Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dışı seni içi beni yakar canım..
evliyim ama çocuğum yok emzirdiğin sürece büyüme yaşanıyor evet ama sonra normale dönüyrlar tabii sende normal kilona dönersen genelde kadınlar normal kilolarına dönmedikleri için göğüslerim çocuktan sonra büyüdü muhabbeti oluyor bence çünkü arkadaşlarımda yada akrabalarımdan zayıflayıpta göğüslerim büyük kaldı diyeni görmedim

bende bilemedim şimdi:26:

Doğru genellikle hamilelik sonrası kilolar da kaldığından dolayı demek ki .
Bu arada öğretmensin değil mi ?
Branşın ne ?

Ben de bir ara çok araştırdım ama çok farklı bilgiler var.
Ve bence kişiden kişiye değişiyor.
Normalde mideyi korur diyor ama ben eminim bir çok kez diğer değişkenleri sabit tutup yeşil çay üzerinde oynadım.
Ve midemi rahatsız ediyor.
O yüzden ne olur ne olmaz diye 3 bardağı geçmemek bence en iyisi.

evet canım öğretmenim sosyal bilgiler mezunuyum fakat özel eğitimde yüksek lisans yapıyorum rehabilitasyon merkezlerinde çalışacağım bundan sonra alanımda iş imkanı daha dar çünkü.. Yeşilçaya gelince dediğin gibi bünyeye göre değişir mesela çay kahve benim uykumu kaçırmaz mideme dokunmaz ama kimisi geceyi sabah eder etkiler değişiyor..

iyi akşamlar kızlar ben geldim ama herhalde fazla birşey kaçırmamışım liste falan yapılmamış okuduğum kadarıyla

Ben de fenbilgisi öğretmenliği adayıyımm ..
Rehabilitasyon çok sabır isteyen ama karşılığını çok güzel bir şekilde aldığın bir bölüm bence.
İnşallah istediğin gibi olut.

senin kilo olayın bende boyda olmuştu yıllarca
1,60 sandığım boyum diyetisyenin ölçmesiyle 1,58 e
düşmüştü büyük hayal kırıklığı :))

1-2 cm çok birşey değil.. ama ikimizinde şöölee bir güzel 50 kilo olmamız lazım :)) 50 kilo oldukmu tamaaam !!! başarıcağımıza inanıyorum birbirimizi sürekli motive edelim )

bayağı sakin geçmiş eskilerden neredeyse kimse yok nerede bu hatunlar

Sanırım son zamanlarda herkes kaçamak modunda.
Bir de çok hareketli olunca sayfalar takip etmek zorlaşınca takip edilmeyebiliyor.
Ama dönüş olacaktır diye düşünüyorum..
Sen ne durumdasın profitcim ?

15 kiloyu karatylamı verdiniz acaba:44:

15 kiloyu karatylamı verdiniz acaba:44:

Karatayla son 7.5 kilomu verdim ama öncesinde de farketmeden benzeri bir şekil uyguluyordum.
Kolay kolay ara yapmazdım.
Akşamları 18- 19 dan sonra yemezdim.
Tahıl ürünlerine çok yaklaşmazdım ama arada sırada yerdim ki şu an da o şekilde yapıyorum.

eşimle karataya başlıyoruz yarın ama bi konuda kararsız kaldım meyve hiç mi yok..bu diyeti yaparken ağzımıza meyve koymayacakmıyız.bu arada çok güzel vermişsiniz.listelere bakınca o yemeye verilmez alınır gibi geliyor.ne kadar zamanda verdiniz 7.5 kiloyu

Eylül ayınca başlamıştım.
3 aya yaklaşmış.
Ama çok kaçamak yaptığım zaman oldu.
Meyve tabiki yiyebiliriz ama mümkün oldukça az tutup bunu da akşama bırakmayarak.
ben meyve yiyorum hafta da 3-4 kez.
Bazen daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…