Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kayisi konusunda en sansli benim desene

hoşgeldin canım şeker un ve işlenmiş gıda yok ara öğün yapmıyoruz günde 2 ya da 3 öğün akşam 20 den sonra birşey yemek yok..
sabah yumurtanı eksik etme gün içinde kuruyemişini mutlaka ye ceviz badem gün kurusu fıstık kavrulmamışp tuzsuz olsun bol su iç.. ben yapamıyorum üşengeçlikten ama günde yarım saat yürü bugün 18. günüm 4 kilodan fazla verdim

canım cevabını bildiğimiz soruları,görünce tüm arkadaşlarım mutlaka cevaplarlar..ama bazen sayfalar hızlı ilerliyor,kaçırabiliyoruz...birde bilgimiz olmazsa cevap veremeyiz..kusura bakmayın...

canım ben sanki elimde ip varmış gibi atlıyorum bazen evin içinde sende bi dene istersen ama ayağında mutlaka spor ayakkabı olsun ve sert bir zeminde yap halıda değil komşun yaşadı biraz ama olsun
ooo oda iyiymiş canım ben geçen müzik açtım bildiğin düğüne gitmiş gibi oynadım oda iyi geldi komşumu tanımıyorum zaten çıkarsa bana çemkirmek için bu bahaneyle tanışırız fena mı
canım biraz suda beklet (15-20dk falan)sonrada yıka.kendi kendine yumuşar onlar...ama yediğin kadar yıka,sonra bozuluyor...
sağol canım atmayada kıyamadım bayağı almışım duruyordu öyle fırının içinde boyunları bükük dediğin gibi yapayım

Çok sevinidim senin adına.Darısın inş. benim başıma :)

Peki bu kilo çizelgesini nasıl güncelliyoruz?2 hafta sonra 2 kilo verdiğimi düşünürsek bu çizelgeyi nerden güncellemem gerek?

Çok sevinidim senin adına.Darısın inş. benim başıma :)

Peki bu kilo çizelgesini nasıl güncelliyoruz?2 hafta sonra 2 kilo verdiğimi düşünürsek bu çizelgeyi nerden güncellemem gerek?

canım yine yaptığın yerden güncelliyorsun tickerfactoryden bu arada teşekkür ederim sende ver bende senin için sevineyim

canım yine yaptığın yerden güncelliyorsun tickerfactoryden bu arada teşekkür ederim sende ver bende senin için sevineyim

Evet ya cizelgeyi denedim yaptim ama bir türlü ekleyemedim... Nereye ekliyecegim. Imzaya degil mi..Yada herkez yapamiyor mu? sadece kk karti olanlar mi yapabiliyor. Kisaca bunuda anlatirsaniz sevinirim.

Kararliyim...Tokum...Mutluyum...ZAYIFLIYACAGIM...
Biliyormusunuz kizim 2,5 yasinda ve benim onunla birlikte cekilmis ya 2 yada 3 tane resmim var.. Resimlerde ihrenc ciktigim icin kizimla dogru dürüst resmimiz yok...

Sakın böyle şeyler düşünme tatlımm
kararlığın hep böyle sürsün 2 3 ay sonra boy boy fotolarınız olsun inşallah
ama bu kadar takıntı yapma fıstığına yazık annesiyle resmi olmasın mı

Evet ya cizelgeyi denedim yaptim ama bir türlü ekleyemedim... Nereye ekliyecegim. Imzaya degil mi..Yada herkez yapamiyor mu? sadece kk karti olanlar mi yapabiliyor. Kisaca bunuda anlatirsaniz sevinirim.

kontrol panelinden profiline gir orada yeri var tatlım çizelge diye bir yer göreceksin oraya kopyala linkini

Son düzenleme:
alemsin ya
canım ben truf denedim süper oldu.....tavsiye ederim..
içine neler katıyoduk canım bugün deniyim
Biliyormusunuz kizim 2,5 yasinda ve benim onunla birlikte cekilmis ya 2 yada 3 tane resmim var.. Resimlerde ihrenc ciktigim icin kizimla dogru dürüst resmimiz yok...

canım allah analı babalı büyütsün maşallah bence kızını al ve bol bol eğlenceli fotograflar çekinmeye başla bugünden itibaren ve her gün çekin bundan 1-2 ay sonra sendeki o değişimi gör:13:

Son düzenleme:
sağol canım atmayada kıyamadım bayağı almışım duruyordu öyle fırının içinde boyunları bükük dediğin gibi yapayım
canım buzdolabına veyahut soğuk bir yere koy yoksa kurtlanır..
trufu yapmaya korkuyorum açıkçası yemeye başladımmı durdaramam kendimi diye az yapmaya da elim gitmiyor
ama biz kayısı,ceviz-badem-fındık yiyebiliyoruz ne zararı olacakki,ye gitsin.benim çocuklar bile bayıldı...

bende resim çektirmeyi sevmiyordum.doğumdan sonra hiç fotoğraf çektirmedim..ama artık çektireceğim...

Son düzenleme:

aaa evet bunu yazmıştın biraz önce şimdi koyayım zaten herşeyi bozmakta ustayım dalga geçiyor artık eşim

canım yaparım falan diye okumamıştım içeriğini zahmet olmazsa yazarmısın yapacağım bozdum niyetiii eşimde tatlıyı seviyor eve gelmesine yakın yapayımda ortak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…