Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gün kurusu kayısı(suda az beklettik yumuşadı)
ceviz-badem-fındık(ne istersen ,nekadar koymak istersen)
kakao
az süt
rondoda çektim,sonra yuvarlak toplar yapıp afiyetle yedim..hatta biraz fazla yapıp dolaba koydum...
çocuklara üstüne hindistan cevizine buladım bayıldılar...ama biz hindistan cevizi yiyebiliyormuyuz bilmiyorum...:44:

bu arada kahvaltımı da yazayım
yarım çay bardağı badem
biraz peynir 7 8 zeytin
kırmızı biber konserve ev yapımı
kıymalı yumurta
yeşil çay

ben kaçayım artık ev işleri beni bekler evde 3 tanede kuş var her yer yem tüy off off

çoook teşekkürler canım hindistan cevizini çok severim acaba bilen var mı serbest mi??

kontrol panelinden profiline gir orada yeri var tatlım çizelge diye bir yer göreceksin oraya kopyala linkini

becerdim helesi..Format degismis bütün linki degilde sadece bir kismini kopyaliyormussun...
Kizlar benim icin yazdiginiz bütün motive verici yazilar icin tesekkür edrim. Simdi yürüyüse cikiyorum. Esim geldi. Kizi ona birakacagim. Öglen yemeginden sonra yazarim. Hepinize saglikli günler....

Gunaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar bıldırım yapıp cıkıyorum....... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul,2 yumurta kaysı kıvamında ,1 zeytın(bugun zeytınım azdı 15 tanE yerım aslında),bır avuc beyaz peynır,ıkı bıber,bıraz domates, bıraz sıyah cekırdeklı kuru uzum(antıoksıdan),2 kuru ıncır,bır tutam corekotu,bır tutam keten tohumu(omega3 ıcerır ,kabızlıga ıyı gelır),bır cay bardagını dolduracak kadar badem(ekmek yerıne tuketıyorum).......

Eklentiler

• $a37..webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 42

Bravo canım tebrikler

Arkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz? :))

salepppppp bayılırım...
yasaklıdır diye hiç bulaşmadım ama aklıma da gelmiyor değil...
Şekersiz satılanları var .Eğer içilebilir derse bir bilen,, kış için süper olacak.

Bu arada

1.öğün : 2 yumurtalı lorlu omlet
10 tane zeytin
1/4 muz

2. öğün: 1 kase yoğurt çorbası
4 adet köfte

sıvı : 1lt limonlu su şimdilik:)))

.

Boza, darı irmiği, su ve şekerden üretilen bir kış içeceğidir.Uygun şartlarda muhafaza edilirse bozanın içilebilecek kıvamını koruduğu süre 6 ya da 7 gündür. Ayrıca %2 oranında alkol içerir.

Bünyesinde A ve B vitaminlerinin dört türü ile C ve E vitaminleri bulunur. Boza, mayalanması sırasında laktik asit üretir. Ender gıda maddelerinde bulunan bu asit çok değerli olup, hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır. Süt yapıcı özelliği nedeniyle hamile bayanlara ve vitamin kaynağı olarak sporculara tavsiye edilir. Kolera hastalığının tedavisinde son derece etkilidir.

Boza; mayalı ve gıda bakterilerinin yaşadığı bir içecek olduğundan koruma şartları çok önemlidir.
Bu nedenle hava alabilen, sağlıklı cam şişede satışa sunulmaktadır. Şişelenmesi sırasında fermantasyonu devam eden bozanın çok hızlı tüketilmesi gerekir.

alıntıdır.

canan hoca paketlenmiş ürün yasak diyor biliyorsunuz ve aldığımız bozalarda hazır ve içinde şeker var bence içmemeliyiz

Salep orkide familyasından köklü,otsu bir bitkidir. Yabani orkidelerin köklerinde yumru yapanına SALEP denir.SALEP bitkisi yüzyıllardır toplanıp insanlıga şifa olarak hizmet vermektedir. Toplanan SALEP bitkisi yumruları suda yıkanıp kaynatılıp kurutularak çekirdek salep haline getirilir. Kullanım icin ögütülüp toz haline gelmesi gerekir. SALEP içecek olarak sütte kaynatılarak yapılır.
SALEP insan sağlıgı için şifalı bitkilerdendir. SALEP gögsü yumusatır, öksürük ve bronşit icin yararlıdır.
kabızlıgı giderir. Zihnin çalışma gücünü arttırır, kalbi kuvvetlendirir, bağırsak solucanlarının düsürülmesine yardımcı olur
vucudun ısınmasını saglar. Ayrıca SALEP cinsel gücü arttırır.

bence salep'i aktarlardan toz halde alıp kendimiz yapıp içebiliriz bol tarçınla...hazırlarda ne yazıkki şeker var

Arkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz? :))
sanmıyorum canım bende jeo gibi düşünüyorum neskafe bile işlenmiş olduğundan yasak şeker olmamasına rağmen

Bravo canım tebrikler
teşekkür ederim canımm acaip gaza geldim kaçamak yapmam artık
bence de jeocum yoksa çok gözüme takıldı

selam çılgın genclik.

gayet sportıfım bugun, sabahın 8:30 unda yuruyuse gittim 1 saat,oncesınde de 1 muz yedım.

gelince kahvaltımı yaptım.

2 rafadan yumurta
1 avuc peynır
10 zeytın
yesıl salata
4 kuru erik
1 cay brd cevız
ellmalı tarcılı çay(gözleme)

canım mesaj atamıyorum henüz.. 28 mesaj daha atmam lazıım :) şu an tık yok 56 da kaldı gram oynamıyor.. ama almıyorum onada seviniyorum.. daha hafta başındayım öyle motive etmeye çalışıyorum belki hafta sonu 55 lere düşer.. gidişatımı hiç bozmadım sporada başladım.. mutlaka işe yarar.. ama sürekli aynı kiloyu görnce motivasyon düşmeye başlıyor teselli et beniii uffff

sabah 08.00): domates -peynir-salatalık-4 ceviz (yumurta yoktu) öğle(12.00): 1 muz+ 1 bardak süt akşam (17.00): yeşil mercimek+yoğurt yicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…