Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bak bu aralar herkes artılarda çıkıyor sanırım ay döngüsünden artılamadığına sevin bence hem bu duraksama her diyette oluyor sanırım benim daha fazla verecek kilom olduğu için henüz o evreye gelemedim
tuzlu yediysen ödem tutuyor olabilirsin yada adet dönemine yaklaşıyorsan da şişme başlamış olabilir eminim bu hafta sonunda tickerında 55 i göreceğim

Salep ve boza bilgisi için teşekkürler arkadaşlar.

2. Öğün:
Mezgit Izgara Fileto
3 kalın dilim patates (Balığın altında vardı)
4 y. kaşığı pırasa (İçinde az pirinç vardı ayıklayamadım)
1 orta boy kase mevsim salata

Şimdiye kadar 1,5 litre su
1 fican çay
1fincan yeşil çay

Akşam yemeği yiyemeyeceğim. Yanımda muz ve kavrulmuş fındık getirdim. Kavrulmuş fındıktan ne kadar yemem uygun olur sizce hanımlar??? Kuru üzümümde var..

Akşam yemeği yiyemeyeceğim. Yanımda muz ve kavrulmuş fındık getirdim. Kavrulmuş fındıktan ne kadar yemem uygun olur sizce hanımlar??? Kuru üzümümde var..

canım kavrulmuş ve tuzlu yemiyoruz.mümkünse yeni kırılmış olacak canım...en azından kabuklu alıp,kendimiz kırıyoruz yani...

Kizlar gün kurusu kayisiyi buldum...Yurtdisindan takip edenler varsa Bio Ladenlarda var. Bu gün öglen zeytinyagli pirasa yemegi yaptim icine hep pirinc koyuyordum az bulgur koydum bu sefer. Yogurtla onu yiyecegim. Yaninada gün kurusu kayisilarim 2 tane. Aksamada mercimek corbasi ve bol renkli salata düsünüyorum. Ne dersiniz? Biz her ögün protein yemek zorundamiyiz... Karatay örne verdigi 1 haftalik diyet listesinde öglenleri neredeyse hep et kulanmis.

canım kavrulmuş ve tuzlu yemiyoruz.mümkünse yeni kırılmış olacak canım...en azından kabuklu alıp,kendimiz kırıyoruz yani...

İkizcim ama yanımda kavrulmamış yok. Sadece muzla mı yetiniyim o zaman.Biliyorum trans yağ içeriyor kavrulunca kuru yemişler.
Kavrulmuşu hiç yemiyoruz öyle mi?

öğlen yemeğim :

1 kepçe tarhana denilen ama benzemeyen salçalı bir çorba
1 tabak nohut
Küçük bir kase yoğurtlu turp

Akşama evde fırın poşedinde pişmiş tavuk patates ve mercimek çorbası var.Ve tabiki patateslerinden çok yemeyeceğim

Loxicim insan sporla çok iyi oluyor di mi seni çok iyi gördüm

Tylholl hala senden ses beklemekteyimmmmm:26:

Burçin menün gayet mantıkı bence. Kuru baklagil (nohut, mercimek, fasülye) yemeklerinide yiyebiliyoruz. Ama genelde hoca balık ve et vermiş örnek menüde. Fakat şunu da hatırlatıyım bu sadece örnek. Biz çeşitlendirebiliyoruz. Buradaki arkadaşların menülerine bir göz at istersen biraz fikrin olabilir. Sevgiler...

1 cay brd yıyebılırsın fındıgı.kavrulmus fındıkta tek sorun ıcındekı yagın kavrulma sırasında bıraz bozulmasıymıs

regl oluyorum sanırım,+800 gr ı ona baglıyabılırmıyım acaba:26:

pazartesıden berı tatlı ve sekerlı bırsey yemedım,yıne de sıskınlık olur mu vucutta?:44:

okeydir o zaman yiyorum icim rahat rahat. Herkeze afiyet olsun kizlar. Görüsürüz sonra. Kizida yatirayim eskileride okuyacagim bastan :106:

ikizcim az önce truffu yaptım içine allah ne verdiyse koydum yaklaşık 10 tane gün kurusu + 2 incir + fındık+ badem+ ceviz 2 avuç kadar +biraz süt+ kakao az kalmış evde bende 1-2 çay kaşığı kadar sıcak çikolata koydum ceviz büyüklüğünde 20 tane truffum oldu bir kaç saat dolapta dinlensinler , ara öğünüm olacak kendileri bir kaç saat sonra

kas kaybı olmaması ıcın kuvvetlı proteın yememız ve hareket etmemız gerekıyor.gunde en az 1 ogun kırmızı et ,en azından etlı bır sebze yemegı yenmelı dıyor yenı kıtabında.buna da ımkan yoksa kurufasulye,nohut gıbı bıtkısel proteınler alınmalı anvak bunlar tam olarak hayvansal proteınlerın yerını tutmuyormus.
cok pahalı dıyenlere su mevsım hamsı onerıyorum,kılosu 5 lıra,haftada 3 gun yenebılır en azından.

evet buranın ruzgarında yurudum yine dipcik gibi oldumregl olsam da havalar bıraz daha ıyıyken bu hafta devam edeyım dıyorum.

hatta soguk havalar ıcın termal esofman almayı bıle dusunmekteyım.

canım fırın posedı,alemınyum folyo ve yaglı kagıt zararlıymıs,bu da yenı kıtapta var,yıyeceklere degmemesı,ve kesınlıkle pisirılmemesı gerekıyormus.
ben de yaglı kagıdı coksık kullanırdım,temız kalıyor tepsı dıye,hatta dun yaptıgım balıgın derısı borcama bıraz yapısmıstı,hıc sevmıyorum bu temızlık ıslerını.
yaglı kagıtta ucuz olsun dıye trans yag hatta belkı de domuz yagı kullanılıyormus

Afiyet olsun. Yedikten sonra bir daha yaz. Lezetli olmuslarsa (ki kesin öyledir) bende yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…