Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin canım.çok merak ettik seni...
iyi olmana sevindim...

Gecmis olsun, Pepeti. Size oksuruk icin sunu onerecegim. Bir bardak ilik veye sicak sutun icine bir cay kasigi kadar zerdecal ekleyin ve bunu icin. Oksurugunuz gecene kadar, bu kure devam edebilirsiniz. Sanirim gunde birkac kere icebiliriniz. Zerdecal cok faydali bir baharattir. Antioksidan ozelligi de vardir.
Insallah yararini goreceksiniz.

menüü bildirimimi yapayımmm benn en iyisiii

kahvaltı: aceleye geldii öğlen misafirim gelecekti ikram hazırlıyacağım diye bu kadar oldu.:26::26:
1 kayısı kıvamı yumurta
peynir-zeytin
domates-salatalık
yeşil çay

2. öğün

2 dilim börek:26::26:
5 truff
kısır-2 kaşık patates salatası:26:
azcık pasta : kızlar süpriz yapmış bana doğum günümü erken kutladılarrr

işte boll kaçamaklıı bir günnn.:18::18: yarından itibaren tam gazz devammmm

hoşbuldum cnm.
tahmin ettim ikizcimm merak ettiğinizi ama okuldan da giremedim haber veremedim bir türlüü
ama burdayımm vınn bi daha oyun oynamazsa gitmezse inşallahh

heleki liste sırası sendeydi,listemiz bile yapılmadı.senin yokluğunu çok ama çok hissettik anlayacağın...

hoşgeldin canım bayağı merak edildin iyi olmana sevindim..

Ayy o kadar güzel anlatmışsın ki çok severek yediğin belli saphıramm ya
Afiyet olsunn ..
Bakalım ekmek sende nasıl etki yapacak ?

1 sucuk derken bir dilim değil mi ?

Çok severim aşureyi çook .
canım çok yoğun olmaması şartıyla beşamel sosu seviyorum,ben içne azıcık da muskat koyuyorum yeme de yanında yat oluyor.Şöyle bir şey geldi aklıma yulaf unundan yapsam beşamel sosu olur mu acaba:26:
afiyet olsun canım benim.sporunu da bayılıyorum.ben yapamıyorum ya sıkıldım leslieden bir de ne zaman spor yapsam tartıda fazla çıkıyorum,çok kez denedim e demoralize oldum spor açısından
evet canım dün muharremin 1.günüydü bende çok severim nasıl olcak bilmiyorum :)
şeker otuyla yapsak nasıl olur acaba :26:
canımmm hoşgeldin.çok merak ettik seni.iyi olmana sevindim canım

afiyet olsun canım..

kızlar bişi sorucam;famirin trufunu yaptığınız zaman kaç ad. truf çıkıyor ve ne büyüklükte.ben 18 ad. kabuklu fındık büyüklüğünde çıkardım.yani normal truf büyülğünde olmadılar.normal büyüklükte yapsam sanırım en fazla 10 tane çıkacaktı.10 ad hurma+5 tam cevizle yaptım.misafirim gelince de yapabilirim diye düşünüyorum da,o zaman ne kadar miktar yapsam diye düşünüyorum

arkadaşlar merhaba bu diyeti emziren bir anne yapabilir mi?gerçi kuzum 1 yaşını doldurdu artık kalan kiloları vermek istiyorum emziren ve de bu diyeti yapan var mı cevap bekliyorum...

anne sütü konusu benim için çok önemli çünkü şimdiye kadar sütümü etkilemesin diye diyet yapmadım.ama bu programda protein ağırlıklı olduğundan biraz daha mantıklı geldi...

Bence yapabilirsin Saphıracım ya.
Çok sevdiğimiz şeylerden aşırı kısma taraftarı değilim ben.

Spor konusunda 3 mil yapmıştım 4 mil daha yaptım.
7 mil oldu bugün.
Aslında genelde bende de kilo artışı oluyor ama zaten ideal kiloma geldim gibi sıkılaşmak biçimlenmek daha önemli şu zamanlarda.
ve spor yaptığımda etkisini görüyorum.

Tam sayı veremeyebilirim ama ben yaklaşık 4 hurma 1 incir ve 2 gün kurusu kayısı ile yapıyorum.
1-2 ceviz 4-5 badem koyuyorum içine.
10 civarı çıkıyor.
Bence de misafire çok güzel olur.

İdealistcimmm çok merak ettik valla ..

İyi olmana çok sevindim.

kızlar bir sorum daha var.kitabını alamadım o yüzden oturtamadım bazı şeyleri galiba.örnek menüye baktım tahin helvası var ama şekeri hayatınızdan çıkarın diyor rafta duran şeyleri almayın diyor çelişmiyormu bunlarla:26:

Ben geçen haftadan beri diş sorunuyla boğuşuyorum canım, bu hafta bitecek inşallah:-(
Diş bahanesiyle ben de salmışım kendimi
Dediğim gibi milata ben de katıldım bugün, hatta buraya yazdıktan sonra daha bir kararlı hissettim kendimi

Ay şimdi tekrar baktım kitaba, senden genci yok kitapta valla...Çok mutlu oldum

Şİmdi nasıl oldu dişin iyi miii ?
Tedavi falan mı _?

İnşallah gözlemecim bizim de miladımız olsun.
Ben de iyi gaza geldim 7 mil yürümüşümm

Hadi ya en genç ben miyimm ?
Bu yaşlarda kilolara dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum.
Yıllar geçince metabolizma yavaşlıyor ve kilo alımı kolaylaşıp vermek zorlaşıyor.
Hem evlilik falan derken.
O yüzden şimdi 52'ye kadar inmek istiyorum.

canım senin yaş kaç boy kaç bmı ye bakınca 52 çok az duracak gibi geldi bana.18 in altına düşersin.oda avsiye edilmeyen zayıflık:44:

aa aşure ayı geldi mi?ben de evin beti bereketi olsun diye yapmak istiyorum ama yemeden nasıl olacak onu bilmiyorum işte.çok da severim

Ben şekersiz yapıcam valla, çocuklar seviyor kendime şekersiz 1-2 kase aldıktan sonra onlarınkini şekerleyeceğim.

İçinde baklagil var zaten, onlar da bize uygun diye düşünüyorum. Üstüne bol ceviz ve tarçın ile mmmmmm, tatlandırsın diye yerken içine kuru kayısı, kuru incir veya hurma doğranabilir belki...Mis gibi bir öğün yemek olur bence

bu milat meselesi nedir ben kaçırmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…