Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hamsinin buğulama şekli benimde hoşuma gitmiyor.
Ben kılçıklarını ayıklıyorum.Hafif zeytinyağladığım tepsiye sıra sıra bir parçaları üzerlerine binecek şekilde sıralıyorum.
Az Zeytinyağı ve limonu çırpıp üzerine gezdiriyorum.
Ve final olarak üzerine bolca kekik serpip fırının sadece üsten yanan ızgarasında kızarana kadar pişiriyorum.
Nefis oluyor..:)
Kekik sanırım bunun sırrı ...

Afiyet olsun:)

Tarif için çok teşekkür ederim, bunu en kısa zamanda deneyeceğim.

Günaydın
Ben yine kısa bildirim yapayım
geçen hafta:60 kg.
bu hafta :59 kg.
Bugün tam 2 ayım doldu.
1. ay 6 kg,2.ay 3 kg verdim.
Toplamda 9 kg vermiş oldum.Yılbaşına kadar 55 kg olmayı hedefliyorum gerçi ben böyle hedef belirleyince kilo vermem duruyor ama yinede diyete devam.

2 ayda cok ıstıkrarlı bır sekılde kılo vermıssın tebrik ederım.60lı kılolarda kaybetmek daha zor dıyor arkadaslar.

spor yapıyormusun?

Bende kendi tarifimi vereyim bizim evde balık hiç kızartılmaz hep fırında yaparım. Hamsiyi tepsiye alıp halka doğranmış soğan,bol maydanoz,tuz,sıvıyağ ve limon suyunu döker balığı karştrırırm sonrada kızarana kadar fırına veririm. Balığı sulu bırakmamak lazım iyice suyunu çekip kızarmalıki güzel olsun. Maydanoz ve soğan balığın kokusunu hafifletiyor hemde lezzet katıyor.

Evet sorun buradaydı sanırım suluydu, ama balıklar çok pişmişti. (45 dk.kaldı fırında) ama halâ çok suluydu halbuki su da koymadım ama sanırım domatesin soğanın sularıydı. Çok kötüydü yaw

Bende bu şekliyle deneyeceğim.

tşkler.....

Rumuz:alinyazimkaderimsin

Başlangıç tarihi:07/11/2011

Başlangıç kg:141.9

Geçen hafta:135.5

Bu hafta:135.0

Fark:0.5

Toplam fark:6.9

Beden:xxl

Spor: hic yapamadim malesef ayagim cikti fizik tedavi goruyorum yuruyordum ama kosu bandimda bozuldu

Boy: 1.78

arkadaslar cok uzgunum bu hafta cok az gitti daha cok bekliyordum.baslayali 18 gun oldu bir lokma bile kacamak yapmadim ama bu hafta regl donemim ondanmidir acaba halen reglim suan bide bu sabah ellerim cok sis uyandim dun biraz tursu yemistim galiba ondan dolayi sistim.

ama yinede pes etmek yok yilmadan yola devam

2 ayda cok ıstıkrarlı bır sekılde kılo vermıssın tebrik ederım.60lı kılolarda kaybetmek daha zor dıyor arkadaslar.

spor yapıyormusun?

Teşekkür ederim.Diyete başladım başlayalı hiç spor yapmadım. Ben spor yapmayı hiç sevmiyorum. Şimdi diyetteyken spor yapıp sonra sporu bırakınca kilo alacağımı düşünüyorum. İstikrarlı spor yapamam biliyorum kendimi.Bazen yolumu uzatarak yürümeye çalışıyorum okdar. Yaz gelince bol bol yürürüm. En iyisi dengeli beslenerek gitsin kilolar.
Akşam 6.30 dan sonra yememeğe alıştım meyvede dahil hiçbirşey yemiyorum,bol su içiyorum,yeşilçayı mutlaka hergün içiyorum. Ekmeği unuttum zaten hiç canım çekmiyor.

Kesin regl dönemindendir bende de çok farkediyor.

DÜNKÜ MENÜM
SABAH
Tereyağında 2 yumurta
avuç içi Yağlı peynir
6 zeytin
roka - tere - brokoli
1 avuç ceviz - badem - fındık karışımı

ÖĞLE
YARIM PORSİYON mantarlı tavuk sote
bol yeşil salata
5-6 ceviz

AKŞAM
Bir kase yoğurt çorbası
3 yemek kaşığı patlıcan kebap
4 yemek kaşığı yeşil mercimek
4-5 ceviz
1 parça cezerye

Tartılamıyorum ama 3 kilo verdiğimi söylüyorlar bugün 15. gün

Aslı, Karatay diyet yemekleri bölümü var, bunu da oraya ekliyorum.
Kolay gelsinb.

BU sabah tartıda 102.2 geldim. 102.4 - 102.2: 200 gram. BU hafta sıkılaştığımı da hissettim. Geçen hafta kilo vermiştim. Göbeğimi ölçüyorum aynı bir milim oynamıyor. BU hafta 2 hatta 3 cm'lik bir incelme oldu. Kilomu sabitlemeye çalışıyor vücudum, korkuyor kötü bir şeyler mi oldu da bu hatun kişi kilo kaybedip duruyor diye için için üzülüp bana yardımcı olmaya çalışıyor. Ama ben pes etmeyeceğim, şunu mu yedim bunu mu yedim regl dönemim ondan mı kilo veremedim demeyeceğim. 1 ay boyunca bu kiloda sabitlensem de zararı yok. 1 ay sonra nasılsa inadı kırılacak vücudumun ve verecek kilolar. O da ben de bu yağ tulumundan kurtulacapız.

Hepinize iyi zayıflamalar...

selam kızlar bildirim yapsam kilom aynı.
ama tedavi sürecine girdik iyice ben birkaç hafta izinli olayım.
herkese bol bol kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…