Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba Saphira,

Bende de bu ara aynı sorun var ama ben nedenini keşfettim. Kuru meyveler beni bu hale getiriyor. hurma kayısı yediğim öğünlerden sonra çok acıkıyorum. Bu nedenle onlara ara vermeyi düşünüyorum.

bende sen gıbıyım verdıgım kıloyu aldım ve sımdı hala hıcbır seye motıve degılımmm

saphıracm bende senın gıbıyım noldu ya motıve olamıyorum ben hıc bır seye

kaçamaklar sanırım hepimizde var bu sakın güneş tutulmasından olmasın:26: 25 kasım da parçalı güneş tutulması olacakmış

bu sabah ilk kez kaçamak yaptım.sabah kahvaltısına dayımlardaydık çok güzel poğaçalar almış dayım ben çok severim pastanelerde satılıyo paketlerde MİNİK MİNİK onlardan tamı tamına 5 tane yedim =(( yanına da 10 tane zeytin,domates, salatalık, 4-5 dilim kaşar peynir,1 kibrit kutusu beyaz peynir ve 1 bardak şersiz çay içtim

sabah o kadar poğaçayı yiyince daha bişey yemedim akşam artık sabaha yerim

canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim
tamam canm önümüzdeki haftadanmı başlayım ? bu hafta bitiyo çünkü..
Sen yarından itibaren başla canım
arkadaşlar ben 2 haftada 2.1 kg verdim ama tipim çok değişmedi, neden olabilir??? hiç spor yapmıom ondan mı dersiniz ???
canım kilon çok çok iyi,zaten çok büyük bir değişim omaz sen de
canım ben onu daha önce enedim ve aynı şeyi yaşadığım için kuru meyve çok nadir yiyorum işin gerçeği.yalnız şu truftan yarın yapacağım inşallah,özel olarak glikozsuz hurma aldırdım eşime
saphıracm bende senın gıbıyım noldu ya motıve olamıyorum ben hıc bır seye

valla ben de hiç anlamadım canım.zaman zaman bünyemizin bize oyunu sanıyorum bu durum.geçici olduğunu umuyorum.eskiden yemek yediğim zaman sanki midemde taş varmış gibi dolu hissedersim kendimi,şimdi o hallerimden eser yok.

bugunku menum
sabah: 2 yumurta
15 zeytın
1 kase yogurt
10 cevız
salata
yabanmersını
4 omega 3

ogle:1 tbk kıymalı yesıl mercımek yemegı
1 kase yogurt
1 kase salata

akşam: bırkaç kasık yogurt

kızlar anormal iştah artısı bende de vardı bırkaç gun once biliyorsunuz.ben serbest olan yıyeceklerden fazla fazla yedım o donemde,kendımı kısmaya calışmadım,neyse ki dunden berı normale dondum.

bu akşam mısafırımız vardı,bakıcımız el açması borek yaptı,bende uzerı kremalı havuclu cevızlı kek yaptım ki bayılırımmmm,geçen sene bayagı bır yemıs ve sısmıstım bu kek sayesınde
neyse bu akşamı da kaçamaksız bıtırdım,yarın sabah ılk ısım kalan kekı dagıtmak olacak,gozden ırak olan gonulden de ırak olurmus

mısafır olunca akşam yemegı yemeye fırsatım olmadı,ama suan çooooookkk açımmm

dayan loxandra dayan sabaha ne kaldı şurda

Karatay'ı uygulayıp kilo verdiğim günlerde ben bu yazdıklarınızdan çook daha fazlasını yiyordum inanın.
Sabah avuç içi kadar peynir, 15 zeytin, yoğurt, ceviz, yumurta hatta 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalık,muz...

Öğlen ve akşamda tıka basa yedim ama hocanın dediği şekilde. Karbonhidrat ve suni tatlılar yok.
Dikkatimi çeken en önemli şey akşam 20.00 den sonra tek lokma yememenin bu beslenme şeklinin kilit noktası olması.

Bugün gayet iyi gittim akşam yemeğim:
1 tabak pastırmalı nohut
1 tabak salata
1 bardak kefir

40 dk yürüyüş de yaptım. inşallah bu motivasyonu kaybetmem...

İlk öğünüm klasik karatay kahvaltısıydı.

İkinci öğünümse 2 lahmacum ve 1 adet ayran.

Sonrasında da sinemaya girmeden 1 orta boy white chocolate mocha içtim (383 kaloricik)

3 lt su

5 mil Leslie, 15 dk zumba

Bu arada evde Leslie yapmak, dışarıda yürümek kadar tatmin edici değil. Sanki Leslie yapınca kalori yakmıyormuşum gibi hissediyorum halbuki az da olsa terletiyor ama psikolojik sanırım.

herkese günaydın.....
bildirim tarihi:25.11.2011
başlangıç tarihi:03.10.2011
rumuz:ikiz81
başlangıç kilo:67
geçen hafta:61.9
bu hafta:60.7
bu haftaki fark:-1.2
toplam fark:-6.3
boy:1.65
hedef:58

1. Bildirim:25.11.2011
Rumuz:loxandra
Başlangıç tarihi:10.07.2011
Başlangıç kg:86.1
Geçen hafta: 73.1
Bu hafta: 72
Fark: + veya -:-1.1
Toplam fark:14.1
Beden:42
Spor: 3 gun
Boy: 167
Hedef: 57

oran:%1,5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…