kız sorma yakomşuda diyoki kahve isteyeni şeker isteyeni gördümde tartı isteyeni hiç görmedim kıh kıh kıh uzun süredir hep 65 olduğum için vücut şeklimi öğrenemedim :/ ama şimdi zyıfladıkça vücudumun şekli belirginleşiyor.. biraz iriliğim varmış onu anladım. zaten el ve bacak bileklerim kalın..ee bide boyda kısa olunca.. benimle aynı boyda aynı kiloda olan arkadaşlarım var ama benden zayıf duruyorlar.. o yüzden en zayıf kiloya kadar düşmem gerekiyor. 5 kilo vermek bana yeter..
bana verdiği ilaç daha çok alerjik semptomlar içindi çünkü ne enfeksiyon vardı ne ateş ama seninkini bilemem tabii doktoruna tahlil konusunda bi danış bence.. ben sigarayıda çok tükettiğim için alerjiden şüphelenmişti.. inaşşalh en kısa zamanda iyileşirsin canımcanım ya valla cok kötüyüm banada bı soguk algınlıgı hapla öksürük surup verdı cuma gunu ama olmadı bı etkısı henuz
bende bugun baslıyorum karatay ne karrasız oldum bu donemde bu arada dogum kontrol hapımı bıraktım bı daha ıcmıycem bakalım hıc mutlu degılim ya melankolık bır haldeyım evı temızlıycem kadın cagııryım dıyorum aramaya halım yok vala cok canım sıkkın . eşimde sınava gıttı gözetmenmış aksam yemegım çıkolatalı gofrettı :26: sişmdi yumutramı yaptım yemeye dermanım yok acaba neyım var kı
benimkide öyle sürekli birşeyler yiyor.ama kilo falan almıyoraslında gün boyu kaçamak yapmazsam etkilenmiyorum..ama ogün birşeyleri kaçırırsam habi bende yiyeyim diyorum..
evet herşey etkiliyor su içmek bile farkettiriyor bence..:44:
evet ya tekrar bir gaza gelsek tam moda girmiştim.tekrar koptum...
kız sorma yakomşuda diyoki kahve isteyeni şeker isteyeni gördümde tartı isteyeni hiç görmedim kıh kıh kıh uzun süredir hep 65 olduğum için vücut şeklimi öğrenemedim :/ ama şimdi zyıfladıkça vücudumun şekli belirginleşiyor.. biraz iriliğim varmış onu anladım. zaten el ve bacak bileklerim kalın..ee bide boyda kısa olunca.. benimle aynı boyda aynı kiloda olan arkadaşlarım var ama benden zayıf duruyorlar.. o yüzden en zayıf kiloya kadar düşmem gerekiyor. 5 kilo vermek bana yeter..
canım aynı sorundan bende çekiyorum yıllardır omuzlarım yüzücülerinki gibi ortaokulda lisede falan ceketteki vatkaları çıkarttırır öyle giyerdim göğüslerimde büyüktü şimdi küçülttürdüm ama yine 85 90 arası oynuyorlar boyda kısa olunca yürüyen bir topikcik oluyorum
bu arada komşunun şaşkınlığını tahmin edebiliyorum yazık kadına :))
canım aynı sorundan bende çekiyorum yıllardır omuzlarım yüzücülerinki gibi ortaokulda lisede falan ceketteki vatkaları çıkarttırır öyle giyerdim göğüslerimde büyüktü şimdi küçülttürdüm ama yine 85 90 arası oynuyorlar boyda kısa olunca yürüyen bir topikcik oluyorum
bu arada komşunun şaşkınlığını tahmin edebiliyorum yazık kadına :))
boyum 1.60 canm :))Boyun kaç acaba ?
canım ben 11 senedir yüzücüydüm bırakınca geldi kilolar :) omuzlarım ve kollarım çok irileşti ne yapsam gitmez artık onlar...tahmn edebiliyorum sennkini.. ama 5 kilo yeterliymiş benim için.. beslenme ve diyet uzmanı amerikadan gelmiş bir hocamız vardı ona sormuştum.. neyse bu şekilde beslenirsek her şekilde mutlaka gidecek fazlalıklar.. sadece ne kadar sürceğini bilmiyoruz :)) en azından verdiğimiz kilolar kalıcı olacak
Ben de zayıfladıkça göğüslerim de küçülüyor.
Ben küçüleyim ama onlar aynı kalsın istiyorum.
zaten büyük değillerdi şimdi iyice küçülüyorlarrr
boyum 1.60 canm :))
boyum 1.60 canm :))
orası öyle ama benim bünye hem iri hem sabırsız terbiyesiz işte ne olceeek :)))
birşey söyliyeyim küçük göğsün kıymetini bilin büyük göğsü çeken bilir ne elbise bulabilirsiniz ne bikini nede cicili bicili sütyen dikkat edin hepsi küçük bedendir hem istediğinizde takviyeli sütyenle aynı havayı yakalayabiliyorsunuz bizim öyle bir şansımız yok
durun durun durunDoktoruma birşey danışmam gerekti az önce telefonda sormuşken yeşil çayıda soriyim dedim. Günde kaç bardak içiyorsun dedi. bende en fazla 2-3 bardak dedim. o da 3 bardak bile fazla daha fazla tüketme zaten tüketilmemesi gerekiyor dedi
Yeşilçay evet yararlıymış, içtikten sonra tuvalete koşuyoruz ya toksinlerimizi atıyormuş. Ama fazla içmekte vücuttaki yararlı minerallerin gitmesine sebep oluyormuşbunun sonucunda da bağışıklığımız etkileniyormuş. Bir sürü şey dedi aklımda tutamadım Sakın sakın diye telefonu kapattı :18:
ben 2 ye indiriyorum artık
durun durun durunDoktoruma birşey danışmam gerekti az önce telefonda sormuşken yeşil çayıda soriyim dedim. Günde kaç bardak içiyorsun dedi. bende en fazla 2-3 bardak dedim. o da 3 bardak bile fazla daha fazla tüketme zaten tüketilmemesi gerekiyor dedi
Yeşilçay evet yararlıymış, içtikten sonra tuvalete koşuyoruz ya toksinlerimizi atıyormuş. Ama fazla içmekte vücuttaki yararlı minerallerin gitmesine sebep oluyormuşbunun sonucunda da bağışıklığımız etkileniyormuş. Bir sürü şey dedi aklımda tutamadım Sakın sakın diye telefonu kapattı :18:
bak mesela bu saydıklarını ben hiiiiiiçbir zaman yapamadım sen kıymetini bil canım
Kilo verince tam minyon bir tipin olur o da bayana gayet yakışıyor benceee ..
Ayy hep öyle diyor büyük göğüsleri olanlar.
Aslında rahatlık olarak çok rahat.
Hopla zıpla.
Hatta sıkılınca bir şey takmıyorum o zaman bile problem olmuyor ama yine de şöyle azıcık büyük olsalar hoş olurdu gibime geliyorr ..
Kilo verince tam minyon bir tipin olur o da bayana gayet yakışıyor benceee ..
Ayy hep öyle diyor büyük göğüsleri olanlar.
Aslında rahatlık olarak çok rahat.
Hopla zıpla.
Hatta sıkılınca bir şey takmıyorum o zaman bile problem olmuyor ama yine de şöyle azıcık büyük olsalar hoş olurdu gibime geliyorr ..
bak mesela bu saydıklarını ben hiiiiiiçbir zaman yapamadım sen kıymetini bil canım
aahh ahahhh koca koca goguslerden gomlekler kapanmıyor sekerımdegerını bılın gercekten
kızlar bu hafta lıste yapılmadı dımı? yada vben mı gormedım
Tamam o zaman kızlar şikayet etmiyorumm halimden ve büyütmek için yapabileceklerimi araştırmayı bırakıyorumm..
Yapılmadı bu hafta şekercim.
İdealist yok ortalarda.
Merak da ediyorum bir şey mi oldu acaba _?
bence de bırak tatlım elbise alacaksın mesela giydin yandan fermuarı kapıyorsun basenden geçti tamammm belden göbekden geçti tamammm ama göğüse gelince kapanmıyor o lanet fermuar gömlekde keza... aldığım gömlekler hamile gömleği gibi karnımın üstü boş göğüs bölümü patladı patlayacak :)
Tamam o zaman kızlar şikayet etmiyorumm halimden ve büyütmek için yapabileceklerimi araştırmayı bırakıyorumm..
Yapılmadı bu hafta şekercim.
İdealist yok ortalarda.
Merak da ediyorum bir şey mi oldu acaba _?
aaa evet yok bayadır dımı ınsalah kotu bışıy olmamıştır ya bozmayalım dusuncemızı merak ettım sımdı.
bence de bırak tatlım elbise alacaksın mesela giydin yandan fermuarı kapıyorsun basenden geçti tamammm belden göbekden geçti tamammm ama göğüse gelince kapanmıyor o lanet fermuar gömlekde keza... aldığım gömlekler hamile gömleği gibi karnımın üstü boş göğüs bölümü patladı patlayacak :)
idealist umarım iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?