Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Topiğimiz neden bukadar sessiz,birkaç gündür dikkatimi çekiyor..:44:
Idealist umarım iyisindir..merak etmeye başladım

herkese merhaba......
sınavlarım bitti nihayet
yarından itibaren tam gaz diyete devamm...
offffff 2 haftda neler yemedim kiiiii:26:

famır ben sensız ne yaparım ya sen olmayınca bı bakıyorum bende yokum ve dıyet gıtmıs hemde ne gıdış bende yarın başlıyorum tesadufe bak

Topiğimiz neden bukadar sessiz,birkaç gündür dikkatimi çekiyor..:44:
Idealist umarım iyisindir..merak etmeye başladım

Ayy ben de merak ediyorum idealist nasıl ki ?
Karataylık halim pek kalmadı benim de ama ana kurallara uymaktayım.

Ben mail atmıştım ama cevap gelmemişti pindistancım.
Neler yazılmış kii ?
Ben miyim acabaaa :26::26:

doğum günün kutlu olsun canım...
evet canım çok tatlı o kaşı yok mu (benimde tek kaş hep kalkıktır)
doğum günün kutlu olsun tatlımm nice yıllara :)

Sevgili Gencjeo,
Mutlu seneler canım,yaşamından sağlık ve huzur eksik olmasın

Doğum günün kutlu olsun :))))))

gençjeo,iyiki doğmuşun

HEPİNİZE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :78::78::78::79::79::81::81::81::81::81:
Güzel kalplerinizden çıkan iyi dilekleriniz için

niyetimi de diyetimide bozdum bugün :56

2 gündür bende biraz uymuyorum.ama ana kurallara uyuyorum.

kızlar merhaba, 4 gün oldu başlayalı bu diyete .. aranıza katılmak istiyorum ama ticker ı nasıl ekleyeceğim bilemiyorum

akşam yemeği:

ızgara karagöz
domates soslu peynirli roka salatası

(ya dayanamadım bitane küçük milföy börek yedim pişmanlıktan ölüyorum)

(aslında çok da küçük değilidi)

Son düzenleme:
kızlar merhaba, 4 gün oldu başlayalı bu diyete .. aranıza katılmak istiyorum ama ticker ı nasıl ekleyeceğim bilemiyorum

Kuzuk, tickerfactory weight loss ticker diye yaz googla. Çıkan sitede ticker'ını oluştur. Son kısımda bbCOde bölümündeki ikinci url'yi http: ile başlayıp png kısmına kadar kopyala profilindeki çizelge kısmına yapıştır.
KOlay gelsin

ben 57.5 kiloyum.boyum 1.57.
eşim 80 kilo boy 1.78
ikimiz birlikte aynı hafta yapsak bu diyeti kaç kilo verebiliriz?cevaplarsanız çok sevinirim.yapacaksam yaptığıma değsin isterim.bunu bilmedejn de bu diyete başlayamam biraz zahmetli ve masraflı geldi bana
çok teşekkürler şimdiden....

bu soru bir acayip geldi bana :44: kişiden kişiye göre değişir benim bugün 9. günümdü 45 kilo başladım 43,5 u falan gördüm ve 1-2 aydır regl olmama rağmen. başka arkadaşlar daha çok vermiştir belkide yada daha az...bu bünyeye göre değişir.
bence denemelisin zahmetli ve masraflı olduğunu sanmıyorum...ben öyle avuç avuç kuruyemiş tüketmiyorum mesela

sizleri devamlı takip ediyorum yaklaşık iki haftadır da diyeti uyguluyorum kahvaltıdan sonra kalp atışlarımda hızlanma oluyor yatıp dinleniyorum bunu yaşayanınız var mı neden olabilir sizce bilgilendirirseniz sevinirim

neler yiyorsunuz acaba?:26: senin için araştırdım
Kimi sindirim rahatsizliklari da ritm bozuklugu yapabiliyor. Burada endoskopi onem tasiyor. Bazi kereler de yemekten hemen sonra vucudumuzda salgilanan insulin hormonu kan sekerini hizla dusuruyor ve bu kalpte atislarini bozabiliyor. Ailede diyabet, tatlilara duskunluk, yemekten sonra rehavet basmalari, gece acikarak uyanmak, aclik sekerinin normalin alt hududuna yakin olmasi ipuclari olabilir. Yani reaktif hipoglisemi testi de arastirilabilir.
Size tavsiyem, telaslanmadan ritm bozuklugunuz oldugunda iyi bir saglik merkezine derhal gidip orda dosya olusturmaniz. Bu arada
uykunuza dikkat edin; gec saatlerde yatmayin
erken kalkin; yuruyus yapin
sauna ve kaplicadan uzak durun (asiri sicak ve soguklara dikkat)
dogru beslenin (ogun atlamayin)
bol su icin
kilolarinizi dogru hedeflerde tutun
sigarayi acik ve az icin
carpintiniz olan anlari bir kagida yazin ve kendinizi taniyin
bazen bir psikologa ihtiyac duyabiliriz...
hekimlerin bilgisi disinda ilac kullanmayin
alıntıdır....

teşekkür ederim cevabın için annem şeker hastası çocuklarımda da hipoglisemi var bende de tansiyon düşüklüğü belki bunlarla alakalıdır oruç tuttuğum zaman iftar sonrası olurdu uzun açlıktan sonra yemek yedikten sonra oluyor ama neden haklısın belki bi doktora danışmakta fayda var

Hamuru mayasız oldugu ıcın ızın verıyor hoca.
afiyet olsun canım.ben henüz hiç lahmacun yemedim.tabi serbest günler ve kaçamaklardan fırsaqt kalmadı
mayasız hamurla yapılabilen bir sürü yiyecek var,o zaman onlar da yenilebilir,hatta doğal evde yapılmış ekşi maya ve sağlıklı tuzla yapılmış ekmek bile yenebilir bu mantıkla :26:
herkese merhaba......
sınavlarım bitti nihayet
yarından itibaren tam gaz diyete devamm...
offffff 2 haftda neler yemedim kiiiii:26:
hoşgeldinn :) gözün aydın
kızlar iyi bir tarı almak istiyorum.çok para verip Tefal almıştım ama çok kötü.hemen arıza yaptı.sizin bildiğiniz fiyatı uygun ama iyi çalışan tartı var mı?
arzum fitnesense kullanıyorum çok memnunum
tarifini versene,bende de var kabak,bir de pancar almıştım,onla ne yapılır bilen var mı?
canım pancar aynı havuç gibi kök sebze ya,o da çok şekerli oluyor.hocaya sormadık bunu ama ben daha önce 2-3 kez önüme geldiği halde yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…