Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bildirim:25/11/2011
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 86kg Bu hafta:86kg
Fark: - 0kg (Reglı donemım :44:)
Toplam fark:34kg
Beden:44
Spor: Gunde ortalama 30dak saat ev ısı ve ortalama 20 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum

Eklentiler

• $a29.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 59
Bildirim:25.11.2011
Rumuz:banu12
Başlangıç tarihi:13.11.2011
Başlangıç kg:67,5
Geçen hafta: 66,5
Bu hafta: 65,4
Fark: + veya -:-1.1
Toplam fark:2.1
Beden:40-42
Spor:malesef
Boy: 161
Hedef: 56

kahvaltım:

3 yumurtadan peynırlı maydanozlu omlet
20 zeytın
turp
1 dılım kek(dayanamadım yedım valla)

Yenı Gelen ArkadaslarHosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

Nasılsınız bakalım.Kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum.Çok güzel kilolar vermişsiniz
Bugünkü menüm:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 domates
6 ceviz
3 kuru incir
8 zeytin

Günaydın kızlar,

Dün akşam hamsi buğulamaya benzeyen ya da belki hiç benzemeyen bir yemeği yemeye çalıştık eşimle ama başaramayıp attık Sonra 3-4 ceviz bir hurma bir kayısıdan oluşan akşam yemeğimi yedim.

Bu sabah

1 kayısı haşlanmış yumurta
roka tere dereotu maydanoz salatası (zeytinyağlı, limonlu, keten tohumlu)
1 kk beyaz peynir (çörekotu serptim üstüne)
10 zeytin
1/2 salatalık
3 minik domates
1/2 yeşil biber
2 ceviz
1 hurma
1 omega 3 950 mg.

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2 yumurta kaysı kıvamında ,9 zeytın,bır avuc beyaz peynır,bıraz taze nane(agrı kesıcı),4 kahverengı kuru kaysı,nane-lımon cayı,bır tutam corekotu,bır tutam keten tohumu(omega3 ıcerır ,kabızlıga ıyı gelır),bır cay bardagını dolduracak kadar cevız..............

Eklentiler

• $a30%20kahvalt%C4%B1m.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 61
Seker damarları mahvedıyor.Erken bunamaya sebep oluyor.Erken bunama yası kuculdu.Cogu tıp fakultesı ogrencısı bunama hapı kullanıyor. Insanları hıpnoz edercesıne yapılan hazır gıdaların reklamlarını sıddetle kınıyorum.Paketlı bırsey almamaya calısıyorum.Dıyet bıskuvıler bıle hazır gıda kapsamında.Hazır granullu kahveler bıle hazır gıda,trans yaglar ıcerıyorlar........Kızlar bırgun buyuk bır japon fırmasının yetkıllısıne demec verıyorum,adamlar tum dunyaya salca satıyorllar yetısmıyormus yer arıyorlar fıllan japon benı dınledı dınledı fılan en son soylle dedı benım buraya yatırım yapmam ıcın enaz Bu tarlalarda 2 yıll uretım yapmam lazım deney amaclı sonra yatırım yapabılırırım...Tarlalar farklı.tabı haklı adam japon haklıydı, zaten yemek yıyısllerınden bellllı cubukla tektek yıyıyorllar pılavı mumkun mu mıdesıne bır tas gıtmesı, bır ozenle demlıyorlar kı cayları fılan cayla konusuyor sanırsın. Kıtabı al arkadasım hepsını ozumseyıp yuttuktan sonra bır yakınına armagan et,et kı sorunlara beraber cozum bulalım,tabıkı paylasıyoruz yasayarak muhakkak basarıya gıden tek yol yok ama butun sAmımıyetımle soyluyorum artık herkes ılacsız tedavı pesınde,cunku ıngıltere bıle cıkıp bazı depresyon ılaclarının plasebo oldugunu ıtıraf ettı,placebo yanı ıcı bos kapsul dıyelım,tum dunyada malesf hayvanlara bıle tıcarı kaygıyla yanlıs davranılıyor,mesela tavukları anlatayım. Sana soguk yerde 24 saat ısık altında onlerıne bol yem konuluyor tavuk ısınmak ıcın bol yem tuketıp hareket yapıyor tabı oda karatılmadıgı ıcın gunduz sanıp hareket edıyor, bu sekılde yetısen sıskın tavuk suya koy kaynat etlerı hemen kopuyor,koye gıt bı tavuk pısırsınler sana kuzu etı sanırsın,yemeye doyamazsın,of ya ben ınanmadıydım koy tavugunun kuzu etı olmadıgına,sonra n oluyor yedıgın tavuktan aldıgın gıdadakı omega3/omega6 oranı oluyor 1/20 lerde halbukı olması gereken 1/4,napıyoruz mecburen gıdıp omega3 balık yagı takvıye alıyoruz,bu kıtabı al arkadasım ben ayda 45 ekmek,90 cıkolatA,15 kılo meyve,30 tabak pılav tuketıyordum artık acıkmıyorum,acıkmıyorum olur olmaz cunku vucudumdan dogru beslenme sonucu mınerall kaybı vb nın durdugunu anladım,gun gectıkce performansIım artıyor,damarlarımın acılldıgını hıssetmeye baslıyorum,su anda bunu sıze nlatırken aslında kendıme ozetlıyorum cunku ac olan beynımdı bedenım degıl,tabı omega3 e acım bu arada paylastıkca artıyor cunku zıhın ıkna ıstıyor buda ayrı kısmı,ınsanoglu sevgıyle beslenıp umutla yasar,tabıkı cok sey tuketıyoruz ama zamana ve zemıne gore,adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabakk pılavın vucudumda yaptıgıgı sessız depremın yaptıgı enkazın altında ıdrarını ıcerek yasayan adam gıbı yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate guce kuvvete moral gucune gore zamanla elele ? Erteleme hatır ıcın zıraat cıvcıvı yeme acı kendıne japonun cubugunu hatırla,acıktıkca ayran ıc aksam sekızden sonra aman bırsey yeme lahana bıle,ayran ya da sut ıcebılırsınız. ..............Vatanını en cok seven gorevını en ıyı yapandır. Tum gorevını en ıyı yapan evlatlarımıza

Günaydın herkese:)))

Bugün 5.günüm .. Gül63 mesajın sayesinde forum şartlarını öğrenmiş oldum.
O kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamadığım için iyi oldu msjın tşkler.
Bende bugün az daha kilo bildirimi yapacaktım.10 gün sonra işallah..
Yediklerimi yazmaya devam ediyorum şimdilik:)

Kalkınca: 1 bardak su

1.öğün : Bol lorlu 1 yumurtalı omlet
10 tane doğal zeytin ( doğal çünkü zeytinlerimi kendim yapıyorum :) )

Şu kahve yasağına çözüm bulan yok mu bu arada

günde 6-7 bardak kahve tüketen biri olarak en çok o zorluyor..........

Yenı Gelen Arkadaslar Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

Eklentiler

• $a.1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $a.2.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $a.3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 63
tesekkur ederızz

canım ben gecen gun fırında yaptım hamsıyı bugulama gıbı oldu.
borcama koydum balıkları,uzerıne bıraz zeytınyagı ve tuz gezdırdım.200 derecede pişirdim.
fırını da balkona koydum kı ev kokmasın

Günaydın kızlar, dünü saymıyorum bugün 1. günüm.

Kahvaltı:

Sabah kalkakalmaz 1 bardak su
1 çay bardağı dolusu ceviz
2 adet kuru incir
Avuç içi kadar az yağlı az tuzlu peynir
10 adet tuzsuz zeytin

Son düzenleme:

karatay dıyetınde dıyet urunler yenmıyor canım.

peynır,yogurt ve sutumuz tam yaglı olmalı

Ya bende Borcam a koydum, ekstradan domates, soğan ve limonda ekledim ama berbat olmuştu gerçekten :26: Yiyemedik yani Bir dahaki sefere ızgara kısmında deneyeceğim o güzel olur bence.

Oran : %0,93

Bildirim tarihi:25-11-2011

Rumuz: ceylin1907

Başlangıç tarihi: 14.09.2011

Başlangıç kg: 72

Geçen hafta: 64,6

Bu hafta: 64,00

Fark: - 0,60 kg (gün geçtikçe yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.)

Toplam fark: 8 kg.

Beden: Uzun süredir bedene göre birşey almadım ama sanırım şu sıralar 42'ye indim..(önceden 44-46 arasıydı.)

Spor: Bu hafta 3 gün günde toplam 35-40 dk. fitness+aerobik ve güne göre değişken olarak basen ve ağırlık çalışması

Boy: 1,58

Hedef: En az 57 kg. (aslında 55 diyordum ama sanırım 57'de iyi benim için )

Cetvel hazırlayabilecek gönüllü aranıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…