1. saphira...liste yaptı
2. eski_bir_masal...liste yaptı
3.ceylin1907...liste yaptı
4.mattika...liste yaptı
5.loxandra...liste yaptı
6.gul63...liste yaptı
7.idealist33.....yarınki liste sende canım
8.profit...liste yaptı
9.papadiya...02.12.2011
10. ikiz81....09.12.2011
11.şekerkız67...16.12.2011
12.gamzeed...23.12.2011
tamam mı güzeller
mrb arkadaşlar...
benim bu akşamki menüm
haşlanmış karnıbahar sarmısaklı yogurt ve üstüne accık tereyaglı salçalı sos ile
ve yağsız kış salata....
öğlen menüm:
2.5 kepçe kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
turşu
1 küçük yerli muz
biraz fazla oldu ama inanın son zamanlarda çok fenayım kızlar.sanki sıradan bir diyet yapıyormuşum gibi açlık hissediyorum..ya da ilk haftamdaymışım gibi,açlık ve baş ağrısı!
öğlen yemeği için ilk defa saate bakıp zamanın dolmasını bekledim bugün ve sonra da nasıl saldırdığımı anlatamam ki yediklerimin miktarı ortada.Çok şükür hala acıkmadım.14.30 gibi yedim.sonradan çok acıkmamak için,birazdan yoğurt yiyp omega 3 ümü içeceğim.keten tohumu ve çörek otu da atabilirim biraz ağzıma.ne oldu bana,nazar mı değdi,yoksa beynim yine diyet olayına mı isyan ediyor anlamadım
Saphira, sakın korkma, vücudumuz sürekli kilo vermemizden dolayı korku içinde. Bir şeylerin ters gittiğini sanıyor. Bütün yağ musluklarını kapatıp olanüstü hal ilan etti. Senden de sürekli bir şeyler göndermeni istiyor ki boş yağ odalarını doldursun. Ama sen ona kararlı olduğunu göster, bedeninle konuş ve ona korkmaması gerektiğini, ikinizin de iyi olacağını söyle. Seni duyacaktır. O duymasa bile evren duyacaktır (secret romanını okudum da hala etkisindeyim galiba, ÇEKİM yasası ne düşünürsen o gelir başına felsefesi)
İyi akşamlar...
öğlen menüm:
2.5 kepçe kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
turşu
1 küçük yerli muz
biraz fazla oldu ama inanın son zamanlarda çok fenayım kızlar.sanki sıradan bir diyet yapıyormuşum gibi açlık hissediyorum..ya da ilk haftamdaymışım gibi,açlık ve baş ağrısı!
öğlen yemeği için ilk defa saate bakıp zamanın dolmasını bekledim bugün ve sonra da nasıl saldırdığımı anlatamam ki yediklerimin miktarı ortada.Çok şükür hala acıkmadım.14.30 gibi yedim.sonradan çok acıkmamak için,birazdan yoğurt yiyp omega 3 ümü içeceğim.keten tohumu ve çörek otu da atabilirim biraz ağzıma.ne oldu bana,nazar mı değdi,yoksa beynim yine diyet olayına mı isyan ediyor anlamadım
Bazen sıkılıyoruz sanırım bu kilo konularından.
Aklımızda verelim düşüncesi varken sürekli takılıyoruz.
Ve doymamak bildiğimiz zamanlar oluyor.
Bence tamamen psikolojik.
Beynimizle alakalı bir şey.
Ben mide ağrılarımın da etkisiyle yarından itibaren biraz ara vereceğim kilo konularına.
Hem normalde nasıl bir hal alacağımı göreyim hem de bu konuyu düşünmeyeyim istiyorum.
evet canım omega 3 olduğunu Canan Hoca da söylüyor hep ve her öğünde 1 çay kaşığı öneriyormuş sanırımDiyet Uzmani Ahmet Gürapaydin
Keten tohumunda omega 3 ve omega 6 yağ asitleri çok dengeli bir şekilde var.DİKKAT fitoöstrojen içeriğinde dolayı günlük en fazla 1 yemek kaşığı tüketebilirsiniz
saphira diyetin biraz dışına çıkınca bana da aynısı olmuştu,doymak bilmemiştim,kaçamakların cezası bu bence,diyete uyduğun sürece acıkma yok,ama yasakları yiyince yedikçe yiyesin geliyor
kızlarr liste falan yapıyorsunuz galiba her neyse bende katılmak istiyorum ne yapabilirim :))
liste adayı olarak ben seni not alıyorum canım.2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra ve 2 hafta cuma günleri kilo bildiriminden sonra listeye yazılmaya başlıyorsun.öncesinde liste adayı oluyorsun.sıran geldiğinde listeyi yapıyorsun.Bu sistem uyarsa notumu alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?