43 kilo olsam bende toparlanma ihtiyacı hissetmezdım
şaka bir yana ,sen sağlık için toparlanmalısın canım.tatlı yememen gerekıyormus bak,yarın tuzlu yıyeceklerden bırazcık yersın.
hatta günden once normal bır ogle yemegı yesen ,canın fazla istemez ikramlıklardan
bence de yaa,çok sevıyorum tanışmak istiyorum bır gun,inş. kısmet olur
ben meslege gırdıgımde 250 kolestrol normaldı dıyor,sonra 160 a dusurduler,sonra 100e ,sonra 70 edaha ne kadar düsürcekler diyor?
sadece bu tespitten zorla bır hastalık çıkardıkları anlaşılmıyor mu?
aman canım yaparmıyım hiç yapmadım yılbaşında 50 olucam her hafta 1 kilo giderse... hayatta bozmam yanii sadece millet sinirimi bozuyor...
40 dk aerobik yaptım geldimm :)
ya kaç gündür bi toparlanamadımdoğum günüm dedik 1 gün boylu boyunca kaçamak yaptım ertesi gün ailece kutlayalım dediler o günde kaçamak oldu . bugünde açgözlüler gibi oturduk annemle 250 gr karışık kurupasta yedik . yarın da annemin günü varmış
bir tek uyduğum akşam 7-8 den sonra yeşil çay dışında birşey yiyip içmemek.en azından bunun bişeyler sağladığını düşünüyorum
kış gecelerıne patlamış mısır coook yakısıyorrrrranladım sen beyin gücüyle zayıflamaya çalışıyorsunbak şimdi üst kattakiler patlamış mısır yapıyor buram buram geliyor bizim kata.. gidip terlik fırlatıcam ben cebelleşiyorum burda
buradayım canım dınlendım uyudum uyandım kızı uyuttum. bugun cok kotuydum ben ayaklarımın ustune basamadımpepetiiiiiii nerdesinnnnn,devam edıyormusunnnn?
sesss verrrrrrrrrr
Tamam beyin gücü diyorum olacak bugün olacak :1:
İnsanlara anlatmaya hiç çalışma.
Herkes muhalefet oluyor sen bildiğini uygulaa .
Ayy benim kabızlığım olay oldu dimi
Yaban mersininin şekerlenmemiş olanını yiyemiyorum şekerlenmişi de yenilmemesi gerekiyor diye biliyorum ama ..
Badem yağı değil de hint yağı denedim.
Sözde bağırsakları tamamen boşaltırmışş.
Ama yok ..
Masaj da yapıyorum bebe yağıyla.
O hepp yaptığım bir şey aslında.
Bu akşam sıcak suya oturacağım bakalım.
deneyeceğim bu gece gözlemecim kararlıyım ona.
Doğru ya hem toksine dönüşüyor hem çok rahatsız ediyor.
Bir de o kadar spora nasıl oldu anlamadım.
Bugün 2 mil leslie ile yürüdüm.
30 dakikada soğuk havada koştum.
Ama olmazsa ilacı alayım artık bu gece.
Geceden alırsam yarın günddüz etkisini gösterir.
gunaydın kızlarrr
erkenden kalktım,kahvaltımı yaptım yıne.işte menüm:
1 kucuk amasya elması
2 yumurta(bırı rafadan bırı haslama olmustu)
1 avuc beyaz peynır
15 zeytın
turp
nane
cevız
4 omega 3
4 kuru erik
çilek ve ahududulu çay
dünyayı yemışım yıne
Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul,2 yumurta kaysı kıvamında ,15 zeytın,bır avuc beyaz peynır,ıkı bıber,bıraz domates, bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),2 kuru ıncır,bır tutam corekotu,bır tutam keten tohumu(omega3 ıcerır ,kabızlıga ıyı gelır),bır cay bardagını dolduracak kadar badem(ekmek yerıne tuketıyorum)...............................
Günaydın Kızlar,
Dün akşam spor salonuna gittim. Hiç zorlanmadım zaten yarım saat sürüyor. Kayıt yaptırdım bugünden itibaren bir aksilik olmazsa bir ay devam edeceğim. Yalnız dün sabaha göre bu sabah 1 kg.fazla çıktım hem de akşam yemeği yeme fırsatımda olmamıştı. Acaba sporla ilgisi var mıdır? :18:
Bugün sabah
Kalkınca: 1 bardak probiyotikli su
Kahvaltı
3 yumurta maydanoz dereotu kaşar peyniri ile yapılmış Loxi omleti (eşimle yarı yarıya yedik)
10 zeytin
1 kk tam yağlı beyaz peynir (üzerine çörek otu serptim)
2,5 ceviz
2 küçük domates
1/2 salatalık
1/2 yeşil biber
1 omega 3 950 mg.
1 kuru erik
1 kuru hurma
1 fincan kafesinsiz yeşil çay
Sevgiler
Herkese günaydınnnn :)
dün çooook savaştım kendimle eşim resmen misilleme yapıyor kurupastalar kalp şeklinde çikolatalar
portakallı şekerlemeler ki bayılırım
bide gecenin 10 unda kalktı et kavurdu
amaaa hiç kaçamak yapmadım ucundan bile ohh :)
akşam menüm
4 küçük ev köftesi ızgarada 1 kırmızı 1 yeşil biber
keten tohumu
5 6 fıstık
neden beğen butonu olmazkiii cık cık :44:
gunaydın canlar nasılsınız bakalım bugun
bugun cok enerjık hıssedıyorum kendımı nedendır bılmem
1.ögunum
bır avuc beyaz peynır
bır avuc cevız ıcı
2 adet kayısı
8adet zeytın
sekersız cay
1 dılım salatalık
birasdan nane lımon cayı ıcıcem dun tok tutu mıgdemede ıyı geldı
gunaydın kıslar afıyet olsun
carmen cnm tuvalete cıktınmı bu sabah oda etkılıyo kabız flansan 1 kg fazla cıkıyo ılerleyen satlerden gecer merak etme
gamzeed benım esımd eaynı nıspetlerde ama yılmıyorum:)
özlew begen butonu bı ara vardı dıye hatırlıyorum ama yok bazen gercekten benesı gelıyo arkadaslarımın yazılarını
loxi tatlım yemıssın ama saglıklı seyler takılma devam et
slm kızlar.pazar gunku sınav kötu gectı maalesef,pasta da yedım ev pizzasidave bu sabah tartıda +2 kg çıktım,74 kg yani çıldıracagım,3 gunde 2 kg almayı basardım valla.
dünkü başlangıcı bugune aldım pazartesi olmasının da etkisiyle,bu haftayı hafıf gecırmeye karar verdım.her akşam balık yıyecegım 4 gun boyunca,,alışverısımı de yaptım,bakalım sonuclar nasıl olacak,öncelikle şu taze aldıgım 2 kg yu vermelıyım
bugun ılde bankada ıslerım vardı,o yuzden duzenlı ogunler yapamadım.yedıklerım:
sabah: 1 avuc badem
ogle: kuşbaşılı alinazık
yesıl salata
ayran
akşam: yarım avuc beyaz peynır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?