arkadaşlar ben 2 haftada 2.1 kg verdim ama tipim çok değişmedi, neden olabilir??? hiç spor yapmıomondan mı dersiniz ???
öğlen menüm:
2.5 kepçe kuru fasulye
1 kase bulgur pilavı
turşu
1 küçük yerli muz
biraz fazla oldu ama inanın son zamanlarda çok fenayım kızlar.sanki sıradan bir diyet yapıyormuşum gibi açlık hissediyorum..ya da ilk haftamdaymışım gibi,açlık ve baş ağrısı!
öğlen yemeği için ilk defa saate bakıp zamanın dolmasını bekledim bugün ve sonra da nasıl saldırdığımı anlatamam ki yediklerimin miktarı ortada.Çok şükür hala acıkmadım.14.30 gibi yedim.sonradan çok acıkmamak için,birazdan yoğurt yiyp omega 3 ümü içeceğim.keten tohumu ve çörek otu da atabilirim biraz ağzıma.ne oldu bana,nazar mı değdi,yoksa beynim yine diyet olayına mı isyan ediyor anlamadım
Merhaba arkadaşlar,
5-6 kilo fazlam olmasına rağmen bu diyet işini bir türlü beceremeyenlerden biri de benim. Hertürlü diyeti denedim ama hiçbirini içime sindiremeyip 3 gün içinde bıraktım taki tv de Canan Hanımı görüp dinleyene kadar. Sonrasında kitabını alıp okudum. Bana son derece mantıklı geldi. Üstelik aç kalmadan sağlıklı bir şekilde diyet yapmak muhteşem birşey.
İlk şevkle kitabı harfiyen uygulayıp 3 kg verdim ama yaz bitipde kışa girince depresif ruh halim beynime emirler yollamaya başladı.
''ye, daha çok ye'' ''tatalı ye, aburcubur ye''....
Bende yedim3 kg geri geldi tabi...
Bu hızla gidersem kışı bitirdiğimde 100 kilo olurum. Vicdanım alarm zillerini çalmaya başladı. Hemen can simidime , Karatay diyetine sarıldım bende . Aaaa birde baktımki diyet grubu kurulmuş bile... 1200 küsür sayfa yazmışsınız. Şimdi onları (elimden geldiğince) okuyucam ve kabul ederseniz ben de aranıza katılıcam.
Gizli görev: zayıflamak
Ajan adı : zazu
Boy : 1.60
Kilo : 57.5
arkadaşlar ben 2 haftada 2.1 kg verdim ama tipim çok değişmedi, neden olabilir??? hiç spor yapmıomondan mı dersiniz ???
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimBugün doktora gittim. Genel rutin kan testi istedim. Karatay'dan bahsetmedim tabii.
Doktor, "Sonuçlar mükemmel, ama biraz karaciğerde yağlanma var. Önemsenecek bir şey değil" dedi. Sebebi dedim. Kilodandır dedi. Anlayacağınız karatay bünyemize uyuyor galiba. Bu karaciğer yağları için 2 ay sonra tekrar test yaptıracağım, bakalım fark olacak mı?
Sonuçlar şöyle:
Şeker (Glukoz): (70 - 115 aralığında olmalı) 76
LDL kolestrol (Kötü) (0-130 aralığında olmalı) 89
HDL kolestrol (iyi) 48 (yanında HİGH yazıyor. Yediğimiz cevizler yükseltiyor HDL kolestrolü)
TSH 1.09 (0.35 - 4.94 aralığnda ama görüldüğü üzere TSH miz az çalışıyor galiba)
Serbest T4 1.11 (0.7-1.48 bu da ortalarda bir değer, iyi bir şey galiba)
Alanin aminotransferaz 47 (31'in altında olmalıymış)
aspartar transaminaz 34 (31'in altında olmalıymış)
Sen yarından itibaren başla canımtamam canm önümüzdeki haftadanmı başlayım ? bu hafta bitiyo çünkü..
canım kilon çok çok iyi,zaten çok büyük bir değişim omaz sen dearkadaşlar ben 2 haftada 2.1 kg verdim ama tipim çok değişmedi, neden olabilir??? hiç spor yapmıomondan mı dersiniz ???
canım ben onu daha önce enedim ve aynı şeyi yaşadığım için kuru meyve çok nadir yiyorum işin gerçeği.yalnız şu truftan yarın yapacağım inşallah,özel olarak glikozsuz hurma aldırdım eşimeMerhaba Saphira,
Bende de bu ara aynı sorun var ama ben nedenini keşfettim. Kuru meyveler beni bu hale getiriyor. hurma kayısı yediğim öğünlerden sonra çok acıkıyorum. Bu nedenle onlara ara vermeyi düşünüyorum.
saphıracm bende senın gıbıyım noldu ya motıve olamıyorum ben hıc bır seye
mısafır olunca akşam yemegı yemeye fırsatım olmadı,ama suan çooooookkk açımmm
dayan loxandra dayan sabaha ne kaldı şurda
ben de bu akşam yemek yemedim =)) sabah kahvaltısında poğaça yediğim için =((
uyuycaz uyancaz kahvaltı yapcaz loxandra =)
cocuk kandırır gıbı oldu bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?