Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

doğum günün kutlu olsun tatlımm nice yıllara :)

Sevgili Gencjeo,
Mutlu seneler canım,yaşamından sağlık ve huzur eksik olmasın

Son düzenleme:
selaam kızlar :) sabah klasik karatay kahvaltısı (ama 1 yumurtalı ) akşama düşünüyorum bişiler :/ kendime bir hedef koydum şu ana kadar kaçamak yapmadım yılbaşına kadar da yapmıcam .. eğer başarırsam yılbaşı gecesinde ne bulursam yicem gidip kendimee kooocaammaan profiterol alıcam .. onu çok özledim
Bu arada karatay hocaya hak veriyorum bi sabah kahvaltıda muz yedim.. çok acıktırdı :/ doğru bir tespitmiş.. kilo verene kadar bi müddet ara vermek lazım böyle şeylere..

Doğum günün kutlu olsun :))))))

bugünkü kahvaltım:
su

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 zeytin
1 kk (30 gr) kaşar
½ tatlı kaşığı labne
1 dilim kızarmış az tereyağ sürülmüş tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal (diyete başladığımdan beri ilk kez bal yedim.Normalde de pek sevmem balı ama bu çok güzeldi.Eşim bir tanıdıktan kendi ballarını satın almış.Arıcılıkla uğraşıyorlarmış.Bizim kuzucuk için almış ama biz de tadına bakmadan edemedik tabi)
3-4 yuvarlak dilim muz(yerli)
2 fincan şekersiz çay
2 omega 3 kapsül

Herkese iyi hafta sonları, iyi tatiler!!!!

Gerçi ben işteyim ama son 1 saatim:)

Şu ana kadar yediklerim

Kalkınca : 1 bardak su

1.öğün : YUMURTAM BİTMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
bolca lor peyniri
7-8 adet siyah zeytin
yarım domates
1 küçük yerli muz ( yumurtasızlıktan )

ara : 10 adet fındık
1 sade türk kahvesi

2.öğün : 1 tabak kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 bardak su

1.öğünüm

1küçüçük muska boregı
ılık su 1 bardak sut
alel acele atıstırdım

2.öğünüm

tavuk corbası
2yk bulgur pılavı
kıymalı patates 2kasık kadar otelde bunlar vardı bugun busekıdle atlattım

ayyy kızlar benm tartım meğer doğru tartıyormuş.. kilo değişikliği ve hedef değişikliği oldu böylelikle. 56 kiloymuşumm.. ama şunuda söyliyim kilon az diceksiniz ama hem kısa boyluyum hemde iri kemikliyim bu yüzden zayıflayabildiğim kadar zayıflamam lazım ...

kızlar bir yardımcı olun yahuu kaç kilo olduğumu anlamak istiyorum ben normal tartının az tarttığını düşündüğüm için 3 kilo fazla olarak hesaplıyorum kilomu ama dijitalde her çıktığım da farklı bi rakam gösteriyordu.. hangisine güveneyim normal tartıya güvenmek istiyorum şimdi hep normalde tartıldığım için 2,5 kilo verdiğimi biliyorum fakat kaç kilodayım.. gerçeği hangisi ?? ya 59 um ya 56 ablam o tartı klasik tartı doğru tartar dedi amaaa ???

Pazartesi itibariyle Karatay diyetine başlıyorum, kitabı okudum ve çok mantıklı geldi. Buradan hergün paylaşım yapmaya çalışacağım ama tek bir korkum var oda diyete başlarken çok aç gözlü oluyorum bana şans dileyin:):):)

hiç bişeycik olmaz canımmm :)) burdaki arkadaşlar neler neler başardı sen mi başaramıcaksın hiç merak etmee bol şanss sana :)

tamam canım o.k. Kolay gelsın hepımıze

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır lahmacun,bır bardak ayran,bır tutam roka,bır tutam maydanoz,bır tutam nane,lımon,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: cok ev ısı yaptım ,coook yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Hamuru mayasız oldugu ıcın ızın verıyor hoca.

Eklentiler

• $a33.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
Canım bu açıklamaların için herkes adına teşekkür ederim.Bu bilgiler çok aydınlatıcı gerçekten.Benim sana şöyle bir önerim var,herkesin ve özellikle yeni gelenlerin de bu bilgilerden faydalanabilmesi için,bu bilgileri 1. sayfaya kopyalayacağım.Böylece sen de bunları sürekli yazmak zorunda kalmaycaksın.Çünkü sürekli aynı mesajları uzun uzuuun yazmak zorunda kalıyorsun,soranlar olduğu için.Tabi bu uzun ve tekrar mesajlar uzun zamandır bunları okuyan bizler için oldukça sıkıcı oluyor.Ben bunları ilk sayfaya kopyalayacağım.Soran olursa ilk sayfayı okuyun deriz.ok?(SAPHIRA)

evet sana katılıyorum saphıra
ilk sayfafa eklensin karatay diyetini merak eden,başlamak isteyen arkadaşlar oradan

okusunlar,yoksa her zaman başa döner gibi bunları sürekli anlatmak ya da okumak çok sıkıcı

oluyor haliyle..merak eden arkadaşlar burada sormak yerine orayı iyice okusunlar..

gül de uzun uzun yazmak ya da kopyala yapıştır yapmak zorunda kalmaz

menüsünü ,yeni fikirlerini paylaşır bizimle..yoksa hep aynı şeyleri görmek yüzünden

topiğe uğramaz oluyoruz nerdeyse...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…