kızlarrrr yaaaa aklıma takıldı karatay hoca sabah 2 muz yiyebilirsiniz demişti bnde bu sabah öyle yaptım yumurtadan sıkıldım çünküMuz insulin direncini arttırmaz demi vallaha suçluluk duyuyorum şimdi :/ 12 gündür hiç kaçamak yapmadım canım hiç çekmedi açıkcası .. insülinlee falan uğraşamam şimdi cevap istiyorum hemen
Merhaba arkadaşlar,
5-6 kilo fazlam olmasına rağmen bu diyet işini bir türlü beceremeyenlerden biri de benim. Hertürlü diyeti denedim ama hiçbirini içime sindiremeyip 3 gün içinde bıraktım taki tv de Canan Hanımı görüp dinleyene kadar. Sonrasında kitabını alıp okudum. Bana son derece mantıklı geldi. Üstelik aç kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapmak muhteşem birşey.
İlk şevkle kitabı harfiyen uygulayıp 3 kg verdim ama yaz bitipde kışa girince depresif ruh halim beynime emirler yollamaya başladı.
''ye, daha çok ye'' ''tatalı ye, aburcubur ye''....
Bende yedim3 kg geri geldi tabi...
Bu hızla gidersem kışı bitirdiğimde 100 kilo olurum. Vicdanım alarm zillerini çalmaya başladı. Hemen can simidime , Karatay diyetine sarıldım bende . Aaaa birde baktımki diyet grubu kurulmuş bile... 1200 küsür sayfa yazmışsınız. Şimdi onları (elimden geldiğince) okuyucam ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıcam.
Gizli görev: zayıflamak
Ajan adı : zazu
Boy : 1.60
Kilo : 57.5
Merhaba arkadaşlar,
5-6 kilo fazlam olmasına rağmen bu diyet işini bir türlü beceremeyenlerden biri de benim. Hertürlü diyeti denedim ama hiçbirini içime sindiremeyip 3 gün içinde bıraktım taki tv de Canan Hanımı görüp dinleyene kadar. Sonrasında kitabını alıp okudum. Bana son derece mantıklı geldi. Üstelik aç kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapmak muhteşem birşey.
İlk şevkle kitabı harfiyen uygulayıp 3 kg verdim ama yaz bitipde kışa girince depresif ruh halim beynime emirler yollamaya başladı.
''ye, daha çok ye'' ''tatalı ye, aburcubur ye''....
Bende yedim3 kg geri geldi tabi...
Bu hızla gidersem kışı bitirdiğimde 100 kilo olurum. Vicdanım alarm zillerini çalmaya başladı. Hemen can simidime , Karatay diyetine sarıldım bende . Aaaa birde baktımki diyet grubu kurulmuş bile... 1200 küsür sayfa yazmışsınız. Şimdi onları (elimden geldiğince) okuyucam ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıcam.
Gizli görev: zayıflamak
Ajan adı : zazu
Boy : 1.60
Kilo : 57.5
vayyyyyyyyyyyyyy bee çok etkilendim, ben de tipoit hastasıyım, ne zaman kilolu birini görsem, ilk önce tiroit tahlili yaptır derim.. kimsenin size dememiş olması şanssızlık olmuş.. şimdi kaç kilosunuz peki???
benimle aynı değerlere sahipsin.. aslında kilon çok normal fakat yanılmıyorsam boyundan dolayı azcık toplu görünüyorsun.. kendime bakıp konuşuyorum.. 53 kilo senin için ideal... öyle bir yazmışsınki ben seni gerçekten çok kilosu var sandım..bu kadar kasma kendini bak bende 57 lerdeydim sonra abuk subuk diyetler yaptım depresyona girdim 66 ya çıktım.. şimdi 59 um ama boyumdan dolayı hafif toplu görünüyorum.. karatay zaten diyet değil beslenme şekli ömür boyu bu stili kendine göre düzenlersin.. ama sana tavsiyem moral bozma .. hiç bişeyciğin yok :)
Tylholcum 55 kg.'dan 120'leri görmüşsün
Uff neler geçirmiş senin bünye öyle
Inş.tekrar olmaz bu beslenme şekliyle olmayacağımız kesin zaten
107 kilo ile tüp bebek tedavisine başladım.Bittiğinde aynı duruyordum.Bu sabah aç karnına tartıldığımda 101.5 du.Şimdi hamileyim.Ne yazıkki çok kilolu bir şekilde hamile kaldım.Bakalım bundan sonra ne olacak.Ama şundan eminim kesinlikle obez olarak kalmayacağım:))
Arkadaşım 7 aylık hamile ve doktoru ona bu süre boyunca Karatay Diyeti yaptırdı. Anne çok az kilo aldı bebekse gayet güzel kilo aldı.(Bolca balık yediğini de belirteyim)
Demekki doğu beslenince hamile olmak da sorun değil.
Bu arada tabrik ediyorum bebişe ve sana sağlık diliyorum. Ben de ocak ayı gibi aşılama yaptırıcam. Allah isteyen herkese versin inşallah...
Moral dopingi için teşekkür ederim canım. Çok haklısın aslında abartı bir kilom yok ve boy nedeni ile balık eti görünüyorum ama gel gelelim insanlar 15-20 kilo verirken ben 6 kg veremiyorum feci şekilde yapıştı üzerime. Ben buna gıcık oluyorum işte. Dolabımda yatan cici cici kıyafetlerim var ama giyemiyorum, balık adam elbisesi gibi gerilip kalıyorlar vücudumda.
Teşekkür ederim.Bende tedavinin başından bu yana karatay diyeti yapıyorum ve sonuna kadar da nasipse tabii devam etmeyi düşünüyorum bu beslenme şekline.Benden sana nacizane bir tavsiye ocak ayına kadar bu şekilde beslen.Ben bu beslenme şeklinin sonucun pozitif olmasında ciddi anlamda etkisi olduğunu düşünüyorum.Kilon ne olursa olsun sağlıklı beslenme önemli diye düşünüyorum.
canım bende "balıketlisin" lafını duymaktan sıkıldım .. artık birileri bana "zayıfsın" desin..tahmin edebiliyorum benim gibisin aynı.. ama ben 12 gündür adam gibi besleniyorum 2 kilo hop gitti.. ve çok şaşırdım.. Yani ben tokum nasıl kilo verebiliyorum aç olmam lazım zayıflamam için halsiz olmam lazım diye... 3 beyazı bırakınca ne olduğunu anlamadan gitti .. şimdi varya zehir gibiyim.. uykum düzene girdi.. çok ciddi bir uyku problemim vardı , kabızlık problemim vardı.. şimdi hepsi pır pır oldu :) hah ama şunuda söyliyim kilon az olduğu için , kilo vermen çok kilolu olanlara göre çok yavaş olabilir. (olmayabilirde ) sebebide insan vücudu ne kadar kiloluysa o kadar çok enerji yakar.. o yüzden çok kilolu olanlar 1 ayda büyük bir miktar verebiliyorlar.. Çünkü vücudun kendi başına yaktığı enerji çok fazla.. senin yaktığın enerji (sporsuz ) az olduğu için '6' kiloyu vermen biraz zorlaşıyor.. ama doğru beslenme ve sporla ulaşılmıcak hiç bir hedef yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?