Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Boyun kaç acaba ?

bana verdiği ilaç daha çok alerjik semptomlar içindi çünkü ne enfeksiyon vardı ne ateş ama seninkini bilemem tabii doktoruna tahlil konusunda bi danış bence.. ben sigarayıda çok tükettiğim için alerjiden şüphelenmişti.. inaşşalh en kısa zamanda iyileşirsin canım

kızlar bence ikizinde dediği gibi su bile çok etkiliyor birde ben yeşilçaya deyinmek istiyorum herkeste aynı etkiyi yaratıyormu bilmem ama ben günde 5 6 kupa içiyorum yeşilçayı geçenlerde kpds şehir değişikliği yol fln derken sürekli wc ye gitmemek için 2 3 gün kestim tartı 1 kiloya yakın oynadı içmemle beraber geri aynı kiloya döndüm :)

canım aynı sorundan bende çekiyorum yıllardır omuzlarım yüzücülerinki gibi ortaokulda lisede falan ceketteki vatkaları çıkarttırır öyle giyerdim göğüslerimde büyüktü şimdi küçülttürdüm ama yine 85 90 arası oynuyorlar boyda kısa olunca yürüyen bir topikcik oluyorum

bu arada komşunun şaşkınlığını tahmin edebiliyorum yazık kadına :))

Son düzenleme:

Ben de zayıfladıkça göğüslerim de küçülüyor.
Ben küçüleyim ama onlar aynı kalsın istiyorum.
zaten büyük değillerdi şimdi iyice küçülüyorlarrr

canım ben 11 senedir yüzücüydüm bırakınca geldi kilolar :) omuzlarım ve kollarım çok irileşti ne yapsam gitmez artık onlar...tahmn edebiliyorum sennkini.. ama 5 kilo yeterliymiş benim için.. beslenme ve diyet uzmanı amerikadan gelmiş bir hocamız vardı ona sormuştum.. neyse bu şekilde beslenirsek her şekilde mutlaka gidecek fazlalıklar.. sadece ne kadar sürceğini bilmiyoruz :)) en azından verdiğimiz kilolar kalıcı olacak

orası öyle ama benim bünye hem iri hem sabırsız terbiyesiz işte ne olceeek :)))

Ben de zayıfladıkça göğüslerim de küçülüyor.
Ben küçüleyim ama onlar aynı kalsın istiyorum.
zaten büyük değillerdi şimdi iyice küçülüyorlarrr

birşey söyliyeyim küçük göğsün kıymetini bilin büyük göğsü çeken bilir ne elbise bulabilirsiniz ne bikini nede cicili bicili sütyen dikkat edin hepsi küçük bedendir hem istediğinizde takviyeli sütyenle aynı havayı yakalayabiliyorsunuz bizim öyle bir şansımız yok

boyum 1.60 canm :))

Kilo verince tam minyon bir tipin olur o da bayana gayet yakışıyor benceee ..

Ayy hep öyle diyor büyük göğüsleri olanlar.
Aslında rahatlık olarak çok rahat.
Hopla zıpla.
Hatta sıkılınca bir şey takmıyorum o zaman bile problem olmuyor ama yine de şöyle azıcık büyük olsalar hoş olurdu gibime geliyorr ..

durun durun durun Doktoruma birşey danışmam gerekti az önce telefonda sormuşken yeşil çayıda soriyim dedim. Günde kaç bardak içiyorsun dedi. bende en fazla 2-3 bardak dedim. o da 3 bardak bile fazla daha fazla tüketme zaten tüketilmemesi gerekiyor dedi
Yeşilçay evet yararlıymış, içtikten sonra tuvalete koşuyoruz ya toksinlerimizi atıyormuş. Ama fazla içmekte vücuttaki yararlı minerallerin gitmesine sebep oluyormuş bunun sonucunda da bağışıklığımız etkileniyormuş. Bir sürü şey dedi aklımda tutamadım Sakın sakın diye telefonu kapattı:18:
ben 2 ye indiriyorum artık

Ben de çok içince mideme zarar veriyor.
O yüzden azalttım miktarını.
2'ye indirdim.
Hatta her gün içmiyorum.

hadi yaaa ( ama ben çok içiyordum türk kahveside bir yere kadar oda fazla içilmiyor

bak mesela bu saydıklarını ben hiiiiiiçbir zaman yapamadım sen kıymetini bil canım

aahh ahahhh koca koca goguslerden gomlekler kapanmıyor sekerım degerını bılın gercekten

bak mesela bu saydıklarını ben hiiiiiiçbir zaman yapamadım sen kıymetini bil canım

aahh ahahhh koca koca goguslerden gomlekler kapanmıyor sekerım degerını bılın gercekten

Tamam o zaman kızlar şikayet etmiyorumm halimden ve büyütmek için yapabileceklerimi araştırmayı bırakıyorumm..

kızlar bu hafta lıste yapılmadı dımı? yada vben mı gormedım

Yapılmadı bu hafta şekercim.
İdealist yok ortalarda.
Merak da ediyorum bir şey mi oldu acaba _?

aaa evet yok bayadır dımı ınsalah kotu bışıy olmamıştır ya bozmayalım dusuncemızı merak ettım sımdı.

bence de bırak tatlım elbise alacaksın mesela giydin yandan fermuarı kapıyorsun basenden geçti tamammm belden göbekden geçti tamammm ama göğüse gelince kapanmıyor o lanet fermuar gömlekde keza... aldığım gömlekler hamile gömleği gibi karnımın üstü boş göğüs bölümü patladı patlayacak :)

idealist umarım iyidir...

Son düzenleme:

apon bilim adamı Prof. Shinichi Kuriyama 4 yıl süren bir araştırmadan sonra yeşil çayın kalp hastalıklarına iyi geldiğini keşfetmiştir. Kuriyama’nın Japonya’daki Tohoku University in Sendai adlı üniversitesinde yaptığı yeşil çayla ilgili araştırmalara göre: (ilk 6 madde)
Günde 5 fincan ve daha fazla yeşil çay içenler günde 1 fincandan az Yeşil Çay içenlere göre tüm hastalıklardan ölme oranları % 16 daha düşüktür. Yani Günde 5 fincan çay içenlerin ölüm riskleri %16 daha azdır.
Günde 5 fincan çay içen kadınlar diğer kadınlara oranla %31 oranında kalp hastalıklarından korunmuş olurlar.
Bu da demektir ki kadınlar yeşil çayın sağladığı faydalar konusunda, erkeklerden daha avantajlıdırlar. ALINTIDIR.

kafam iyice karıştı ama yaaa

aaa evet yok bayadır dımı ınsalah kotu bışıy olmamıştır ya bozmayalım dusuncemızı merak ettım sımdı.

İnşallah iyidir ..
Haber gelir bir an önce.

Ben hep ne güzel dolgun göğüsler diye hayal ediyordum hiç o kadar zorlayacağını düşünmemiştim.
Bu arada evli misin ya da çocuğun var mı diyeyim ?
Emzirince de büyür falan diyorlar da.
Benim de basenim de aynı problemm ..
Belim çok ince ama basenim yok muuuu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…