canım mesaj atamıyorum henüz.. 28 mesaj daha atmam lazıım :) şu an tık yok 56 da kaldı gram oynamıyor.. ama almıyorum onada seviniyorum.. daha hafta başındayım öyle motive etmeye çalışıyorum belki hafta sonu 55 lere düşer.. gidişatımı hiç bozmadım sporada başladım.. mutlaka işe yarar.. ama sürekli aynı kiloyu görnce motivasyon düşmeye başlıyor teselli et beniii uffff
Akşam yemeği yiyemeyeceğim. Yanımda muz ve kavrulmuş fındık getirdim. Kavrulmuş fındıktan ne kadar yemem uygun olur sizce hanımlar??? Kuru üzümümde var..
canım kavrulmuş ve tuzlu yemiyoruz.mümkünse yeni kırılmış olacak canım... en azından kabuklu alıp,kendimiz kırıyoruz yani...
Kizlar gün kurusu kayisiyi buldum...Yurtdisindan takip edenler varsa Bio Ladenlarda var. Bu gün öglen zeytinyagli pirasa yemegi yaptim icine hep pirinc koyuyordum az bulgur koydum bu sefer. Yogurtla onu yiyecegim. Yaninada gün kurusu kayisilarim 2 tane. Aksamada mercimek corbasi ve bol renkli salata düsünüyorum. Ne dersiniz? Biz her ögün protein yemek zorundamiyiz... Karatay örne verdigi 1 haftalik diyet listesinde öglenleri neredeyse hep et kulanmis.
Akşam yemeği yiyemeyeceğim. Yanımda muz ve kavrulmuş fındık getirdim. Kavrulmuş fındıktan ne kadar yemem uygun olur sizce hanımlar??? Kuru üzümümde var..
1 cay brd yıyebılırsın fındıgı.kavrulmus fındıkta tek sorun ıcındekı yagın kavrulma sırasında bıraz bozulmasıymıs
okeydir o zaman yiyorum icim rahat rahat. Herkeze afiyet olsun kizlar. Görüsürüz sonra. Kizida yatirayim eskileride okuyacagim bastan :106:Burçin menün gayet mantıkı bence. Kuru baklagil (nohut, mercimek, fasülye) yemeklerinide yiyebiliyoruz. Ama genelde hoca balık ve et vermiş örnek menüde. Fakat şunu da hatırlatıyım bu sadece örnek. Biz çeşitlendirebiliyoruz. Buradaki arkadaşların menülerine bir göz at istersen biraz fikrin olabilir. Sevgiler...
loxandra teşekkürler ilgin için. Akşam her vakitte süt içebiliyo muyuz? ve ne kadar? Yanıtlarsan sevinirim :))
İkizcim ama yanımda kavrulmamış yok. Sadece muzla mı yetiniyim o zaman.Biliyorum trans yağ içeriyor kavrulunca kuru yemişler.
Kavrulmuşu hiç yemiyoruz öyle mi?
Akşam her vakitte süt içebiliyo muyuz? ve ne kadar? Yanıtlarsan sevinirim :))
Kizlar gün kurusu kayisiyi buldum...Yurtdisindan takip edenler varsa Bio Ladenlarda var. Bu gün öglen zeytinyagli pirasa yemegi yaptim icine hep pirinc koyuyordum az bulgur koydum bu sefer. Yogurtla onu yiyecegim. Yaninada gün kurusu kayisilarim 2 tane. Aksamada mercimek corbasi ve bol renkli salata düsünüyorum. Ne dersiniz? Biz her ögün protein yemek zorundamiyiz... Karatay örne verdigi 1 haftalik diyet listesinde öglenleri neredeyse hep et kulanmis.
öğlen yemeğim :
Akşama evde fırın poşedinde pişmiş tavuk patates ve mercimek çorbası var.Ve tabiki patateslerinden çok yemeyeceğim
Loxicim insan sporla çok iyi oluyor di mi seni çok iyi gördüm
ikizcim az önce truffu yaptımiçine allah ne verdiyse koydum yaklaşık 10 tane gün kurusu + 2 incir + fındık+ badem+ ceviz 2 avuç kadar +biraz süt+ kakao az kalmış evde bende 1-2 çay kaşığı kadar sıcak çikolata koydum ceviz büyüklüğünde 20 tane truffum oldu bir kaç saat dolapta dinlensinler , ara öğünüm olacak kendileri bir kaç saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?