Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cancanlar nasılsınız?

1.öğünüm
1 parca patateslı borek:26::18:
cevız uzum kurusu ,gun kurusu

2.öğünüm
1 kepçe sebze corba
5-6 kasık nohut yemegı
sekersız cay

off gene kacamak gene kacamak yawwww

Mide ilaçlarından olabilir canım, yeşillik denesen işe yarayabilir belki. Beyaz peynirli tere salatası olabilir belki, eğer midene dokunmayacaksa biraz pulbiber ve kimyon ilavesiye

Geçmiş olsun Pepeti, yeni başlangıcın hayırlı olsun

Son düzenleme:

Loxicim haklısın buradan uzak kalmak yaramıyor hiçbirimize

Kekin afiyet olsun, benim de en sevdiğim kektir havuçlu...Şimdi olsa hiç affetmem yerim

Kitabı ben de aldım ama daha başındayım, hemen ilerlemeliyim

Ben de aynen öyleyim, dün akşam hem de 8'den sonra yarım dilim milföy pasta yedim. Aslında aç filan değildim tamamen açgözlülük:-(
Yazmayayım dedim ama, yazarsam belki bir daha yapmam:-(((

Son düzenleme:
Ben de aynen öyleyim, dün akşam hem de 8'den sonra yarım dilim milföy pasta yedim. Aslında aç filan değildim tamamen açgözlülük:-(
Yazmayayım dedim ama, yazarsam belki bir daha yapmam:-(((

Gece salgılanacak ve seni zayıflatacak olan lesitini pastaya kurban ettin yani. (Eleştirmek için değil motive etmek için yazıyorum )
Bunu aklımıza getirirsek 8 den sonra yememek için daha çokçabalarız belki .
Dün gece 11 de elma yiyecektim ben de zor tuttum kendimi.

bir saat ter döktüm tepindim geldim dün ki kaçamaklarımın acısını çıkardım şükür tartıda oynama yok hatta düşme var
bu arada teşekkür ederim gözlemecim seninde herşey gönlünce olsun

Biliyorum Zazucum, ben de kendimi b yolla durdurabilirim belki diye yazıyorum...Bu akşam leptinimi istiyorum)

Bugünkü menüm:

Kalkınca büyük bir bardak elma sirkeli su(su+1 tatlı kaşığı elma sirkesi), ardından 1/2 lt kadar su

Sonra kahvaltı hazırlamaca

Kahvaltı: 2yk kadar sucuk içi(ev yapımı), 2 lokma ekmek, 2 yk labne peyniri, 4-5 zeytin, 1/4 yerli muz(oğlum bitiremedi kalanını yedim), 1 lokma erik,1 dolu tatlı kaşığı fıstık ezmesi(yer fıstığı),5-6 ceviz, 5-6 fındık. Bir süredir canım yumurta çekmiyor kahvaltıda ben de yemiyorum

Sonrasında akşamdan kalan milföyden yemek istedi canım ama hemen yokettim gözümün önünden bir kazaya mahal vermemek için

Hemen bol su ile Omega-3'lerimi içtim ve kendimi ev işine verdim.-)
Sonra burayı okudum ve kendime geldim :128:

Mide ilaçlarından olabilir canım, yeşillik denesen işe yarayabilir belki. Beyaz peynirli tere salatası olabilir belki, eğer midene dokunmayacaksa biraz pulbiber ve kimyon ilavesiye

Tere de bulamam ki burada şimdi gözlemecim.
Geçen hafta o kadar abartmışım ki hiç yeşil göresim de yok zaten

Bu arada sen nerelerdesinn ?

Ayy ben de kendimi tutup duruyorum ama canım da hep 8den sonra bir şeyler istiyor.

Ben ağzımı bir tutabilsem ah çoktan ulaşmıştım...Neyse Loxi ve Pepeti bugünü milat ilan etti ben de akıma kapılsam iyi olur...1 ay daha sıksam dişimi bitecek bu iş...

Bana da milat olsun o zaman bugünnnn ..

Masalcım sen de mi varsın yeni kitapta????? Ne güzel çabaların ve sonuçları bir sürü kişiye ilham verecek

Ben de varmışımm gözlemecimm ..
Dün öğrendim, en kısa zamanda okuyacağım inşallahhh ..

Kimin tavsiyesiydi hatırlamıyorum ama kakaolu kayısı tam bir harikaaa ..
Bitter gibi oluyor denildiğinde pek inanmamıştım açıkçası, kendimizi kandırıyoruz gibi gelmişti.
Ama gerçekten bitter gibiiii

canım güldürdün beni ya :) bu arada ben tekzenden aldım tartımı tekzen home diye bir markası var yağ su kemik ve kas ölçüyor 40 lira tavsiye ederim

kız sorma ya komşuda diyoki kahve isteyeni şeker isteyeni gördümde tartı isteyeni hiç görmedim kıh kıh kıh uzun süredir hep 65 olduğum için vücut şeklimi öğrenemedim :/ ama şimdi zyıfladıkça vücudumun şekli belirginleşiyor.. biraz iriliğim varmış onu anladım. zaten el ve bacak bileklerim kalın..ee bide boyda kısa olunca.. benimle aynı boyda aynı kiloda olan arkadaşlarım var ama benden zayıf duruyorlar.. o yüzden en zayıf kiloya kadar düşmem gerekiyor. 5 kilo vermek bana yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…