Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Dün en son öğle menüsünde kalmıştık. Dün akşam işten sonra spora gittim. Geldiğimde gitmeden fırına atıp pişirdiğim bir küçük çupra balığını yedim.

Bugün sabah
1 avuç peynir (kaşar, beyaz, labne karışık üzerlerine keten tohumu ve çörek otu serptim)
1 fincan sıcak süt
10 zeytin
2 ceviz
6 badem
1 kuru erik
1 kuru hurma
1 omega 3 950 mg.

Spor yapmış insanların vücudundaki o tatlı sızlamalar ve yorgunluk var üzerimde ama mutlu bir yorgunluk.
Sevgiler

Afiyet olsun canımm spor inşallah belinde sorun yaratmazda devam edersinn

Dün akşamı yazmamıştım. Oradan başlayayaım. Eve giderken çok acıktığımı hissettim çantamda olan fındık kuru üzüm karışımından 1 avuç yedim.
Akşam en çok sevdiğim revani tatlısı vardı.Üzeri kremalı.YEMEDİM :)
3. Öğün:
1 tabak nohut etli nohut
1 ç.kaşığı tarhana çorbası
1 kase ev yoğurdu

Yatmadan yarım saat önce 1 bardak tarçınlı süt.

Bugün sabahki menüm:
1,5 yumurtadan kaşarlı omlet
5-6 zeytin
2 t.k. domatesli sos (ev yapımı)
3 dilim kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
3 ince dilim kaşar
Az domates ve salatalık

Dün akşam yemediğim tatlıdan 1 çatal aldım. Sonradan pişman oldum.
Kahvaltıda tahin pekmez karışımı, bal ve 3 çeşit reçel vardı.Çok zor tuttum kendimi (tatlıyı çok severim de).Bunlardan hiç almamam gerekl değil mi?

Arkadaşlar çok mu yiyorum??? Benim menümü yorumlar mısınız? Öptüm Hepinizi...

Nasıl oldun Pepeti? Biraz azaldı mı ağrılar?
evet canım daha iyiym
evet canım eski düzene döndümve bu sabah 64.3 düm ticerimla aynı olabildim sükür

bence menün gayet iyi

günaydınn arkadaşlarrrr

kahvaltımı yazayım vakit kaybetmeden çokk işim varrr çokkk

2 yumurtadan maydonozlu dereotlu omlet
peynir-zeytin
tere
mandalina
ceviz-kuru erik
yeşil çay

Günaydin herkeze. Daha öncede yazmistim. Ben dukanin Atak evresini yapip 5 günde 2,5 kilo verdikten sonra Karatayinda kitabini aldim ve dün neredeyse sonuna geldim. Kararimi verdim ve Karatayla devam edecegim. Daha öncede bir cok kez diyete basladim ama hep yarim kaldi. Ben bu gün itibariyle 87,4 kiloyum ...Hedefim 62 kilo. 5 gün önce 89,9 dum.
Bu günkü kahvaltim:
1 cay kasigi keten tohumu
8 tane tuzu alinmis siyah zeytin
1 avuc ici keci peyniri
1 kücük dometes ve 1 yesil biber limonlu
2 rafadan yumurta
1 cay baradagi badem
2 gündür 40 dakika yürüyorum. Bakalim bu günde yürüyecegim. Evde iki bucuk yasinda kizim var. Yürüyemedigim zamanlarda ip aldim evde ip atliycam. Duymustum oda cok kalori yakiyormus.. Birde ben Almanyada yasiyorum. Almanyada yasayan varmi baska. Günkurusu kayisiyi nerden bulucam. Dün baya bakindim paketlerin hic birinin üzerinde yazmiyor gün kurusudur diye. Bio satan yerlere bakmak lazim..Siz nerden elde ediyorsunuz bunu tabi ayni sey tereyagi icinde gecerli...

günaydın herkese

sabah bir ılık suyla başladım güne ve sonra
sabah:
kaşarlı hellimli beyaz peynirli baharatlı kuruotlu omlet (ismi uzun geldi) 3 yumurtadan yapıp annemle yarım yarım yedik
1 ceviz
1 tk annesosu
1çk zeytin ezmesi

sabah:2 yumurta
4 zeytin
2 içli köfte(ekmeğim kalmamış,cevizde şimdi yemek istemedim,sonunu yedim çok şükür bitti)
1hurma
1 kurabiye
1 talı kaşığı çökelek...
1 bardak kuşburnu çayı
buara peynir-zeytin yemek hoş gelmiyor bana...

günaydın kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama ben hep başlayıp bir topiğe benide alın diyorum sonra ya misafirim geliyor (yatılı gelince 1 ay kadar kalıyorlar) yada başka bişey oluyor devam edemeyip mahçup oluyorum o yüzden yazmaya çok cesaretim yok misafir gelince buraya yazamadığım gibi diyete devamda edmiyorum sanırım genelde bırakmama neden misafir oluyor.

Sizi takipteyim ve bende dün başladım aslında böyle bir engel olmadığında çok katılırım aranıza tabi kabul ederseniz
neyse hepinize mutlu bir gün diliyorum

hoş geldin
ip atlamanın en hızlı ve en fazla kalori yakan spor olduğunu biliyor muydunuz ?
kurutulmuş kayısılar sanırım 2 türlü biri altın rengi turuncu gibi diğeri ise koyu kahverengi renkte gün kurusu dediğimiz koyu kahve olanı aktarlarda bulabilirsin

hoşgeldinz başarılarr
üstünde yazmıyor canım kahverengi oluyor rengi kayısının

günaydın canım.gün kurusu güneşte kurutuluyor ve hiç bir katkı birşey eklenmiyor,onedenle en sağlıklısı odur...kahverengi oluyor.ve mutlaka dolapta veyahut serin yerde tutmak lazım yoksa kurtlanır....
sarı olan ise patik kayısı kükürtlü odada bekletilip ,sonra güneşte kurutulur ve hiç bozulmaz...
sen sağlıklı olsun dersen gün kurusunu al...
nerden aldığıma gelince ben malatyalıyım,kendi bahçemizin kayısıları,yapıyorlar bizede veriyorlar,sağolsunlar..

Iste bu forumun busunu seviyorum. Sorulariniz hic bir zaman havada kalmiyor. Yanit icin 3-5 kere yazmak zorunda kalmiyorrsun. Kizlar tek kelimeyle süpersiniz ve dogru yerdeyim bunada eminim... Tamam kahverengi kayisi. Dün 3-4 tane market dolastim hepsi sari renkteydi. Aktar malesef yok burada Zanedersem terreyaginida kayisiyida natur marketlerde bulabilirim.

Umarım sorun çıkarmaz. Şimdilik iyi gidiyor gibi artık spor beslenme ile şu son 8-9 kiloyu verip rahat olmak istiyorum.
umarım en kısa zamanda verirsin canım sporla..

jeocumm hemen ip alayım ben yaa dışarı çıkmaya üşeniyorum resmen yemek yapacağım akşama soğan bitmiş onu almaya bile üşendim:S

hoşgeldinnnn aramıza

şanslısın ikizcim ilk aldıklarım nedendir bilmem kösele gibiydi çiğneyemedim resmen

Merhabalar

Sanırım şuan en taze üye benim :)

Karatay diyetine Pazartesi günü 64,5 kg olarak başladım.Hedefim 58 kg.

Forumu zaman buldukça okuyorum ve gerçekten buranın ortamı çok başka.İnsan motive oluyor burda.Sizelerden ricam YAPMAMAM gereken ÖNEMLİ bilgileri paylaşırsanız sevinirim.Ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz?

Bu bilgileri benimle paylaşırsanız sevinirim :)

jeocumm hemen ip alayım ben yaa dışarı çıkmaya üşeniyorum resmen yemek yapacağım akşama soğan bitmiş onu almaya bile üşendim:S

canım ben sanki elimde ip varmış gibi atlıyorum bazen evin içinde sende bi dene istersen ama ayağında mutlaka spor ayakkabı olsun ve sert bir zeminde yap halıda değil komşun yaşadı biraz ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…