Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende evde olduğum günler erken kalksam bile hemen kahvaltı yapmıyorum 9 u 10 u bekliyorum.. aynen senin gibi acıkmıyorum ama kaçamaklardan mı ne gözüm açıldı neyse bir kaç güne toplarız umarım ha gayret :)

sabah:1 yumurta
4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
2-3 kaşık ev yapımı yoğurt kaymağı
1 kaşık bal(eşim özel getirtti,marketten değil yani:44:)
1 bardak süt
bugünün devamını kaçamaksız geçirmek istiyorum...

Son düzenleme:
eşim ekmek almaya gıttı.fıstıklı baklava da almıs gelmıs yanında,off ya ,savaş veriyorum resmen kendımle yememek için

famir seni daha iyi anlıyorum şimdi

eşim ekmek almaya gıttı.fıstıklı baklava da almıs gelmıs yanında,off ya ,savaş veriyorum resmen kendımle yememek için

famir seni daha iyi anlıyorum şimdi

ay eşinde inadına yapıyor sanki geçenlerde bir daha baklava mı almıştı:44:
benimde cuma misafirim vardı,pastalar daha duruyor ve çok güzel olmuşlar,2 gün biraz kaçırdım..ama bugün tutmak istiyorum kendimi..

Son düzenleme:

canım nıye böle oluyoruz bılmıyorum canım hıç bir sey ıstemıyor eşimlede tartıstık moralım bozuluyo aglıyorum ıkı gundur istemsiz süzülüyo yaşlar . hastayım bı yandan her yerım agrıyo abartmıyorum. tum eklemlerım parmaklarım kaslarım bacaklarım yüzüm .2 yumurta ve 1 cay bardagı badem cevız karısımı yedım 1 domates bıraz nar okadar. neden bu kadar zyıfladı bunyem anlamadım hıc hastalanmazdım ben kısın hafıf ancak olurdum. bişey mi var ki diye korkuyorumm yarın bı gıtcem hastaneye.

tamam bugun milat olsun 24 eylulde sana bı söz vermıstım simdi 27 kasımtekrar 65.1 kıloyumm

cok melankokıgım.

sen saphıra herkeste bı sey var bı kacamak ıstegı aslında ıstemıyoruz ama elde degıl

benimde tüm eklemleri ağrıyor,özellikle diz kapaklarım ve baldırlarım neden oldu anlamadım...:44:

ya birde şu ayın durumu bizi etkiliyormu acaba..:44:hepimiz birden kaçamak olayına giriyoruz....10 aralığa kadar dikkat etmemiz lazım.yediklerimiz 2 kat sayılıyor...

eşim geçen hafta sigarayı bıraktı,sürekli yemek ve tatlı yıyor,akşam yemegının ustune 2 ogun daha yıyor ara ogund degıl ama bayagı yemeklı ekmeklı ogun,yakında onun da kılolarıyla ugrascak gıbıyız.bu arada da benı yoldan cıkarıyor

canım moralın bozuksa bugun başlama o zaman devamlılıgı olmaz zaten,sen bolca 3-4 gr omega 3 al bugun ,ve bolca cevız ye,iyi gelir.esınle kısa zamanda barısırsınız umarım

ya birde şu ayın durumu bizi etkiliyormu acaba..:44:hepimiz birden kaçamak olayına giriyoruz....10 aralığa kadar dikkat etmemiz lazım.yediklerimiz 2 kat sayılıyor...

bu dıyet olayı 2+2 =4 degılmıs anladım artık.ne cok faktor var etkıleyen.bir de kendımızı sabote edıyoruz kaçamak yaparak.

artık tıtreyıp kendımıze gelelım kızlarrrr

baklavayı yememek ıcın 2 ogunumu de yaptım.bugun yedıklerım:

sabah kahvaltım:
2 pastırmalı yumurta
koy peynırı
15 zeytın
turp
cevız
3 kuru erik
4 omega 3

ogle yemegı:
2 kase yogurt corba
salçalı köy tavugu yemegı
cevız
kuru yabenmersını-kuru erik

fazla yedım ama olsun
bugun tek amacım kaçamak yapmamak,

benimkide öyle sürekli birşeyler yiyor.ama kilo falan almıyoraslında gün boyu kaçamak yapmazsam etkilenmiyorum..ama ogün birşeyleri kaçırırsam habi bende yiyeyim diyorum..
evet herşey etkiliyor su içmek bile farkettiriyor bence..:44:
evet ya tekrar bir gaza gelsek tam moda girmiştim.tekrar koptum...

benimde tüm eklemleri ağrıyor,özellikle diz kapaklarım ve baldırlarım neden oldu anlamadım...:44:

gecmiş olsun canım sanada galiba bi şey etkılıyor ama ne bılmem belkı ay

loxı afıyet olsun cnm tesekurlsr ıyı dıleklerın ıcın

Tunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır tabak bezelyelı etlı az patateslı yemek(normalde cok masum bır tabak degıl bool yurudugum ıcın hakettım ),bır bardak ayran,bır tabak salata...... lahmacun,bır bardak ayran,bır tutam roka,bır tutam maydanoz,bır tutam nane,lımon,bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: cok ev ısı yaptım ,cok yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yaptım(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a39.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 64
herkese mutlu sağlıklı huzur dolu günler:80:
Loxandra beni düşünüp oturup yazdığın için çok ama çok teşekkür ederim
Hepsini okudum ve minik defterime notlar aldım Annemler alışverişe gidicek bol bol kuruyemiş, kuru meyva almalarını istiycem. Birde bulabilirler mi bilmiyorum ama köy yumurtası Bıktım yahu Market yumurtalarından :44:

bugün kahvalltı yapabileceğim birşey yoktu evde tost dışında bende diyete başlamadan önce bir kenara kaldırdığım kurumeyveli müslilerden yedim yarım kase sütle birlikte üstüne tarçın döktüm:18: Kabızlık sorunum vardı en azından belki ona iyi gelir diye ümit ediyorum

gunaydın arkadaslar bırkacgundur yatılı mısafırım vardı fazla gıremedım bu hafta lıste yapılmadı sanırım.ben bu bırkac gunu kacamaksız atlattım ama bu sabah mısafırlerı havaalanına bırakıp eve gelırken esım sıcacık pogaca borek ve sımıt alınca kahvaltıda hepsınden bırer ısırık aldım artı ozel gunum dun basladı buna ragmen tatlı kacamagım olmadı.bu kadarcıkla bısey olmaz sanırım aksamı cok hafıf gecırtırmeyı dusunuyorum

kahvaltı
klasık karatay
artı kacamaklar

Cidden 2 hafta boyunca genel olarak herkes iyiydi.
Şimdi bir cozutma moduna geçtik.
Hep ay yüzünden heppp

Ahh o doğum kontrol hapları yok muuuu

Aman aman yeme loxandracım uzak dur cısss

Ben bu sıralarda biraz genel okuyordum sanırım ondan olmuş yoksa farkedilmez misin sennn ..

Çok ilerleyince sayfalar eskisi gibi tek tek okunmuyor ama daha dikkatli takip edceceğim.

Teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için bilgileriii ..

Ben de en kısa zamanda okumak istiyorum.

Doğumgünün kutlu olsun GenceJeo, heşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…