İnşallah iyidir ..
Haber gelir bir an önce.
Ben hep ne güzel dolgun göğüsler diye hayal ediyordum hiç o kadar zorlayacağını düşünmemiştim.
Bu arada evli misin ya da çocuğun var mı diyeyim ?
Emzirince de büyür falan diyorlar da.
Benim de basenim de aynı problemm ..
Belim çok ince ama basenim yok muuuu ?
apon bilim adamı Prof. Shinichi Kuriyama 4 yıl süren bir araştırmadan sonra yeşil çayın kalp hastalıklarına iyi geldiğini keşfetmiştir. Kuriyamanın Japonyadaki Tohoku University in Sendai adlı üniversitesinde yaptığı yeşil çayla ilgili araştırmalara göre: (ilk 6 madde)
Günde 5 fincan ve daha fazla yeşil çay içenler günde 1 fincandan az Yeşil Çay içenlere göre tüm hastalıklardan ölme oranları % 16 daha düşüktür. Yani Günde 5 fincan çay içenlerin ölüm riskleri %16 daha azdır.
Günde 5 fincan çay içen kadınlar diğer kadınlara oranla %31 oranında kalp hastalıklarından korunmuş olurlar.
Bu da demektir ki kadınlar yeşil çayın sağladığı faydalar konusunda, erkeklerden daha avantajlıdırlar. ALINTIDIR.
kafam iyice karıştı ama yaaa
dışı seni içi beni yakar canım..
evliyim ama çocuğum yok emzirdiğin sürece büyüme yaşanıyor evet ama sonra normale dönüyrlar tabii sende normal kilona dönersen genelde kadınlar normal kilolarına dönmedikleri için göğüslerim çocuktan sonra büyüdü muhabbeti oluyor bence çünkü arkadaşlarımda yada akrabalarımdan zayıflayıpta göğüslerim büyük kaldı diyeni görmedim
apon bilim adamı Prof. Shinichi Kuriyama 4 yıl süren bir araştırmadan sonra yeşil çayın kalp hastalıklarına iyi geldiğini keşfetmiştir. Kuriyamanın Japonyadaki Tohoku University in Sendai adlı üniversitesinde yaptığı yeşil çayla ilgili araştırmalara göre: (ilk 6 madde)
Günde 5 fincan ve daha fazla yeşil çay içenler günde 1 fincandan az Yeşil Çay içenlere göre tüm hastalıklardan ölme oranları % 16 daha düşüktür. Yani Günde 5 fincan çay içenlerin ölüm riskleri %16 daha azdır.
Günde 5 fincan çay içen kadınlar diğer kadınlara oranla %31 oranında kalp hastalıklarından korunmuş olurlar.
Bu da demektir ki kadınlar yeşil çayın sağladığı faydalar konusunda, erkeklerden daha avantajlıdırlar. ALINTIDIR.
kafam iyice karıştı ama yaaa
Doğru genellikle hamilelik sonrası kilolar da kaldığından dolayı demek ki .
Bu arada öğretmensin değil mi ?
Branşın ne ?
Ben de bir ara çok araştırdım ama çok farklı bilgiler var.
Ve bence kişiden kişiye değişiyor.
Normalde mideyi korur diyor ama ben eminim bir çok kez diğer değişkenleri sabit tutup yeşil çay üzerinde oynadım.
Ve midemi rahatsız ediyor.
O yüzden ne olur ne olmaz diye 3 bardağı geçmemek bence en iyisi.
evet canım öğretmenim sosyal bilgiler mezunuyum fakat özel eğitimde yüksek lisans yapıyorum rehabilitasyon merkezlerinde çalışacağım bundan sonra alanımda iş imkanı daha dar çünkü.. Yeşilçaya gelince dediğin gibi bünyeye göre değişir mesela çay kahve benim uykumu kaçırmaz mideme dokunmaz ama kimisi geceyi sabah eder etkiler değişiyor..
iyi akşamlar kızlar ben geldim ama herhalde fazla birşey kaçırmamışım liste falan yapılmamış okuduğum kadarıyla
iyi akşamlar kızlar ben geldim ama herhalde fazla birşey kaçırmamışım liste falan yapılmamış okuduğum kadarıyla
papadiya ile karıştırdım canım kusura bakma
senin kilo olayın bende boyda olmuştu yıllarca
1,60 sandığım boyum diyetisyenin ölçmesiyle 1,58 e
düşmüştü büyük hayal kırıklığı :))
Hoşgeldin profitcimm ..
Evet bu hafta listemiz yok ne yazık ki ..
1-2 cm çok birşey değil.. ama ikimizinde şöölee bir güzel 50 kilo olmamız lazım :)) 50 kilo oldukmu tamaaam !!! başarıcağımıza inanıyorum birbirimizi sürekli motive edelim)
bayağı sakin geçmiş eskilerden neredeyse kimse yok nerede bu hatunlar
bencede yaaa hedef 50 sen tartının azizliğiyle bayağı bi öne geçtin ama neyyyse :)))
15 kiloyu karatylamı verdiniz acaba:44:
Tere de bulamam ki burada şimdi gözlemecim.
Geçen hafta o kadar abartmışım ki hiç yeşil göresim de yok zaten
Bu arada sen nerelerdesinn ?
Ayy ben de kendimi tutup duruyorum ama canım da hep 8den sonra bir şeyler istiyor.
Bana da milat olsun o zaman bugünnnn ..
Ben de varmışımm gözlemecimm ..
Dün öğrendim, en kısa zamanda okuyacağım inşallahhh ..
15 kiloyu karatylamı verdiniz acaba:44:
hahahahaha koptumm yaaa eveet o tartının gözünüü seveyimmm
eşimle karataya başlıyoruz yarın ama bi konuda kararsız kaldım meyve hiç mi yok..bu diyeti yaparken ağzımıza meyve koymayacakmıyız.bu arada çok güzel vermişsiniz.listelere bakınca o yemeye verilmez alınır gibi geliyor.ne kadar zamanda verdiniz 7.5 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?