süppperrrRumuzapadiya
Başlangıç tarihi:28.10.2011
Başlangıç kg:103,4
Geçen hafta:99,4
Bu hafta:97,6
Fark:1,8
Toplam fark:6,8
evet canım ilk etapta hedefim 76 sonraki hedefim 65 sonrası olur mu bilmiyorumSaphiracım hedef kilon 76 mı yoksa yanlış mı yazdın merak ettim :26:
tebrikler fıstığımBildirim:25.11.2011
Rumuz:eski_bir_masal
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg:64.4
Geçen hafta: 57.9
Bu hafta: 57
Fark: 0.9
Toplam fark: 7.4
Beden: 38
Spor: Yok gibi bir şey
Boy: 170
Hedef: 55
çok güzel canım tebrikler bu hafta listedesinBildirim:25.11.2011
sekerkiz67
Başlangıç tarihi:25.10.2011
Başlangıç kg:85,50
Geçen hafta: 81,40
Bu hafta: 80,30
Fark: + veya -: -1,10
Toplam fark:- 5,20
Beden:44-46
Spor:yok
ayy inşallah canımmmmasallah canım,süpersın.ıdeal kılona da ındın ,artık tamam dıyet yapma sen
kıskanclıktan catlatcak bu kızlar bızı yaa
43 kılo ne demek,gorunmez olmussun resmen
tebrıkler canım,ıyı gıdıyorsun
bence de oyle canım,arada 1 aylık ramazan molası var cunku,toplamda 3,5 ayda 14 kılo,fena degıl
sen de cok ıyı gıdıyorsun canım,her hafta azalıyor kılon ne guzel,
yaza kadar fıstık gıbı olacagız hep beraber
salınırız artıkın yazlık elbıseler ıcınde
kullandığım ilaçtan tırsıp başladım 1 senede en az 20 kilo aldırabilir dedi doktor o da en az siz düşünün artık. ben şimdiden ipleri sağlam kazığa bağladım
sen zayıflamaya değilde kilonu korumaya çalış canımcım
mazallah bitkin düşme sonra öptümmmm :)
Güzel bayanlarkendime yemek birşeyler yapıcam evde havuç,pırasa,esmer bulgur,yeşil mercimek,pazı,yeşil dolmalık biber falan var ne yapabilirim?:26:
Güzel bayanlarkendime yemek birşeyler yapıcam evde havuç,pırasa,esmer bulgur,yeşil mercimek,pazı,yeşil dolmalık biber falan var ne yapabilirim?:26:
omega 3 içmeden evvel 2-3 tane kuru erik yiyorum.
domates ve nar'da kuvvetli antioksidanlar arasındaymış.
omega3 ümün markası da m...cap
fiyatı çok uygunn
Canım dr.a gitsene sen ?
Ya da gittin mi ?
Üzüldüğün birşeyler mi oldu son zamanlarda?
hapın 500 lük mü kaç tane
alıyorsun canım?
ardakadaşlar, zaman zaman yazılarınızda kabızlıktan şikayet ettiğinizi okuyorum. Ben uzunca yıllar kronik kabızlıkla uğraştım, hatta uzunca süre laktasif ilaçlar kullandım ve bu da bağırsak sistemimi iyce kötü yaptı. Sonra doktora gittim, bana önerdiği yöntem ile 1 haftada normale döndüm, hala uyguluyorum ve çok menunum.. Canan hoca da kitabında direk diğil ama indirek yollardan bunu anlatmış aslında ama çok dikkat çekmemiş bu konuya. Öncelikle suyu oturarak içersek su önce mideye sora bağırsaklara gidiyor, bu çok sağlıklı.. yalnız sadece sabah uyandığınız zaman bir istisna yapmanız gerekiyor. Sabah uyanır uyanmaz büyük bir bardak ılık suyu, yarıya kadar kaynar yarıya kadar oda sıcaklığında su karışımını, ayaktayken 1 seferde içiyorsunuz. Bu bağırsakları harekete geçiyor. Arkasından 3 gün kurusu kayısı veya kuru eriği sütle beraber yiyip, yaklaşık 15 dk geçince kahvaltı yapıyorsunuz. Bir hafta içinde bağırsaklar düzeliyor. Hepinize tavsiye ederim :)
Çok geçmiş olsun cnm mide strese karşı çok hassas gerçekten..
Ailen ve sevdiğin uzakta,derslerin vs. belki de onlar azdırıyor mideni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?