şanslısın ikizcim ilk aldıklarım nedendir bilmem kösele gibiydi çiğneyemedim resmen
günaydın canım.gün kurusu güneşte kurutuluyor ve hiç bir katkı birşey eklenmiyor,onedenle en sağlıklısı odur...kahverengi oluyor.ve mutlaka dolapta veyahut serin yerde tutmak lazım yoksa kurtlanır....
sarı olan ise patik kayısı kükürtlü odada bekletilip ,sonra güneşte kurutulur ve hiç bozulmaz...
sen sağlıklı olsun dersen gün kurusunu al...
nerden aldığıma gelince ben malatyalıyım,kendi bahçemizin kayısıları,yapıyorlar bizede veriyorlar,sağolsunlar..Eki Görüntüle 298484
Merhabalar
Sanırım şuan en taze üye benim :)
Karatay diyetine Pazartesi günü 64,5 kg olarak başladım.Hedefim 58 kg.
Forumu zaman buldukça okuyorum ve gerçekten buranın ortamı çok başka.İnsan motive oluyor burda.Sizelerden ricam YAPMAMAM gereken ÖNEMLİ bilgileri paylaşırsanız sevinirim.Ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz?
Bu bilgileri benimle paylaşırsanız sevinirim :)
canım biraz suda beklet (15-20dk falan)sonrada yıka.kendi kendine yumuşar onlar...ama yediğin kadar yıka,sonra bozuluyor...
Iste bu forumun busunu seviyorum. Sorulariniz hic bir zaman havada kalmiyor. Yanit icin 3-5 kere yazmak zorunda kalmiyorrsun. Kizlar tek kelimeyle süpersiniz ve dogru yerdeyim bunada eminim... Tamam kahverengi kayisi. Dün 3-4 tane market dolastim hepsi sari renkteydi. Aktar malesef yok buradaZanedersem terreyaginida kayisiyida natur marketlerde bulabilirim.
Kayisi konusunda en sansli benim desene
hazır yıkamışken bir kaç tanesini kakaoya bulayın yahu
ooo oda iyiymiş canım ben geçen müzik açtım bildiğin düğüne gitmiş gibi oynadım oda iyi geldicanım ben sanki elimde ip varmış gibi atlıyorum bazen evin içindesende bi dene istersen ama ayağında mutlaka spor ayakkabı olsun ve sert bir zeminde yap halıda değil komşun yaşadı biraz ama olsun
sağol canım atmayada kıyamadım bayağı almışım duruyordu öyle fırının içinde boyunları bükük dediğin gibi yapayımcanım biraz suda beklet (15-20dk falan)sonrada yıka.kendi kendine yumuşar onlar...ama yediğin kadar yıka,sonra bozuluyor...
hoşgeldin canım şeker un ve işlenmiş gıda yok ara öğün yapmıyoruz günde 2 ya da 3 öğün akşam 20 den sonra birşey yemek yok..
sabah yumurtanı eksik etme gün içinde kuruyemişini mutlaka ye ceviz badem gün kurusu fıstık kavrulmamışp tuzsuz olsun bol su iç.. ben yapamıyorum üşengeçlikten ama günde yarım saat yürü bugün 18. günüm 4 kilodan fazla verdim
ya evet sürekli okuyorum ama deneyemdim bir türlühazır yıkamışken bir kaç tanesini kakaoya bulayın yahu
trufu yapmaya korkuyorum açıkçası yemeye başladımmı durdaramam kendimi diye az yapmaya da elim gitmiyorcanım ben truf denedim süper oldu.....tavsiye ederim..
Çok sevinidim senin adına.Darısın inş. benim başıma :)
Peki bu kilo çizelgesini nasıl güncelliyoruz?2 hafta sonra 2 kilo verdiğimi düşünürsek bu çizelgeyi nerden güncellemem gerek?
hoşgeldinnnn aramıza
canım yine yaptığın yerden güncelliyorsun tickerfactoryden bu arada teşekkür ederim sende ver bende senin için sevineyim
Kararliyim...Tokum...Mutluyum...ZAYIFLIYACAGIM...
Biliyormusunuz kizim 2,5 yasinda ve benim onunla birlikte cekilmis ya 2 yada 3 tane resmim var.. Resimlerde ihrenc ciktigim icin kizimla dogru dürüst resmimiz yok...
Evet ya cizelgeyi denedim yaptim ama bir türlü ekleyemedim... Nereye ekliyecegim. Imzaya degil mi..Yada herkez yapamiyor mu? sadece kk karti olanlar mi yapabiliyor. Kisaca bunuda anlatirsaniz sevinirim.
alemsin yaooo oda iyiymiş canım ben geçen müzik açtım bildiğin düğüne gitmiş gibi oynadım oda iyi geldikomşumu tanımıyorum zaten çıkarsa bana çemkirmek için bu bahaneyle tanışırız fena mı
içine neler katıyoduk canım bugün deniyimcanım ben truf denedim süper oldu.....tavsiye ederim..
Biliyormusunuz kizim 2,5 yasinda ve benim onunla birlikte cekilmis ya 2 yada 3 tane resmim var.. Resimlerde ihrenc ciktigim icin kizimla dogru dürüst resmimiz yok...
canım buzdolabına veyahut soğuk bir yere koy yoksa kurtlanır..sağol canım atmayada kıyamadım bayağı almışım duruyordu öyle fırının içinde boyunları bükük dediğin gibi yapayım
ama biz kayısı,ceviz-badem-fındık yiyebiliyoruz ne zararı olacakki,ye gitsin.benim çocuklar bile bayıldı...trufu yapmaya korkuyorum açıkçası yemeye başladımmı durdaramam kendimi diye az yapmaya da elim gitmiyor
canım yine yaptığın yerden güncelliyorsun tickerfactoryden bu arada teşekkür ederim sende ver bende senin için sevineyim
canım buzdolabına veyahut soğuk bir yere koy yoksa kurtlanır..
aaa evet bunu yazmıştın biraz önce şimdi koyayım zaten herşeyi bozmakta ustayım dalga geçiyor artık eşim
ama biz kayısı,ceviz-badem-fındık yiyebiliyoruz ne zararı olacakki,ye gitsin.benim çocuklar bile bayıldı...
bende resim çektirmeyi sevmiyordum.doğumdan sonra hiç fotoğraf çektirmedim..ama artık çektireceğim...
İnşallahhhhhhhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?