Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugünkü ymekelerim:

Kahvaltı:
1 parça kaşar
2 adet yağda yumuruta
Marul
Çay
Badem

Kahvaltıyı geç yapmıştı. Öğlen de dışarıda acıkmadım pek 5-6 tane badem attım ağzıma.

Akşam: (17.20)
Kısır
Kıymayı kavurdum. Kısırla birlikte yedim.
1 adet muz

Dün gece acıktım. Süt içtim geçmedi. Ben de 15 tane zeytin yedim. Akşam yemeğini erken yemiştim herhalde ondan oldu. Neyse bu sabah yürüdüm. Gün içinde de çarşı işlerim çoktu. O yüzden suçluluk duymuyorum. Arkası gelmeyecek. Şimdi yemek işim bitti. Birazdan çayımı yudumlayım, dinlenme moduna geçeceğim.

Herkese iyi akşamlar...

sabah:2 patatesli börek
1yumurta
3 zeytin
ceviz kadar peynir
akşam:1 kase kısır
1tabak karnıbahar yoğurtlaması
2 kurabiye
2 gündür sapıttım biraz dayanamıyorum...:84:
spor:1 saat yürüdüm

diyeti yapan herkese kolay gelsin...ben de bu diyete başlamak istiyorum çok mantıklı geldi.yalnız büyük bir sorunum var yumurta yemiyorum hiç...yerine ne yiyebilirim?yardımcı olursanız sevinirim...

diyeti yapan herkese kolay gelsin...ben de bu diyete başlamak istiyorum çok mantıklı geldi.yalnız büyük bir sorunum var yumurta yemiyorum hiç...yerine ne yiyebilirim?yardımcı olursanız sevinirim...

muzla birlikt,ceviz-badem-fındık-fıstık yiyebilirsin...

ben ve eşim de başlamayı düşünüyoruz bol şans yalnız ben yumurta yemiyorum bu sorunu nasıl çözerim bilmiyorum...

ben de şuan 71 kiloyum ve hedefim de 60 umarım senin gibi başarılı olurum boyun kaç?benim 1 68

İyi akşamlar bayanlar
Sıkı takipçilerinizdenim, kilo veren-veremeyen-azimle devam eden herkesi tebrik ediyorum. Motivasyon kaynağımsınız.

Ben ne yazık ki 2-3 gün devam edip sonra salıp sonra tekrar diyete devam etmeye çalışan bir insan oldum. Abarttığınız günleri nasıl telafi ediyorsunuz? 2 form çayı içtim, yatmadan önce de egzersiz yapmayı düşünüyorum... Bir de tabii sirkeli su...

Yarı mucizevi çözümleriniz var mı böyle kötü geçmiş kaçamaklı günler için?

herkese merhaba......
sınavlarım bitti nihayet
yarından itibaren tam gaz diyete devamm...
offffff 2 haftda neler yemedim kiiiii:26:

kızlar iyi bir tarı almak istiyorum.çok para verip Tefal almıştım ama çok kötü.hemen arıza yaptı.sizin bildiğiniz fiyatı uygun ama iyi çalışan tartı var mı?

herkese merhaba......
sınavlarım bitti nihayet
yarından itibaren tam gaz diyete devamm...
offffff 2 haftda neler yemedim kiiiii:26:

Geçmiş olsun Famircim.
Nasıldı sınavların iyi geçti mi ?
Kilona baktın mı yediklerin artılarda çıkarmış mı?

kızlar iyi bir tarı almak istiyorum.çok para verip Tefal almıştım ama çok kötü.hemen arıza yaptı.sizin bildiğiniz fiyatı uygun ama iyi çalışan tartı var mı?

Tartım simbo sbs 4425.
Gayet uygun bir fiyata aldım ve çok memnunum.
Çok seviyoruz birbirimizii ..

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar karatay diyetine bu sabah ıtıbari ile başlamış bulunuyorum...
kahvaltım klasık karatay kahvaltısı
öğle tavuk ve salata
akşam meyveli yogurt ev ortamında hazırlanmış doğal yanii...

iyi akşamlar herkese

akşam yemeğim

1 adet ızgara çipura
salata
z.yağlı,limonlu cibez

karatay tarifiyle kabak tatlısı yaptım.
ama saat 21:00 oldu.Kendimi zor tutuyorum.
yarın yiyeceğim tabi gecenın sonunu yemeden getirebilirsem :)))))))

yeni kitapta gülden başka biri daha var,kim o,masal senden şüpheleniyorum:44:

famir sen gideli 2 hafta oldu mu,zaman su gibi akıyor ya,az yavaşlasa

yediklerimi de yazayım
sabah
2 yumurta
az kaşar
çok zeytin
yeşilçay
fındık ceviz
kuru incir
nar
4 omega 3

akşam
10 tane pazı sarması
2 kuru patlıcan dolması
(içinde az miktarda esmer pilavlık bulgur vardı,sarmısaklı yoğurt ve tereyağı ile yedim)

leslie ile 1 mil yaptım yatmadan 2 mil daha yapıcam

tarifini versene,bende de var kabak,bir de pancar almıştım,onla ne yapılır bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…