aaa evet bunu yazmıştın biraz önce şimdi koyayım zaten herşeyi bozmakta ustayım dalga geçiyor artık eşim
canım yaparım falan diye okumamıştım içeriğinizahmet olmazsa yazarmısın yapacağım bozdum niyetiii eşimde tatlıyı seviyor eve gelmesine yakın yapayımda ortak olsun
hadi bakalım kolay gelsin tatlım :)
ikizcim sende al bebişleri öp kokla her karesini fotoğrafla sen kilo görebilirsin
fotoda ama onlar annelerini en değerlilerini görecekler baktıklarında
gün kurusu kayısı(suda az beklettik yumuşadı)
ceviz-badem-fındık(ne istersen ,nekadar koymak istersen)
kakao
az süt
rondoda çektim,sonra yuvarlak toplar yapıp afiyetle yedim..hatta biraz fazla yapıp dolaba koydum...
çocuklara üstüne hindistan cevizine buladım bayıldılar...ama biz hindistan cevizi yiyebiliyormuyuz bilmiyorum...:44:
hadi bakalım kolay gelsin tatlım :)
ikizcim sende al bebişleri öp kokla her karesini fotoğrafla sen kilo görebilirsin
fotoda ama onlar annelerini en değerlilerini görecekler baktıklarında
Evet ya cizelgeyi denedim yaptim ama bir türlü ekleyemedim... Nereye ekliyecegim. Imzaya degil mi..Yada herkez yapamiyor mu? sadece kk karti olanlar mi yapabiliyor. Kisaca bunuda anlatirsaniz sevinirim.
BEĞEN BUTONU nerede yahu
kontrol panelinden profiline gir orada yeri var tatlım çizelge diye bir yer göreceksin oraya kopyala linkini
Çıtır hanımlarr günaydınn bugün çok keyifliyim kilolar hergün 300 400 gidiyor inanamıyorum ya son 5 6 kiloyu çok hızlı almıştım belki onunda etkisi var ama ben çook mutluyum ve maalesef spor yapmaya üşendiğim halde iyi ki annem canan hocayı göstermiş televizyonda annemde laborant ve babam diyabetli o yüzden dinlediğinde çok mantıklı gelmiş benimle paylaşmıştı..
bende de hipoglisemi belirtileri vardı hepsi geçti sabah 10 civarı kahvaltı ediyorum akşamda 19 civarı ve bu arada ACIKMIYORUM bu arada diyete başlamadan önce annem tüm tahlillerimi yapmıştı şeker yüklemeye varana kadar ki bu da gereksizmiş hoca kitabında öyle diyor ama neyse oldu bi kerebu hafta sonu annemlere gideceğim ve bir daha tahlil yaptıracağım bakalım değerler ne alemde merak ediyorum... Herkese güzel günlerrr :)
Arkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz? :))
arkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????
sanmıyorum canım bende jeo gibi düşünüyorum neskafe bile işlenmiş olduğundan yasak şeker olmamasına rağmenArkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????
teşekkür ederim canımm acaip gaza geldim kaçamak yapmam artıkBravo canım tebrikler
bence de jeocum yoksa çok gözüme takıldıBoza, darı irmiği, su ve şekerden üretilen bir kış içeceğidir.Uygun şartlarda muhafaza edilirse bozanın içilebilecek kıvamını koruduğu süre 6 ya da 7 gündür. Ayrıca %2 oranında alkol içerir.
Bünyesinde A ve B vitaminlerinin dört türü ile C ve E vitaminleri bulunur. Boza, mayalanması sırasında laktik asit üretir. Ender gıda maddelerinde bulunan bu asit çok değerli olup, hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır. Süt yapıcı özelliği nedeniyle hamile bayanlara ve vitamin kaynağı olarak sporculara tavsiye edilir. Kolera hastalığının tedavisinde son derece etkilidir.
Boza; mayalı ve gıda bakterilerinin yaşadığı bir içecek olduğundan koruma şartları çok önemlidir.
Bu nedenle hava alabilen, sağlıklı cam şişede satışa sunulmaktadır. Şişelenmesi sırasında fermantasyonu devam eden bozanın çok hızlı tüketilmesi gerekir.
alıntıdır.
canan hoca paketlenmiş ürün yasak diyor biliyorsunuz ve aldığımız bozalarda hazır ve içinde şeker var bence içmemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?