Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..

Çok teşekkür ederim :) Bu hafta regl dönemim olduğu için böyle bir cankurtarana ihtiyacım vardı, kaçamak yapmak istemiyorum...
Bir de biz tahin helvası yiyebiliyormuyduk?

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Eişm öğretmen bende öğretmenlik okuyorum işim biraz önce elinde poşet poşet hediyelerle geldi.Aslında çok küçük hediyeler nisan bakınca gülesi geliyor ama eşim için anlamı çooook büyük çünkü birisi sizi hatırlıyor onun için kıymetlisiniz. Bizim burası genelde fakir orta kesimden öğrenciler çoçuklar harçlıklarıyla eşime çoraplar ,kupalar , onlara göre çok kıymetli hediyeler almışlar bi çoçuk için ne kıymetli olur tabi ki oyuncaklar,eşime oyuncak almışlar,ne kadar saf temiz kalpli çoçuklar biz büyüklere kalsa çıkarımıza göre hareket ederiz işte çoçukluk bu inşallah Allah benim gibi okuyanlara ve tüüüüüüm atanamayan öğretmenlere bu güzel duyguyu tattırsın aammmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn.

az önce canan hocanın videosunu dinledimdee 2 öğün yiyen insan en sağlıklsııymış.. ibni sina dan peygamberimizden örnekler falan verdi.. bnde telaşlanıyordum 2 öğün yiyorum az mı yiyiorum karnım çok tok 3.öğüne yer kalmıyor diye.. doğru yapıyormuşum heheheh benim annemde çocukluğundan beri 2 öğün yiyor hala daha öyle.. 50 yaşında ama baksan 30 yaşında gibi..

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır tabak ıspanak,bır bardak ayran,yarım lımon,2 kahverengı kuru kaysı, 3 cevız...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: cok ev ısı yaptım ,cok yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a28%20ogle%20yemeg%C4%B1m.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 42
Çok teşekkür ederim :) Bu hafta regl dönemim olduğu için böyle bir cankurtarana ihtiyacım vardı, kaçamak yapmak istemiyorum...
Bir de biz tahin helvası yiyebiliyormuyduk?

evet canan hoca bir kibrit kutusu kadar diyor.
burada bir arkadaşımız çikolata krizi içinde ıslak gün kurusu kayısıyı kakaoya bulayıp yediğini yazmıştı. bu gün denedim hakkaten bitter çikolata tadındaydı
yanlız kakaoyu fazla kaçırmışım boğazıma kaçtı gidiyordum az daha

Amannn dikkat ettt
Ben de deneyeceğim şu kayısı ile kakao ikilisini

Akşam yemeğim:

Yeşil mercimek
Şehriyeli çorba
Turp-havuç salatası

olacak kısmetse....

karatay diyetiyle 40 kilo bile olunabilir bence :) çok hızlı zayıflatıyor :)

kızlar akşam yemeğimi yedim yazayım hemen : iki kase şehriye çorbası iki kase ev yapımı yoğurt..(dünde öyle yemiştim ama napiyim ziyan olmasın diye yedim :/ ) artık değişik yemek tarifleri denemek istiyorum varmı önerileriniz.. süreklii dön dolaş aynı şeyleri yee bıkkınlık veriyor insana :/

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Midem aşırı derece de ağrıyor 3-4 günden beri.
Ne yapacağımı şaşırdım bir fikriniz var mı ?

Bu arada yarın bildirimleri kime yapıyoruz ?

karatay diyetiyle 40 kilo bile olunabilir bence :) çok hızlı zayıflatıyor :)

en yakın benim deneyim mi şuan 44 üm
benim bugün ki menüm:
sabah
1 bardak ılık su
1 yumurtadan peynirli kaşarlı dereotlu biberiyeli fesleğenli baharatlı omlet (kısaca otlu peynirli omlet)
1 tutam maydanoz dereotu nane
biraz sos
yarım kırmızı biber

öğle
1 tabakdan az tavuklu sebze sote (bol kabaklı)
1 kutu yarım yağlı yoğurt

ara
1 bardak yeşil çay
1 minik kurabiye
1 kakaolu gün kurusu (çakma bitter çikolata)
1 rulokat

gün boyu 5 bardak su

annem gelirken poğaça havuçlu kek mercimekli börek almış:18: 1 tanesini yarım yarım bölüştük

dengelemek için akşam öğünü mü nasıl hazırlıyım kızlar yardım edin ??????

1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra...liste yaptı
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33.....yarınki liste sende canım
8.profit...liste yaptı
9.papadiya...02.12.2011
10. ikiz81....09.12.2011
11.şekerkız67...16.12.2011
12.gamzeed...23.12.2011

tamam mı güzeller

Son düzenleme:

Eline sağlık Saphıracımm ..

bu hafta çok kaçamak yaptım tartıyo korkarak çıktım.:18:
gecen hafta :72.6 idi bu hafta 72.7
haftaya inşallah herşey daha iyi olcak.

bayanlar yardım edin ne yiyim ??? salata yesem tatlı niyetine de, cennet hurması 2-3 dilim muz ve ceviz badem falan koyup tatlı mı yapsam kendime

öğlen menüm:

2.5 kepçe kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
turşu
1 küçük yerli muz

biraz fazla oldu ama inanın son zamanlarda çok fenayım kızlar.sanki sıradan bir diyet yapıyormuşum gibi açlık hissediyorum..ya da ilk haftamdaymışım gibi,açlık ve baş ağrısı!
öğlen yemeği için ilk defa saate bakıp zamanın dolmasını bekledim bugün ve sonra da nasıl saldırdığımı anlatamam ki yediklerimin miktarı ortada.Çok şükür hala acıkmadım.14.30 gibi yedim.sonradan çok acıkmamak için,birazdan yoğurt yiyp omega 3 ümü içeceğim.keten tohumu ve çörek otu da atabilirim biraz ağzıma.ne oldu bana,nazar mı değdi,yoksa beynim yine diyet olayına mı isyan ediyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…