keşke benim tartımda bozuk olsaaa giden 3 kilom olacaksa verdiğim 40 liraya acımam vallaa :))
ay yarabbim yaa senelerdir bana doğruyu söylemişte ben hep ona haksızlık etmişimben benim tartıyı hediye edeyim sana
canım çok geçmiş olsun.öksürük mahvediyor insanıbizim diyete uygun değil ama 1 tatlı kaşığı bala karabiber ve zencefil karıştırıp 1 kerede yenen bir tarif var,öksürüğe birebirmiş.bir kez denemiştim tadı çok acı gelmişti o yüzden devamını getirmedim.tabi bu arada bal uygun değil de,içtiğimiz kimyasal ilaçlar uygun mu,içinde şeker vs.. olan şuruplar :26:gunaydın bugun tekrar baslıyorum dıyete neredeyse 1 ay oldu bırakalı. ve ben tam 1.5 aydır hastayım dün tekrarladı. 2 kutu antıbıyotık içtiçtim cuma tekrar doktora gittim adam dedıkı viral bir enfeksıyonmuş bosuna antıbıyotıkler almışım güya. napcam bılmem sabah kadar öksür üksür oldum gögüs doktorun agıtcem kalcak dıye korkuyorum ya böyle
olmaz mı tatlım olmaz mıı,ahhh rüyamda bir baklavacıda çalışıyordum diyim sana,sen anla gerisinicanım nıye böle oluyoruz bılmıyorum canım hıç bir sey ıstemıyor eşimlede tartıstık moralım bozuluyo aglıyorum ıkı gundur istemsiz süzülüyo yaşlar. hastayım bı yandan her yerım agrıyo abartmıyorum. tum eklemlerım parmaklarım kaslarım bacaklarım yüzüm .2 yumurta ve 1 cay bardagı badem cevız karısımı yedım 1 domates bıraz nar okadar. neden bu kadar zyıfladı bunyem anlamadım hıc hastalanmazdım ben kısın hafıf ancak olurdum. bişey mi var ki diye korkuyorumm yarın bı gıtcem hastaneye.
tamam bugun milat olsun 24 eylulde sana bı söz vermıstım simdi 27 kasımtekrar 65.1 kıloyumm
cok melankokıgım.
sen saphıra herkeste bı sey var bı kacamak ıstegı aslında ıstemıyoruz ama elde degıl
ayy grip olmayasın canım dikkat etbenimde tüm eklemleri ağrıyor,özellikle diz kapaklarım ve baldırlarım neden oldu anlamadım...:44:
aa aşure ayı geldi mi?ben de evin beti bereketi olsun diye yapmak istiyorum ama yemeden nasıl olacak onu bilmiyorum işte.çok da severimPazar günü de geçti neredeyse
Bu sabah klasik karatay kahvaltısından sonra yürüyüşe çıktım. Öğle vaktinde de dışarıda market alışverişinde idim. Marketeyken 1 adet cevizli sucuk alıp yedim.
Eve gelince
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim.
Saat 17.30'da
2 parça pirzola
1 tabak yoğurtlu kereviz salatası
Yarın için şimdiden yemek yapıyorum. Akşam işten gelince hazır olur.
Aşure ayı da geldi. Eşim istediği için ben yapacağım. Bir de konu komşu getirecek ay boyunca. Ne yapacağım bilemiyorumYesen bir türlü yemesen bir türlü. :26:
selam kızlar.geçmişe şöööyle bir baktım.haftasonu olmasına rağmen maşallah buralar boş kalmamış,paylaşım tam gaz devam
bugünkü menüm:
su
kahvaltı:
1 yumurta+1 yumurta beyazı (kk haşlanmış)
2 kk kaşar
5 zeytin
2 dilim kepek ekmeği (kızarmış ve tereyağ sürülmüş)
1 çay kaşığı diabetik reçel
2 fincan şekersiz çay
öğlen:yok
ara:4-5 ad. kaju+4-5 ad. antep fıstığı
cumadan itibaren kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum,cuma gününe kadar deneceğim.bugün 1 dilim fazladan yemiş oldum o da benim kaçamağım olsun.Akşam yemeğimde tarhana çorbası (koyu kıvamlı yapmıyorum),biftek,salata ve yoğurt olacak..
aslında lahmacun pide söyleyelim dedim,lahmacun hakkımı kullanayım diye ama sonra vazgeçtim çünkü onun yerine yarın akşam beşamel slu tavuk yapıp lahmacun hakkımı onda kullanıcam
Pazar günü de geçti neredeyse
Bu sabah klasik karatay kahvaltısından sonra yürüyüşe çıktım. Öğle vaktinde de dışarıda market alışverişinde idim. Marketeyken 1 adet cevizli sucuk alıp yedim.
Eve gelince
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim.
Saat 17.30'da
2 parça pirzola
1 tabak yoğurtlu kereviz salatası
Yarın için şimdiden yemek yapıyorum. Akşam işten gelince hazır olur.
Aşure ayı da geldi. Eşim istediği için ben yapacağım. Bir de konu komşu getirecek ay boyunca. Ne yapacağım bilemiyorumYesen bir türlü yemesen bir türlü. :26:
aa aşure ayı geldi mi?ben de evin beti bereketi olsun diye yapmak istiyorum ama yemeden nasıl olacak onu bilmiyorum işte.çok da severim
Sanırım son zamanlarda herkes kaçamak modunda.
Bir de çok hareketli olunca sayfalar takip etmek zorlaşınca takip edilmeyebiliyor.
Ama dönüş olacaktır diye düşünüyorum..
Sen ne durumdasın profitcim ?
ben hep kaçamaklardayım miktarları aztutmaya çalışıyorum
Bol bol sporla telafi etmeye çalış.
Ben de sabah akşam spor yapmaya başladım.
Tatlı isteğimi de kakaolu kayısı ile geçiştiriyorum artık.
vaaay masalcım demekki kitaptaki kahramanlardan biride sensin demek
2. öğün:2 tane truf
1 tane patetesli börek
3.öğün:5 tane kıymalı,ıspanaklı içli köfte
ev yapımı turşu
ayran
2 tane truf
1 tane hurma...
Gözümü kapattım kaçamağı görmedimm ..
Onun harici gayet güzelll ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?