Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hepimiz senin buluşmana kilitlendik, hadi hayırlı haberleri bekliyoruz

aynen canım bende masalı merak ettim inşallah bugün haber gelir

Kızlaar sonuç yok yarın doktora gideceğim artık

Arkadaşlar salep yada boza içebiliyor muyuz acep????

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizz? :))

Kitapta bozanın süt yaptığını söylemiş emzirenlere tavsiye etmiş.
Şişe değil de günlüük yapılan yerlerde içilebilir bence.

Salebi de aktardan doğal alarak tüketiyorum ben.

Masalişko nasılsın rahatlama var mı?

Yok Ceylincimmm
2 tane almıştım ilaçtan tık yok normalde 1 tanesi ile wcden çıkılmıyormuş.

Kayisilar inanilmaz lezetli cikti. Iki tane yiyecektim ama 4 tane yedim.
Bu arada siz günkurusu kayisinin kilosu ne kadara aliyorsunuz?

gecen hafta 100 kılo uzerı bır arkadasıma karatay dıyetı tavsıye etmıstım(seker hastalıgı da baslamıs bırkac aydır ılac kullanıyormus)

az once konustum ,1 haftadır baslamıs,2 kılo vermıs,spora da baslamıs bfit e gıdıyormus,sımdı de pazardan dıyetım ıcın alısverıs yapıyorum dedı.
cok sevındım yaa,ıns devamı da gelırr

taamam o zaman üüşengeçlik yapmayıp gideyimm.
böyle bir desteğe ihtiyacım vardı teşekkür ederimmm

hadı bakalım,ıyı haberlerle gel,kolaylıkla cozulur ıns.

yenı kıtaptada var,bu konu ıhmale gelmıyor,ıkınmak bıle tehlıkelıymıs,dogal bır sekılde cıkılmalıymıs wc ye

merhaba :)
herkese kolay gelsin :))

ben de bir süredir takip ediyorum sizleri
yavaş yavaş başlamıştım bu diyete ama hep kopukluklar oldu.
o yüzden ben de buraya gelmeye karar verdim
bir süre buralarda olacağım :)

mesela bugün 1. günüm olsun ve ilk öğünümü yazayım :)

1 yumurta, 1 yemek kaşığı menemen
1 salatalık
10 zeytin
közlenmiş biber
peynir
biraz fındık.

birazdan da yürüyüşe gideceğim :)

Karatay Dıyetı yapan kızlar.......2. Öğün(ogle): Bır tavuk bud,az salata,bır bardak ayran,bıraz badem,bır kuru ıncır. . .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,3fıncan Turk kahvesı

Spor: cok ev ısı yaptım ,cok yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a37.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 31
Afiyet olsun. Yedikten sonra bir daha yaz. Lezetli olmuslarsa (ki kesin öyledir) bende yapicam

nefis olmuş tatlı ihtiyacınızı karşılıyo resmen 2 tane koydum tabağa yiyorum şimdi biraz daha fındık ceviz badem koysaymışım diyorum

yazmayı unutmuşum birazda türk kahvesi koymuştum

çok motive ettin beni canım sağol :) 55 i görnce tekrar motive olacağım :) senide tebrik ederim 1 kilo vermişin :)

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum.

Ben 2 yıldır Doğum kontrol hapı ( Yasmin ) kullanıyorum.Bu diyete sizce engeli var mıdır?

Kilo vermemi yavaşlatır mı ?

nefis olmuş tatlı ihtiyacınızı karşılıyo resmen 2 tane koydum tabağa yiyorum şimdi biraz daha fındık ceviz badem koysaymışım diyorum

yazmayı unutmuşum birazda türk kahvesi koymuştum

Afiyet seker olsun canim....Bende yapicam mutlaka tatli krizim gelince... Ya ben nescafe icmeden duramiyorum günde mutlaka 2 tane icmeliyim tatlandiricili iciyorum hep ...Biliyorum nascafede tatlandiricida yasak :18:

Afiyet seker olsun canim....Bende yapicam mutlaka tatli krizim gelince... Ya ben nescafe icmeden duramiyorum günde mutlaka 2 tane icmeliyim tatlandiricili iciyorum hep ...Biliyorum nascafede tatlandiricida yasak :18:

sağol canım amam şeker olmasın canım nescafe içme yasak onun yerine türk kahvesi içmeye çalış , benimde vizelerim geliyor nescafesiz nasıl sabahlıycam hiç bilmiyorum

Topiğimize yeni arkadaşlar katıldı katılalı eski arkadaşların çoğunda paylaşım azlığı görüyorum. (tabi neden siz değilsiniz arkadaşlar aman yanlış anlamayın)

Canlanın kızlar yazmıyorsunuz hiç

Son düzenleme:
çok motive ettin beni canım sağol :) 55 i görnce tekrar motive olacağım :) senide tebrik ederim 1 kilo vermişin :)
teşekkür ederim canım biz bu hızla yılbaşını bacada karşılayacağız seninle hiiiç moralini bozma :)

sağol canım amam şeker olmasın canım nescafe içme yasak onun yerine türk kahvesi içmeye çalış , benimde vizelerim geliyor nescafesiz nasıl sabahlıycam hiç bilmiyorum

yeşilçay ardından türk kahvesi gayet uyku açıyor tatlım aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…