Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen:yok

akşam:

2 yumurtadan kıymalı yumurta
1 kase kepekli kara bulgur pilavı
bolca minik acı biber turşusu
6 ad. truf (famirin tarifi ve her biri kabuklu fındık büyüklüğünde)

Bu arada bugün 6 mil yürüdümm .
Spora yükleneyim bu hafta da gitsin şu kilolar.
Midem de daha iyi bugün rahat gibiyim.
Ama çok büyük bir kabızlık problemim var ve normalde benim karnım göbeğim sıfırken şimdi hamile gibi duruyor.
1 hafta oldu gitmeyeli.
Bugün odiy'in önerileri başta olmak üzere neler denedim.
4 litre su içtim.
zeytin yağı.
armut
kayısı suyu
incir ve süt.
Tık yok.

öğlen:yok

akşam:

2 yumurtadan kıymalı yumurta
1 kase kepekli kara bulgur pilavı
bolca minik acı biber turşusu
6 ad. truf (famirin tarifi ve her biri kabuklu fındık büyüklüğünde)

Ohh afiyet olsun saphıracımm ..
Kıymalı yumurta istedi canım sabaha yapayım barii ..

canım kayısılı form çay ve esmer bulgur benim işime yarıyor.bir de onları denesen.aynı sorun bende de olduğu için seni çok iyi anlıyorum

Ohh afiyet olsun saphıracımm ..
Kıymalı yumurta istedi canım sabaha yapayım barii ..

canım benim yap tabi,ye hemen kahvaltıda

canım sen hocanın mailini vermişsin sanırım ve o şekilde hikayelerinizi gönderebilmişsiniz.Ben o kısımları kaçırmışım sanırım.Topikten mail adresi vermek de yasak bu arada ama sanırım editlemek için bulamam,çok geçmiştir üstünden.Sonra gülün hikayesinin kitapa konduığunu okuyunca buradan ona sormuştum,hocaya nereden ulaştın diye,sağolsun o yazmış özelden.Ben en son deneyeimlerimizi yazıcaz ama nasıl yollayacağız kısmında kalmışım Ben de yollamak isterdim kitap çıkmadan önce deneyimlerimi ama napalım nasip değilmiş.bir kitap daha yazarsa belki ona yolarım

Kayısılı form çayını denedim ilk zamanlar etki ediyordu ama artık etki etmiyor saphıracım.
Esmer bulgur marketlerde oluyor mu nereden bulabilirim kii ?
Daha önceden nar ekşili macun kullanıyordum baya etkiliydi tekrar ona döneyim diyorum.
1 hafta oldu çünküüü :26:

Evet ben vermiştim mail adresini, hani hocaya ulaşmak için olduğundan yasak değildir diye düşünmüştüm ama yasak mıydıı ?
Ben de gönderdim de sonra eski dikkatim kaçtı.
Ama sanırım ortalama bir şekilde hayat boyu devam edilebilecek şekli tutturdum.

ben kipadan aldım canım.bulunduğun yerde kipa var mı bilmiyorum.belki başka marketlerde de vardır.nette de satılıyor

tarifini versene,bende de var kabak,bir de pancar almıştım,onla ne yapılır bilen var mı?

Hocanın kitabındaki tarifi yaptım.
Cam fırın kabına 2 dilim kabağı dilimledim.
3 tane elma ve 4 tane mandalinayı tekerlek dilimler halinde kestim koydum.
Aslında tarifte portakal ama bende kalmamıştı.
Çubuk tarçında var tarifte ama ben sevmiyorum diye koymadım.
Üzerine küp küp tereyağı kesip koydum.

kabın üzerini folyo ile kapatıp 180 derece fırında neredeyse 2 saat pişirdim.
Kabak tatlısını seven içi biraz tatsız tuzsuz,şeker olmadığı için.
Ama tatlı niyetine güzel bir tarif.
Üzerine de bol ceviz unutmayalım.

afiyet olsun:)

Günaydınnn ,, iyi pazarlar!!!!!!!!!!!!

1.öğün : bol lorlu 2 yumurtalı omlet
5-6 adet zeytin
maaalesef yarım dilim tereyağlı tam buğday ekmeği

Pazar kaçamağı :)

tamamm ya doğruymuş komşunun tartısını alıverdim
canım güldürdün beni ya :) bu arada ben tekzenden aldım tartımı tekzen home diye bir markası var yağ su kemik ve kas ölçüyor 40 lira tavsiye ederim

Ama adımı yazmamıştım diye hatırlıyordum tabi mailim de yazıyorrr ...

Anamm ben de kitaba girmişimmmm
tebrikler masalcım :)

Günaydınnn ,, iyi pazarlar!!!!!!!!!!!!

1.öğün : bol lorlu 2 yumurtalı omlet
5-6 adet zeytin
maaalesef yarım dilim tereyağlı tam buğday ekmeği

Pazar kaçamağı :)
günaydınnn afiyet olsun o kıadardan birşey olmaz :)

gunaydın bugun tekrar baslıyorum dıyete neredeyse 1 ay oldu bırakalı. ve ben tam 1.5 aydır hastayım dün tekrarladı. 2 kutu antıbıyotık içtiçtim cuma tekrar doktora gittim adam dedıkı viral bir enfeksıyonmuş bosuna antıbıyotıkler almışım güya. napcam bılmem sabah kadar öksür üksür oldum gögüs doktorun agıtcem kalcak dıye korkuyorum ya böyle

çok geçmiş olsun canım benimde öksürüğüm 1 2 ay geçmez başladımı son gittiğim doktor bana da antibiyotik vermedi şurupla başka bir ilaç daha verdi ve sürpriz 1 haftaya kalmadan öksürük gitti akciğer filmi çekip tahlil yapmıştı ama ilaçlardan önce..

slm kızlar,2 gundur gırmıyordum ama benı arayan soran olmamıs:26:,küstüm size

cuma gunu sabah kekle baslayan kaçamagım akşam saatlerıne kadar devam ettı maalesef,çok yedım cokkkberbat bır gundu

dun sabah guzel bır kahvaltı yaptım ve ile alışverıse gittik,uzun sure ayakta dolastım ve yemek yemeye fırsat bulamadım alışverısten
akşam 17 cıvarında market alısverısı yaparken arkadasım dumanı tüten devasa bır simit getirdi,ben de o açlıkla yedımustune de 2 hazır ayran.tabıı bunları yedıkten sonra akşam cook acıktım ama kendımı tuttum çok sukur.
bugun tekrar basladım dıyetıme,artık bozmak yok,burdan uzak kalmak yaramıyor bana

sabah kahvaltım:
2 pastırmalı yumurta
koy peynırı
15 zeytın
turp
cevız
3 kuru erik
4 omega 3
çilek ve ahududulu çay (mmmm pek guselmıs :126:)
hocanın yenı kıtabını aldım,cok daha guzel ve kapsamlı,bayagı ayrıntıya gırmıs ,kılo vermeyı engelleyen faktorler dıye bır bolum var ,çok onemlı ,ekmek ve sekerın neden zehır oldugu anlatılıyor,
sağlıklı yağlar olmadan neden kılo verılemeyecegı,sağlıgımız ıcın onemı

kolestrolun hastalık degıl,bagısıklı sıstemının en guclu sılahı oldugu,

kırmızı etle ılgılı dogru bılınen yanlıslar(,her gun en az 1 ogunde kırmızı et veya en azından etlı bır sebze yemegı yemelıymısız)

zayıflamanın ve zayıf kalmanın anahtarının kuruyemısler oldugu,

4 mevsımde karatay dıyetını nasıl yapmalıyız

mutfaga gırmesı yasak ,sağlıgımız ıcın zararlı olan yıyecek ve maddeler,

yemek tarifleri,

anne baba adaylarına ozel tavsıyeler

cocuklar ve gencler karatay dıyetını nasıl uygulamalı

karatay hoca nasıl yasıyor,nelere para harcıyor ,nelere harcamıyor

yumurtanın gucu

fızık aktıvıtenın onemı gıbı

çok guzel bolumler var,uzun uzun anlatılmıss,bu dıyetı cıddı olarak uygulayan herkes kıtabı almalı bence.

gencjeo arkadasım ozellıkle senın ıcın kitaptan kanser hastaları nasıl beslenmelı konusunu üşenmeden yazmak ıstıyorum:

KANSER HASTALARININ TEDAVI SURECINDE HIC TATLI YEMEMELERI MI GEREKIYOR?

Ülkemızde geleneksel oalrak şeker ve tatlıların vücudun direncini artırdıgı kanısı yaygındır.Aslında tam tersıne şekerli ve yüksek karbonhidratlı yiyecekler daha önce de birkaç kez belirttiğimiz gibi bağışıklık sisteminin ve organizmanın zayıflamasına neden oluyor.

unutulmaması gereken dıger bır gerçek de insülin ve leptin direnciyle birlikte,tatlı ve şekerli gıdaların kanser hastalarının vücüdünda oksidatıf stresi ve trans yağları arttırdıgıdır.Meyve şekeri olan früktozun,az yağlı ve düşük kolestrollü diyetlerden çok daha zararlı oldugu yapılan bilimsel çalışmalarla gösterilmiştir.

Kanser tedavısı goren hastaların ve kanser hastalıklarından korunmak isteyenlerin hem düşük glisemik indeksli hem de yüksek antioksidan içeren taze böğürtlen,karadut,çilek,yeşil erik,taze çağla,ahududu,kiraz,vişne,taze yabanmersini gibi meyveleri tüketmeleri önerilmektedir.

tedavileri sırasında kanser hastalarının bağışıklık dirençlerinin yüksek olması gerekmektedır.bu süre içinde ve sürekli bir şekilde doğal köy tereyağı,soguk sıkım sızma zeytinyağı,2-4 adet kayısı kıvamında ya da hafif isıda omlet olarak pişirilmiş doğal köy yumurtası yemelerı gerekir.Her gün yüksek doz (gunde 3-4 gr) Omega-3 ve ketentohumu yağı mutlaka kuvvetlı bir antioksidan ile birlikte alınırsa kanser hastalarının gücü ve direnci artar.Kemoterepinin yan etkilerini nispeten daha az sorunla atlatabilirler.

bu öneriler organızma ve bağısıklık sistemini güçlendirir ama h içbir zaman tedavi yerine geçmez.Bunu da unutmamak lazım.

Son düzenleme:
hoşgeldin canımm bu ara herkes kaçamakta bende dahil hemde nasıl kaçamak
ama toparladım kendimi inşallah tartıda fark görmeden atlatacağım

kitabı bende okudum gencjeo için bilgileri paylaşman çok iyi olmuş

bende şimdi kahvaltı edeceğim
pastırmalı yumurta 2
beyaz peynir zeytin
kuruyemiş
keten tohumlu az, ev yoğurdu
biri yeşil biri kırmızı közlenmiş biber..

canım ya valla cok kötüyüm banada bı soguk algınlıgı hapla öksürük surup verdı cuma gunu ama olmadı bı etkısı henuz

bende bugun baslıyorum karatay ne karrasız oldum bu donemde bu arada dogum kontrol hapımı bıraktım bı daha ıcmıycem bakalım hıc mutlu degılim ya melankolık bır haldeyım evı temızlıycem kadın cagııryım dıyorum aramaya halım yok vala cok canım sıkkın . eşimde sınava gıttı gözetmenmış aksam yemegım çıkolatalı gofrettı :26: sişmdi yumutramı yaptım yemeye dermanım yok acaba neyım var kı

benım bunyemı acayıp etkılıyor kaçamaklar ya
butun düzenim bozuluyor.sabah 7 de kahvaltı yaptım ve suan acıktım,aslında mıdem aç degıl ama gozum aç ,offf

bıraz kuruyemıs mı yesem acaba?

en iyisi kendime iş bulmak evde galiba

canım hoca yenı kıtabında da yazmıs dogum kontrol hapları kılo aldırıyor dıye,belki onu bırakmak bıle rahatlatır senı.

ya ben 2 gun bozdum dıyeti dengem şaşti,sen 1 aydır yapmıyorum diyorsun ondan moralın bozuk belkı de,verdgımız kıloları almak çok sinir bozucu,emeklerımıze yazık yaaa.

hadi canım bugun milat,ikimiz birden başlıyoruz bozmak yok

bugun de arkadasın kızının dogumgunune davetlıyız saat 4 te,pasta borek ve yaprak sarma olacak.ben yaprak sarma yıycem sadece,pasta da neymış

Günaydın herkese,

Pazar kahvaltılarını seviyorum, yayıla yayıla kahvaltı arkasından çay keyfi...

Kahvaltım:
3 adet kastane (dün gece çocuklar için pişirdim. Ama saat 8'i geçtiğinden bir tane bir yemedim (Aferin bana)
1 küçük boy yerelması

8 adet zeytin
1 kk beyaz peynir
2 adet kaysı kıvamında yumurta
marul
2 adet çeri domates
1 çay kaşığı keten tohumu

Herkese iyi pazarlar, iyi dinlenmeler -ben biraz ev işi yapacağım. Ev işi yapacaklara da kolaylıklar-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…