Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tamam canım...

mrb arkadaşlar...
benim bu akşamki menüm
haşlanmış karnıbahar sarmısaklı yogurt ve üstüne accık tereyaglı salçalı sos ile
ve yağsız kış salata....

Selaam bugün ki menüm yarın tartılcam merak ediyorum sonucları

Sabah
1 haşlama yumurta
1 kepek ekmeği
2 kayısı
1 yeşil çay
biraz tel peynir

Öğle
3-4 yaprak sarması
3-4 mercimek köfte
1 minik kurabiye
çok az kısır
Okulda öğretmenler günü kutladıkta azar azar herkes ne yaptıysa yedim..

Akşam
1 dolmabiber yoğurtlu
bide 2-3 tane sarma yedim yine
2 kayısı

Gün içinde 3 litre su
1600 m. koştum

Gün sonu raporu:

Kahvaltı:
1 adet muz
5-6 adet badem
4-5 adet kaysı

Öğle:
Ezogelin çorba
salata
yoğurt

Akşam:
2 adet truff
Ispanak (sarımsaklı yoğurtlu, üzeri kıymalı soslu)
8-10 adet badem

Acıkmamayı seviyorum. Geçen aydan bu yana 4 kilo verdim. Kilo vermeme rağmen ölçülerim değişmemişti. Bu hafta birden 3 cm inceldim. Kilom 1 haftadır aşağı yukarı aynı yerde duruyor. 102.8 -101-8 aralığında gidip geliyor. Vücudum toparlanıyor. Ona bu noktada sadece yürüyüş yaparak yardımcı oluyorum. Ben bu düzenle devam edersem o da kendi düzenini kuracak bazen 2 hafta hiç kilo kaybetmemek için elinden geleni yapacak bazen de bir anda 2-3 cm incelme gerçekleşecek.
Her şey çok güzel olacak.

mrb arkadaşlar...
benim bu akşamki menüm
haşlanmış karnıbahar sarmısaklı yogurt ve üstüne accık tereyaglı salçalı sos ile
ve yağsız kış salata....

Güzel bir öğün olmuş, yanına bira da çerez eklesen daha da güzel olur, açlık da hissetmezsin.
İyi akşamlar...

Saphira, sakın korkma, vücudumuz sürekli kilo vermemizden dolayı korku içinde. Bir şeylerin ters gittiğini sanıyor. Bütün yağ musluklarını kapatıp olanüstü hal ilan etti. Senden de sürekli bir şeyler göndermeni istiyor ki boş yağ odalarını doldursun. Ama sen ona kararlı olduğunu göster, bedeninle konuş ve ona korkmaması gerektiğini, ikinizin de iyi olacağını söyle. Seni duyacaktır. O duymasa bile evren duyacaktır (secret romanını okudum da hala etkisindeyim galiba, ÇEKİM yasası ne düşünürsen o gelir başına felsefesi)
İyi akşamlar...

merhaba arkadaşlar
bugün ki menüm
sabah
peynir
15 zeytin
5 ceviz
1 tatlı k biber salçası

öğle
5k kısır
salata
1kase çorba
1elma

akşam
3tane fırında patlıcan
turşu
1 kepçe çorba
1küçük nar
3bardk yeşil çay

2 litre su
aslında iki öğün yemeyi düşünüyordum ama sabah kahvaltıyı 7.30 da yapınca akşam da 8 de eve girince olmadı 12 saat çok uzun geldi akşamda sporumu yapınca tamam gibi aslında ben pek begenmedim menümü meyveler fazla oldu ama çok seviyorum meyvey

çürümeye başladılar yemek zorunda kaldım.

teşekkür ederim canım inşallah öyle olur.geçici bir süreç olmasını ve bir an önce bitmesini umuyorum..evet o felsefe zaman zaman bana da doğru geliyor.Kesinlikle tutucam kendimi çok kararlıyım.gerekirse öyle biraz fazla yicam ama sağlıksız şeyler yemicem,en fazla olsa olsa küçük kaçamaklar olabilir.Bu geçici olduğunu umduğum süreci kzasız atltıcam inşallah

Diyet Uzmani Ahmet Gürapaydin
DOYMUŞ YAĞLAR:
*Vücutta ağrı yapan maddeleri oluştururlar.
*Şişlik yaparlar.
*Bağışıklık sistemini zayıflatırlar.
*Kolesterolü yükseltirler. (LDL ↑ - HDL ↓ )
*Beyin fonksiyonlarımızı yavaşlatırlar (Unutkanlık &#8230
*Kilo aldırırlar (İç organların yağlanması olarak)
*Bazı kanser türlerinden sorumludurlar (Meme,Prostat,Mesane….)
*Kalp rahatsızlığına meyil yaparlar(İnme,Kalp Krizi,Aritimi&#8230
*Damar harabiyetinden sorumludurlar (Tıkanması,Sertliği, &#8230
*Psikolojik sorunlar oluştururlar, karamsar yaparlar (Depresyon…..)
*Tansiyonumuzu arttırırlar

Bazen sıkılıyoruz sanırım bu kilo konularından.
Aklımızda verelim düşüncesi varken sürekli takılıyoruz.
Ve doymamak bildiğimiz zamanlar oluyor.
Bence tamamen psikolojik.
Beynimizle alakalı bir şey.
Ben mide ağrılarımın da etkisiyle yarından itibaren biraz ara vereceğim kilo konularına.
Hem normalde nasıl bir hal alacağımı göreyim hem de bu konuyu düşünmeyeyim istiyorum.

Keten tohumunda omega 3 ve omega 6 yağ asitleri çok dengeli bir şekilde var.DİKKAT fitoöstrojen içeriğinde dolayı günlük en fazla 1 yemek kaşığı tüketebilirsiniz

saphira diyetin biraz dışına çıkınca bana da aynısı olmuştu,doymak bilmemiştim,kaçamakların cezası bu bence,diyete uyduğun sürece acıkma yok,ama yasakları yiyince yedikçe yiyesin geliyor

doğru olabilir canım,mantıklı.senin kilon ara vermeye müsait ama benim öyle bir lüksüm yok maalesef.ben de kavaltılara ekmek koyayım,kuru yemişi çıkarayım diyorum.gerçi hep diyorum bunu da,biraz yapıyorum,sonra yine içime sinmiyor,kuru yemişlere geri dönüyorum

kızlar bu arada esmer bulgurun benim bağırsaklarımı çalıştırdığı bir kez kanıtlandı.ayrıca dünden beri kayısılı form çay da içtim.çok çok memnun kaldım diyim siz anlayın gerisini

Keten tohumunda omega 3 ve omega 6 yağ asitleri çok dengeli bir şekilde var.DİKKAT fitoöstrojen içeriğinde dolayı günlük en fazla 1 yemek kaşığı tüketebilirsiniz
evet canım omega 3 olduğunu Canan Hoca da söylüyor hep ve her öğünde 1 çay kaşığı öneriyormuş sanırım
saphira diyetin biraz dışına çıkınca bana da aynısı olmuştu,doymak bilmemiştim,kaçamakların cezası bu bence,diyete uyduğun sürece acıkma yok,ama yasakları yiyince yedikçe yiyesin geliyor

canım ne bileyim anlamadımki ben de.şimdilik vücudumla inatlaşma halinde.açlıktan ölsem de beynimin istedğini yapmayacağım.gerekirse bu şekilde yedklerimin miktarını arttırıcam biraz ama ysaklılardan yemicem.varsın olsun yavaş gitsin kilolar,yeterki diyeti bırakmayayım

kızlarr liste falan yapıyorsunuz galiba her neyse bende katılmak istiyorum ne yapabilirim :))

liste adayı olarak ben seni not alıyorum canım.2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra ve 2 hafta cuma günleri kilo bildiriminden sonra listeye yazılmaya başlıyorsun.öncesinde liste adayı oluyorsun.sıran geldiğinde listeyi yapıyorsun.Bu sistem uyarsa notumu alayım

Bugün doktora gittim. Genel rutin kan testi istedim. Karatay'dan bahsetmedim tabii.

Doktor, "Sonuçlar mükemmel, ama biraz karaciğerde yağlanma var. Önemsenecek bir şey değil" dedi. Sebebi dedim. Kilodandır dedi. Anlayacağınız karatay bünyemize uyuyor galiba. Bu karaciğer yağları için 2 ay sonra tekrar test yaptıracağım, bakalım fark olacak mı?

Sonuçlar şöyle:

Şeker (Glukoz): (70 - 115 aralığında olmalı) 76
LDL kolestrol (Kötü) (0-130 aralığında olmalı) 89
HDL kolestrol (iyi) 48 (yanında HİGH yazıyor. Yediğimiz cevizler yükseltiyor HDL kolestrolü)
TSH 1.09 (0.35 - 4.94 aralığnda ama görüldüğü üzere TSH miz az çalışıyor galiba)
Serbest T4 1.11 (0.7-1.48 bu da ortalarda bir değer, iyi bir şey galiba)

Alanin aminotransferaz 47 (31'in altında olmalıymış)
aspartar transaminaz 34 (31'in altında olmalıymış)

tamam canm önümüzdeki haftadanmı başlayım ? bu hafta bitiyo çünkü..

arkadaşlar ben 2 haftada 2.1 kg verdim ama tipim çok değişmedi, neden olabilir??? hiç spor yapmıom ondan mı dersiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…