Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım çok geçmiş olsun.öksürük mahvediyor insanıbizim diyete uygun değil ama 1 tatlı kaşığı bala karabiber ve zencefil karıştırıp 1 kerede yenen bir tarif var,öksürüğe birebirmiş.bir kez denemiştim tadı çok acı gelmişti o yüzden devamını getirmedim.tabi bu arada bal uygun değil de,içtiğimiz kimyasal ilaçlar uygun mu,içinde şeker vs.. olan şuruplar :26:
olmaz mı tatlım olmaz mıı,ahhh rüyamda bir baklavacıda çalışıyordum diyim sana,sen anla gerisini
benimde tüm eklemleri ağrıyor,özellikle diz kapaklarım ve baldırlarım neden oldu anlamadım...:44:
ayy grip olmayasın canım dikkat et

selam kızlar......ben geldim 3 gün annemlerdeydim ve itiraf ediyorum çok kaçamağım oldu.neler yediğimi hiç yazmayayım.....eve gelince tok karnına , korkarak tartıldım fakat kg almak yerine vermişim.sanırım fazla hareketten yediklerim kilo aldırmadıama bundan sonra bozmak yok hatta sporumu da arttırıcam ve haftada 5-6 gün 3 km yerine 5 km yürüycem koşu bandında.yarıyıl tatiline kadar süre tanıyorum kendime...

bugünkü yediklerime gelince...

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
domates
salatalık

2.öğün:
1 muz
1 avuç fıstık
2 tane kuru incir

3.öğün:
fırında balık
bol salata

spor:bugün yok
sıvı:1,5 lt su,birazdan kirazsaplı form çayı

selam kızlar.geçmişe şöööyle bir baktım.haftasonu olmasına rağmen maşallah buralar boş kalmamış,paylaşım tam gaz devam

bugünkü menüm:
su

kahvaltı:

1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk kaşar
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği (kızarmış ve tereyağ sürülmüş)
1 çay kaşığı diabetik reçel
2 fincan şekersiz çay

öğlen:yok

ara:4-5 ad. kaju+4-5 ad. antep fıstığı

cumadan itibaren kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum,cuma gününe kadar deneceğim.bugün 1 dilim fazladan yemiş oldum o da benim kaçamağım olsun.Akşam yemeğimde tarhana çorbası (koyu kıvamlı yapmıyorum),biftek,salata ve yoğurt olacak..

aslında lahmacun pide söyleyelim dedim,lahmacun hakkımı kullanayım diye ama sonra vazgeçtim çünkü onun yerine yarın akşam beşamel slu tavuk yapıp lahmacun hakkımı onda kullanıcam

Pazar günü de geçti neredeyse

Bu sabah klasik karatay kahvaltısından sonra yürüyüşe çıktım. Öğle vaktinde de dışarıda market alışverişinde idim. Marketeyken 1 adet cevizli sucuk alıp yedim.

Eve gelince
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim.

Saat 17.30'da
2 parça pirzola
1 tabak yoğurtlu kereviz salatası

Yarın için şimdiden yemek yapıyorum. Akşam işten gelince hazır olur.

Aşure ayı da geldi. Eşim istediği için ben yapacağım. Bir de konu komşu getirecek ay boyunca. Ne yapacağım bilemiyorum Yesen bir türlü yemesen bir türlü. :26:

bugünkü menüm bugün geç kalktım) sabah11.30) 1 muz +5 ceviz+1 bardak süt akşam(17.00): domates peynir 1 yumurta 2 kaşık şakşuka 2 kaşık çerkez tavuğu 2 tanede yaprak sarması .... bugün çok acıkmadım... dünkü menümü yazmaya utanıyorum sizlere kötü örnek olmak istemiyorum :))))

aa aşure ayı geldi mi?ben de evin beti bereketi olsun diye yapmak istiyorum ama yemeden nasıl olacak onu bilmiyorum işte.çok da severim

Ayy o kadar güzel anlatmışsın ki çok severek yediğin belli saphıramm ya
Afiyet olsunn ..
Bakalım ekmek sende nasıl etki yapacak ?

1 sucuk derken bir dilim değil mi ?

Çok severim aşureyi çook .

Menümü yazayımmm ..

1 öğün :
- Kaşarlı sucuklu tost ( kepek ekmeğinden)
- 3 tane kakaoya bulanmış kayısı
- 6-7 zeytin
- 5-6 küçük biber
- 1 kk beyaz peynir

2. Öğün :

- 1 kase tarhana çorbası
- 1 kaşık kıymalı soğan kavurması
- 2 tane kakaolu kayısı
- 5-6 acı biber

Sıvı :

- 3 litre su
- 1 bardak yeşil çay
- 1 fincan sade türk kahvesi

Spor :

- leslie ile 3 mil ( 3 mil de akşam yaparım .. )

2. öğün:2 tane truf
1 tane patetesli börek
3.öğün:5 tane kıymalı,ıspanaklı içli köfte
ev yapımı turşu
ayran
2 tane truf
1 tane hurma...

merhabalar hanımlar, ben sağlıklı beslenmeye meraklı biri olarak ara sıra sizi takip ediyorum, kitabıda aldım, eşime yaptırmaya çalışıyorum diyeti
merak ettiğim bi konu var, canan hoca hep suda haşlanmış diyor ya yumurta için, acaba bu yumurta pişiricileri onaylamıyor mu, bu konuda bilginiz var mı
yumurta pişiricelrde yumurta plastik oyuklara konuyor ya, acaba zararlı olabilir mi, kullanananınız var mı

kızlarr uzun bir aradan sonra merhabaa
teknolojinin azizliğine uğradım maleseff kaç gündürr netim yoktuuu geldii şükürr bu akşammmm
çokk özledimm sizlerii çok da merak ettim.
cuma bildirim yapamadım tabloyu da hazırlayamadım doğal olarak. :26::26::26:
bu hafta telafi ederiz dostlarr bu cuma ben hazırlarımm bi manilik çıkmazsaa diyeyimm en iyisiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…