GÜNAAAYYDIIINN
Sabah işe geliyorum ve ilk işim forumu okumak:)))
Güne sizin yazılarınızı okuyarak başlıyorum ve motivasyonum,enerjim,hevesim artıyor..
Tüm günü sayenizde çokk daha kolay geçiriyorum.
İyi ki varsınız..iyi ki.............:)))[/Q
Aynen bende öyle canım.İşe gelir gelmez ilk buraya uğruyorum.Akşamki yorumları okuyorum.Sonra işe başlıyorum. Güzel Günler herkese...
Afiyet olsun canımm spor inşallah belinde sorun yaratmazda devam edersinnDün en son öğle menüsünde kalmıştık. Dün akşam işten sonra spora gittim. Geldiğimde gitmeden fırına atıp pişirdiğim bir küçük çupra balığını yedim.
Bugün sabah
1 avuç peynir (kaşar, beyaz, labne karışık üzerlerine keten tohumu ve çörek otu serptim)
1 fincan sıcak süt
10 zeytin
2 ceviz
6 badem
1 kuru erik
1 kuru hurma
1 omega 3 950 mg.
Spor yapmış insanların vücudundaki o tatlı sızlamalar ve yorgunluk var üzerimde ama mutlu bir yorgunluk.
Sevgiler
Afiyet olsun canımm spor inşallah belinde sorun yaratmazda devam edersinn
evet canım daha iyiymNasıl oldun Pepeti? Biraz azaldı mı ağrılar?
evet canım eski düzene döndümve bu sabah 64.3 düm ticerimla aynı olabildim sükürGünaydınn
Famir sahalara dönmene çok sevindim
Pepeticim ha gayret eski sistemimize geri dönüyorsun
Omega3 ü bende oda sıcaklığında saklıyorum işyerimde duruyor,ben de açıp okuyim içini
İkizcim ben de ideal kiloma ulaşsam da burdan kopamam sizlere çok alıştım
İdealistçim topikçe bişiler vardı h.sonu bizde inş.tekrarlamayız...
Masalımm hadi güzel haberi ver bize (amanin ne kıymetli oldu bu wc ile buluşman)
Dün akşamı yazmamıştım. Oradan başlayayaım. Eve giderken çok acıktığımı hissettim çantamda olan fındık kuru üzüm karışımından 1 avuç yedim.
Akşam en çok sevdiğim revani tatlısı vardı.Üzeri kremalı.YEMEDİM :)
3. Öğün:
1 tabak nohut etli nohut
1 ç.kaşığı tarhana çorbası
1 kase ev yoğurdu
Yatmadan yarım saat önce 1 bardak tarçınlı süt.
Bugün sabahki menüm:
1,5 yumurtadan kaşarlı omlet
5-6 zeytin
2 t.k. domatesli sos (ev yapımı)
3 dilim kadar peynir
1 çay bardağı ceviz
3 ince dilim kaşar
Az domates ve salatalık
Dün akşam yemediğim tatlıdan 1 çatal aldım. Sonradan pişman oldum.
Kahvaltıda tahin pekmez karışımı, bal ve 3 çeşit reçel vardı.Çok zor tuttum kendimi (tatlıyı çok severim de).Bunlardan hiç almamam gerekl değil mi?
Arkadaşlar çok mu yiyorum??? Benim menümü yorumlar mısınız? Öptüm Hepinizi...
Günaydin herkeze. Daha öncede yazmistim. Ben dukanin Atak evresini yapip 5 günde 2,5 kilo verdikten sonra Karatayinda kitabini aldim ve dün neredeyse sonuna geldim. Kararimi verdim ve Karatayla devam edecegim. Daha öncede bir cok kez diyete basladim ama hep yarim kaldi. Ben bu gün itibariyle 87,4 kiloyum ...Hedefim 62 kilo. 5 gün önce 89,9 dum.
Bu günkü kahvaltim:
1 cay kasigi keten tohumu
8 tane tuzu alinmis siyah zeytin
1 avuc ici keci peyniri
1 kücük dometes ve 1 yesil biber limonlu
2 rafadan yumurta
1 cay baradagi badem
2 gündür 40 dakika yürüyorum. Bakalim bu günde yürüyecegim. Evde iki bucuk yasinda kizim var. Yürüyemedigim zamanlarda ip aldim evde ip atliycam. Duymustum oda cok kalori yakiyormus.. Birde ben Almanyada yasiyorum. Almanyada yasayan varmi baska. Günkurusu kayisiyi nerden bulucam. Dün baya bakindim paketlerin hic birinin üzerinde yazmiyor gün kurusudur diye. Bio satan yerlere bakmak lazim..Siz nerden elde ediyorsunuz bunu tabi ayni sey tereyagi icinde gecerli...
Günaydin herkeze. Daha öncede yazmistim. Ben dukanin Atak evresini yapip 5 günde 2,5 kilo verdikten sonra Karatayinda kitabini aldim ve dün neredeyse sonuna geldim. Kararimi verdim ve Karatayla devam edecegim. Daha öncede bir cok kez diyete basladim ama hep yarim kaldi. Ben bu gün itibariyle 87,4 kiloyum ...Hedefim 62 kilo. 5 gün önce 89,9 dum.
Bu günkü kahvaltim:
1 avuc ici keci peyniri
2 rafadan yumurta
1 cay baradagi badem
2 gündür 40 dakika yürüyorum. Bakalim bu günde yürüyecegim. Evde iki bucuk yasinda kizim var. Yürüyemedigim zamanlarda ip aldim evde ip atliycam. Duymustum oda cok kalori yakiyormus.. Birde ben Almanyada yasiyorum. Almanyada yasayan varmi baska. Günkurusu kayisiyi nerden bulucam. Dün baya bakindim paketlerin hic birinin üzerinde yazmiyor gün kurusudur diye. Bio satan yerlere bakmak lazim..Siz nerden elde ediyorsunuz bunu tabi ayni sey tereyagi icinde gecerli...
Bu günkü kahvaltim:
1 avuc ici keci peyniri
2 rafadan yumurta
1 cay baradagi badem
umarım en kısa zamanda verirsin canım sporla..Umarım sorun çıkarmaz. Şimdilik iyi gidiyor gibi artık spor beslenme ile şu son 8-9 kiloyu verip rahat olmak istiyorum.
hoş geldin
ip atlamanın en hızlı ve en fazla kalori yakan spor olduğunu biliyor muydunuz ?
kurutulmuş kayısılar sanırım 2 türlü biri altın rengi turuncu gibi diğeri ise koyu kahverengi renkte gün kurusu dediğimiz koyu kahve olanıaktarlarda bulabilirsin
Iste bu forumun busunu seviyorum. Sorulariniz hic bir zaman havada kalmiyor. Yanit icin 3-5 kere yazmak zorunda kalmiyorrsun. Kizlar tek kelimeyle süpersiniz ve dogru yerdeyim bunada eminim... Tamam kahverengi kayisi. Dün 3-4 tane market dolastim hepsi sari renkteydi. Aktar malesef yok buradaZanedersem terreyaginida kayisiyida natur marketlerde bulabilirim.
günaydın canım.gün kurusu güneşte kurutuluyor ve hiç bir katkı birşey eklenmiyor,onedenle en sağlıklısı odur...kahverengi oluyor.ve mutlaka dolapta veyahut serin yerde tutmak lazım yoksa kurtlanır....
sarı olan ise patik kayısı kükürtlü odada bekletilip ,sonra güneşte kurutulur ve hiç bozulmaz...
sen sağlıklı olsun dersen gün kurusunu al...
nerden aldığıma gelince ben malatyalıyım,kendi bahçemizin kayısıları,yapıyorlar bizede veriyorlar,sağolsunlar..Eki Görüntüle 298484
jeocumm hemen ip alayım ben yaa dışarı çıkmaya üşeniyorum resmen yemek yapacağım akşama soğan bitmiş onu almaya bile üşendim:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?