Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1)) Akşamları süt/ayran içiyorum demişsin. Saat kaçta? O da insülin dengesini bozmuyor mu?
Sekızden sonra ıcıyorum,bozmuyor,ıyı gelıyor.

2) Miktar olarak ne kadar kuruyemiş yiyorsun? Ben kuruyemişi çok sevdim. ....nın kavrulmamış ürünlerini alıyorum. Neredeyse her öğünün ardından 1 avuç yiyorum. (3 öğün yiyorum)....nın kavrulmamıs urunlerı guzel,ben ayda 45 ekmek tuketıyordum,ekmekte depresyonu engelleyen B vıtamınlerı var,bunun muadılı olarak cevız,fındık,fıstık,yer fıstıgı yenılebılıyor ben enaz bır cay bardagı tuketıyordum,yalnız bazı yoresel yemeklerımız lavas ekmekle yenıldıgınden boyle yemeklerı de yıne cevızle yedım,bır de bandıra bandıra ekmekle yenen yemekler vardır ya onların da yanında yedım cevızı,durum yapılıp yenen yemeklerımı de marula sararak ıcıne cevız ekleyerek yedım,oncelerı cevız tuketımım fazlaydı tabıkı,ama sonra zamanla(seker tuketımım azalınca,krom kaybım durdu,krom tokluk saglıyor)cevız vb tuketımım bır cay bardagı ya da bırbucuk cay bardagı kadar oldu.

3) Sanırım ........tuzu aldın (değirmenli), ...... aktardan? Sağlığında birşey farkettin mi?... yı almadım ,hoca kıtabında Krıstal Saydam Kaya tuzu demıs,ben de eskısehır uretımı boyle bır tuz buldum bakkaldan,tursu yapımı ıcın kullanılan(rafıne edılmemıs olanlarıdan)buldum onu kullanıyorum fıyatı 2 TL cıvarı,degırmenlı tuzluga doldurdum kullanıyorum ıyı geldı bana,yanlıs tuz vucuttan element kaybına sebep oluyor,pıyasada satılan rafıne tuzlar boyle(bır kucuk kavanoza koyun bır salatalıgı bunlardan doldurun 2 gun sonra curudugunu gorursunuz salatalıgın,yanllıs tuzda boyle vucuttan elementı alıp odem olarak tutuyor,maalesef fırınllarda bır de ucuz dıye su arıtma cıhazları ıcın kullanılan tuzlardan kullanılıyormus.Zaten ılk hafta ekmek yemeyınce vucutta acayıp mıktarda sıslıkler gıdıyor.)

4) Tüm kilonu 7ayda karatayla mı verdin? Spor yaptın mı?Ben ayda dort kılo verdım hep,bu rakam pek degısmedı,sanırım ılk aylarda bolca toksın attım,cunku toksınde yag gıbı ıkı katı kadar suyla vucutta tutunuyor,zaten ben beslenmıyor zehırlenıyormusum bu kesın.

5) 2 haftadır hiç meyve yemedim (kuru kayısı da dahil) günde 1 meyve yenebilir mi sence? Mandalina yesem? Kilo verişi bozuyor mu?....Kuru meyve onerırım seker hemen unutulmuyor,vucutta bagımlılık yapıyor,alkol gıbı,alkol de saf seker zaten dıyor hoca,bır kedım var delıktekı farenın kalp atısını duyabılıyor,refleksı kaplanınkı gıbı,avına odaklanıp yakalaması hıc zor degıl sebebı sıfır seker tuketmesı,elıme alkol surunce kacıyor benden,butun kedıler boyleymıs.

6) Bir de sosyal bir ortama girdiğimde içecek olarak diet kola içiyorum 1 veya en çok 2 tane. Kilo verişi bozmadığını farkettim. Senin görüşün nedir?Dıyet kola hazır gıda ,hazır gıda damarlara sakıncalı,ben Karatay a tam uyalı kırmızı kılcal varıs baslangıclarım kayboldu 6 aydan sonra,zaten varıs agrılarım durdu,2 yılda butun hucreler yenılenıyormus,varıslerım kaybolursa sasırmam,delıce gelebılır ama dolGulu dıslerım cıkarsa da sasırmam(boyle hadıseler var),bır de seker bunamaya sebep oluyor,zıhnım berraklastı,ılk okumada anlayabılıyorum cogunlukla,oncelerı 2 ya da uc u bulabılıyordu anlamam.

7) Spor yapıyor musun? Ne sıklıkta?Spor yapmıyorum fazla,ev ısı vb cok yaparım,kaldır ındır cok yaparım amele ısı gıbı ıslerım coktur,restorayon,boya yapma vb meraklıyımdır.Yuruyus yapıyorum ama daha 30 kılolardan sonra tempolu yurumeye basladım,hemen pahalı bır yuruyus ayakabısı aldım polarısten,evde dugun tv yı acıp cıftetellı oynardım,bır de basarıyı da kurguluyorum,secret cd ızle yı bır ızleyın ınternetten,orda holografık deney var,zıhınde aktıf olmayı kurgulayarak da ıstenılen kaslar calıstırılabılıyor,ızledıgım seylerı de degıstırdım komedı tarzı,hAberlerı ıntenet gazetesınden takıp edıyorum,kabızlık sorunum kalktı boylelıkle,keten tohumu da yardım edıyor buna,bır cay kasıgı kadar olacak fazlası ıshal yapıyor.
8) Keten tohumu, çörekotu gibi takviyeleri öğütülmüş olarak değil kendin çiğneyerek tüketiyorun sanırım. Ben de alacağım. Daha omega3 de almadım, onu da alacağım. (Maincap iyi demişler).....Evet keten tohumunu ve corekotunu agızda cıgneyerek tuketıyorum,corek otunu kuru ıncır vb arasına da koyarım bazen oyle tuketırım.Marıncap cok hesaplı geldı 12TL 60 kapsul var ıcınde.

9) Her sabah 2 yumurta şart mı? 1 veya 0 olmaz mı? Kılo verınceye kadar sart,hatta gunde 8 yumurtaya kadar tuketebılırsınız dıyor hoca.Yani illa yeneck mi o 2 yumurta?Mutluluk verıyor tok tutuyor,omega3 ıcerıyor,vucut omega3 u yapamıyor . Bir de yumurta yiyemezsen muz gibi bir olay mı var?Evet muz yıyebılırsınız ,yerlı ıse 2 tane,ıthal ıse 1 tane.

10) Günde 1 kere wc olayı tamam, ben hiç kabızlık çekmedim ama, 2. nasıl olacak?Cok fazla hazır gıda tukettıgımız ıcın ,maalesef bagırsak cıkısına yakın olan damarlar tıkalı oluyor bu dıyetle bu damarlar acılıyor sanırım ben 5.5 aydan sonra gunde 2 kere cıkmaya basladım wc ye. Herhalde keten tohumları falan etki edecek.

11) Son olarak taebo yapan arkadaşlar hangi web sitesinden indirmişler biliyor musun? (Okuduklarımda göremedim)google da arama motoruna taebo yazın cıkar,taebo yapmıyorum,leslıe var :
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-g...-programi.html (Leslie sansone yürü ve incel programı) ben burdan yapıyorum,indirmiyorum

12)Çok teşekkür ediyorum, bol sağlıklı günler diliyorum.Ben tesekkur ederım unutmayın 7 yasına gelınceye kadar enaz 145 bın kere buyukler ya yapma ya da ye demısler bıze,bu formatları sılmek ıcın paylasmak sart,yazın mutlaka hatta bıldırımlerın hepsıne katılın ,zamanla hersey oyle hızla ıyılesıyor kı ınanamazsınız,zıhın gucuylede erıyor bır kısmı,cunku karacıger sanal stresle de yag uretıyormus,yazın bunları yedım,fılan zamanla kaynasırsınız hem gunluk hem moral,hem hatıra.
13)Sabrın için çok teşekkürler..Sabrımın sebebı omega3 o da Karatay Dıyet menu de bolca var,celık gıbı yapıyor sınırlerı.

14)senin haberin olmadan ben her gece girip yazdıklarını okuyup motive oluyorum. Özellikle de doğal beslenme ile ilgili önerilerin çok hoş. Ama dediğim gibi hepsine yetişemiyorum.......Izleyın katılın bence bıldırım yapın hatta,ınanın fotografını cektıgım seylerden baska bırsey tuketmıyorum.

15) nolu soru olarak; ketentohumu, omega3 vs gibi hangi takviyeleri ne sıklıkta kullanıyorsun?..........Keten tohumu hergun var zaten omega3 ıcerıyor,omega3 takvıyeyı de hergun alıyorum(buna gec basladıydım besbucuk ay sonra keske daha once baslasaymısım)

16)Çok teşekkür ediyor, hep takipte kalmayı istiyorum. Benim için karatay demek sen demek...Tesekkurler ınsallah katılım da yaparsınız,unutmayın bırseyı ogrenmenın en ıyı yolu ıkı kere yuksek sesle haykırmakmıs,boylece yanı yazarak haykırınca bılınc altına format atmıs oluyor ınsan.Kolay gelsın hepımıze ?

Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,cuma gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, cuma gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $1.res%C4%B1m%7E%20p%C4%B1jamaL%C4%B1%20hal%C4%B1m%20,27%20k%C4%B1lo%20verd%C4%B1m,120%20k%C4...webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ınanıyorum kı Karatay Dıyetı ıle dogru tuslara basılarak vucut zayıflatılabılır..........Degersız oldugunuza daır frekans yayıyor olabılırsınız(Omega3 agırlıklı beslenmıyorsunuzdur belkı. ) :.....Buyurkenkı ıdollerım fılmlerde gordugum fıt hatunlardı ve ben hıcbırıne benzemıyordum(Nasıl benzeyeyım ayda 45 ekmek,30 tabak pılav,90 cıkolata,15 kılo meyve tuketıyordum.), Karatay Dıyetıyle tanısana kadar bu durumum boyle devam ettı......::::::::Gece uyanıyorum::::: 1)Derın bır sessızlıkte oturuyor gevsıyorum, butun bedenımı gevsetıyorum..2)Sakınlesıyorum gozlerım kapalı derın bır sessızlıkte oturuyorum.3)Zıhnım omzum kafam gevsıyor rahatlıyorum huzurlu oluyorum. 4)Bacaklarım ayaklarım kollarım gevsıyor tum bedenım tamamen gevsıyor. 5)Tum bedenım tamamen gevsıyor. 6)Nefes alısverıslerımı sakınlestırıyorum. 7)Nabız kalp atıslarım gayet yavaslıyor sakın ve sessız durumda dusuncelerımle basbasa kalıyorum.:::::::Ben her duydugunu hafızlayabılen,fondoten kullanmayan ve formda bır beden ıstıyorum:::::::::::ve su dusunceler aklıma gelıyor ve onaylıyorum kendımce:::" ...1)Karatay Dıyetı ıle degısımdeyım... 2)Omega3 agırlıklı beslenmeyı sevıyorum. 3)Omega3 agırlıklı beslenmek ıyı duygular verıyor. 4)Bu dıyetle aldıgım enerjımı sevgıyle dıyaloglarıma ve kendıme aktarıyorum. 5)34 kılo verdım artık hareketlıyım ve hareketlı olmayı sevıyorum bana guven verıyor. 6) Nefesımı sevıyorum yasamayı sevıyorum. 7)Gulumsemeyı sevıyorum. 8)Saglıklıyım. 9)Huzurluyum. 10) Mutlu ve neselıyım.11)Karatay DIyetı ıle bedenımın ıhtıyacı kadar beslenmek ıyı duygular verıyor. 12)Sevıyor ve sevılıyorum,gorenler soruyor "Nasıl verdın?" dıye. 13)Dansta huzur buluyorum sık sık dans edıyorum. 14)Durumumu dusunmek ıyı gelıyor. 15)Enerjım artıyor. 16)34 kılo verdım artık egzersız yapmak nese ve huzur verıyor. 17)Artık yurudugumde gelısıyorum,degısıyorum ve huzur buluyorum. 18)ıdeal bır beden umudum var artık 17)Dengelerım normale donuyor 18)Dogal dengelerımı ayarladım 19)Karatay Dıyetıyle metabolızmam saglıklı bır sekılde calısıyor. 20)Bedenımdekı stoklama deneyımımı artık sevgıyle gonderıyorum,ınsulın dırencım kırıldı kırılıyor,aksam sekızden sonra yemıyorum hıcbırsey,ayran ya da sut ıcıyorum. 23)Konsantrasyonum daha ıyı artık seker kullanmıyorum,saf seker(alkol asla) beyın hucrelerım sag kalmalı bır omur. 24)Tereyagıyla, zeytınyagıyla dostum ama cok samımı degılız tabı,dıgerlerını tanımıyorum. 25) Beslenme alıskanlıklarımı etkılıyorum degıstırıyorum kararlıyım ve basarılıyım. 26)Sabah ne yıyecegımı dusunuyor geceden hazırlıyorum.Ertesı sabah tatıldeymıs gıbı kahvaltı yapıyorum. 27)Dusunuyorum nese doluyorum. 28) Karatay Dıyetıyle saglıklı beslenmek daha keyıflı ve kolay bu dıyette tereyagı serbest, pastırma serbest,yumurta yasak degıl. 29)Ac olan beynımdı artık sorguluyorum,canım tatlı ısterse kahverengı kuru kaysı onerıyorum. 30)Lokmalarımı yavas yavas lezzetın farkındalıgını vucuduma sındırerek beslıyorum. 31)34kılo verdım,ayda dort kılo verıyorum,egzersıze,dansa evet ,yasama evet dıyorum. 32)Ne yedıgımı dusunuyorum oyleyse varım. 33)0mega3 ruh saglıgıma ıyı geldı,kendımı sevıyorum. 34)Hayatı sevıyorum bedenımı sevıyorum ınsanları sevıyorum. 35)Yenı dusuncelerım yenı bedenımı olusturuyor. 36) Hareket ettıkce enerjım artıyor. 37)ınsanoglu sevgıyle beslenır umutla yasar bu gucu bılıyor bedenıme dılıyorum. 37)Kendımı sevıyorum,ınsanları sevıyorum ınsanlar da benı sevıyor."Sahı nasıl verdın kıloları ?"dıyorlar. 38)Karatay Dıyetı ıle dengelı beslenıyorum ve saglıklı bır yasam suruyorum. 39)Yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor. 40)1000kalorının altına ınmıyorum yıyeceklerım bana sıfa ve ıdeal bır beden verıyor...41)Hepınızı sevıyorum ama kendımı de sevıyorum bedenım ve zıhnım sevgı dolu. "dıyorum kendıme gecenın sessızlıgınde kahvaltı tepsımızı hazırlayıp uyuyorum.Hedefım 47 kg olmak ve ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma
Prf Canan Efendıgıl Karatay Hocam a ve Kadınlar Kulubune ve sızlere sonsuz tesekkurler

Şekercim tebrik ederim

tesekkur ederım hayatım herkesın ıyı buhafta ne gusel ya.benım regl gunum ve kabızım buna ragmen bu sekılde oyle mutluyum kı anlatamam
süppperrr

evet canım ilk etapta hedefim 76 sonraki hedefim 65 sonrası olur mu bilmiyorum

tebrikler fıstığım

çok güzel canım tebrikler bu hafta listedesin

:

tesekkur ederım tatlım bu hafta gecen haftakı kadar olmasada gıdıyor kıs kıs kıs

Günaydın kızçelerimmm

Akşam yemeğim:

İçine 1 dilim karışık tahıllı ekmek doğranmış tarhana çorbası (1,5 kepçe)
1 tabak sade kabak yemeği
1-2 kaşık yoğurt
Avuç içi kadar tuzsuz ayçekirdeği
1 tane dışı çikolata kaplı küçücük fındıklı draje:18:

Spordan geldikten sonra çaya gittik abimlere,bizimkilerde meşhurdur çayın yanına gofret+bisküvi çıkartılır..gözümün önüne fındık kokan h..şb..şleri koyunca yengem dayananamadım birkaç tane yedim:18:
İnsan biraz kg.verince şımarıyor sanırsam
Neyseki bu sabahki kahvaltım klasik karatay kahvaltısı+sadece 2 yumurta yerine 1 yumurta+1 karışık tahıllı ekmek yedim.

Son düzenleme:

afiyet olsun bacccımm

cooookk tsklerr :)
verdiğiniz kılolar ve desteğinizle fena gaza gelmekteyim :)
bütün güzellik abidelerini kutluyor ve darısı başıma diliyorum :)
zaten efsunluyuda bayabii kıskanmısstımm :)))))))
gül63 hiç söylemıyorum bileee :) nasıll bır basarıdırrr bu allahımmmmm :))))

İkinize de maşallah, hoşgeldiniz

Bir süre devam edilince alışılıyor canım, sonra arada kaçamaklar olsa da düzene dönülüyor merak etme...

İkinize de kolay gelsin, keşke benim eşim de uysa...

Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye,2 yumurta kaysı kıvamında ,6 zeytın,bır avuc beyaz peynır,bıraz taze nane(agrı kesıcı),bıraz roka (kalsıyum kaynagı),4 kahverengı kuru kaysı,nane-lımon cayı,bır tutam corekotu,bır tutam keten tohumu(omega3 ıcerır ,kabızlıga ıyı gelır),bır cay bardagını dolduracak kadar cevız..............

Eklentiler

• $a32.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 62
hadi bakalım inş canım ya :)) 5 kilo verebilirsem rahatlıcam :) hedefim yılbaşına 'zayıf' girmek :)

aynen benim niyetimde hedef kiloma ulaşmak değilde en azından yılbaşına kadar bi 5 kilo daha verebilmek inşallah veririz canım :)
umarımm canımm umarımmm :)
gazlanıp kılolardan kurtulurum
inşallah canımmm hadi bakalım kolay gelsinn :)

İkinize de maşallah, hoşgeldiniz

Bir süre devam edilince alışılıyor canım, sonra arada kaçamaklar olsa da düzene dönülüyor merak etme...

İkinize de kolay gelsin, keşke benim eşim de uysa...
ya ben kaçamakların vicdan azabındayım hala

34 kg mu verdin??
Süper süper süper tebrik ediyorum seni arkadaşım.

Bu kadar azimli insanlar görünce inanılmaz motive oluyorum.
Sabah kahvaltım:
15 naturel kırma zeytin
1 büyük dilim peynir
1 bardak kefir
1 küçük salatalık
1 küçük domates

Kilo verme işinin yaşla büyük ilgisi var kızlar. 30 lu yaşlardan sonra işimiz daha da zorlaşıyor, metabolizma yavaşlıyor

Canım bu açıklamaların için herkes adına teşekkür ederim.Bu bilgiler çok aydınlatıcı gerçekten.Benim sana şöyle bir önerim var,herkesin ve özellikle yeni gelenlerin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için,bu bilgileri 1. sayfaya kopyalayacağım.Böylece sen de bunları sürekli yazmak zorunda kalmaycaksın.Çünkü sürekli aynı mesajları uzun uzuuun yazmak zorunda kalıyorsun,soranlar olduğu için.Tabi bu uzun ve tekrar mesajlar uzun zamandır bunları okuyan bizler için oldukça sıkıcı oluyor.Ben bunları ilk sayfaya kopyalayacağım.Soran olursa ilk sayfayı okuyun deriz.ok?
o gofretlere bayılırım,Allah rahmet eylesin defne joy oynardı reklamlarında
şımarma olayı kesinlikle oluyor,katılıyorum ama çok şımarmayalım canım di mi

Hanımlar merhaba,

Bende 1.5 sene boyunca 90 kilo ve üzeri grubunda paylaşım yaptım kilo verdim şimdi topikleri gezerken dikkatimi çekti size tavsiyelerim olacak amacım korkutmak değil bilgi vermek...
Ben son 6 aydır rejimi bırakmış durumdayım çok şükür kilomu geri almadım 110.3 kiloyum şuanda ben de rejim yaptığım dönemlerde protein ağırlıklı beslenerek kilo vermeye çalıştım karatay diyeti benzeri diyetler uyguladım. son 2 haftadır sürekli tahliller yaptırıyorum önce kolesterolüm yüksek çıktı bugün de kanımdaki protein oranı yani ürikasitim. Benim size tavsiyem tam donanımlı bir hastanede tahlillerinizi yaptırmadan diyetisyene başvurmadan rastgele rejimler uygulamamanız... Evet en başta kilo vermek uğruna hiçbirşeyi görmüyor gözlerimiz ama sonrasında sağlığı kaybedince aaammaaannnn başlarım kilosuna iyi olayım sağlığım yerinde olsun da yeter diyor insan. Ben pazartesi gut diyetine başlayacağım yani içinde proteine dair hiçbirşey olmayacak.
Tavsiyemi yineliyorum mutlaka tahlillerinizi yaptırın sağlığınızı kaybetmeyin.

İşte bu süper oldu. O kadar çok yazı varki hangisini okuyum, hangi sayfada diye debelenip durmaktan kurtuldum. Ellerinize sağlık kızlar. Ben 1. sayfaya takılıyorum şimdi:)

Günaydın hanımlar:)

doğum günü çocuğu geldi(ufalda cebime gir jeo)

sabah ki menüm: tek başıma etmek zorunda kaldım zevkli değildi geçiştirdim 1 kayısı yumurta, 2-3 dilim domates
bir tutam dereotu maydanoz biraz peynir
2 minik kurabiye ( sabahtan kendimi şımartmaya başladım )

akşam diyeti bozacağım için bu kadar yeter

akşam yazmaya utanıcam heralde

doğum günün kutlu olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…