çıkardım, yanına yeşil karışık salata yapacağım.

Sevgiler,

Canım yanında ceviz badem yersen yapmaz bence. Ben öyle yapıyorum.

Hoşgeldin,

Bence gayet normalsin. Örneğin benim boyum 167 ben 66-67 kg.olmak istiyorum. Kolay gelsin

benimle aynı değerlere sahipsin.. aslında kilon çok normal fakat yanılmıyorsam boyundan dolayı azcık toplu görünüyorsun.. kendime bakıp konuşuyorum.. 53 kilo senin için ideal... öyle bir yazmışsınki ben seni gerçekten çok kilosu var sandım..bu kadar kasma kendini bak bende 57 lerdeydim sonra abuk subuk diyetler yaptım depresyona girdim 66 ya çıktım.. şimdi 59 um ama boyumdan dolayı hafif toplu görünüyorum.. karatay zaten diyet değil beslenme şekli ömür boyu bu stili kendine göre düzenlersin.. ama sana tavsiyem moral bozma .. hiç bişeyciğin yok :)

kahvaltımı da yazayım,akşama kadar unuturum
3 haşlanmış yumurta(kızım kendininkini yemedi o sebepten 3)
kaşar
zeytin
yarım nar
1 ayva
4 omega 3
ceviz

şimdi de 1 büyük bardak tarçınlı süt içtim

vayyyyyyyyyyyyyy bee çok etkilendim, ben de tipoit hastasıyım, ne zaman kilolu birini görsem, ilk önce tiroit tahlili yaptır derim.. kimsenin size dememiş olması şanssızlık olmuş.. şimdi kaç kilosunuz peki???

107 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.Bittiğinde aynı duruyordum.Bu sabah aç karnına tartıldığımda 101.5 du.Şimdi hamileyim.Ne yazıkki çok kilolu bir şekilde hamile kaldım.Bakalım bundan sonra ne olacak.Ama şundan eminim kesinlikle obez olarak kalmayacağım:))

Moral dopingi için teşekkür ederim canım. Çok haklısın aslında abartı bir kilom yok ve boy nedeni ile balık eti görünüyorum ama gel gelelim insanlar 15-20 kilo verirken ben 6 kg veremiyorum feci şekilde yapıştı üzerime. Ben buna gıcık oluyorum işte. Dolabımda yatan cici cici kıyafetlerim var ama giyemiyorum, balık adam elbisesi gibi gerilip kalıyorlar vücudumda.

Arkadaşım 7 aylık hamile ve doktoru ona bu süre boyunca Karatay Diyeti yaptırdı. Anne çok az kilo aldı bebekse gayet güzel kilo aldı.(Bolca balık yediğini de belirteyim)
Demekki doğu beslenince hamile olmak da sorun değil.
Bu arada tabrik ediyorum bebişe ve sana sağlık diliyorum. Ben de ocak ayı gibi aşılama yaptırıcam. Allah isteyen herkese versin inşallah...

selam kızlar4 dün sevgilime yenildim ve pizzayıda yadım
fakat sabah küçük bir yerli muz yedim
öğlen ise 2 kaşık şakşuka
3 kadınbudu köfte
1 kase mercimek çorba
1 kutu ayran

nasıl biraz tamir edebilmişmiyimdir

Teşekkür ederim.Bende tedavinin başından bu yana karatay diyeti yapıyorum ve sonuna kadar da nasipse tabii devam etmeyi düşünüyorum bu beslenme şekline.Benden sana nacizane bir tavsiye ocak ayına kadar bu şekilde beslen.Ben bu beslenme şeklinin sonucun pozitif olmasında ciddi anlamda etkisi olduğunu düşünüyorum.Kilon ne olursa olsun sağlıklı beslenme önemli diye düşünüyorum.

1. öğünüm saat 07.10

6-7 istavrıt balıgı (aksam cnm cektı 8den sonra yemedım ısten gelınce)
3 dılım kasar peynırı
8 zeytın
sekersız cay
küçüçük bı parca tatlı

2.öğünüm 12.30

1kepce sebze corbası
2-3 catal kuru fasulye
sekersız cay

canım bende "balıketlisin" lafını duymaktan sıkıldım .. artık birileri bana "zayıfsın" desin.. tahmin edebiliyorum benim gibisin aynı.. ama ben 12 gündür adam gibi besleniyorum 2 kilo hop gitti.. ve çok şaşırdım.. Yani ben tokum nasıl kilo verebiliyorum aç olmam lazım zayıflamam için halsiz olmam lazım diye... 3 beyazı bırakınca ne olduğunu anlamadan gitti .. şimdi varya zehir gibiyim.. uykum düzene girdi.. çok ciddi bir uyku problemim vardı , kabızlık problemim vardı.. şimdi hepsi pır pır oldu :) hah ama şunuda söyliyim kilon az olduğu için , kilo vermen çok kilolu olanlara göre çok yavaş olabilir. (olmayabilirde ) sebebide insan vücudu ne kadar kiloluysa o kadar çok enerji yakar.. o yüzden çok kilolu olanlar 1 ayda büyük bir miktar verebiliyorlar.. Çünkü vücudun kendi başına yaktığı enerji çok fazla.. senin yaktığın enerji (sporsuz ) az olduğu için '6' kiloyu vermen biraz zorlaşıyor.. ama doğru beslenme ve sporla ulaşılmıcak hiç bir hedef yok..

Kesinlikle katılıyorum. Doktorumda aynı şeyi söyledi. Doğru beslenmek herşeyini etkileyecek, stres faktörünü ve hormonlarını bile dedi. Günde 40 dakika yürüyüş eklersem daha güzel sonuç alıcam ama bu konuda çok tembelim

Balık etinden kurtulmanın zamanıdır öyleyse :)
Saydığım problemlerin hepsi bende de var. İnşallah irademi sağlam tutarım, birde yürüyüşe başladımmı tamamdır. Dediğin gibi bu iş sırf beslenmeyle olmaz spor şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…