Günaydınn
Famir sahalara dönmene çok sevindim
Pepeticim ha gayret eski sistemimize geri dönüyorsun
Omega3 ü bende oda sıcaklığında saklıyorum işyerimde duruyor,ben de açıp okuyim içini
İkizcim ben de ideal kiloma ulaşsam da burdan kopamam sizlere çok alıştım
İdealistçim topikçe bişiler vardı h.sonu bizde inş.tekrarlamayız...
Masalımm hadi güzel haberi ver bize (amanin ne kıymetli oldu bu wc ile buluşman)
Hepimiz senin buluşmana kilitlendik, hadi hayırlı haberleri bekliyoruz
aynen canım bende masalı merak ettim inşallah bugün haber gelir
Arkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz? :))
Masalişko nasılsın rahatlama var mı?
masal bugun gıtsene doktora daha erken saat,kampuste doktor yokmu?
Var aslında da loxandracım öğleden sonra çok kalabalıktır şimdi yarın erkenden gideyim dedim.
kız catlayacan ,kendın yetmıyormus gıbı bızı de catlatacan burda
kalabalıksa bıraz sıra beklersın,gıt evladım bıran once(azcık annelik yapayım sana)
taamam o zaman üüşengeçlik yapmayıp gideyimm.
böyle bir desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederimmm
taamam o zaman üüşengeçlik yapmayıp gideyimm.
böyle bir desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederimmm
Afiyet olsun. Yedikten sonra bir daha yaz. Lezetli olmuslarsa (ki kesin öyledir) bende yapicam
canım bak bu aralar herkes artılarda çıkıyor sanırım ay döngüsünden artılamadığına sevin bence hem bu duraksama her diyette oluyor sanırım benim daha fazla verecek kilom olduğu için henüz o evreye gelemedim
tuzlu yediysen ödem tutuyor olabilirsin yada adet dönemine yaklaşıyorsan da şişme başlamış olabilir eminim bu hafta sonunda tickerında 55 i göreceğim
nefis olmuştatlı ihtiyacınızı karşılıyo resmen 2 tane koydum tabağa yiyorum şimdi biraz daha fındık ceviz badem koysaymışım diyorum
yazmayı unutmuşum birazda türk kahvesi koymuştum
bende kulaniyorum dogum kontröl hapi. Ama zanetmem ya diyete uyunca mutlaka verirsin...Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.
Ben 2 yıldır Doğum kontrol hapı ( Yasmin ) kullanıyorum.Bu diyete sizce engeli var mıdır?
Kilo vermemi yavaşlatır mı ?
Afiyet seker olsun canim....Bende yapicam mutlaka tatli krizim gelince... Ya ben nescafe icmeden duramiyorum günde mutlaka 2 tane icmeliyim tatlandiricili iciyorum hep ...Biliyorum nascafede tatlandiricida yasak :18:
teşekkür ederim canım biz bu hızla yılbaşını bacada karşılayacağız seninle hiiiç moralini bozma :)çok motive ettin beni canım sağol :) 55 i görnce tekrar motive olacağım :) senide tebrik ederim 1 kilo vermişin :)
sağol canımamam şeker olmasın canım nescafe içme yasak onun yerine türk kahvesi içmeye çalış , benimde vizelerim geliyor nescafesiz nasıl sabahlıycam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?